Találatok a következő kifejezésre: Milyen nevek amik (211 db)

Van egy Amstaff kutyakojkom 8 hetes . Nem tudom milyen nevet adjak neki, sokat nezelodtem, de nem kaptam egy olyant amelyik tetszik nekem me olyan nev kell ami nem nyalas meg olyan aranyos! Szerintetek milyen nevet adjak neki?

Legjobb válasz: szerintem írnak majd itt sokan neked, de kb 2 lesz ami tetszik .....majd ha megismered jobban és több szokása lesz akkor majd ráragad valami aranyos.....én olyan nevet adnék ami a tulajdonságaira is illik :) Néró ,Molly,Fifi,Jenny,Maszat....http://nevnaptar.eu/kutya_nevek.php?mod=kutya

szerintem írnak majd itt sokan neked, de kb 2 lesz ami tetszik .....majd ha megismered jobban és több szokása lesz akkor majd ráragad valami aranyos.....én olyan nevet adnék ami a tulajdonságaira is illik :) Néró , Molly, Fifi, Jenny, Maszat....http://nevnaptar.eu/kutya_nevek.php?mod=kutya
lány stafinak:Molly, jeny nekem ez a kettõ teszik!
A kérdező hozzászólása: :D jo nev , nekem az a baj h az ilyenek aranyosak mondjuk a Jenny is az egy kicsit:P
Nekünk is szuka Amstaffunk van és amikor elhoztuk, akkor találgattuk párommal és a vége az lett, hogy: Gyömbér :) )))
A kérdező hozzászólása: Szuka! Jenny-nek neveztem el, ezt talaltam a legjobbnak :-). Igaz hogy meg nem halgat a nevere meg csak egy hete van meg:P
az amstaffra nem illik a fifi.nekem tacsim van az õ neve is jenny. de kan vagy szuka? ha kan akkor szerintem zeusz.ha szuka akkor sissy
Nekem Shar Pei-em van es ugy hivjak h Fifi.Szerintem nagyon aranyos kis nev:)
Dolly, Lüsy, Nina,
A kérdező hozzászólása: A Jennynem rosz! Koszi
A kérdező hozzászólása: :D

Hamarosan nyitom első üzletem, ami egy mindenes bolt (ajándék, háztartási dolgok, a mindennapi élethez szükséges kellékek). Már minden megvan, csak egy jól hangzó névre lenne szükségem. Milyen nevet tudnátok javasolni? Köszönöm.

Legjobb válasz: Rontom-Bontom Vegyesbolt AjándÉkszer Vegyesbolt AjándékMegFõzÉsTakarítás Többet nem igazán tudtam.. De szerintem érdemes összevonni valahogy így a szavakat! Legalábbis én azoknak a boltoknak a nevét figyelem meg, jegyzem meg, vagy nevetek egy jót, hogy milyen jópofa!:) Remélem tudtam segíteni.

