Találatok a következő kifejezésre: Milyen nem nem szám (315 db)

Milyen, nem lejárt számokat tudtok?

Mindenki baromkodik hogy lejárt meg mit tudom én mi,ezért szeretnék kérni valami jo angol 2o12es számot :P

Legjobb válasz: A jó zene sosem "jár" le!! A barátaidra nincs szó hogy mennyire egy divatb*zik.. Azt halgass ami neked tetszik ne olyat ami másnak.. Elvégre nem õk halgatják, semmi közük hozzá.. Amugy meg ebbõl nekem az jön le, hogy valami divat pop ra gondoltál.. Ilyen sz*rokat nem halgatok, bocsi..

A jó zene sosem "jár" le!! A barátaidra nincs szó hogy mennyire egy divatb*zik.. Azt halgass ami neked tetszik ne olyat ami másnak.. Elvégre nem õk halgatják, semmi közük hozzá.. Amugy meg ebbõl nekem az jön le, hogy valami divat pop ra gondoltál.. Ilyen sz*rokat nem halgatok, bocsi..

Mikortól és milyen súlytól nem számít kora babának a baboca?

36+3 hetes kismami vagyok!

Legjobb válasz: Akkor már ne aggódj, 36 hét elõtt kora.

Akkor már ne aggódj, 36 hét elõtt kora.
37. héttõl és 2500kg-tól, úgy hogy ne aggódj már idõben vagy :)
Elsõ ismét, a súlyt elfelejtettem, mifelénk 2 kg. felett. De nekem 35 hétre 2300-al született babámnak semmi baja, nem is kezelték úgy, mint a koraszülöttet, kutya baja se volt, 1 napra a protokoll miatt bedugták az intenzívre aztán annyi. Apgar 9-10 volt.
És tudtommal 2kg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen nektek a gyors választ! Csak azért kérdeztem mert a CTG-n a hölgy mindig talál valamit ami nem tetszik neki!


PErsze, h lehet szandál. Én a pedipedet ajánlom, ha ár nem számít :)
Lehet szandál, dehogy is adjál rá zárt cipõt negyven fokban! Én nagyon szeretem a d d step márkát, szerintem nagyon jó cipõ!
Szia! Én mindkét fiamnak Elefantent vettem. Szandál kell neki mindenképpen nyárra, mert biztos beleizzadna a zárt cipõbe.
én pediped grip n go-t vettem és nagyon imádjuk.a kisfiam is ezzel kezdte és most a lányom is.
Az én kisfiam 3 éves koráig csak Asso cipõkben és szandikban járt. Mi nagyon szeretjük ezt a márkát és szépek is.
zetpol cipõ, olcsó és jó
Innen lehet rendelni is: http://www.zetpolcipo.com/
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat, amúgy elsõ baba (csak ha kicsit butus lett volna a kérdés:) Szóval minden márkának hajlékony a talpa? És mind fogja is a bokáját, azok közül, amit ajánlottatok?
a pediped-rõl tudok nyilatkozni.- ez hajlékony talpú, a grip-n-go-ban tudja alkalmazni még a behajlított lábujjas menést is. Gyönyörû szépen megy benne a kislányom (van összehasonlítási alapom, mert kaptunk más cipõket). ez a márka viszont nem fogja a bokát, mert azt mondja, hogy ilyen puha, hajlékony talpazatnál nincs rá szükség. a sarok résznél viszont tart, tehát nem "mamusz", utcai viseletre alkalmas. nincs benne harántemelõ sem.

Szamit az alaplapnak az, hogy milyen memoria (ramot) veszek bele? Vagy ez nem szamit?

Arra lennek kivancsi, hogy az alaplapomhoz, ha vennek egy pl: 4 gb-os memoria (ramot) szamit neki a tipusa vagy a markaja ?

