Találatok a következő kifejezésre: Milyen nem nem (16050 db)

Milyen német könyvet érdemes megvenni nyelvvizsgára felkészüléshez, ha még nem tudom milyen típusúra megyek? Sima teszteset? (nyelvtant kellene gyakorolnom)

Legjobb válasz: http://www.studentbook.hu/index.php Linkelnék/mondanék konkrétabb könyvet is, de nem tudom milyen szinten vagy, alap-, közép-, vagy felsõfok. Ezen az oldalon rengeteg német könyv van, ha rákattintasz egyre, leír róla mindent. Azt is kinek ajánlja (Németországba készülõnek, nyelvvizsgázónak stb.),milyen szintû, milyen korosztályúaknak szól, mik vannak benne és minden más lényeges dolgot. Fölül a kereséshez beírhatod hogy pl. német nyelvtan, de szerintem nem kell konkrétan nyelvtant keresni, inkább a szintednek és célodnak megfelelõt, abban úgyis benne lesz a nyelvtan is. Ha mondjuk haladó vagy, írd be felülre hogy "német haladó" és kiadja a megfelelõ könyveket.

http://www.studentbook.hu/index.php Linkelnék/mondanék konkrétabb könyvet is, de nem tudom milyen szinten vagy, alap-, közép-, vagy felsõfok. Ezen az oldalon rengeteg német könyv van, ha rákattintasz egyre, leír róla mindent. Azt is kinek ajánlja (Németországba készülõnek, nyelvvizsgázónak stb.), milyen szintû, milyen korosztályúaknak szól, mik vannak benne és minden más lényeges dolgot. Fölül a kereséshez beírhatod hogy pl. német nyelvtan, de szerintem nem kell konkrétan nyelvtant keresni, inkább a szintednek és célodnak megfelelõt, abban úgyis benne lesz a nyelvtan is. Ha mondjuk haladó vagy, írd be felülre hogy "német haladó" és kiadja a megfelelõ könyveket.

Milyen a folyás peteérés után, ha megtörtént a megtermékenyítés és milyen, ha nem történt meg?

Legjobb válasz: Szia!MIndenkinél más és más,erre nem lehet alapozni sajna,én például soha nem figyelem,mert erre menne el minden idõm.Arra hogy másnak milyen,és neked milyen,még nem lehet alapozni,mert sajna akármelyikõtök bármilyen beteg is lehet,és az már alapjaiban megváltoztatja a folyást.Ne a folyással foglalkozz,hanem várd ki a mensidet,megjön-e,milyen lesz?Mert lehet hogy miközben mensizel babás vagy(én is az voltam).Figyeld magad,ha valami furi,tesztelj.Sok sikert.Egy öreg róka

Szia!MIndenkinél más és más, erre nem lehet alapozni sajna, én például soha nem figyelem, mert erre menne el minden idõm.Arra hogy másnak milyen, és neked milyen, még nem lehet alapozni, mert sajna akármelyikõtök bármilyen beteg is lehet, és az már alapjaiban megváltoztatja a folyást.Ne a folyással foglalkozz, hanem várd ki a mensidet, megjön-e, milyen lesz?Mert lehet hogy miközben mensizel babás vagy(én is az voltam).Figyeld magad, ha valami furi, tesztelj.Sok sikert.Egy öreg róka

Nem tudom, hogy milyen ruhákat vegyünk! Milyen illik / nem illik az alkatomhoz?

Szóval a koromhoz képest eléggé magas vagyok. 168 cm, és 14 éves. Elég vékony vagyok, de azért nem deszka. Köszi a normális válaszokat!

Legjobb válasz: Hát azért az is tartozzon bele a vásárlásba, hogy te milyen stílus, ruha fajtát szeretsz. Amiben te jól érzed magad. Ha azt állítod, hogy elég vékony vagy, akkor szerintem a nagyon feszülõs ruhákat hanyagoljuk, mert szerintem abban mutatkozik meg vékonyságod. Ezzel nem azt mondom, hogy célszerû bõ ruhát viselni, mert akkor az sem az igazi. Szerintem menj/menjetek el vásárolni. Próbálgass ruhákat, ami neked tetszik azt hord, vagy ha családod, barátok véleményét kikéred az is jó. Ne idegen emberek szavára adj, és ne is figyelj olyas valakire aki csak sérteget!:D Na de várj már? Mit papolok én itt? Elvégre nõi ruhákról van szó xd (gondolom az állításodból) 17/F

Hát azért az is tartozzon bele a vásárlásba, hogy te milyen stílus, ruha fajtát szeretsz. Amiben te jól érzed magad. Ha azt állítod, hogy elég vékony vagy, akkor szerintem a nagyon feszülõs ruhákat hanyagoljuk, mert szerintem abban mutatkozik meg vékonyságod. Ezzel nem azt mondom, hogy célszerû bõ ruhát viselni, mert akkor az sem az igazi. Szerintem menj/menjetek el vásárolni. Próbálgass ruhákat, ami neked tetszik azt hord, vagy ha családod, barátok véleményét kikéred az is jó. Ne idegen emberek szavára adj, és ne is figyelj olyas valakire aki csak sérteget!:D Na de várj már? Mit papolok én itt? Elvégre nõi ruhákról van szó xd (gondolom az állításodból) 17/F


