Találatok a következő kifejezésre: Milyen nevet kis (45 db)

18 hetes terhes vagyok. Ma tudtam meg h kukacost hordok a pocakban. :DKellene egy kis segítség, mert a férjemmel nem nagyon jutottunk eddig se dűlőre fiú nevekkel. Légyszí írjátok le ki milyen nevet adna?

Legjobb válasz: Szia! Nem vagy egyedül! Múltkor végig néztük az összes fiú nevet és még elképzelésünk sincs! Milyen vezeték névhez keresel nevet?

Szia! Nem vagy egyedül! Múltkor végig néztük az összes fiú nevet és még elképzelésünk sincs! Milyen vezeték névhez keresel nevet?
Én voltam ki lánynevezett, bocsi, nem is értem hol járt az eszem hogy nem esett le:) )
Igen, a Berta a vezetékneve. Csak azért írtam ki mert szerintünk fontos, hogy összecsengjen a keresztnév a családnévvel.
Sebestyénem van, és ha a kistesó fiú lett volna, András lett volna. Úgy néz ki, puncisunk lesz:) 18 hetes km
Szia!Nekünk is fiunk lesz kb 3 hét múlva, Bencének fogják hívni.A környezetünkben sok Dávid született szerintem illik a Simon vezeték névhez, de ti tudjátok..))
Nekünk Zsoltunk vagy Péterünk lesz:)
Az én két kedvencem a Levente és a Bálint.
Gondolom az a vezetékneve.
A Berta nem lány név?
Bõven van idõtök:) Ne kapkodjátok el a névválasztást. Keresgéljetek, "ízlelgessétek" a neveket. Ha már csak 3-4 marad a rostán, akkor érdemes itt kérdezni... Bár szerintem akkor sem, döntsön a szülõ, ne mások:) Minden jót nektek!!!
Mi is hasonló helyzetben voltunk a férjemmel. Kislány nevünk volt, de kisfiú még lehetséges variáció sem. A 12. heti uh-on már megtudtuk, hogy kisfiú s akkor kezdtük el nézegetni a fiú neveket. Ahogy olvasgattam a lehetõségeket az egyik név olvasásakor valami megmagyarázhatatlan melegséget éreztem. Mivel megállapodtunk a férjemmel, hogy ha kislány akkor én, ha kisfiú akkor õ nevezi el, így megemlítettem neki A Nevet, s másnap már boldogan emlegettük nevén a kis pocaklakónkat. Szóval a neve: Berta Benett :) Nézegess neveket és hagyd, hogy a kisfiad válasszon :)
Szia.Én 17 hetes vagyok.Nekem is kisfiam lesz.A neve pedig: Tamás lesz.Mi is nagyon sokat gondolkoztunk rajta, hogy mi is legyen a neve.De valahogy mindíg az volt elõttünk, hogy olyan nevet kell választanunk, ami ha mi születnénk most és mi kapnánk ezt a nevet, akkor örülnénk-e neki.Így döntöttünk a Tomika mellett.Meg az is fontos volt, hogy lehessen szépen becézni, viszont ne nagyon lehessen csúfolni.Meg mi nem nagyon szeretjük ezeket a mai cifra "divatos"neveket.Annak a gyerek sem biztos hogy örülne.Szerintem mindenképpen az õ érdekét tartsátok szem elõtt.
Nekünk is elég nehezen ment fiúnevet választani. Én is a zsobort szerettem volna, de az apukának nem tetszett, így zalánnak fogják hívni. Nekem még patrik tetszik az már van baráti körben.
Nekem a kedvencem a Zsombor
Nekünk ha fiú lesz, akkor Norbert lesz. Jövõhéten megyek a 18 hetes UH-ra, remélem kiderül majd, hogy milyen nemû lesz :)
Szerintem a legszebb fiúnév a Barnabás.
A kérdező hozzászólása: Simon vezetéknevû lesz, 1szerûen nem tudunk mi sem választani az utónévkönyvbõl...
Semmi gond. Végül is a mai világban történnek érdekes névadások... sosem lehet tudni :)

Ha Eszternek hívják a kislányunkat, milyen nevet adnátok a kis tesónak, ha Õ is lány lesz?

Legjobb válasz: Nekem az furcsa, hogy a testvér nevéhez választják a szülõk a nevet, hisz két külön személyiség a két gyerek. Például ha azonos betûvel kezdõdne akkor kislánynak: Enikõ, Emma, Emese, Elvira, (Mindnek van Eszter nevû testvére. Illik hozzá nekem még a Réka is. Kisfiúnak nincs ötletem, de szerintem csak azért mert nagyon kevés fiú név tetszik.

