Találatok a következő kifejezésre: Milyen nemi vannak (4119 db)

Miért nem működik a mágneses körömlakkom? Egyáltalán milyen az a bázislakk? Egy sima egyszerű körömlakk vagy milyen? Kinek van mágneses körömlakkja és milyen márkája? Nekem essence.

Legjobb válasz: Nekem is essence van és nagyon imádom! Nem tudom tiéd miért nem mûködik? (A bázis lakk az szerintem alaplakk , de nem biztos lehet hülyeséget mondok.) Én a mágneses körömlakkot úgy szoktam , hogy : alaplakk (sima egyszerû áttetszõ lakk , mikor milyen márkájút)-> mágneses körömlakk (se nem vékonyan , se nem vastagon) -> rátartom a mágnást ( kb 2 mm távolság, jó közelrõl) -> fedõlakk ( ugyanaz amit elõször használtam) Nem lehet , hogy túl messzirõl tartod a mágnest? Gyakorolni kell nekem is csak 2 . 3. alkalomra sikerült. Remélem segítettem ! :)

Nekem is essence van és nagyon imádom! Nem tudom tiéd miért nem mûködik? (A bázis lakk az szerintem alaplakk , de nem biztos lehet hülyeséget mondok.) Én a mágneses körömlakkot úgy szoktam , hogy : alaplakk (sima egyszerû áttetszõ lakk , mikor milyen márkájút)-> mágneses körömlakk (se nem vékonyan , se nem vastagon) -> rátartom a mágnást ( kb 2 mm távolság, jó közelrõl) -> fedõlakk ( ugyanaz amit elõször használtam) Nem lehet , hogy túl messzirõl tartod a mágnest? Gyakorolni kell nekem is csak 2 . 3. alkalomra sikerült. Remélem segítettem ! :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a választ.!:) Igen, segített!!
Szia! Van nekem is mágneses essence lakkom, elõször egy simát vettem, most meg nem mondom az árnyalatát, maximálisan jól mûködik, szót fogad a mágnesnek... Aztán láttam a polcon egy másik fajta mágneses lakkot, szintén essence, de azt írták alá, hogy színváltó, gondoltam így mókásabb, és mindjárt vettem kettõt is. A pontos megnevezése: magic effect színváltós körömlakk... Ezek semmit se csinálnak. Kentem alá miss sporti szintelen lakkot, próbáltam úgy, hogy megszáradt az alap lakk, próbáltam úgy, hogy nem, de semmi, és semmi. Van valakinek valami tippje???? elõre is köszönöm
A kérdező hozzászólása: Szia.:) Nekem is olyan van ami neked nem mûködik. Én szülinapomra kaptam tavaly és nem mûködött.. Azt hittem, hogy a lakknak van baja ezért vettem még egyet ugyan olyan márkából, de az sem mûködött.. Lehet, hogy ennek egy más fajta mágnes kell. Nem tudom.. De akkor majd kipróbálom azt ami neked mûködik!:)
mekem sem mûködik.de a másik amire az van írva h mágneses körölakk az igen.nem tudom mi lehet a különbség.

Német nyelvvizsgáról mindent:Kb. mennyibe kerül? Milyen fajták vannak? Hogyan zajlik? Milyen típusú feladatok vannak?

Tavasszal nem mertem neki vágni,nem éreztem magam felkészültnek meg nagyon fél?s voltam(most már kevésbé).Év végén lesz egy német vizsga az egész éves anyagból.Ha ez jól sikerül akkor nyáron is tanulok,gyakorlok és majd 10.év vége felé letenni a középfokú nyelvvizsgát.

Legjobb válasz: nézz utánuk a neten, mert nagyon sok van, és mindegyikben mások a típus feladatok. van az ECL, BME, Társalkodó, , Rigó utca, TELC, Euró... nézegesd meg neten, h melyikbe milyenek a feladatok, és olyat válassz, ami neked a legszipmtaikusabb. az árak is változók. nekem BME-s nyelvvizsgám van, abból a C típusú komplex kb 20000ft. kétnyelvû, van benn fordítás, nyelvtan, szövegértés, a szóbelin pedig magnó, képleírás, témakifejtés és szituáció. nekem bejött. szóval elõször válassz nyelvvizsgát, nézd mikor lesz vizsgájuk ill árat, aztán gyakorold be a feladatait, tanuld meg a szóbeli tételeket és menni fog. 17/L

