Találatok a következő kifejezésre: Milyen nem nem szám karakteret (1 db)

Milyen nem betű, nem szám karakteret lehet használni egy adatbázis nevében SQL-ben?

A köt?jel és aláhúzás kihúzva, az els?n az sql lekérdezések, a másodikon a phpmyadmin hasal el.

Legjobb válasz: Elvileg lehet használni kötõjelet is, csak amikor egy adatbázis nevét is megadod egy sql lekérdezésben, adatbázisnév.táblanév formátumban, aposztrófok közé kell rakni a sztringet. Nem tudom, melyik phpmyadmin verziók hasalnak el az aláhúzáson, és miért, mert amúgy azt is lehet használni. Nálam is csinálja egyébként, a bal oldali adatbázis választó lista szétesik.

Elvileg lehet használni kötõjelet is, csak amikor egy adatbázis nevét is megadod egy sql lekérdezésben, adatbázisnév.táblanév formátumban, aposztrófok közé kell rakni a sztringet. Nem tudom, melyik phpmyadmin verziók hasalnak el az aláhúzáson, és miért, mert amúgy azt is lehet használni. Nálam is csinálja egyébként, a bal oldali adatbázis választó lista szétesik.
Alsó kötöjelet el kell hogy fogadja.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Egyetemen tanítanak C# vagy C++ nyelven programozni? (MMORPG írásához kéne) Ez 2 at 1 ben kérdés 2:ŰTudnátok valami könyebb animáló programot a pencil 4. 0 nál? Vagy ehez valami használati utasítást?

12

Php-ban hogyan rendezzek sorba egy két dimenziós tömböt?

nekem például a kétdimenziós tömb összes elemének a második elemére szeretnék szűrni tehát; t[0][2] t[1][2] és így tovább. Most láttam a usort utasítást, de ott nem tudom szám szerint megadni, csak ha nevesítve van a tömb oszlopa (sora). Segítséget előre is köszi

7

2 azonos szám kiírása "^xy"-al (C++)?

Sziasztok! Elkezdtem csinálni 1 prímtényező felbontó programot, azt szeretném megtudni, hogy lehetne kiíratni a 2*2*2-t 2^3-ként?

4

Pythonban hogy lehet karakterszámláló ciklust létrehozni? Olyan kéne ami még akár a 345677 millió karakterből álló számsorról is megmondja hogy 345677 millió karakterű?

14

Mátrix programozás lépésről lépésre?

Holnap írunk a mátrixból dogát (10.-es vagyok), de egyszerűen nem értem valaki legyen szíves és magyarázza el nekem lépésről lépésre !! Pls ! Előre is köszönöm !

4

Mit csinalok rosszul?

HTML ben keszitettem egy oldalt.Probalok videot beilleszteni,de sajnos nem nyitja meg,hanem letolti....
Igy probaltam:
<a href="videok/pelda.wmv">
mas fajta koddal pl. <embed> el nem mukodott egyaltalan.

5

TURBO PASCAL Képernyővédő programot kell írni, ami így néz ki: egy négyszög, aminek a 4 csúcspontja mozog, a képernyőszéléről visszapattan és 10 lépésenként színt vált. Hogyan kell ezt megcsinálni?

Már majdnem megvan, már csak az hiányzik hogy 10 lépésenként színt váltson, a színek 1-16-ig legyenek, és minden 10. lépésnél visszaugorjon az 1.-re. A setcolor parancsot kell alkalmazni, de fogalmam sincs h hogy. HELP!!!!!! Valaki tudna segíteni?

3

2 dologra nagyon kíváncsi vagyok a visual studio-val kapcsolatban. Ha van egy tabcontrolom ami a menüsort leszámítva az egész ablakot eltakarja. A kérdés lent? (kell a kérdőjel hogy kiírhassam ezt)

1. hogyan kell megcsinálni hogy mikor egy gombbal megnyitok egy újat akkor a címe az olyan legyen hogy nem csak egy szöveg hanem mellette egy X szövegű gomb is jelenjen meg amivel azt a tabot bezárhatom.
2. Hogyan lehet hogy a tab fülekkel egy sorban legyen a tab hozzáadása gomb? (nem olyan fontos de ha lehet olyan legyen mint ha egy tab fül lenne)
köszönöm a válasokat.

2

Hogy lehet egy komolyabb projektet elkezdeni FPS Creatorban?

Az FPSC-t már jól ismerem és beleszeretnék kezdeni egy komoly projektbe és tudnátok olyan programokat,vagy tippeket mondani hogy hogy tudnám mondjuk a hangokat,animációkat csinálni?

9

A MySQL szöveges mezők hossza miért 2 a valahanyadikon?

Nézegetek egy MySQL adatbázist, az összes varchar mező hossza 32, 64 vagy 128.
Van ennek jelentősége? Ugye simán lehet 100 is?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!