Nekem az furcsa, hogy a testvér nevéhez választják a szülõk a nevet, hisz két külön személyiség a két gyerek. Például ha azonos betûvel kezdõdne akkor kislánynak: Enikõ, Emma, Emese, Elvira, (Mindnek van Eszter nevû testvére. Illik hozzá nekem még a Réka is. Kisfiúnak nincs ötletem, de szerintem csak azért mert nagyon kevés fiú név tetszik.
Nálunk is Eszter a nagylány, Flóra, és Míra névre hallgatnak a hugik. Nálunk idegen hangzású a vezetéknév.
Anna, Dóra, Réka, Kata, Sára, Flóra, szóval az ilyen egyszerûbb nevek...
Eszter lányom van, a kistesò Eliza. Tetszik még a Petra.
Tényleg a Sára! Azt is akartam írni, mert jól hangzik vele.
Az Eszter bibliai név, tehát illik hozzá: Abigél, Diána, Éva, Hanna, Judit, Olívia, Noémi, Viktória. E betûs nevek: Emma, Emília, Enikõ, Edina, Erika. Vagy bármi más, ami tetszik. Anyámék sem úgy választottak nevet, hogy illünk-e egymáshoz, hanem a kedvenceiket. Egyikünk õsmagyar, a másik török, én pedig francia eredetût kaptam.
Szerintem fontos, hogy mi a tesó neve. Elég fura család lenne ahol van egy Bennett, egy Sándor, egy Dzsenifer vagy egy Özséb testvérpár, nem? :) Eszter mellé nekem is a Dóra tetszett a felsoroltak közül, de a Sára is szép, bár nem volt a listán :)
Van esélyes a válaszok között, kérdezõ? Ha van melyik az?
Szerintem az Eszter és Dóra pl. nagyon szép együtt.
Kitti, Klaudia, Vivien, Regina, Petra, Gréta. Szerintem ezek passzolnak az Eszterhez.
A kérdező hozzászólása: Nekem a Beatrix, Kitti, Dóra tetszik, de az is eszembe jutott hogy lehetne õ is E betûs pl: Emili, Elizabet, Eliza...
(De nem azért, mert a lányotok Eszter, az szerintem nagyon mindegy. Ez a második kedvenc lánynevem a lányom neve után. :D)
Emma
Én sme választanék aszerint hogy hogy hivják az elsö gyereket. Úgy választok hogy ne legyen gáz a vezetéknévhez, tetszen mindkettönknek ne legyen cikizhetö név.
A kérdező hozzászólása: Nekünk egyszerû és elég gyakori vezeték nevünk van. Nekem a Dóra és a Beatrix tetszik a legjobban.
Vadóc, Vadaska, Vadi, Vadas...ezeket tudom elképzelni:)
Vadócból? Bográcsos pörkölt, vörösborral felöntve!! :) ))
Vadas. /elõbb-utóbb úgyis az lesz belõle./
Vadócka, Nyusz-Musz, Boróka, Liza, Gina?
Nekem is a Vadóc jutott eszembe :) )
Rágcsa
A kérdező hozzászólása: Á köszönöm már tudom milyen nevet adok neki!
Márk:) )
Tényleg a Zalán, Milán olyan jól hangzik. Én azt adnám a helyedben :) ))
Az én nagyobbik fiam Martin, a kicsi pedig Márk.
Márkó.Nekem Márkóm van és ha a második fiú lett volna, Milán lett volna.De tetszik még a Dániel is.
Zalán, van itt a lakótelepen nálunk két kisfiú, ikrek, õk Milán és Zalán, nagyon édik:-)
Sándor :-) Máté
Nekem is Milánom van :) Ha nekünk lenne még egy kisfiunk én Marcellnek hivnám Milánom mellé :)
Mikor elolvastam a kérdésed, nekem is a Márk ugrott be, pedig nem is olvastam a kedves elsõt :)
Dominik, László, Miklós
Milán, Zalán, mielött el olvastam a válaszokat erre gondoltam és is.

2014 marciusában várjuk kislányunk megszületését, sajnos még nem sikerült nevet válasszunk neki! Van ötletetek, hogy a Gábos vezetéknévhez milyen szép- kis név illik?

Legjobb válasz: Én nagyon bírom az alliterációkat, szóval elõször a Gabriella, Georgina jutottak eszembe. Aztán én nagyon szépnek tartom a Flóra, Emma neveket.