Rontom-Bontom Vegyesbolt AjándÉkszer Vegyesbolt AjándékMegFõzÉsTakarítás Többet nem igazán tudtam.. De szerintem érdemes összevonni valahogy így a szavakat! Legalábbis én azoknak a boltoknak a nevét figyelem meg, jegyzem meg, vagy nevetek egy jót, hogy milyen jópofa!:) Remélem tudtam segíteni.
Én simán azt adnám, hogy Mindenes Bolt! Beszélõ név :)
Szia! Ha fiú: Roland Ha lány: Andrea És te? 16 hetes kismama
mi az elsõ név mert ahhoz kell végülis rimmelnie:D Egyébként a Levente jázmin nagyon jó
Szia! Az en fiam itt szuletett es mi a Peter Levente nevet adtuk neki. Itt inkabb a Petert hasznaljuk, bar az angolok nagyon csipik a Levit is, jobban tetszik nekik es ki is tudjak mondani. :) Szerintem nagyjabol tudod, mi az amit itt ki tudnak ejteni, pl a Csaba az felejtos, van egy haverom akit igy hivnak, szegeny sokat sziv a nevevel. :)
Viktória, Viktor, Martin, Márk, Gréta, Diána, Rebeka, Éva, Ádám, Zoé, Linda, Laura, Júlia, Kata, Péter, Petra
Viktor, Viktória, Krisztián, Krisztina, Linda, Lina, Barbara, Tamás (Tom, Tomi), Trisztán. Sok külföldi név van, amit már Magyarországon is be lehet jegyezni. Én ezek közül választanék, de mindenképp olyat, amit magyarul is úgy ejtünk, ahogy le van írva. Mint pl. Kendra (nekem ez a kedvenc nõi nevem). Az Emily is tetszik, de ezt magyarországon Emilinek írják. Bár amiket meg fentebb írtam, azt kint írják kicsit máshogy.
Viktor eléggé nemzetközi név :)
Szilvia, Mónika, Viktória, Olívia, Júlia Róbert, Alex, Péter,
A kérdező hozzászólása: En is naptar szerint 16+4 hetes vagyok doki szerint 1 hettel idosebb:-) Azt hiszem ha fiu: Kevin ha lany Aliz... De meg nem biztos
A kérdező hozzászólása: A teljes kerdesem az lenne, milyen olyan nevek vannak, amik "gond" nelkul hasznalhatok Anglia teruleten es Magyarorszagon is, es nem fognak a gyerekre sehol erdekesen nezni a neve miatt.
Ugyan most nem népszerû, de a Mária név szinte az egész világon létezik. Angol kiejtéssel szerintem nagyon szép és a becézett alakja (Mary) is jó, sajnos magyarul kevésbé hangzik jól.
Szimonetta, Anett, Dominik.
Anna, Márk
Mo.-n: Dávid Angliában: David (kiejtése, Dévid)

Van egy srác, õ meg akarja változtatni a nevét. Milyen név illik hozzá? Egy kedves, vicces, néha le. Arom az eget ember, festõ, animáló, meg zenész (csak, hogy valami ehez illõ név legyen), ami a szívén az a száján, rock-os, meg egy kocka.

Keresztnévre lenne szükség, Laci, Gyula, Csaba, Attila, stb... És, a jelentése is fontos lenne.

Legjobb válasz: A "Noel" igen különleges, szerintem. De passzolna kell vezetéknévhez is.

A "Noel" igen különleges, szerintem. De passzolna kell vezetéknévhez is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Személy szerint nekem a Csaba és az Áron nagyon tetszik, viszont öcsém a Noel akarja. Mivel ez az õ döntése és nagyon szereti így a leghamarabb majd elmegyünk és teszünk a névváltoztatási ügyben. :)
A Csaba szerintem nem szép név. Inkább Áron akkor. Egyébként a Farkas Noel szerintem rohadt jól hangzik. Engem Krisztiánnak hívnak, és nem vagyok vallásos. Erre varrjál gombot! :) Ha azt mondod Noel vagy, senkinek se fog eszébe jutni a név vallásos töltete, ha mégis, megmondod hogy nem vagy hívõ.
A Csaba tök jó név.
A kérdező hozzászólása: Na, egyébként már 2 név van; Csaba vagy Áron
A kérdező hozzászólása: Ja, meg ateista az öcsém, szóval ne valami Istenhez kapcsolódó meg Jézus meg mittudom én mihez kapcsolódó neveket írjatok, kérlek. (Amúgy tetszik a Noel csak "Az Úr születésnapja" meg ilyet jelent)
A kérdező hozzászólása: XD Nyomasek Egyébként az a baj az eredeti névvel, hogy nagyon sok olyan ember ismeri akikkel nem jött ki valami "jól", régi rossz gyerekkori emlék kapcsolódik a nevéhez és már unja, hogy már a neébõl tudják ki az, stb... Ezt most nem részletezném, de tényleg jó lenne neki a név váltás.
Mert mi baj van a "gyári" nevével?
Nyomasek Bobó.
A kérdező hozzászólása: Testvéremrõl :D
Egyébként magadról beszélsz, vagy egy fikcionális karakteredrõl?
A kérdező hozzászólása: Farkas a vezetékneve ami szintúgy illik hozzá, magányos farkas... Nem szeret másokkal nagyon úgy lenni mint pl szerelembõl.
Legyél Tacitusz...

