Találatok a következő kifejezésre: Milyen nu-metal vannak (2 db)

Milyen nu metal számok vannak még?

Olyan kellene,amiben nincs rendesen ének,hanem csak torokszakattából üvöltöznek,meg tépik a gitárt,meg abálják a dobot(nagyon de nagyon kemény!)a slipknot-people shit the heretic athem,new abortion,stb ilyen stílusú kellene!

Legjobb válasz: igazából a slipknot nem egészen nu metal... persze vannak nu metal jellemzõi, de nem mondható teljesen annak. + azt hiszem a slipknot ebben elég egyedi, nincs más aki így keverné a stílusokat, szóval ha kemény metált akarsz akkor :D akkor ne feltétlen nu metalban gondolkodj.. egyébként talán a régebbi limp bizkit számok közt van pár zúzósabb... csak azoknak nem mindig jó a minõségük.

igazából a slipknot nem egészen nu metal... persze vannak nu metal jellemzõi, de nem mondható teljesen annak. + azt hiszem a slipknot ebben elég egyedi, nincs más aki így keverné a stílusokat, szóval ha kemény metált akarsz akkor :D akkor ne feltétlen nu metalban gondolkodj.. egyébként talán a régebbi limp bizkit számok közt van pár zúzósabb... csak azoknak nem mindig jó a minõségük.
-Sikth -Converge -The dillinger escape plan -As blood runs black -Subscribe -In Flames -Open the Skies -August Burns Red -Blind Myself -Code -Cryptopsy -Duck Duck Goose -inhale Exhale -Isten háta mögött -Opeth -Suffokate -The Bled -The Black Dahlia Murder -Vanna -Unearth -Watch My Dying
"nincs más aki így keverné a stílusokat" Ez tök komolyan írtad, vagy csak irónia volt? Mert ha az elõbbi, akkor azrét ajánlom , hogy nézz utána olyasmiknek, mitn a Kalisia, vagy a Pain of Salvation, esetleg az Opeth... Drámai. De abban igazad van, hogy a Slipknot nem numetál. Valójában több death elem van a zenéjükben, mint bármi más.
18:54 Ez meg rettenet. Mármint rtem, hogy jó választ adtál végülis a kérdésre, de hogy képes vagy olyan bandákat, mint a Converge, a Sikth, meg az Opeth egy lapon emlegetni olyan popzenékkel mind az In Flames meg a Subscribe. D:
01:22 Engem nem a stílus érdekel hanem a gitár témák ha van valami gond akkor tanulj meg 1db Converge számot szerintem nem fog menni soha
Mushroomhead?
A SlipKnoT numetál egyértelmû!
A Slipknot nak csak vagy 2 szama nu metal leg inkab metalcore meg ehez hasonlo metal.Es ha igazan zuzos szamot akarsz ako keres bullet for my valentine vagy escape the fate szamokat vagy death meg black metalt.

Milyen nu-metal bandak vannak?

Legjobb válasz: System of a Down,a Linkin Park, a Limp Bizkit, a Korn, a Deftones és a Soulfly. Többek közt ezek.

System of a Down, a Linkin Park, a Limp Bizkit, a Korn, a Deftones és a Soulfly. Többek közt ezek.
Adema... Esetleg Crazy Town.
Majdnem ugyanazon az alapon fekszik a rap metal és nu metal. Rap+metal=rap metal. Rap+metal+grunge=nu metal. Mellesleg a rap metalban csak rappelnek míg nu metalban minden vokál stílus van. Ennyi a különbség.
A rage elõbb lesz funk mint rap metál
Gyerekek a Nu-metál és a Rap-metál ugyan azon az alapon fekszik, mind a kettõ a hardcore-t ötvözi az underground hip-hoppal, a különbség csak az arányban van, a nu-metálban több a hardcore elem, mint a hip-hop elem, a rap-metálban pedig értelemszerûen fordítva. Ennyi. Jó példa rá a Slipknot, a Slipknot az nu-metál, de a 9 tag között meg találjuk Sid Wilson-t, aki DJ a bandában, nem véletlenül van az, hogy a zenében sok a scratch-elés, és az énekes nem csak hörög, hanem néha rappel is. Íme a bizonyíték: http://www.youtube.com/watch?v=jH6wpQIeQd8 Bár rap-metal is ugyan ezekre épül (hardcore és hip-hop), de több a rap része, és nem is olyan kemény, mint a nu-metál.
lostprophets ;)
A Linkin Parkot, Limp Bizkitet kizárnám a felsoroltakból, mert az túl popos zene a nu metalhoz. A Rage Against The Machine pedig rap metal. Nem nu metal. Inkább a KoRn, SlipKnoT, Soulfly, Deftones, SOAD és Ill Nino azok.
Majdnem csak rosszak. A Rage Against the Machine-t kihagytátok, bár azt sem szeretem
Régi Papa Roach, Slipknot, Drowning Pool
slipKnot xD :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!