Én nagyon bírom az alliterációkat, szóval elõször a Gabriella, Georgina jutottak eszembe. Aztán én nagyon szépnek tartom a Flóra, Emma neveket.
én is kapásból G betûset adnék :) Gábos Gabriella, szerintem jól cseng :) Gábos Gréta, Gábos Gemma
Szerintem Gábos Georgina kisgyerekkéént nagyon nyelvtörõ.Inkább Gábos Petra vagy Gábos Laura.
Nekem ha lány lesz a következõ gyerkõc Zsolna lesz a neve.
Lilla, Nóra, Dia, Noémi, Réka, Georgina ami Gina-ként becézhetõ Benett, Dominik, Csaba, Gergely, Levente Megírod, ha sikerült választani? :) Jó babavárást !
Gábos Eszter Lilla. Volna benne mély, magas és vegyes hangrend is.
Klaudia, Dominik:)
amit te isrtál az mind a kettõ szép.
Már biztosan választottatok Nekik neveket - de ha nem sértenélek meg - akkor leírnám, hogy nekem személy szerint mi tetszik - a Bozóki vezetéknévhez. kislánynak: Dalma, Dóra, Flóra, Luca, Nóra, Sára, Blanka, Hanna, Janka, Panna. kisfiúnak: Balázs, Csaba, Gábor, Márton, Mátyás, Brúnó, Zsombor.
Barbara és Bence Bianka és Balázs Blanka és Botond
Bozóki Hédi Bozóki Bálint de nekem a Dávid is nagyon tetszik!
Csak azt nem értem mi rosszat írtam hogy le kellett pontozni...
Szia! A Dávidot mindenképp, a kisfiam is Dávid, nagyon szép név, nem volt kérdés, hogy ez lesz a neve. Lány névvel bajban vagyok... rengetek szép név van, de nekem csak a Júlia és Viktória tetszik. Mit szólsz hozzájuk?
Minka és Vajk.
Viktor-Viorika
Dominik és Dominika
Mi lett a nevük?
Na, mi lett a nevük?
Bozóki Zita és Bozóki Benedek
Nem is rád gondoltam kérdezõ:) Értelme nem lett volna.Ezt sajnos itt meg kell szokni:) Mármint a lepontozást!
A kérdező hozzászólása: Én nem pontoztalak le.Én semm értem miért jó ezt csinálni némeik "emberkének". Utolsónak:Julia is szép meg Viktória is:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Szép neveket irtatok aranyossak vagytok:)
Brigitta, Balazs. Henrietta, David.

Milyen név lenne az egy kis hörinek, hogy Röszti?

Legjobb válasz: Szerintem aranyos név. Magát az ételt is szeretem :)

Szerintem aranyos név. Magát az ételt is szeretem :)

Milyen név illene egy kis egérhez? Írjatok fiú és lány nevet is!

Legjobb válasz: Fiú.: Maxi,Sammy Lány.: Lola,Holly

Fiú.: Maxi, Sammy Lány.: Lola, Holly
Jerry? :)
Pocok, Egérke, Manci, Fütyi, Punci

Lesz egy kis lányom, milyen nevet adjak?

Hello! Lesz egy kis babám még nem született meg, ezért kérek tanácsot. Valami szép kis bájos nevet keresek, ami nem túl cifra. És rímel az (Oláh) vezetéknévte. Gondoltam hogy két kis nevet is kaphatna. Úgyhogy várom a két neves neveket is. (PL: Szabó Béla Máté) El?re is köszi!!!!!!

Legjobb válasz: mindenképpen szép magyar nevet válassz,ha te is magyar vagy!van rengeteg!http://magyarnevek.hu/lanynevek