nézz utánuk a neten, mert nagyon sok van, és mindegyikben mások a típus feladatok. van az ECL, BME, Társalkodó, , Rigó utca, TELC, Euró... nézegesd meg neten, h melyikbe milyenek a feladatok, és olyat válassz, ami neked a legszipmtaikusabb. az árak is változók. nekem BME-s nyelvvizsgám van, abból a C típusú komplex kb 20000ft. kétnyelvû, van benn fordítás, nyelvtan, szövegértés, a szóbelin pedig magnó, képleírás, témakifejtés és szituáció. nekem bejött. szóval elõször válassz nyelvvizsgát, nézd mikor lesz vizsgájuk ill árat, aztán gyakorold be a feladatait, tanuld meg a szóbeli tételeket és menni fog. 17/L
jah, amúgy, ha már 3-4 éve tanulsz egy nyelvet, és gyakorolsz intenzíven 2 hónapot (max. 3at) és nem vagy teljesen sík, akkor lazán meglehet a nyelvvizsgád. elsõ voltam
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszoadt! 3.óta, vagyis 7éve emelt szinten németet.Vagyis a haladó csoport tagja vagyok.Amúgy 2.tól, tehát 8.éve tanulok németet. 7.-ben már sokat tanultam, de még mindig nem eleget.Igazából 8.-ban és most érzem h mindent megteszek a legjobb jegyekért.:)

Majd orvosi egyetem 6. eve utan ha nem jelentkezem szakkepzesre, milyen mas lehetoseg van? Kutatomunkara milyen iranyban lehet tovabb iranyulni, milyen lehetosegek vannak?

Legjobb válasz: Csinálhatsz phd-t. (Gondolom az adott egyetemtõl függ, milyen kutatásokat végezhetsz, de ebben nem vagyok jártas). Elmehetsz orvoslátogatónak...

Csinálhatsz phd-t. (Gondolom az adott egyetemtõl függ, milyen kutatásokat végezhetsz, de ebben nem vagyok jártas). Elmehetsz orvoslátogatónak...
1. Pályaelhagyó (mondjuk kõmûves, vagy bármi más) 2. Orvoslátogató 3. Munkanélküli 4. Mégiscsak rezidensképzés (esetleg külföldön) 5. "Kutató". Itt szinte bármilyen irányba mehetsz, amit tanultál az egyetemen. Vannak olyan kutatási területek, ahol el kell végezni a szakorvosképzést (a klinikai tárgyak, pl. sebészet, szülészet, szemészet stb.). De vannak elméleti intézetek is (pl. biofizika, genetika[bár, ennek van "klinikai" formája is], molekuláris biológia, biokémia, sejtbiológia, anatómia, élettan stb.). Ezekhez az intézetekhez mehetsz Phd. képzésre (ide is ugyanúgy van felvételi, mint a rezidensképzésre), majd végzés után vagy ott maradsz kutatni, vagy átmész egy külföldi/magán laborba. Erõsen ajánlott a kiszemelt intézetnél történõ TDK-munka, mert így meglátod, hogy biztos azt csinálják-e az ottani kutatók, mint amire te gondoltál. És jól jön, ha nem idegenként állít be az ember az adott helyre végzés után, hogy ott szeretne Phd-zni...


Hobbi? Mivel szoktátok elütni szívesen az időt és mi az ami nélkül nem tudtok létezni? Milyen hobbitok van, illetve milyenek vannak ismerőseiteknek vagy rokonaitoknak? Van-e és ha van akkor milyen közös hobbitok a családdal? (életkor/nem)

Legjobb válasz: én teniszezem, meg természetfotózással foglalkozok errõl nem tudnék lemondani :) férjem lovagolni jár meg vadászni, apósom férfikarban énekel, anyósom kézimunkázni szeret nagyon :) férjemmel közösen gyakran megyünk távolabbi országokra vadászkirándulásra, ilyenkor mindketten hódolhatunk a saját hobbinknak.

