Találatok a következő kifejezésre: Milyen nyugtatót ha szoptatok (2 db)

Annyira ideges, stresszes vagyok, mit javasoltok, milyen nyugtatót szedhetek, ha szoptatok?

Legjobb válasz: A B-vitamin jó.Èn ha ilyen napom van B-vitamin komplexet szedek napi 1-szem elég,(több féle b-vitamint tartalmaz).

A B-vitamin jó.Èn ha ilyen napom van B-vitamin komplexet szedek napi 1-szem elég, (több féle b-vitamint tartalmaz).
A b-vitamin nem nyugtató hanem egy létfontosságú vitamin aminek hiányában az idegek gyengülnek, nem jól müködnek.
Szerintem az okot kell kezelni nem a tünetet.
A kérdező hozzászólása: Igazad van, de szeretnék végre aludni is, és nem itt ülni. Jobb lenne nekem is és a babámnak is, mert õ nemsokára megint cicil, én pedig képtelen vagyok már aludni is.
Igyál citromfû teát (akár a szoptatós tea mellé lógasd be, ha azt iszol). Nagyon jó!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat. A babám nyügös, sírós, alig mosolyog, és magamat okolom, ha nem tudom az igényeit kielégiteni. 4 hós, éjjel-nappal 2-3 óránként szopizik, és egy mell mindig elég neki. Jól hízik, 7 kg. Csak ez az állandó nyafogás, sirás kikészit. Néha rendesen "félek" tõle.
estleg sedatif pc, homeopátiás nyugtató, de inkább kérd ki orvos, vagy gyógyszerész tanácsát
Szia! Próbáj ki homeopátiás szert, errõl kérd ki az orvos vagy a gyógyszerész tanácsát.Én magneB6-ot is szedtem, szerintem az is jót tett az idegeimnek(4 hónapos koráig hasfájós volt, állandóan ordított szegényke még éjszaka is).És próbálj úgy szoptatni ahogy az elõttem szólók mondták.Nyugi kialakul a napirend és ahogy nagyobb lesz úgy hozzászokik, hogy átaludja az éjszakát. Tudom nagyon nehéz, de a baba megérzi ha magadat marcangolod és rosszkedvû vagy.Bár nem könnyû nyugodtnak, türelmesnek és boldognak lenni ha éjszkánként nem tud aludni az ember.Én mindig azt mondogattam magamnak, hogy ezen is túl leszünk egyszer. Remélem megoldódnak a gondok és rendben lesz veletek minden! 8 hónapos baba anyukája!
szia, az én babám is ilyen nyafi volt mindig, és sokat kelt szopni éjjel. könnyû mondani, hogy úgy kell szoktatni...nem minden babát lehet úgy szoktatni. na mind1, nem is ez a lényeg. a citromfû teát én is javaslom, vagy esetleg veronicát (veronica officinalis), és azzal tudlak bíztatni, hogy majd jobb lesz, hidd el, ha kitartó és türelmes vagy, és kielégíted az igényeit. az enyém 15 hós, és már sokkal jobb. alapjában mmost is nehéz gyerek, de nagyon nevetõs, jó humorú kislány, akkor nyûglõdik, ha álmos, vagy beteg. éjjel már "csak" 1-2x kel, ami a régebbi 7-8hoz képest valóságos felüdülés.

Milyen nyugtatót szedhetek ha szoptatok?

Alapból is ideggyenge vagyok, de az utóbbi id?ben teljesen a padlón vagyok, minden idegesít és mindenen nagyon felhúzom magam. Már magamat sem tudom elviselni meg más sem engem. Remélem létezik valamilyen homeopátiás vagy természetes alapanyagú nyugtató, amit lehet szedni a szoptatás alatt. Ha tudtok ilyet, légyszi írjátok meg. El?re is köszömöm!

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy van-e ilyen, de csak akkor szedj, ha alapból hat rád ( amikor nem voltál még terhes próbáltál ilyen gyógynövény alapú szereket)? Nekem nem hatottak, errõl jutott eszembe. :o( Kitartást és sok pozitív gondolatot. Nem lehet, hogy csak aludnod kellene egy picit? Van segítséged! Drukkolok Neked! Sok szép napot!!!!

Nem tudom, hogy van-e ilyen, de csak akkor szedj, ha alapból hat rád ( amikor nem voltál még terhes próbáltál ilyen gyógynövény alapú szereket)? Nekem nem hatottak, errõl jutott eszembe. :o( Kitartást és sok pozitív gondolatot. Nem lehet, hogy csak aludnod kellene egy picit? Van segítséged! Drukkolok Neked! Sok szép napot!!!!
Én Nux vomica-t szedtem vizsgaidõszakban.Igaz én akkor nem voltam terhes, de most 6 hetes babával az allergiámra szedem. Sok mindemre jó.Írd be a google-ba.
A van segítséged kérdés akart lenni, de véletlen felkiáltójellel írtam, mert ( nekem) aludnom kellene, ezért vagyok szétszórt. :O))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Az alvás valószínûleg jót tenne, de hát az sajna nem csak rajtam múlik... Férjem van, de mint segítség nem sokat jelent, a gyerekezésbõl annyira veszi ki a részét, hogy elkészíti az esti fürdõvizet...
Én a hova-t szedem már a tehességem 32-dek hetétõl, nagyon jó, az orvosom is javasolta, és most még a tejem is több tõle, mivel nyugodtabb vagyok.Reggel és délben vedd be mert lehet este belealszol a szopiba(velem nem 1x elõfordult).Macskagyökér komló kivonat.Csak ajánlani tudom.Én sokmindenne probálkoztam de ez vállt be.Kitartás.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!