Találatok a következő kifejezésre: Milyen nevek a Dobrán vezeték (1 db)

Milyen nevek illenek a Dobrán vezeték névhez?

Legjobb válasz: Amelyik keresztnév neked tetszik. akárki akármit is mond,elöbb utóbb mindeggyik illik. Biztosan gondoltatok már valamire.

Amelyik keresztnév neked tetszik. akárki akármit is mond, elöbb utóbb mindeggyik illik. Biztosan gondoltatok már valamire.
Azt nem írtad hogy fiú, vagy lány név. Nekem fiam lesz, akit Alexnek fognak hívni, de ha lány lett volna Emma lenne. Szerintem mind a két név illik a Dobránhoz. De jók még az Ádám, Bálint, ill. lány névben pedig a Adél szerintem ehhez a vezetéknévhez, de persze Nektek kell tetszenie.
Mivel ez a vezetéknév mély hangrendû mássalhangzókat tartalmaz, így ajánlatos a magas hangrendûeket, vagy vegyes hangrendû neveket megnézni. (e é i í ö õ ü û) N-nel, m-mel kezdõdõ keresztnevek szerintem kerülendõk. Szép lenne D-vel kezdõdõ, mert összecseng és az nagyon divatos, meg névtanilag is jó.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a linket így mostmár tutira menni fog a dolog. További szép napot. Jó babázást
Dobrán Dániel/Dávid
ROBERT, TIBOR
kedve skérdezõ! megírnád, hogy végülis mi lett a baba neve?
szerintem Oszkár vagy Balambér, esetleg Ulrik

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan lehet feldolgozni egy testvér halálát?

Pènteken temettèk, de mèg mindig nem tudom felfogni. Viràgom mèg csak 10 èves volt.
17/f

8

Tesztek félre kisebb-nagyobb összeget havonta a gyerekeiteknek?

Milyen módon gyűjtitek és mennyit? Számlára, biztosítás formájában, babakötvényben?

18

Karácsonyra könnyen kitalálod, hogy mit vegyél a kisebbnek, mikor a nagynak már mindent megvettél, és ugye minek legyen két konyha, két trambulin, kutyafüle? Két lányom van, és nem tudom mit vegyek csóri kicsinek, mert minden kacat van már.

6

Sokadik mit veszel a gyereknek karácsonyra kérdés?

Mit veszel 1,5 fiúnak,és 5 éves lánynak karácsonyra?

4

Milyen gyakran jártok vásárolni? (élelmiszerre gondolok) És olyankor mennyit hagytok a boltban? Hány fős a család, akikre vásárolni kell? Mennyi idős (ek) a gyerek (ek)?

Mindig megdöbbent, hogy alig veszek valamit, mégis otthagyok egy csomó pénzt mindig:-(
Naponta megyek boltba, ez már a napirend része lett, átlagban 2000 ft-ot fizetek, és hárman vagyunk. A nagylányom 3 éves.

13

Harmadik baba. Jöjjön?

Van két gyermekem,a pici lassan két éves lesz.7 hetes terhes vagyok.Párom kinyökögte hogy nem kellene ez a baba mert nem bírnánk anyagilag.(Azt tudni kell,védekeztünk!)Az abortusz gondolatától rosszul vagyok.Viszont olyan vegyes érzelmeim vannak,szeretném is meg nem is.Nagycsaládosoktól kérdezném,hogy könnyebb vagy nehezebb lett az életük a harmadik baba után?Anyagiakra,párkapcsolatra gondolok.

7

Miert nem ebredek fel?

2 hettel ezelott kezdodott az hogy nem ebredek fel a gyerekem sirasara. Kulon szobaban vagyunk, a bebiőrben hallom ha sir, illetve hallanam mert ejszaka nem ebredek fel ra. Egyszeruen nem ertem, hogy mi van velem. Mit csinaljak?

4

Lakcímváltozás esetén (mivel gyesen vagyok) A MÁK-nak i sbe kell jelentenem a lakcímváltozást, illetve hova kell még bejelentenem?

lakcímkártya már megvan.
neten lehet intézni?

1

A Ti orvosotok is ilyen földhözragadt, vagy csak az enyém?

Nem hajlandó mégcsak egy szempillantást sem vetni az online menstruációs naptáramra. Ahelyett kell töltögetnem a kis füzetecskét, amit tõle kaptam.
Alig kivehetõ benne a diagram, semmit sem tudok feltûntetni benne.

Minden középkorú nõgyógyász orvos ilyen maradi?

5

Bübchen babakozmetikumokat használsz gyermekednek? Jó termékek?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!