Legjobb válasz: Számit

Számit
A kérdező hozzászólása: Ez az alaplapom neve: WinFast 760GXK8MC
MAx 2 gb ramig bõvithetsz ás pc 3200 ddr ramot vehtsz bele ilyet mint ez [link]
A kérdező hozzászólása: Valami olyan oldal esetleg letezik, ami megmutatja hogy milyen ram kell ebbe az alaplapba ?
ird be a google be és látod ?D
[link]

Ez így milyen nap volt? Nem számít koplalásnak ugye?

Reggeli: 1 szelet barna kenyér vékonyan megkenve májkrémmel, rajta saláta Tízórai: 1 db epres túró rudi Ebéd: Tojásrántotta 2 tojásból, zsiradék nélkül, hozzá 1 szelet barna kenyér Uzsonna: 1 db. jogobella gyümölcsjoghurt Vacsora: 1 db barna kenyér, hozzá 1 szelet szalámi és saláta Összesen: 850 kalória Mozgással égettem (súlyos edzés, lépcsőzőgép, futógép) 900 kalóriát

Legjobb válasz: De annak számít. Ráadásul az epres túrórudit, és gyümölcsjoghurtot is el kéne felejteni. Szalámi se jó, és a májkrémet is meggondolnám. Szóval amit ettél, annak a fele nem jó. Plusz kenyeret vacsira nem érdemes... Így súlyzós edzéssel csak izmot fogsz veszteni. A "jó fehérje" ma neked 2 tojás volt, ami 15 g fehérje. Túrórudiban van 2, ha már túró... (nap közben nem érdemes a lassan felszívódó fehérje, bár egy rudiban nincs sok..) Szóval rossz majdnem az egész napod.

De annak számít. Ráadásul az epres túrórudit, és gyümölcsjoghurtot is el kéne felejteni. Szalámi se jó, és a májkrémet is meggondolnám. Szóval amit ettél, annak a fele nem jó. Plusz kenyeret vacsira nem érdemes... Így súlyzós edzéssel csak izmot fogsz veszteni. A "jó fehérje" ma neked 2 tojás volt, ami 15 g fehérje. Túrórudiban van 2, ha már túró... (nap közben nem érdemes a lassan felszívódó fehérje, bár egy rudiban nincs sok..) Szóval rossz majdnem az egész napod.
Én is úgy gondolom, hogy át kéne térned egy másfajta étkezésre ha mindenképpen ezt az edzéstervet akarod követni, mert ez így elég gáz lesz pár hét múlva.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) De nem akarok ilyen 2000 kalóriákat se enni, meg nem is vagyok éhes:) Na jó, az a túró rudi tényleg nem kellett volna :DD

Titeket nem zavar hogy már nem számít az hogy te milyen is vagy csak az hogy mennyire alkalmazkodsz a környezethez öltözködés kinézet stb?

Legjobb válasz: Nem, nem zavar. Nekem számít, hogy én "én" legyek és legyen egyéniségem. Aki olyan birka, az alkalmazkodjon a környezetéhez, én nem fogok.

