Találatok a következő kifejezésre: Milyen nevet az anyuka a (3 db)

Milyen nevet mond az anyuka a kislányának az új Chevrolet reklámban?

A reklámban egy kisfiú és egy kislány játszanak, majd a kislány elkezd sikítani az anyukájának. A szül?k lecsitítják a gyerekeket. Az anyuka a kislányának kiabálja: ... (nah és én erre lennék kíváncsi); az apuka meg a kisfiúnak: RICSI!!

Legjobb válasz: Fanni!!!!!

Bandit mond, a férjének szól, úgy látszik bezzegéknél apuka dolga a fegyelmezés! Egyébként miért szólna rá a kislányra, mikor nem is õ a "rossz"? Ne felejtsétek el, a reklám mindig sugall valamiféle életszemléletet, viselkedésmintát..így kéne viselkednünk, hogy mi is ilyen "boldogok" lehessünk! Ja, és akkor lehet ilyen autóra is futja majd....:-)
Lehet Bandi is! A Bandi - a Ladó-féle utónévkönyv szerint - az Andrea egyik beceneve. Nekem is van két Andrea ismerõsöm, akit Bandiznak. (Igaz, az egyiket "Andi-Bandi"-ként).
Én elõször Andinak hallottam, aztán Vandi, mint Vanda becézése, de már feladtam. Az apukának szólós verzióban viszont van valami. Szokott az egyik szülõ a másiknak szólni, ha a gyerekek között rendet kell rakni.
elsõ vagyok! hát én is hiába hegyezem a fülem, nekem sehogyse akar az Fanni lenni! akkormár inkább Panni, de még mindig maradok annál, hogy a férjének szól, hogy Bandi :)
Szerintem is Fanni!
Az az! Fanni :D
Fanni!!!!!
nekem úgy jött le, hogy az anyuka az apukának szól, és mintha bandit mondana.. de aztán lehet én vagyok csak a süket, meg amúgy is csak "félfüllel láttam" ezt a reklámot :)
Hááá, ez tök jó! Pont ezt akartam én is kérdezni most! Egyébként én is Bandi-t értettem, ezért nem volt világos, hogy egy fiú és egy lány gyerek neve hogy lehet Bandi meg Ricsi... Nagyon hegyeztem a fülem, de én sosem hallottam ki belõle Fanni-t. Szerintem az lehet, amit az egyik elõzõ válaszoló írt, miszerint valószínûleg az apukának szól, és tényleg Bandi-t mond.
én eddig mindig pannit értettem
Miert mesz az igazi apukaval perre, hiszen nem is tartjatok vele a kapcsolatot. Nem ertem, bocs.
A kérdező hozzászólása: Apuka rájött, hogy vagy egy gyermeke.
állatlában kéthetente egy hétvégét. amit te köteles vagy biztosítani, de megszabhatod hol legyen, és te is ott lehetsz. vagy is nem kell oda adnod, vagy egyedül hagynod öket, de a láthatást biztosítanod kell. de ugye gyerektartást is köteles fizetnie. ha eddgi fizette a gyerektartást, akkor jobb késöbb mint soha. viszont olyan lehet ha nem akar gyerektartßast fizetni, és te meg nem akarod hogy lássa, hogy lemond a gyerekröl, új apu meg nevére veszi. ez akkor lehetséges ha az újapu erre hajlando, és a régi meg hajlandó lemondani. talán ez lenne a legtisztább mód. Ha nem fizetett gyerktartást, akkor harcolj ezért.
A kérdező hozzászólása: Nem kell odaadnom, csak a jelenlétemben kell biztosítani a láthatást?

Lány babák anyukái! Ti milyen nevet adtatok vagy adtok a porontyotoknak és hogy fogjátok azt becézni?