Milyen nevet szeretnél majd adni / adtál a gyerekednek? Fiú és lány nevek is jöhetnek, és indoklás is, amit szeretnél :D

Legjobb válasz: lány: Viktória, Adrienn, Katalin fiú: Péter, Róbert, Endre nem tudom, miért, de nekem ezek teszenek :) utálom a különleges neveket

lány: Viktória, Adrienn, Katalin fiú: Péter, Róbert, Endre nem tudom, miért, de nekem ezek teszenek :) utálom a különleges neveket
Lány: Mia, Zsuzsanna, Csilla. Fiú: Ákos, Péter. A Mia amióta meghallottam a kedvenc nevem.Zsuzsanna csak azért, mert a családban mindenkit (mármint a nõnemûeket) így hívnak, kedves gesztusnak tartom.A Csillának pedig szép csengése van. A fiúnevek meg csak szimplán tetszenek.
Lány: Enikó, Tünde, Eszter, Szilvia Fiú: Áron, Zalán, Lázár, Levente egyszerûen tetszenek:)
* Enikõ Elõzõ
Lány: Leila, Zulejka, Aisa, Alica, Mary, Talullah Fiú: Rasheed, Hakim, Malakay Valahogy nem jönnek be az egyszerû magyar nevek, plusz a férjem is külföldi. Persze, az is fontos, hogy a vallásomnak megfelelõ név legyen.
Lány: Anna, Izabella, Sára ( megszoktam nézni a nevek jelentését is, ezek amiatt is nagyon tetszenek ) Fiú: Áron, Ádám
2 hercegnõ 1 királyfi?:D Nevek alapján is:) Auróra (Csipkerózsika) Odett (Hattyúk tava) Erik (Kishableány)
A magyarosabb, vagy a kacifántosabb neveket szereted?
dalma, dóra, domonik
Kicsit sok név lesz így, nem? Miért kell mindegyiknek két név? Amúgy sem értem, miért kell két név... Lányom Szabina, ehhez hangzó nevet kerestünk, nem nagyon találtunk... így következõ lányunk Laura lesz, de még a Tamara volt számításban. Ha fiú, Levente lett volna.
Anna Gréta Dóra Virág Péter Bence
ezek gázosak
A kérdező hozzászólása: én petra vagyok, párom máté:) utolsó pont ezeket a neveket írtad
Majd írd meg miket választottatok!
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek.azt hiszem Bence Milán, Norina Sára, és Lili Maja lesz:)
Norina Petra Melánia Emma Balázs Máté
Jázmin Bianka Luca Sára Lili Maja Tamás Áron Bence Milán
A kérdező hozzászólása: Luca Norina úgy szebb:) szerintem így szép.
a norina luca nem összeillõ nevek. Boglárka Bianka Szonja Anna Attila Botond én így hívnám õket:D
Az utolsó hármat írtam én!Ezek nagyon tetszenek!
Dóra Boróka Anna Liza Rebeka Réka Katalin Sára Anna Fruzsina
21:22, 21:32, 21:34, 21:35 ezeket a válaszokat mind én írtam, és nekünk meg a lányunk lett petra, ha lessz fiam akkort meg Bence Máté lessz, vagy Bence Milán , sok-sok boldogságot és jó egészséget kívánok nekte!
A kérdező hozzászólása: rebeka.ájj de tetszik ez a név:)
Rebeka Emília
Nagyon szép neveket választottatok!És örülök hogy én is olyan neveket írtam ami nektek is tetszik!Szép estét!
Szia! Annyira gratulálok és annyira irigykedek! Én is egy ilyen összeállitású hármas ikrekre vágyom én a következõ neveket adnám! Panka Apolka, Emma Biborka, Bence Levente! Nálunk ez a vezetéknévhez is passzolna!