én teniszezem, meg természetfotózással foglalkozok errõl nem tudnék lemondani :) férjem lovagolni jár meg vadászni, apósom férfikarban énekel, anyósom kézimunkázni szeret nagyon :) férjemmel közösen gyakran megyünk távolabbi országokra vadászkirándulásra, ilyenkor mindketten hódolhatunk a saját hobbinknak.
Kutyázom és szeretem a misztikus dolgokat és a bûnügyes filmeket. A kutyák mindenre jók. Társaságot nyújtanak, megvédenek, szórakoztatnak, barátokat hoznak stb. Kutyaiskolába járok meg agilityzni, frizbizni, dogdancingelni meg mindenfélére amit a kutyáim is élveznek. Az életem hozzájuk idomul, ez nem hobbi, hanem életforma A nõvérem fotózik, a másik divattervez, ha van rá ideje, a harmadik szintén kutyázott, anyukám táncol meg túrázik, apukám állatokat tart.
Grafika, festés, s az olvasás. Ezek nélkül szárnya vesztett madár lennék.
Futok, súlyzózom, tornázom.Ilyenek. :) Nincs is annál jobb amikor elmegyek egyedül futni és teljesen kikapcsol az agyam.
Én lovagolok, fotózok, teniszezek, a párom pedig nem tud lemondani a siklóernyõzésrõl meg az autóversenyzésrõl. Anyósom mined héten háromszor ellátogat a termálfürdõbe.
Fotózás, és az összes kreatív hobbi, amik most már pénzt is hoznak. Ezenkívül görkori nagy szenvedélyem, és az olvasás.
Nagyon szeretek olvasni, írni is szoktam - leginkább a terveimet, hogy mi történik velem egy nap, mit olvastam, az milyen gondolatokat váltott ki belõlem... Néha novellákat is, de kevés az ihletem általában. :) E kettõ nélkül nem tudok létezni. Szeretek még nyelveket tanulni, illetve most szeretnék megtanulni rendesen rajzolni vagy festeni, meg érdekelne a kalligráfia is. :) Közös hobbink nemigen van a családdal, a húgom még szokott úgy rajzolgatni, talán az. :)
Fotózás, és az erdõben mászkálás.
Mi együtt kertészkedünk. Nagy a kert, mindenkinek jut feladat. Ilyenkor reggel kimegyünk és túrunk mint a vakondok :=). Közben hallgatjuk a madarakat, nézegetjük a bimbókat, virágokat, szóval a gyerek még tanul is kicsit. Olyan szép, amikor készen van és kiülünk élvezni a munkánk gyümölcsét!
elsõ vagyok, ennél a kérdésnél tleg nem értem, mi pontoznivaló van...aki a kérdésre válaszolt, az mind hasznos, úgyhogy én most nyomtam is egy zöld kezecskét mindenkinek :)
Lovagolog, ápolgatom a lovaimat, kutyáimmal játszok, foglalkozok velük, sportolok. Engem ezek teljesen kikapcsolnak...
Kézimunka: leginkább varrás. Filmnézés, ha ez is lehet hobbi :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! Remek hobbik! :) Mivel itt nincs se rossz se jó válasz (szerintem) mindenkinek zöldet adtam :) Amúgy még lenne egy kérdésem azokhoz akik lovagolni szoktak menni, õk egyedül mennek, vagy baráttal/barátnõvel? Egyáltalán égõ egyedül elmenni lovardába pl.: 1 vagy 2 órára lovagolni? Lehet buta egy kérdés, de amikor gyerek voltam, sokat lovagoltam, persze akkor a szülõk (dísz :) ) kísértek, úgy könnyebb volt :)
A kérdező hozzászólása: Kedves 14:55-ös! "illetve most szeretnék megtanulni rendesen rajzolni vagy festeni..." Nekem is megfordult jó párszor a fejemben, de butaságnak tartottam, de most elbizonytalanítottál:) olyan jó érzés fogott el, mikor olvastam, hogy nem csak nekem jutott eszembe :) Ráadásul egyre többször botlok a neten bele rajzolásos /festõs könyvekbe is :) Kár hogy amikor kicsik voltunk nem úgy tanították a rajzolást :(((( ahogy a könyvben magyarázzák. Amúgy megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Azért arra kíváncsi lennék, hogy akik lepontozták a másik hobbiját/válaszát, miért is tették? (csak érdeklõdnék...) :)
14:55-ös vagyok, bocsi, csak most láttam a kérdést, nemigen járok vissza... 20 éves vagyok egyébként. :)

Milyen ízben vannak a dmes tejpépek? A régi csomagolásúak, amik mos 279 ftok. Egy ismerősöm megy holnap, venne, ha van, de nem tudom, milyen ízű van, így nem tudom, milyet hozassak

Legjobb válasz: most komolyan ezért kiírtál még egy kérdést?? vigyen az ismerõsöd mobilt és hívjon fel, ha ott van, és elmondja, mibõl lehet választani. ennyire egyszerû.

most komolyan ezért kiírtál még egy kérdést?? vigyen az ismerõsöd mobilt és hívjon fel, ha ott van, és elmondja, mibõl lehet választani. ennyire egyszerû.
Szerintem hozass BÁRMILYET, és örülj ha kap még. HA a babád kora megengedi, akkor mindegy milyen ízû.