Csak kíváncsiságból...Írjatok minél többen légyszi!El?re is köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Hajnalka lesz és Hajninak fogjuk becézni. Bárcsak már a kezemben tarthatnám... 39+3 kismama

Hajnalka lesz és Hajninak fogjuk becézni. Bárcsak már a kezemben tarthatnám... 39+3 kismama
Diána (Dia, Dius) Brigitta (Brigi, Brinyó).
Janka a neve, és Macicica, Macicsirke, Cukribébi, minden marhaság, ami eszembe jut, így becézem. De ne haragudj meg a megjegyzésemért, szerintem olyan csúnya porontynak hívni a gyerekünket. Ezt elõször a Rubint Rékától hallottam, nem is egyszer, majdnem falra másztam tõle! Szerintem annyi módon lehet a drágaságainkat emlegetni!
Hannának hívják és Hancsinak becézzük :)
Igaz nekem még nincs gyermekem de én azt szeretném, ha Alma lenne a neve. A vezetéknevével együtt szuperül vangzik. Sajnos Apának nem tetszik, õ Petrát szeretne.
Indira és Indi vagy Dira lesz a beceneve!Meg persze Chansi(sánszi-Chanel)
Nekünk Zsófia lesz a neve. Becézem már most is:) Zsófi, Zsófika Szofi meg ilyenek:) Üdv 40+2 hetes km.
Borókának hívják, Boró, Borci, Borka
Még nem tudom, hogy lányka lesz-e, de az 1.számú lánynevem: Lilla-becézve Lillus :D
Lili Emma. Rövid nevek, nem kell õket becézni.
Én még nem tudom, hogy lány lesz-e, de a Georgina nevet nagyon megszerettem, és Ginának fogom becézni. Most még csak Babaként emlegetjük.
Melitta Dora lesz a dragank. Metti-nek vagy Dori-nak fogjuk becezni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok választ mindenkinek!És a kilencedik válaszolómnak szeretném üzenni, hogy egyáltalán nem haragudtam meg a véleményedet elmondhatod nyugodtan, de Te se haragudj meg az enyémért:számomra a poronty egy aranyos kis szó.Nem tudom úgy felfogni mint valami gusztustalan becézést.Viszont csirkének nem becézném a gyermekemet.Köszi.
Macicsibe anyukája vagyok! Igazad van, ízlések és pofonok, tényleg nem akartalak bántani, de nekem nagyon negatív hangzású ez a szó, de teljesen egyetértek veled, valaki meg így nem hívná a gyerekét. Egy kígyóbûvölõ meg biztos drága kis csúszómászómnak hívja! :-)))
Szia! Az én kislányom neve: Dorina. Dorcsinak becézzük.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
Mi kislányunk Emma Róza és jövõ héten 24-én lesz 4 hónapos.:-) Emmácskának, Emikének szoktam becézni de volt hogy Rozicskának is hívtam anyukám jót nevetett rajtam, mert Emmát használjuk és fura volt hallani.
Most kisfiam született, így a lánynév megmaradt a kistesónak. Ha Õ lány lesz, akkor a Villõ nevet kapja. Becézni nem nagyon kell, de lehet hívni Vivinek.
2 fiam van, ha kislány lett volna akkor az Emília nevet kapta volna, és Emili-nek becéztük volna. :)
A lányom Amina. Aminak becézzük.
Boglárka a kislányom, Bogi, Bogica, Bogicica a keresztnévhez kötõdõ becézés. (persze gondolom, hogy nagyobb korában már mások lesznek, picinek pl. aranyos a Bogicica, de késõbb már ciki lenne neki)
Nekem a 2.dik gyerekem lány és Elizabett a neve becézve Liza, Eliza.
Na látom, nem igazán sikerült normálisan leírjam. Szóval Kata! :)
Most kisfiam született, de ha a következõ lány lesz, a kata nevet kapja majd. Ez azért tetszik nekünk, mert nem lehet agyon becézgetni. A Katalint igen, de a atát nem annyira és nem is engedném, mert nekem kimondottan így tetszik ez a név. Viszont vannak olyan nevek, amik becézgetve szebbek.
Az én kislánykám Kloé, és Klo-nak, Kokonak becézzük :-)
Májusba született a lányom a neve Kíra. 25/L


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!