Találatok a következő kifejezésre: Milyen nem nem szám karakteret (1 db)

Milyen nem betű, nem szám karakteret lehet használni egy adatbázis nevében SQL-ben?

A köt?jel és aláhúzás kihúzva, az els?n az sql lekérdezések, a másodikon a phpmyadmin hasal el.

Legjobb válasz: Elvileg lehet használni kötõjelet is, csak amikor egy adatbázis nevét is megadod egy sql lekérdezésben, adatbázisnév.táblanév formátumban, aposztrófok közé kell rakni a sztringet. Nem tudom, melyik phpmyadmin verziók hasalnak el az aláhúzáson, és miért, mert amúgy azt is lehet használni. Nálam is csinálja egyébként, a bal oldali adatbázis választó lista szétesik.

Elvileg lehet használni kötõjelet is, csak amikor egy adatbázis nevét is megadod egy sql lekérdezésben, adatbázisnév.táblanév formátumban, aposztrófok közé kell rakni a sztringet. Nem tudom, melyik phpmyadmin verziók hasalnak el az aláhúzáson, és miért, mert amúgy azt is lehet használni. Nálam is csinálja egyébként, a bal oldali adatbázis választó lista szétesik.
Alsó kötöjelet el kell hogy fogadja.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogy tudok egy ilyen programot csinálni?

Arról lenne szó hogy pl lenne egy szó legyen "kifli" és ezt a szót szeretném kiirni az asztalra úgy mint egy widgetet hogy akkor mozgatom amikor akarom és ahova akarom.ezt hogy tudnám megoldani???

9

Jedlik?

Ha a jedlikbe elvégzem a 4+1 évet szoftverfejlesztőként,
akkor azzal már tudok állást szerezni, vagy csak egyetem után?

3

Ajánlanátok olyan c programozási gyakorló feladatokat, amit le is tudok ellenőrizni? Tehát hogy a feladathoz legyen megoldás

8

(Dev-C++) Hogy kell ezt a feladatot megcsinálni?

1. Három szám közül a legnagyobb megtalálása!
2. Másodfokú egyenlet megoldó program!

Nagyon sürgős lenne, örülnék, ha valaki egy kis magyarázással tudna nekem segíteni. Nemrég kezdtem el, de már most számon kérik tőlem ezt, de nem értem. Köszönöm előre!

2

Van egy SE Xperia x8-am és frissítettem Ginger Dx v24-el. Volt valakinek még ilyen? Többi lent.

Eddig szép és jo és müködik de a legtöbb jateknál hibát ír ki. Van/volt valakinek még ilyen problémája? Tud valaki rá megoldást?

1

Miért mondják azt, hogy videó játék programozásból a legnehezebb megélni?

6

Lehet valahogy használni XNA-ban a DX11 képességeit?

0

Program Lefagy debugger nélkül, hol a "hiba"?

Adott egy program, amit lazarus-ban írok, és gdb-t használok (mint a lazarus alapból) a debuggolásra. Namost, ha Lazarus-ból indítom a progit, minden Hawaii Dizsi Napfény, viszont ha a létrehozott exe-t TotalCommander-ből, vagy simán a windówsból indítom, egy pár másodperc után le is fagy, egyszerűen nem válaszol. (a hangja megy tovább, de a program nem válaszol). Mi lehet a külömbség, vagy nem tudom mi. Bármilyen hotfix jó, csak működjön, mert hamarosan be kell adnom a munkámat.

6

A Tanuljuk meg a java programozási nyelvet 24 óra alatt című könyvhöz kapott cédéről nem tudom telepíteni a J2SE development kit-et sem a notebeans 4.1 IDE-t sem. Mit csináljak?

6

Hogyan/hol kezdjek el programozást tanulni? (többi lent)

Elolvastam a Hogyan lesz az emberből Hacker-t(
Nagyon köszönök előre is minden választ!

15

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!