Szeretnék írországban vagy angliában tölteni egy-két hónapot, de nem szeretnék nyelvtanfolyamra járni, milyen lehetőségeim vannak?

Nem vagyok kényeskedő, de azért mosogatni meg porszívózni se szeretnék kimenni, más munkát pedig ír és brit munkatapasztalat nélkül nem kapnék. Szívesen tanulnék kint, de az angolt már jobban beszélem, mintsem hogy kimenjek egy nyelviskolába, pénzkidobás lenne. Van valami ötletetek mit csinálhatnék kint? :)

Legjobb válasz: Vagy kimész turistaként, vagy dolgozol vagy tanulsz.Az utolsó kettõ nem szimpi akkor kezdj el gyûjteni 1-2hónap nyaralás azért elég drága. Sajnos ennyi, más alternatíva nincs, te döntésed, hogy itthon összeszeded rá a pénzt és kimész utazgatni (vagy valamilyen tanfolyamra-nem csak nyelvtanfolyamok vannak). Ha nincs munkatapasztalatod, jó végzettséged akkor igen, kényeskedés válogatni, hogy milyen munkát vállalsz el és milyet nem( hacsak nem vagy még nagyon fiatal aki még otthon lakik stb.) - viszont 1-2hónapra nem fognak felvenni ilyen szállodai, éttermi egyéb munkákra minimum 5-6hónapot vállalni kéne.

Vagy kimész turistaként, vagy dolgozol vagy tanulsz.Az utolsó kettõ nem szimpi akkor kezdj el gyûjteni 1-2hónap nyaralás azért elég drága. Sajnos ennyi, más alternatíva nincs, te döntésed, hogy itthon összeszeded rá a pénzt és kimész utazgatni (vagy valamilyen tanfolyamra-nem csak nyelvtanfolyamok vannak). Ha nincs munkatapasztalatod, jó végzettséged akkor igen, kényeskedés válogatni, hogy milyen munkát vállalsz el és milyet nem( hacsak nem vagy még nagyon fiatal aki még otthon lakik stb.) - viszont 1-2hónapra nem fognak felvenni ilyen szállodai, éttermi egyéb munkákra minimum 5-6hónapot vállalni kéne.
A kérdező hozzászólása: Van munkám és ebben a félévben diplomázom. Nem szeretnék akármit elvállalni, szerencsére abban a helyzetben vagyok, hogy válogathatok. De nem írtam, hogy nem szeretnék tanulni, mert de, csak nem nyelvet, mert az már megy. Ezért kérdeztem a tanulás külföldön kategóriában, mert tanulni szeretnék, csak nem nyelvet. Egy csomó amerikai barátom járt így nyáron külföldön, hogy pár hónapot tanultak, de nem tudom, hogy európaiaknak is nyitva állnak-e ilyen lehetõségek, és reménykedtem, hogy valaki, akinek már van tapasztalata tud válaszolni.
Elõzõ vagyok Igen akkor így van lehetõséged! Nyári sulik tényleg vannak rengeteg egyetem tart ilyet, vannak fizetõsök meg megpályázhatós "ingyenesek" , érdemes ugye olyat keresni ami a szakodhoz megy ill. különbözõ kurzusok, kutatási munkák is vannak. Most pl találomra beírtam, hogy Uni of Bristol summer school és már ki is dobta - szánj rá egy hétvégét a kutakodásra rengeteg jó lehetõség van a legtöbb egyetemen, mindenképp megéri kimenni!:)

Akiknek nem első, második, harmadik alkalomra jön össze. Milyen gyakran van szex?

Elnézést a belekérdezésért, de valahogy azt látom a kérdéseket olvasva, mintha nem minden nap, vagy minden másnap élveznék egymást a párok... hanem h?görbék, meg számolások... elnézést, nyilván van akinek valami oknál fogva nehezen megy, ez csak egy kis "közvélemény kutatás" lenne. A "legtutibb" módszer nem az ha a ciklus minden vagy minden másnapján élvezzük egymást? Azt mondják ha minden o.k. akkor is csak 20-30% az esély... ezt vajon olyan pároknál számolták akik legalább minden másnap szerelmeskednek és nem csak középen?! Csak kíváncsiskodom, nem akarok senkit megbántani.

