Találatok a következő kifejezésre: Milyen nyári vannak (178 db)

Anglia déli/középső részén milyen idő van nyáron (június elejétől augusztus végéig), és milyen ruhákat hordanak az emberek?

Legjobb válasz: Angliaban egesz evben viszonylag huvos van, borult esik vagy szeles i,tt atlag 16-20fok volt egesz nyaron. (Skegness ,kozep) CSsak ritkan emelkedett magasabbra a homerseklet. En fazos is vagyok igy iden csak par alkalommal volt rajtam rovidujju vagy nyari ruha.Hosszu ujju , kardigan vagy tavaszi kabat reggel es este mar szukseges lehet. Az angol emberek nem oltoznek tul divatosan ,sot. Szinte rogton eszre lehet venni, hogy kik jottek mas orszagbol. En ket eve elek itt de nem nagyon tudok venni olyan ruhat ami tetszik vagy amit ,mas orszagokban megszoktam. London kornyeken par fokkal melegebb van de ott is jellemzo a valtozekony ido .

Angliaban egesz evben viszonylag huvos van, borult esik vagy szeles i, tt atlag 16-20fok volt egesz nyaron. (Skegness , kozep) CSsak ritkan emelkedett magasabbra a homerseklet. En fazos is vagyok igy iden csak par alkalommal volt rajtam rovidujju vagy nyari ruha.Hosszu ujju , kardigan vagy tavaszi kabat reggel es este mar szukseges lehet. Az angol emberek nem oltoznek tul divatosan , sot. Szinte rogton eszre lehet venni, hogy kik jottek mas orszagbol. En ket eve elek itt de nem nagyon tudok venni olyan ruhat ami tetszik vagy amit , mas orszagokban megszoktam. London kornyeken par fokkal melegebb van de ott is jellemzo a valtozekony ido .

Milyen évszak van a felsorolt tájakon, ha nálunk nyár van? Mik ezekre a válaszok?

Milyen évszak van a felsorolt tájakon, ha nálunk nyár van?

Legjobb válasz: hát annyit tudok mondani hogy az egyenlítö másik oldalán mikor nálunk nyár van ott tél, de azt inkább esös idöszaknak hívják. florida viszont nem dél amerika és az egyenlítö ezen felén van vagy is ott nyáron nyár van, vagy is száraz idöszak.

hát annyit tudok mondani hogy az egyenlítö másik oldalán mikor nálunk nyár van ott tél, de azt inkább esös idöszaknak hívják. florida viszont nem dél amerika és az egyenlítö ezen felén van vagy is ott nyáron nyár van, vagy is száraz idöszak.
A kérdező hozzászólása: apukám segített egy kicsit, szóval már sikerült. De azért köszi!
És hogy?? :) Kérlek mondd el, én is ezzel szenvedek, s pár nap múlva elõrehozott érettségim lesz.. Nagyon fontos!!
A kérdező hozzászólása: Fúúú már régen volt, de az a lényeg, hogy amikor a déli földgömbön tavasz van, akkor az északin õsz, tehát elvileg fordítva, de nem akarok hülyeséget mondani:S

Milyen műkörmötök van? Nyárra milyet tudnátok ajánlani?

Legjobb válasz: Szia! nekem õ a mûkörmösöm és nála vannak nyári körmök nézd meg de egyébként szinekben én mindent szeretek kivéve a pasztell szinek és a piros am mindegyikbõl lehet szépet csinálni alakra nekem most mandula van de nem kicsi hanem L es elõtte sokáig hegyes volt de abba csak a minimum M es méret szép és amugy 2012ben a mandula a divat és szerintem abból se csináltass M -nél kisebbet ha csak nem zavar szerintem az S -es csak az idõsebbkorosztálynak vagy a szolídabbaknak áll jól pl aki mindíg franciát csináltat ha fiatal vagy akkor M es az ideális, de te tudod hogy milyen az ízlésed és a stílusod.

Szia! nekem õ a mûkörmösöm és nála vannak nyári körmök nézd meg de egyébként szinekben én mindent szeretek kivéve a pasztell szinek és a piros am mindegyikbõl lehet szépet csinálni alakra nekem most mandula van de nem kicsi hanem L es elõtte sokáig hegyes volt de abba csak a minimum M es méret szép és amugy 2012ben a mandula a divat és szerintem abból se csináltass M -nél kisebbet ha csak nem zavar szerintem az S -es csak az idõsebbkorosztálynak vagy a szolídabbaknak áll jól pl aki mindíg franciát csináltat ha fiatal vagy akkor M es az ideális, de te tudod hogy milyen az ízlésed és a stílusod.
a kért oldal nem jeleníthetõ meg..
A kérdező hozzászólása: sajna nem tudom a linket megnyitni, a tartalom nem elérhetõ :S most is mandulaalakú a körmöm, gondolkoztam a barackszínen is, vagy egészen olyan vagy francia manikûrösen legyen... a legtöbb oldalon túl csicsásak, díszesek vannak, én meg azért nem olyan feltûnõt szeretnék :)


Milyen nyári diákmunkák vannak? És mennyit fizetnek óránként?