Szívbõl gratulálok és nagyon sok boldogságot, jó egészséget kívánok nektek! Szerintem nagyon fontos a vezetéknév is. Én enélkül el sem tudom képzelni hogyan adnék tanácsot. Az én kislányom Hanna Zsanna, ha fiú lett volna akkor André Márk lett volna. Az alábbi link nagyon sok segítséget nyújt bár én csak utólag találtam rá, de kidobta a válaszott neveket is lehetõségként. Sok sikert! http://digiscience.rufftech.hu/calc/calculator_06.html
Gratulálok. Dorka, Luca Sára Zétény-Hunor
A kérdező hozzászólása: írtam már, 3 hét múlva császároznak:) és nagyon nehezen bírom.akkora a hasam...alig tudok mozogni.de amúgy viszonylag könnyû terhesség volt, egyszer sem hánytam.
Hányadik hétben vagy amúgy?Hogy bírod?
A Maja Sára jó, a Sára Kata is jó, a Bálint Dániel jó:) A Norina Luca helyett szerintem fordítva kéne, Luca Norina. Sok boldogságot a picikhez!
A kérdező hozzászólása: hát ezeket a kikinda meg villõ ezek a kacifántosak nem tetszenek...inkább magyarosabb.de nem is régies.
Zétény, Zente, Inez....Mind magyar és egyszerû...de ezekhez nem tudok 2.nevet..
Laura Lilla, Luca Blanka, Bálint Dániel. Gratulálok! Sok kitartást kívánok hozzájuk!
Utolsó vagyok, ezt jól bekevertem bocsi, 2 fiú és 1 lány név ment szóval Zétény, Inez, Dorottya..(ne haragúdj..)
Magyar nevek lányoknak: Emese, Rebeka, Réka, Zselyke, Zita, Róza, Anna, Dóra, Nóra, Krisztina, Júlia-anna, most csak lányokat írok.Kitartást az ikrekhez.Spontán vagy lombik?Bocsi, ha túl intim a kérdés
Különben-utolsó vagyok-a lányom Dóra Marianna.A következõ ha lány lesz Zita Veronika, a fiú Kristóf Csaba lesz.
A kérdező hozzászólása: spontán:) nagyon meglepõdtem én is.mit szóltok a maja jázmin, norina luca, bálint dánielhez??:)
Sára Kata, Janka Laura, Soma Barna, Ákos Vilmos,
Szerintem a Maja Jázmin párosítás nem szerencsés a "jajá" összecsúszás miatt. A fiúnevek nekem nagyon tetszenek, de akár fordítva is.
A Maja és a Dániel nem tetszik, a többi jó szerintem.
A kérdező hozzászólása: maja sára??:)
A fiú szép, nekem tetszik.Nekem a lányoknál nem igazán jön be a nevük.A Luca szép, az maradhat.Jázmin-egyre több van belõlük, Maja=méhecske, Norina?-ezek nem igazán magyarosak. De ez a te döntésed.
Mikorra várod õket? Gratulálok! Ötletek: Alíz Flóra, Karina Eszter, Dávid Máté
Sára is jó de elsõ névnek.
A kérdező hozzászólása: tudom hogy a Norina nem magyaros, de nekem nagyon tetszik.ajj de nehéz lesz a döntés:) amúgy 3 hét múlva császár..mindjárt itt van.annyi dolgom volt, teljesen elfelejtettem a névválasztást.
A kérdező hozzászólása: azért szeretnék 2 nevet, mert a családba "hagyomány"a 2 név.persze csak az elsõt fogják használni...

Mi a hivatalos márka neve annak a csokiöntetnek, amit a Mcdonaldsban tesznek a fagyira? Ha venni akarok a boltban, milyen néven keressem?