Legjobb válasz: a 20-30% állítólag akkor van, ha minden ok és jó idõben van együtt a páros. (tehát aznap, amikor a tüszõrepedés van, mindegy, hogy elõtte hányszor vagy milyen gyakran). nekünk sajna elég hosszú "tapasztalatunk" van. és nem jött be a minden nap, a minden másnap és a minden harmadik nap sem, a véletlenszerûen sem és az sem, ha akkor voltunk együtt, amikor jól esik... más meg azonnal teherbe esik "ha a férje az ágya szélére ül". én már elfogadtam, hogy ez ilyen. (és sajnos úgy tûnik, hogy mindenre van példa, tehát úgysem mondja meg senki, hogy terhes leszel-e elõre, pedig nagyon jó lenne...)

a 20-30% állítólag akkor van, ha minden ok és jó idõben van együtt a páros. (tehát aznap, amikor a tüszõrepedés van, mindegy, hogy elõtte hányszor vagy milyen gyakran). nekünk sajna elég hosszú "tapasztalatunk" van. és nem jött be a minden nap, a minden másnap és a minden harmadik nap sem, a véletlenszerûen sem és az sem, ha akkor voltunk együtt, amikor jól esik... más meg azonnal teherbe esik "ha a férje az ágya szélére ül". én már elfogadtam, hogy ez ilyen. (és sajnos úgy tûnik, hogy mindenre van példa, tehát úgysem mondja meg senki, hogy terhes leszel-e elõre, pedig nagyon jó lenne...)
Tökéletesen egyetértek az elõttem válaszolóval, nekünk sem jött be eddig semmi, sem a naponta, sem a két naponta, sem a három naponta, sem az önmegtartóztatás ovu elõtt..Sem az este, sem a reggel..Most már ott tartunk, hogy hajnalra felhúzzuk az órát, és ovu.környékén hajnalban vagyunk együtt, naponta, két naponta.Tudom, nem éppen romantikus, de elõtte beiktatok "bemelegítésnek" egy hátmasszázst, ezt a férjem nagyon szereti, és utána jöhet a szex.Olyankor jó fáradtak vagyunk pár napig, a korai ébredés miatt, de nem baj, remélem nem sokára "betalálunk"!
Nekünk sem jött be a 2 naponta szex, sem a pontban ovulációkor szex, az ovuláció elõtti-utáni sem. Valakinél véletlenül is összejön, más meg kipróbálhat mindent, akkor sem jön. Pedig mi egészségesek is vagyunk...

Milyen alakotok van? Illetve milyen fejformatok? {+ev/nem}

[pl: alak: szeles vall keskeny csipo. szeles val szeles csipo, keskeny val szeles csipo, egyenes es arányos,kover es kerek stb. ... fejforma: kerek, ovalis, kskeny, hosszukas, sziv alaku, haromszog stb.]

Legjobb válasz: Én nagyon vékony vagyok----173/51kg A fejformámat pedig képtelen vagyok behatárolni...egyik képen olyan kerek mint egy labda, másikon meg szinte magam is meglepõdöm milyen hosszúkás arcom van..már mindennel próbáltam lemérni(körberajzolni stb.) de nem ment..:(:)

És azt elfelejtettem odaírni h 18/L:)
Én nagyon vékony vagyok----173/51kg A fejformámat pedig képtelen vagyok behatárolni...egyik képen olyan kerek mint egy labda, másikon meg szinte magam is meglepõdöm milyen hosszúkás arcom van..már mindennel próbáltam lemérni(körberajzolni stb.) de nem ment..:(:)
mindenki mondja hogy vékony vagyok egyszer olyat mondtak hogy két cérna lóg ki a szoknyád alól....176/51kg fejforma nemtomm..^^
170/60 a 60kg igazából inkább izmosabb testet takar, mint husisat! :) arányos testem van, keresk popsi, 85B mell, kicsit vastagabb, izmos vádli. Fejformám kicsit hosszúkás, nem is kerek, nem is négyszög:D 18/L
162/46kg. Állítólag "gebe":D Ez van. Nem túl széles a csípõm, kicsi a mellem, a fenekemmel nincs gondom, az egyáltalán nem lapos. Nincs homokóra alakom, de azért nem is vagyok tönk:D Az arcom hosszúkás (szerintem lófejem van:D)
(3.komis) de rendes kérdezõ^^köszönjük:)
16/L 170 cm / 50 kg kerek arc
Vékony vagyok, hosszú lábakkal, karokkal, keskeny derákkal és nyúlánk. a fejformán meg ovális. (23)
22/L 162 cm, 55 kg szerintem arányos test, a mellem és a fenekem kicsit lapos és szögletes arc
A kérdező hozzászólása: latom tobben vannak akik sovanyok, azoknak uzenem hogy ne szomorkodjanak, szerintem nem is anyira veszesen sovanyak sot tok jo model alkatuk van, sokat kezdhetnenk vele:D
Csak azt nem értem, minek kell lepontozni egy ilyen kérdésre érkezett választ. Csak azért, mert ti vékonyak vagytok, akkor mások, akik nem csontkollekciók, azok már csúnyák? Ha látnátok, nem ezt mondanátok. Én sem mondok ítéletet olyan lányokról, akik magasak és mellette alig 50 kg-ok. Senkit nem pontoztam le ezért, mert igenis vannak ilyen alkatú lányok. Most akkor engem miért kell?