Nem, nem zavar. Nekem számít, hogy én "én" legyek és legyen egyéniségem. Aki olyan birka, az alkalmazkodjon a környezetéhez, én nem fogok.
Zavar-e, hogy a csõgatyás, rózsaszín pólós hülye gyerekek a menõk és a többi öltözködés nem divatos? Cseppet sem zavar. Nem fogok búzásan öltözködni, csak mert az a divat.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat föleg az elsõt végre vki leszarja hogy mit gondolnak
Szerintem szard le te is. Röhögj rajtuk, hogy nincs egyéniségük. :D (1. voltam)
azért ma már elég cifra stílusok közül lehet válogatni, már nem is igazán létezik egyedi. egy nagy mix az öltözködés. én azt szeretem, hogyha felvennék egy teszkós szatyrot, az sem izgatná már az embereket. szerintem nem sokan ítélnek ez alapján, aki mégis, az meg is érdemli. szerencsére a közvetlen környezetemben nincsenek felszínes, ostoba emberek. de én nem is vagyok az a fajta, aki öltözködésen, meg kinézeten szeretné átadni magát a külvilágnak. inkább a praktikus ruhadarabokra megyek. persze ha van épp 1-2 hurkám, próbálok elõnyösen öltözködni, de ezen kívül semmi, a környezetemet meg nem izgatja. inkább csak nevetni tudok a sok bohócon a metrón :) nem azzal van a bajom, ha valaki X stílust képvisel, hanem azzal, hogy ettõl már valakinek érzi magát. pláne, ha látom, hogy ezt még anyuci finanszírozta :)
Szeretek divatos lenni.Nem vagyok egy divatmajom, végülis átlagosan öltözködöm, de mégis elegánsan és divatosan. Találd meg a stílusodnak megfelelõ ruhákat és öltözz úgy, ahogy jól érzed magad.Ez a lényeg.Ha látják rajtad, hogy jól érzed magad, akkor kukásmellény is lehet rajtad, pozitív benyomást fogsz kelteni.
Pedig igenis az emberek nagy többsége ítélkezik az öltözködés és a kinézet alapján. Nagy divat lett a magamutogatás, a megjátszás. Milyen ruha van rajtad, az menyire drága vagy nem drága. Nem számít hogy ruppótlan vagy, de legalább a diszkóban rázhatod a rongyot a fél évig gyûjtögetett retro gatyádba, és elõadhatod hogy Te vagy valaki. Annyira szánalom. Na én pont nem állok be a sorba. És nem is érdekel, hogy ki mit szól hozzá
de igen, azért kicsit idegesítõ, hogy már x- edik emberen látok mûbõrkabit, converse cipõt, táskát, fila táskát viszont nem tudom miért idegesít, annyira egyforma mindenki, inkább csak olyan unalmas az egyéniség nem csak az öltözködésen, kinézeten múlik, hanem a viselkedésen, gesztusokon
Szeretek öltözködni, szeretem a divatos ruhákat, szeretek csinos lenni, de nem majmolom a divatot, nem érzem úgy, hogy különösebben elkapott volna a gépszíj e téren. Szeretem a romantikus ruhákat, fodrokat, csipkéket, szoknyákat, a pasztell színeket, jobban szeretem, ha a ruhám inkább elegáns, mintsem szupertrendi. Ez lehet, hogy nem túl egyedi, de a szaksuliba, ahova járok igenis az vagyok, itt a lányok vagy igénytelen, puruttya népség, vagy csõnacis-kapucnispulcsis-tornacipõs egyencsajok. Van, akinek nem tetszik, hogy ilyen vagyok. Nekem sem tetszenek sokan mások, úgyhogy, úgy érzem, egálban vagyunk.
nem a [email protected] nem számít. kössél bele egy hasonló súlyú bírkózóba, aztán meglátod...
vagy egy ökölvívóval. erõnlét, állóképesség nélkül 1perc múlva nem fogsz levegõt kapni és legyalulnak játszi könnyedséggel. az állóképességre épül az egész.
Nyugi a boxolót tönkön rúgod, toron ütöd, kiszrod a szemét, nem kell elhúzni. Az állóképességre fölösleges külön gyúrni. Ellenben erõ kell, védésekhez támadásokhoz is. Edzeni lehet erõ nélkül az elején , de jó az ha van.
ez az! végre dicsérik a wing tsunt viszont az állóképesség tényleg kell de sztem ne súlyzozz orrba szájba mert lassít a plusz izomtömeg inkább csináld azokat amiket az edzés végén szoktunk meg közben szóval bázis gyakorlatok, pont ütõk, falizsák, fekvõtámasz öklön, alkaros támasz, hasizom gyakorlatok, meg mondjuk fuss valahol kint ahol lehet de a fizikai erõnlét és allóképesseg számít én ezeket ajánlom