Legjobb válasz: nincs hivatalos neve, speciálisan a mekik számára csinálják, szóval kétlem, hogy boltban meg tudod venni. 1 mekis dolgozó

nincs hivatalos neve, speciálisan a mekik számára csinálják, szóval kétlem, hogy boltban meg tudod venni. 1 mekis dolgozó
A kérdező hozzászólása: Köszi, kár :(, pedig az nagyon fincsi és azt nem tudod, a MC-ben le lehet valakit fizetni azért, hogy tudjak venni 1 csomaggal(vagy amiben kapják)?
Lehet kapni direkt fagyira való szirupokat, abból a csokiízû talán hasonlít rá.
A kérdező hozzászólása: Értem! Köszi a válaszokat!
igen a "grill" (eltér valamiben a standardtõl)rendeléseket elkészítjük, de az egészen más dolog. Még nekünk se engedik, hogy vegyünk mondjuk Mc Chicken húst, vagy sajtot, így külön.
A kérdező hozzászólása: Én nem arra gondoltam, hogy lopjon az illetõ, hanem, hogy nem lehet-e megvenni?Vagy erre külön szabályzat van, hogy nem lehet megvenni külön az alapanyagokat?Hisz olyat már láttam, hogy valaki hús nélkül kért hamburgert mert vega és adtak neki(persze kifizette a teljes áron, de mégis adtak neki.Most ezt akkor más termékkel nem lehet megcsinálni?
az üdítõ az teljesen más dolog, mert ugye az nekünk is a Coca-Colától jön a beszállítócégtõl. Se vezetõ, se melós(hacsak ki nem fogsz 1 csak nyáron dolgozó diákot, aki nem törõdik semmivel) nem fogja bepróbálni, nem is a hiány miatt, mert ha nem sok, akkor azzal nem nagyon szoktak foglalkozni, hanem mert be van kamerázva szinte teljesen, és ha kiderül, akár rendõrségi ügyet is csinálhatnak belõle(hallottam olyanról, aki burgonyát akart lopni, 1 egész kartonnal(5 zacskónyit jelent), lebukott, már a bíróságon van az ügye)
A kérdező hozzászólása: Értem, de akkor miért árulnak olyan dolgokat is amiket a boltban is meg lehet venni pl. ásványvíz, üdítõ stb(de gondolom van 1-2 titkos recept is)
Nem igazán fogja senki sem kockáztatni az állását pár mellékes ezresért. Ugyanis a McDonalds termékeit ilyen szinten ahogy te kéred nem forgalmazhatják. Tehát ahhoz "nagyon korrupt" haver kell a Mekibe, hogy ezt megcsinálja. És nem elég, hogy melós legyen, hanem szükséges, hogy vezetõ is, mert el kell számolniuk a megvett alapanyagokról is!
vastagabb mûanyag zsákban van.:) hát, nem tudom, mert ezért kirúgás jár, mert ugye ez lopás...szóval sajna nem:(
mekibe dolgozok, volt olyan vendég, aki kért egy telepohár karamella öntetet. minden extra öntet nyomás 90 ft. szóval kb 6 nyomást kért és natúrba megette XD hülye állat :D:D max így tudsz venni. 6x90 ft nemtom ilyet amúgy lehet e csinálni, mondjuk én kollégának adtam ki

Milyen nevet adjak a mini csivavámnak? (szuka) Ami különleges de szép!

Legjobb válasz: Olyan nevet válassz, ami illik hozzá.