Hol és milyen munkakörökbe lehet boldogulni nyelvtudás nélkül? Ha nem tud valaki angolul, milyen lehetőségei vannak alkalmazottként? Milyen fizura számíthat? Vagy neki befellegzet?

Legjobb válasz: Sok helyen nem kérnek nyelvtudást. Ha multihoz mész például, sok olyan munkakör van, ahol nem kell aktívan használnod, pld a pénzügyön, ha számlákat könyvelsz. Egy-két szót ami a munkádhoz kell, meg meg tudsz jegyezni! A fizetés nem függhet tõle, mert ha felvesznek, megfeleltél a követelményeknek, ergo úgy tûnik oda nem kellett nyelvtudás!

Sok helyen nem kérnek nyelvtudást. Ha multihoz mész például, sok olyan munkakör van, ahol nem kell aktívan használnod, pld a pénzügyön, ha számlákat könyvelsz. Egy-két szót ami a munkádhoz kell, meg meg tudsz jegyezni! A fizetés nem függhet tõle, mert ha felvesznek, megfeleltél a követelményeknek, ergo úgy tûnik oda nem kellett nyelvtudás!
Rengeteg lehetõség van, inkább azon múlik, milyen végzettséged van.
nem hinném. pl egy autofényezönek sem kell angolul tudni, de egy magyar ügyfelekkel foglalkozó könyvelönek sem. de ha a végzetséged megköveteli a nyelvtudást akkor igen.

Hány éves vagy, milyen nemû és milyen telefonod van?

Csak érdekességképpen hogy milyen telefonotok van. a nem meg a kor csak azért van hogy el tudjam képzelni hogy pl. egy galaxy s4-je egy 30 vagy egy 10 évesnek van :D

Legjobb válasz: Ennek a kérdésnek (szerintem) nem sok értelem van. :-) Nokia C5 telefonom van, 32F Mivel nem menõségbõl tartom, akkor veszem elõ csak ha hívnak vagy telefonálni szeretnék, ezért nem cserélgetem évente.

Ennek a kérdésnek (szerintem) nem sok értelem van. :-) Nokia C5 telefonom van, 32F Mivel nem menõségbõl tartom, akkor veszem elõ csak ha hívnak vagy telefonálni szeretnék, ezért nem cserélgetem évente.
21 Fehér ChuckNorris
Nokia 5230 25F
xperia tipo L 21
Samsung E2600 (igen, igen, butatelefon...) 15/L
16 éves lány vagyok és [link]
Galaxy S, de már érik a cseréje. 21f
A kérdező hozzászólása: nekem is tipo-m van :D és samsung e2500-am volt és szerintem nagyon jó telefon, nehéz volt tõle megválni, mert idõközben elromlott. :/ szóval nem gagyi telefon!! 12/L
Iphone 4 20l
Alcatel one touch IDOL 20L
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek!
lg-t385
galaxy S3 24F
Nokia N95 18\f
A kérdező hozzászólása: 1. - igen, hülye kérdés csak érdekel :D nem is kell minden évben lecserélni, jó az a telefon is :)
L/17 Sony ericsson xperia e15i
Sony Ericsson k800i...24f
Sony Xperia J 17/F
20F alcatel ot 995 one touch vagy mi másfél éve
HTC, nem a legújabb fajta, hanem az azelõtti. :) (Ezt most jól megmondtam. :D) 14/L
Pontosabban ilyen: [link] :D
Sony Xperia P, 23/F.
Discovery v5 -/-
HTC Desire S (kb. 3 éve) L/19
Samsung s5230. Csak akkor szoktam újat venni ha elromlik vagy használhatatlanul lassú lesz :D 20/F
A kérdező hozzászólása: neked is köszi :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!