Milyen gyorsan lehet a lehető leggyorsabban megtanulni egy nyelvet a 0-ról B2-es középfokig? Melyik módszer a leghatékonyabb amivel gyorsan meglehet tanulni egy nyelvet? (pénz nem számít)

Legjobb válasz: A legjobb módszer az, ha állandóan foglalkozol vele. Ennek kulcsa pedig a magas fokú motiváció, vagyis az, hogy kedved van hozzá, érdekel. Ha ez nincs meg, nem mész semmire. Minden nap szavakat kell tanulni (kártyás módszerrel napi 1 óra alatt napi 20-40 szót meg lehet tanulni, a B2-höz kb. 5000 szó kell), meg kell tanulni a nyelvtant (vedd meg a nyelvtankönyvet, tanuld meg szép lassan). Bevezetõ szinten, kb. alapfokig tankönyvet, munkafüzetet ajánlott használni, mert abban vannak gyakorlatok és megoldókulcs. Alapfok fölött a cél az, hogy célnyelvi könyvekkel, filmekkel, újságokkal vedd körül magad. Minden nap a célnyelven olvasni, a célnyelven olvasni és hallgatni a híreket, a célnyelven nézni a filmeket és sorozatokat, a célnyelven énekelt zenét hallgatni, stb. stb. Ezzel a módszerrel, azaz napi 4-5 óra munkabefektetéssel számolva a B2 nyelvtõl függõen 3-6 hónap (pl. angolnál, franciánál, spanyolnál), 8-12 hónap (németnél, orosznál), 2-3 év (kínainál, japánnál, arabnál). A pénz meg tényleg nem számít, ugyanis nem lesz rá szükséged. Néhány ezer Ft befektetés az elején a nyelvtankönyv és egy bevezetõ tankönyv + munkafüzet, minden másra ott az internet. Az, hogy "ki kell menni külföldre", egy csodarecept, ami vagy mûködik, vagy nem. Ha valaki pincérkedni megy Londonba, vagy epret szedni Spanyolországba, akkor úgysem fog megtanulni, legfeljebb románul és lengyelül. Ha valaki mérnöknek megy ki ugyanezekbe az országokba, akkor megtanulhatja az adott nyelvet, de akkor sem csak úgy "ráragad", hanem akkor is erõfeszítéseket kell tenni. Egyébként különösen ma, az internet korában, nem kell földrajzilag mozogni ahhoz, hogy valaki idegen nyelvi környezetbe helyezze át magát. Csak elhatározás kérdése.