Legjobb válasz: Azt, hogy JÖVÕ NYÁRON milyen nyári diákmunkák lesznek, majd jövõre tudod meg... Most egyelõre a tél közeleg, nem tudom, észrevetted-e?

Azt, hogy JÖVÕ NYÁRON milyen nyári diákmunkák lesznek, majd jövõre tudod meg... Most egyelõre a tél közeleg, nem tudom, észrevetted-e?

Angliában milyen idö van általánosságban? Kb mint Magyarországon, vagy hüvösebb? A tél-nyár hidegebb mint Magyarországon?

Legjobb válasz: Nem olyan nagy a hõingadozás. Télen nincs olyan hideg, mint nálunk, 0 fok alá szinte sose megy, hó nem esik; nyáron pedig nincs ilyen kánikula, ritka a 30 fok fölötti hõmérséklet. És ha esetleg mégis hóesés van télen vagy nyáron kánikula, akkor megbénul az egész ország, mert annyira ritka esetek ezek, hogy senki sincs felkészülve erre.

Nem olyan nagy a hõingadozás. Télen nincs olyan hideg, mint nálunk, 0 fok alá szinte sose megy, hó nem esik; nyáron pedig nincs ilyen kánikula, ritka a 30 fok fölötti hõmérséklet. És ha esetleg mégis hóesés van télen vagy nyáron kánikula, akkor megbénul az egész ország, mert annyira ritka esetek ezek, hogy senki sincs felkészülve erre.
sokat esik.
Egy napon belül is nagy a változékonyság, kiderül-beborul, esik-süt, nem véletlenül beszélnek annyit az idõjárásról. De az, hogy állandóan esik, az félreértés, Franciaországban nagyobb az éves csapadék, mint Angliában. Nyáron kellemes.
A kérdező hozzászólása: Köszi! :)
Én õsszel voltam három hétig (szept. vége, okt. eleje) Kellemes idõ volt, talán egyszer esett az esõ. :) Mikor hazajöttem, itthon sokkal hidegebb volt már.

Milyen lehetőségeim vannak nyári munkára 17 évesen?

Ilyeneket h melo-diák, tesco nem szeretnék. Lehetséges h bemegyek egy étterembe és csak úgy megkérdezem hogy kellene-e valami kisegít?? még ha nem is tudok róla hogy keresnek...? További ötlet?

Legjobb válasz: Ha majd nyár lesz és látsz egy éttermet ahol tömeg van és a pincérek csak úgy szaldgálnak mint pók a falon, na oda menj be, keresd meg a fõnököt és mondd meg hogy neked feltétlen munka kell és ha akarja azonnal beállsz mosogatni! :) Én ezt csináltam kb. 16 éves voltam (Balcsi) és nagyon jó kis nyári melót kaptam. Viszont ehhez szerencse is kell, meg ugye ha elõre szeretnél magadnak valami biztosat, akkor ez nem jó. Sok sikert! Inda

Ha majd nyár lesz és látsz egy éttermet ahol tömeg van és a pincérek csak úgy szaldgálnak mint pók a falon, na oda menj be, keresd meg a fõnököt és mondd meg hogy neked feltétlen munka kell és ha akarja azonnal beállsz mosogatni! :) Én ezt csináltam kb. 16 éves voltam (Balcsi) és nagyon jó kis nyári melót kaptam. Viszont ehhez szerencse is kell, meg ugye ha elõre szeretnél magadnak valami biztosat, akkor ez nem jó. Sok sikert! Inda
hát így nem sok esélyed van. inkább kérdezd meg szüleidet, meg haverokat, hogy nemtudnak-e pl kõmûvesmunkát.
Gyerekekre vigyazni, mindegy hogy lany, vagy fiu vagy. Esetleg kutyat setaltatni gazdageknal. Adjal fel hirdeteseket, nagyon-nagyon fontos!!! Lany vagy fiu vagy?
A kérdező hozzászólása: lány vagyok...:) Kömûvesmunka? xD

Milyen nyári munka lehetőségek vannak egy 15éves lánynak?

Már régóta keresek munkát magamnak nyárra de sehol nem találok. Hosstesskedésre gondoltam, már utána is jártam de ezen kívül milyen lehet?ségek vannak? esetleg tudna valaki egy ezzel kapcsolatos oldalt? természetesen a szüleim beleegyeznének.

Legjobb válasz: Szia. Én 15 évesen csak kukoricát mehettem címerezni. Nem volt más munka. Egyszerûen nincs rá igény. Most 19 vagyok és most se nagyon van. Oké most lett egy nagyon klassz munkám, de ez is csak azért, mert ismerem az ismerõsöm ismerõsét, meg ráadásul ez novemberig tart, nem csak nyáron. Sajnos ennyi idõsen nem nagyon szoktak lenni melók. A hosstesskedés esetleg jó lehet, nem tudom, hogy ott van e korhatár, viszont azokból is már annyi van, hogy mire egyáltalában kapsz munkát (már ha kapsz), már rég nem aktuális, hogy keresel. Én is fenn vagyok ilyen oldalakon, angol és német nyelvtudás mellett sem nagyon hívnak. Nem azért, mert olyan ronda vagyok (remélem :D), egyszerûen azért, mert hosstessekbõl van már a legtöbb. Mindenesetre próbáld meg, hátha mégis sikerül. Lehet épp olyan helyen élsz, ahol nincs annyi csinos lány és mégis hívni fognak :)