mindenképpen szép magyar nevet válassz, ha te is magyar vagy!van rengeteg!http://magyarnevek.hu/lanynevek
Oláh névhez nem szabad semmi "giccseset" választani Pl Dzsesszika meg ilyesmi, gondolom mindenki tudja miért:) Nekem nagyon tetszik az Adria név, nem tudom miért, annyira nem lenne rossz a vezetéknévhez sem. Ezen kívül: Anasztázia, Dana, Eliza, Fanni, Izabel/la, Katrina, Karina, Tara, Vivien, Violett, Norina Ezeket meg lehet kombinálni is, egy hosszabb meg egy rövidebb név :) Pl Oláh Adria Izabella Ha sikerül dönteni, feltétlen írd meg :) Kíváncsi vagyok mi lesz a lányod neve :)
Anasztázia is túl cifra lenne nekem ehhez. Nem mondok hülyeséget amúgy, ilyenekben jó vagyok.
olah barbara de nem azert mert engem is ugy hivnak szerintem az szep kislanyokra illik
Oláh Olívia nekem egybõl ez jutott eszembe, nekem nagyon tetszik.
Kamilla Réka, nekem az Édua nem tetszik, nagyon fura.
Mi vezeték nevünk is Oláh és nekem is eszembe jutott az Édua, sztem egyáltalán nem lapos, hiszen nem sok Édua van. A párom azt szeretné hogy Oláh Priszcilla legyen a lányunk, nekem más elképzeléseim vannak:) De hátha nektek tetszik:) Szerintem aranyos, hercegnõs név:) és csajos :D (Bárkinek eszébe jutna, nem vagyunk romák, ugyh ne is úgy képzeljétek el!)
Oláh Éda Anna :)
Utolsó vagyok Éda, nem Édua. Szóval nem elírás.
Dóra, Dorina, Noémi, Réka, Evelin, Kinga
Ötleteim: 1. Teljes név: Oláh Édua Zita Továbbiak: csak külön nevek: Dorina, Lilla, Rebeka, Csenge, Tímea Remélem segítettem ;)
Nekem az Oláh Luca Róza jutott elõször az eszembe. Az Édua szép, különleges, aranyos név. További ötleteim: Borka, Norina, Janka, Kinga, Kincsõ, Sára, Leila
Éduát, lehet inkább második névnek kellene adni... Szép és magyar: Boróka, Boglárka, Borka, Kincsö.Villö, Emese, Enikö, Anikó, Ildikó, Virág, Hanga, Zselyke, , CSilla, Hajnalka, Orsolya, Fruzsina, Alma, Málna, Biborka, Csenge, Emöke, Lilla, Napsugár, Réka-mind magyar mind jóóóó! :)
A kérdező hozzászólása: Sokan mondtátok az Izabellát. Nekem is tetszik, de ilyen nevû rokonom már van a családban. Én fontosnak tartom, hogy ne legyen ugyan az a nevük. Más jutt az eszembe.
Oláh Izabella, Oláh Abigél
Bolgárka?
Mira Angelika
Oláh Nedda Petra
Szerintem ne kezdõdjön O-val a keresztnév, mert olyan hatása van számomra, mintha sóhajtozna valaki. Legyen benne B. Ismerek Oláh nevû embereket, és b vel jól hangzik. Legyen bent egy magánhangzó is a vezetékbõl, ha lehet. Pl. Oláh Adrienn, Bence, Noémi..., stb. Sok név illik ehhez, lapogass utónévkönyvet, és lassan húzogasd ki, ami nem jön be.
Mirella
Emese
A kérdező hozzászólása: Láttam milyen szép neveket írtatok. És eszembe jutott az Édua. Nem tudom olyan lapos (Oláh Édua). szerintetek jó? És ha igen, mivel lehet életet vinni bele? De tetszik a Dana és az Emese is.
Szerintem szép az Édua :) Egy hosszabb nevet válassz mögé, és úgy nem lesz olyan lapos :)
Nem tudom, mi a jó az Éduában. Ez az, ami tuti nem illik hozzá sehogy, max. 2. névként.
Oláh Adél Noémi Oláh Sára Virág Oláh Orsolya Zoé

Milyen nevet adjak a kis hörcsögömnek?

Tegnap vettem egy ketrecet de úgy terveztem két egérkét szeretnék. Ma reggelt voltam is egy közeli állatboltban de ott nem volt, csak egy darab magányos kis szibériai hörcsög lapult egy ketrecben. Elhoztam és annyira aranyos, úgy megszerettem, hogy mindig itt van velem. Ennek a kis hörinek kéne nevet adni. El?re is köszönöm a válaszokat:))).

Legjobb válasz: http://mindenamihorcsog.ewk.hu/horcsog-nevek http://torpehorcsogok.hu/nevtar.php Ezeket nézd át, és sok sikert! :)

szerintem legyen Mázli.Mert hát mázlis amiért elvitted.
A kérdező hozzászólása: Félreírtam!! Nem szibériai hanem szíriai :DDD
Cuki
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, amúgy a Mázli nagyon tetszik ;D!!
örülök hogy segíthettem amúgy még bingó is lehet
Ami elõször eszedbe jut, amikor ránézel! =)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!