Olyan nevet válassz, ami illik hozzá.
Dorothy, szerintem ez szép.:)
Igazgyöngy :D nekem nem tetszik, de különleges és szép!
Molly vagy Bonnie :)
Porbafingó
Jodie(dzsodi)
Pixie, Dulce, Angel, Drina, Nedda....nem jut több eszembe :D
nincs is olyan, hogy mini csivava xÐÐÐ
Picur
Abebi - afrikai - egy áldás. Ez a kutyalány igazán egy istentõl származó ajándék. Abigail vagy Abby - héber - apa örvendezik. Micsoda egy áldás ez a kutya. Abra - héber - Abraham egy nõies fajtája, aki sok nemzet apja volt. Abra - egy olyan 4. századi szent, aki 18 éves korában halt meg. Acacia - Akác - görög – ártatlan és becsületes. Ez a kutya soha sem fog sumákolni… Ada - angol - gazdag. Ada - Francia apáca és szent, aki a 7. században élt. Adar - héber - zsidó év 6.hónapja. Adara - arab - egy hajadon. Adelaide vagy Della - német – nemesi értékekkel rendelkezõ. Adelaide - egy város Dél-Ausztráliában. Valamint egy olyan szent, a 10. században élt és támogatta a szlávok missziós munkáját. Aden - egy öböl az arab tengerben. Adina - héber - csinos. Õ a legszebb lánykutya, amit valaha láttál. Aditi - hindu - szabadság. Ez a lánykutya nem sokat törõdik a fegyelemmel. Adolpha - német - Adolf nõi fajtája, nemes farkas. Emlékeztet téged a vad unokatestvéreire. Adonia - görög - Adonis nõies fajtája. Adoria - latin – Csak beleszeretni lehet ebbe a kutyába. Adrienne - francia - egy, aki sötét. Egy kiváló név bármilyen fekete kutyának. Agatha - görög - egy, a legjobb kiállítási értékekkel rendelkezõ. Ezt válaszd az alomból! Agatha - ápolók védõszentje. Agnes - a lányok védõszentje. Ahaggar - egy hegység Afrikában. Aidan - ír - kis láng. Ez a kicsi lánykutya tele van szenvedéllyel. Alabaster - Alabástrom - jó név erõ fehér kutyádnak. Alanna - hawaii – az égnek. Alberta - francia - fénytündöklõ és nemes. Albina - egy lány, akit megöltek Rómában, i.sz. 250-ben, szentté avatták. Albinia - latin - fehér. Alesia - görög - egy segéd. Állandóan azt nézi majd mit segítne a gazdi lábai körül. Aleta - görög - utazó. Imádni fogja ha elkísérhet mindenhová. Alexandra vagy Alex - görög - védelmezõ. Igazi név õrkutyádnak. Alfreda - angol - manó tanácsadó. Alice - német - egy nemes értékekkel. Alida - spanyol - egy arisztokrata. Egy bajnok vérvonal leszármazottja. Aline - orosz - csillogó. Ez a lánykutya kitûnik az alomból. Alisha - német - valaki, akinek kiváló minõségei vannak. Ez a fajtatiszta kutya hibátlan. Allegra - olasz - boldog. Ez a kutyalány nem fog tolerálni szomorúságot. Allegro - Ez a kutya pusztán sebességrõl szól. Alley – a csavargók ellenfele Allison - angol - egy becsületes lány. Alma - spanyol - tûzzel tele. Almira - arab - igazsággal tele. Aloha - hawaii - szia és viszontlátásra. Alfa - görög - a görög ábécé elsõ betûje. Egy jó név az elsõ lánykutyádnak. Alta - latin - dísztornyocska. Nyúlánk kutyalány. Alula - arab - elseje. Egy jó név az elsõ lánykutyádnak. Alva - latin - szõke. Alzena - arab - hölgy. Amanda vagy Mandy - latin - megnyerõ. Ez a kutya boldogsággal tölt el. Amber - Borostyán - egy megfelelõ név a barnás-sárga színû kutyádnak. Ambrosia - görög és római mitológia - az istenek eledele. Amelia - német - szorgalmas. Ez a lánykutya mindig elfoglalt. Amelia - Amelia Earhart volt az elsõ nõ keresztül repülte az atlanti óceánt. Amity - egy idõszak ami