Találatok a következő kifejezésre: Milyen nem nem szám karakteret lehet (1 db)

Milyen nem betű, nem szám karakteret lehet használni egy adatbázis nevében SQL-ben?

A köt?jel és aláhúzás kihúzva, az els?n az sql lekérdezések, a másodikon a phpmyadmin hasal el.

Legjobb válasz: Elvileg lehet használni kötõjelet is, csak amikor egy adatbázis nevét is megadod egy sql lekérdezésben, adatbázisnév.táblanév formátumban, aposztrófok közé kell rakni a sztringet. Nem tudom, melyik phpmyadmin verziók hasalnak el az aláhúzáson, és miért, mert amúgy azt is lehet használni. Nálam is csinálja egyébként, a bal oldali adatbázis választó lista szétesik.

Elvileg lehet használni kötõjelet is, csak amikor egy adatbázis nevét is megadod egy sql lekérdezésben, adatbázisnév.táblanév formátumban, aposztrófok közé kell rakni a sztringet. Nem tudom, melyik phpmyadmin verziók hasalnak el az aláhúzáson, és miért, mert amúgy azt is lehet használni. Nálam is csinálja egyébként, a bal oldali adatbázis választó lista szétesik.
Alsó kötöjelet el kell hogy fogadja.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

LPT port vezérlése java nyelvben?

4

Peldaul en ha keszitek egy jatekot es jo tortenetet akarok a jatekban kell keszitsek sajat videokat. Ezt hogyan lehetseges?

8

C# alaptípusokon kívül van értelme használni a ref kulcsszót paraméter átadásnál?

Mert ugye minden osztály referencia osztály és ahogy nézem semmit nem változtat a működésén, ha oda írom, hogy referencia, vagy sem.

Ha azt akarom, hogy az osztályom lemásolódjon paraméter átadásnál, akkor azt hogyan lehet elérni?

3

Tudtok ajánlani ingyenes, jól használható c++ fordítót Ubuntu Linuxra, amibe csak beírom a programot, és rányomok, hogy futtassa, és már megy is (mint pl. : Windowson a Dev C++)?

Előre is köszönöm a válaszokat:).

3

OpenGLben a távoli objektumoknak nagyon kockásak a szélei. Hogyan lehetne ezt beállítani, vagy orvosolni?

itt is van két kép, ez segít a megértésben:
egy szép gömb széle közelről: és ugyan az távolról: nem tudom mi a megnevezése ennek a jelenségnek, én úgy nézem, hogy olyan Rücskös a széle, de csak a távoli dolgoknak, a kockáknak is, mindennek.

1

Adatbázist (sql) és egy programot, hogy tervezik meg? (php)

3

Tudnátok ajánlani olyan e-könyvet vagy sima könyvet ami megtanítja a programozás elméletét?

tehát egyenlőre nem egy konkrét nyelvet szeretnék tanulni, hanem az algoritmizálást(vagy mi a szösz) tervezést, ilyesmi

4

Minecraft: Az MCP segítségével Visszafejtettem a Minecraft forráskódját majd az eclipse programmal átírtam néhány dolgot. Hogyan kell a . Java filét . Class filébe visszaalakítani?

7

Miért nem indul a Minecraft? Aztirja, hogy Minecraft nem tudott elindulni, mert nem talált gyorsított OpenGL módban. Ez általában rögzíteni aktualizálásával videokártya-illesztőprogramok.

Segitsetek léccives köszi:D

3

Linuxra valami jó szövegszerkesztőt php-html-css-hez kéne?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!