A legjobb módszer az, ha állandóan foglalkozol vele. Ennek kulcsa pedig a magas fokú motiváció, vagyis az, hogy kedved van hozzá, érdekel. Ha ez nincs meg, nem mész semmire. Minden nap szavakat kell tanulni (kártyás módszerrel napi 1 óra alatt napi 20-40 szót meg lehet tanulni, a B2-höz kb. 5000 szó kell), meg kell tanulni a nyelvtant (vedd meg a nyelvtankönyvet, tanuld meg szép lassan). Bevezetõ szinten, kb. alapfokig tankönyvet, munkafüzetet ajánlott használni, mert abban vannak gyakorlatok és megoldókulcs. Alapfok fölött a cél az, hogy célnyelvi könyvekkel, filmekkel, újságokkal vedd körül magad. Minden nap a célnyelven olvasni, a célnyelven olvasni és hallgatni a híreket, a célnyelven nézni a filmeket és sorozatokat, a célnyelven énekelt zenét hallgatni, stb. stb. Ezzel a módszerrel, azaz napi 4-5 óra munkabefektetéssel számolva a B2 nyelvtõl függõen 3-6 hónap (pl. angolnál, franciánál, spanyolnál), 8-12 hónap (németnél, orosznál), 2-3 év (kínainál, japánnál, arabnál). A pénz meg tényleg nem számít, ugyanis nem lesz rá szükséged. Néhány ezer Ft befektetés az elején a nyelvtankönyv és egy bevezetõ tankönyv + munkafüzet, minden másra ott az internet. Az, hogy "ki kell menni külföldre", egy csodarecept, ami vagy mûködik, vagy nem. Ha valaki pincérkedni megy Londonba, vagy epret szedni Spanyolországba, akkor úgysem fog megtanulni, legfeljebb románul és lengyelül. Ha valaki mérnöknek megy ki ugyanezekbe az országokba, akkor megtanulhatja az adott nyelvet, de akkor sem csak úgy "ráragad", hanem akkor is erõfeszítéseket kell tenni. Egyébként különösen ma, az internet korában, nem kell földrajzilag mozogni ahhoz, hogy valaki idegen nyelvi környezetbe helyezze át magát. Csak elhatározás kérdése.
csak egy kicsit OFF-olok, elõzõnek írnám, hogy pont ha pincérkedni megy ki vhová, megtanulja a nyelvet, mert beszélgetni kell a fõnökkel, munkatársakkal, szakácsokkal, vendégekkel...de amúgy jókat írt. (tapasztalat amúgy, pincérként kezdtem Spanyolországban, és egy év után hazajöttem és felsõfokú nyelvvizsgám lett. nullánál épp csak kicsit tudtam többet, viszont munka mellett tanultam rendesen könyvekbõl is a nyelvet.)
A legjobb módszer: kimenni. Ott egy-két év alatt eljutsz a megfelelõ szintre. Ha nincs mód külföldre menni, akkor vedd körül magad a nyelvvel, és foglalkozz vele rendszeresen! Ha nem számít az idõ, akkor akár egész nap. Egyes nyelviskolák ajánlanak szuperintenzív nyelvtanfolyamokat kezdõtõl.
Nem feltétlen szükséges kimenni. Maradhatsz itthon is. Pl. egyik ismerõsöm a németet úgy tanulta, hogy vett könyveket (Schritte International összes, majd EM Haupt- és Abschlusskurs) a Hueber kiadótól (német kiadó), egy nyelvtan-könyvet (Maklári- Német nyelvtani ABC) és két szókincsfejlesztõ-könyvet (Wortwörtlich, 100 Fragen, 1000 Antworten). Ezen kívûl mindig beszélt hangosan németül, gyakorolta a helyes kiejtést és amikor elérte a kellõ szintet keresett egy levelezõtársat. Persze te lehet nem németre akarsz készülni, de ha igen, akk ezek jók hozzá. Sõt az EM abschlusskurs nem is feltétlen szükséges, mert az már felsõfok.
Amatõrök. Kimenni jó dolog, sokaknak bejön 1 év alatt folyékony nyelvtudással jönnek haza. Egészségükre. Aki viszont nem akar rambót játszani annak a http://www.200words-a-day.com -ot ajánlom részben, ez fizetõs de jelenlegi tudásunk szerint ezzel lehet a leggyorsabban a szókincset bõvíteni. De nem elég ez hanem érdemes kombinálni az Anki nevezetû programmal ami viszont ingyenes. Tehát az elõbbi csomagból kiszeded az anyaogot és beteszed Ankiba. Nem lehetetlen napi 300 szót is megtanulni így. A nyelvtan más kérdés, arra csak a hagyományos könyves megoldást tudom, illetve ahogy sokan mások írták vedd magad körül a nyelvvel. Ennyi. Így eljuthatsz pár hét alatt 0-ról B2-re szerintem ha elég idõt szánsz rá, de óvatosan mert a módszerhez hatalmas motiváció is kell - unalmassá válik hamar.
"Tehát az elõbbi csomagból kiszeded az anyaogot és beteszed Ankiba." Abba vannak letölthetõ ingyenes csomagok, 10 ezer szavasak is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!