barátságos kapcsolatokat hoz. Amy - francia - kedves. Ez a lánykutya természetesen szeretetreméltó. Anastasia - görög - feltámadás. Jó név annak a kutyának, amit megmentettél egy állat menhelyrõl. A takácsok védõszentje. Anatola - görög – keletrõl jött. Andrea - Andre egy nõi változata. Andromeda - görög mitológia - Etiópiai hercegnõ, Perseus felesége. Angel vagy Angelina – minden pillanatban téged keres ez a kiskutya. Annabel - latin - akit szeretnek. Anne - az otthon- gyártók védõszentje. Annie - adoptált, narancssárga színû, árva-lány kutya. Annis - görög - teljes vagy egyesült. Ez a lánykutya össze fogja hozni a családodat. Antonia - latin - egy, aki felbecsülhetetlen. Antonina - egy 4. századi keresztény nõ, akit kínoztak és megöltek a rómaiak. Szent lett. Aphrodite - görög mitológia - a szerelem és szépség istennõje. Õ minden fiúkutya vágyának tárgya. Apollonia - a fogorvosok védõszentje. April - Április - egy jó név a lánykutyának amelyik április hónapban született. Ara - latin - oltár. A csillagok egy déli konstellációja. Ardeen - latin - lelkes. Aretha - ez a kutya a lélek királynõje. Aria - egy operai szóló. Ennek a kutyának szüksége van arra, mindig ugathasson. Ariel - kedvelné a tenger alatt. Arlene – egy szoknyás uszárod neve lehetne Artemis - görög mitológia - a hold és vadászat istennõje. Vadászkutya név. Ashley - angol – a rét kõrisfája. Asia - Ázsia - egy nagy keletil kutya-fajta név. Aster - Õszirózsa Astra - görög - csillag. Ez a kutya figyelmet követel. Astrid - skandináv - istentõl származó erõ. Egy szuper õrkutya név. Ana - görög mitológia - Isteni bölcsesség. A más kutyák tanácsért jönnek oda hozzá. Audrey - angol - erõs és egzaltált. Aura – ezt a kutyát körülveszi a különlegessége. Aurea - 9. századi A spanyol szent, akit lefejeztek a hitéért. Aurora - Csipkerózsika. Aurora vagy Rory - római mitológia - hajnal. Ez a kutya ugat napkeltekor. Autumn - Õsz Ava – „gyémántokban és gyöngyökben” érzi magát a legjobban.. Avril - ez a kutya szeret ringatózni! Ayeska - arab - Mohammed legszeretettebb felesége. Bab - az arab - a kapu õrzõje. Babs - egy Barbra Streisand fun kutyája. Babushka - orosz - Nagyanyó. Bambi - a hosszú, sovány, sportos kutya. Banshee - kísértet - ír folklore - Ez a kutya nem tudja abbahagyni ordítás. Barbara - az építészek védõszentje. Barbie - a játék-uszkár-kutyád értékelné ezt a nevet. Basilia - görög - díj. Ez a lánykutya bajnokvérvonalból származik. Beatrice vagy Bea - latin – áldáshozó. Ez a lánykutya többet ad mint amennyit elfogad. Beauty - Szépség - egy csinos, erõs-fekete kutya. Bega – egy ír szent, aki a 7. század folyamán élt. Ismert volt a szegényeknek nyújtott fáradhatatlan segítségérõl. Begonia - Növény nagyon mutatós virágokkal. Ez a lánykutya az otthonod dísze. Belinda - a spanyol szó egy variációja: szép. Ennek a lánykutyának nincsenek hibái. Belladonna - olasz - gyönyörû hölgy. Belle - francia - egy vonzó nõ vagy a lány. Berdine - a francia - ragyogó. Bernadette - francia - nagy bátorsággal. Bernadette - a híres szent, aki Lourdes gyógyító vizeivel volt kapcsolatba hozva. Bertha - német - Fényes és erõs. Bertha - A francia szent, aki a 8. század folyamán élt. Õ életében nõi remete volt. Bessie – Öreg, hûséges. Egy kutya aki ott van mindig, amikor neked szükséged van