Szia. Én 15 évesen csak kukoricát mehettem címerezni. Nem volt más munka. Egyszerûen nincs rá igény. Most 19 vagyok és most se nagyon van. Oké most lett egy nagyon klassz munkám, de ez is csak azért, mert ismerem az ismerõsöm ismerõsét, meg ráadásul ez novemberig tart, nem csak nyáron. Sajnos ennyi idõsen nem nagyon szoktak lenni melók. A hosstesskedés esetleg jó lehet, nem tudom, hogy ott van e korhatár, viszont azokból is már annyi van, hogy mire egyáltalában kapsz munkát (már ha kapsz), már rég nem aktuális, hogy keresel. Én is fenn vagyok ilyen oldalakon, angol és német nyelvtudás mellett sem nagyon hívnak. Nem azért, mert olyan ronda vagyok (remélem :D), egyszerûen azért, mert hosstessekbõl van már a legtöbb. Mindenesetre próbáld meg, hátha mégis sikerül. Lehet épp olyan helyen élsz, ahol nincs annyi csinos lány és mégis hívni fognak :)

Ha nálunk (Magyarországon) nyár van akkor, milyen évszak van Dél-Amerikában déli részén? Földrajz

Legjobb válasz: Az elsõ válaszon jót röhögtem. Ott tél van, ha itt nyár, mivel a föld másik féltekén van. Az idõeltolódás az más dolog..

Az elsõ válaszon jót röhögtem. Ott tél van, ha itt nyár, mivel a föld másik féltekén van. Az idõeltolódás az más dolog..
Hááát szerintem ott is nyár. Hiszen max pár óra különbség van eltérés. nem egy egész év.
Én meg az elõzõ kettõn röhögtem jót. Hát figyelj mondjuk Chilét példának. Mikor itt nyár van ott akkor van tavasz, kb 1-2 évszakkal vannak eltolódva Dél Amerikában. Ausztráliában pont fordítva mint itt nálunk
Chile-ben is akkor van nyár, amikor Ausztráliában, azaz amikor nálunk tél van (december-február), l.: https://en.wikipedia.org/wiki/Climate_of_Chile az egy másik kérdés, hogy pont Chile-ben van vagy 7 féle éghajlati terület (mediterrántól a sivatagon keresztül a tundráig), szóval Chile-n belül nagyon máshogy nézhet ki a nyár más-más helyen

Anglia déli részén nyáron milyen idő van? Van strand? Lehet fürödni?

Arra gondoltam, mi lenne, ha most nem délre mennénk nyaralni. Mi a véleményetek erről? A válaszokat előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Van, pl. Brighton. Hát nyáron nagyon meleg tud lenni, kivéve a vizet, az nagyon hideg:D De nem annyira, hogy ne lehessen bemenni, sokan fürdenek azért. Viszont általában köves a part, nem homokos.

Van, pl. Brighton. Hát nyáron nagyon meleg tud lenni, kivéve a vizet, az nagyon hideg:D De nem annyira, hogy ne lehessen bemenni, sokan fürdenek azért. Viszont általában köves a part, nem homokos.
nem olyan szélsõséges mint nálunk, nyáron nincs olyan meleg, télen nincs olyan hideg, mint itthon.
Nálunk csak nyáron volt két hét, és annyi.Egyéb szünet nem volt.
Igen. Mint az iskolaban, ok is szünetben vannak az ünnepeken, pl húsvét, pünkösd, karacsony, újév, stb illetve vannak neveles nelkuli munkanapok, amikor szinten nincs gyermek felugyelet. Elso szuloin elmondják a fix napokat, a tobbi kb egy héttel elotte derül ki.
A kérdező hozzászólása: Jó tudni, hogy nevelés nélküli napok is lehetnek! Az oké, hogy ünnepekkor nincs bölcsi, de olyan, hogy 1 hét tavaszi-téli-õszi szünet nincs, ugye? Sajnos a bölcsis tájékoztató még odébb van, nekem viszont nyilatkoznom kéne a munkahelyemen, hogy jövõre hány nap szabit vinnék át a szülési szabadság alatt felhalmozott napokból.
Nem, olyan nincs, de az elõfordulhat, hogy a neveles nelkuli munkanapot hozza csapják egy ünnephez es igy hosszabb ideig nem fogadnak gyerekeket. A bolcsode vezeto el tudja mondani, hogy hány neveles nelkuli munkanapra kell számítani. Ez mindig hétfõ vagy péntek, sosem esik masik napra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget.
Bölcsi nem óvoda! Van nyári szünet ami 2 vagy 4 hét. Ez a fenntartótól függ. Téli szünet is van. Ezekre a szünetekre ügyeletet biztosítanak. 1 gondozás nélküli nap van csak a tanévben, a bölcsõde napon. Ez április 22-e körül van.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!