rá. Beta - a görög ábécé második betûje. Bethany - egy olyan város Jeruzsálem közelében, ahol Lazarus élt. Egy csodálatos név annak a kutyának, amit megmentesz haláltól. Bel - Imaház - egy olyan város, ami Jeruzsálemtõl északra volt. A biblia kijelenti, hogy Jacob itt álmodott a létráról a menny és a föld között.. Beulah - odaígért földnek a Bibliában. Beverly - angol – a hód rétje. Bevin - ír - aki harmóniában van. Bianca - olasz - fehér. Bibi - arab - nõies. Bijou - Csinos - Oui, Oui, ez a kutya egy ékszer. Billie - fiús lány Birdie – madarakat üldözõ. A labrador vizsla vagy ír szetter szeret madarakat üldözni. Blair - ír - a rét egy lakója. Blanche - A francia alakja blanc, ami fehéret jelent. Blaze - a fiúkutyák közül mindegyik azt gondolja, hogy melegem van. Bliss - Boldogság - ez a lánykutya ellát téged felbecsülhetetlen örömmel és boldogsággal. Blondie - Szõke - egy fantasztikus név a platinaszõke máltai kutyádnak. Blossom - Virág - ez a lánykutya emlékeztet téged egy szép virágra. Blueberry - Áfonya - a tökéletes név a kék színû kutyádnak. Bly - angol - vidám és elbûvölõ. Ez a lánykutya megtagadja, hogy szomorú legyen. Boleró - egy nagyon népszerû spanyol néptánc. Jó név egy kutyának aminek mozgása táncot idéz. Bolshoi - egy híres orosz balettvállalat. Bon-Bon - a rendkívül édes pudli kutyád imádná ezt a nevet. Bonita - spanyol - szép. Bonito - egy nagy, gyors tengeri hal. Bonnie - angol - csinosít. Mindig gengszterkedik… Bo Peep - a kicsi pásztorlány Disneyben (Toy Story). Egy fantasztikus név bármilyen pásztorfajtájának. Botswana – egy Africai ország. Brenda - ír - hollófióka. Egy hollófekete kutyának. Brianne - ír - bátor. Egy jó õrkutya-név. Briar Rose - Csipkerózsika neve Bridget - ír - erõs. Bridget - A svéd szent, aki a 15. században élt. Brigid - a diákok védõszentje. Brittany - latin - Angliából származó. Egy jó név bármilyen angol fajtának. Brooke - víz-szeretõ Brownie - Csokitorta - a kicsi lány-cserkészed kedvenc. Bubbless - Bugyborékol - ennek a kutyának igazán buborékos a személyisége. Buena - spanyol - méltó. Buffy - szeretek vámpírokat és teniszlabdákat elpusztítani…. Bunny - egy fehér kutya rózsaszín bõrrelrózsaszín bõrrel szerelmeskedik mint egy nyuszinyúl. Butterfly - Lepke - meg tudsz találni engem, ahogy mókázom a virágok és a bokrok közepette.
elõzõ vagyok. bocsiha sokat írtam.
Mi az hogy mini csivava? Egy átlag 1 kilós kutyából hogy lehet minit kitenyészteni? Ez most komoly?

Segítséget kérnék, milyen nevet adjak neki, ami rímel a "Vivi" névre?

Kan kutyám van és az két i betûs nevekre rímel, Szuszi, Vivi, Tibi, valakinek esetleg van valami szép, kedves kis név ötlete? :)

Legjobb válasz: Zizi nekem így hívják a hörim :)

Zizi nekem így hívják a hörim :)
A kérdező hozzászólása: A Vilire én is gondoltam, a Vilmos jó név :D
Vili:D
Kivi :) )
Bubi
Izzy, Imi, Inci, Íki, Indi(án), Iron, Lótifuti, Lufi, Lupi, Jimmy, Jerry, Nudli, Nurmi, Odi, Tiki, Toffi Néhány név nem két i betûs, de hasonlítanak a Szuszihoz. Remélem tudtam segíteni:)
Miki is jó még pl:)
Fifi, Kiki, Gigi,
Titi, Ricky
Ha vékonyka testalkatú, mondjuk mint egy pincser, akkor illene hozzá a Pipi, vagy Pepi:) Vagy még Timi, Mimi, ha ugatós akkor Csipi:)
Lili Kitti Pici Csiki Güli Merci

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!