1992-es Opel astra f. nagyon gyenge a világítása. Milyen égõ kell bele és max milyen erejû? Nem értek hozzá. Köszi

Legjobb válasz: Gyárilag szinte biztosan 55W-os izzó kell bele, hogy pontosan milyen azt nem tudom fejbõl. A teljesítmény mellett pedig érdemes azt nézni, amikor választasz 2-3 fajta közül, hogy melyik tud több lument. Ln-nel jelölik az izzó csomagolásán, 1100-1500 körüli értékek szoktak lenni átlagosan. Viszont épp a kocsi kora miatt közel sem biztos, hogy meg fogja oldani egy másik izzó a helyzetet. 15 év után elkezd fakulni a foncsor (az izzó körüli fényvisszaverõ ernyõ, ami elõre vetíti a fényt), karcos lehet az üveg, belül koszos, esetleg nem jut elég áram az izzóhoz (a csatlakozásoknál oxidálódnak az érintkezõk, az ott megnövekedett ellenálláson az áram egy részét tulajdonképpen elfûtjük ahelyett hogy világítanánk vele) és ilyenek. Ha biztosan jót akarsz megéri ezeket átnézni/átnézetni.

Gyárilag szinte biztosan 55W-os izzó kell bele, hogy pontosan milyen azt nem tudom fejbõl. A teljesítmény mellett pedig érdemes azt nézni, amikor választasz 2-3 fajta közül, hogy melyik tud több lument. Ln-nel jelölik az izzó csomagolásán, 1100-1500 körüli értékek szoktak lenni átlagosan. Viszont épp a kocsi kora miatt közel sem biztos, hogy meg fogja oldani egy másik izzó a helyzetet. 15 év után elkezd fakulni a foncsor (az izzó körüli fényvisszaverõ ernyõ, ami elõre vetíti a fényt), karcos lehet az üveg, belül koszos, esetleg nem jut elég áram az izzóhoz (a csatlakozásoknál oxidálódnak az érintkezõk, az ott megnövekedett ellenálláson az áram egy részét tulajdonképpen elfûtjük ahelyett hogy világítanánk vele) és ilyenek. Ha biztosan jót akarsz megéri ezeket átnézni/átnézetni.
Osram Nightbreaker plus, nekem ez vált be. De akár az Unlimited is jó lehet, ez újabb. Egy F astra tulaj :)
2-es jól mondja, még annyit hogy H4-es legyen
H4-es 55W-os

Ha valaki epilepsziás, akkor milyen gyógyszert nem kaphat az orvostól, vagy pl. milyen injekciót nem?

Pár éve volt egy rohamom, és most lesz egy másféle műtétem, csak nem tudom, h mit nem kaphatok érzéstelenítőnek.

Legjobb válasz: Nem is neked kel tudni,hanem az orvosnak. Elég,ha elmondod,h milyen betegséged van.

Nem is neked kel tudni, hanem az orvosnak. Elég, ha elmondod, h milyen betegséged van.
keLL
húúúú kihagyott egy L betût most mi lesz?
Basszus észre sem vettem, hogy vesszõt tettem a hogy elé és a j helyett ly írtam! Azokat írtam el, nem a kel-let :) )

Most az milyen dolog már, hogy a férjem megszabja milyen kocsit vehetek és milyet nem?

Leszeretném cserélni a kocsimat és a férjem kikötötte, hogy milyen típusokat vehetek és milyeneket nem. Írt egy listát is erről. Ez milyen dolog már? Én se szabtam meg, hogy ő milyet vehet! Hol itt az egyenjogúság? Én miért ne vehetnék közös pénzből olyan kocsit amilyet akarok?

Legjobb válasz: Lehet hogy a férjed nem megszabja hanem csak felsorol párat amirõl tudja hogy megbízható, jó a motorja, esetleg olcsó a szerelési költsége?? Azért valljuk be a legtöbb nõ a külcsínre megy és nem arra hogy az adott autó mennyire megbízható, mennyire olcsó a javítása..

Lehet hogy a férjed nem megszabja hanem csak felsorol párat amirõl tudja hogy megbízható, jó a motorja, esetleg olcsó a szerelési költsége?? Azért valljuk be a legtöbb nõ a külcsínre megy és nem arra hogy az adott autó mennyire megbízható, mennyire olcsó a javítása..
Mennyire értesz a kocsikhoz, õ mennyire ért és mi alapján szelektált? Ha ár-érték, tartósság, biztonság alapján, akkor érdemes megbeszélni a dolgot. De ha csak olyanok alapján, hogy ennek ronda a kasztnija, az a Bélának van és szerinte rossz, vagy ez francia és ilyet elvbõl nem veszünk (bár franciát én se vennék) akkor nem feltétlenül van igaza, bár szerintem a inkább az elsõ verzió az igaz. Ha közös pénz, akkor nem közösen döntötök? Õ megmondta mit dönt, Te is megmondhatod.
Lássuk a listát, illetve hogy mit szerettél volna venni.
Esetleg kérdezd meg hogy az adott márkákat miért nem veheted vagy amit vehetsz azt miért. Ha alá tudja támasztani normális érvekkel akkor hallgatnék rá. Ha csak azért pampog hogy neki legyen igaza akkor nem
Nõként mondom, hogy teljesen egyetértek a 3. válaszolóval.
Ha vannak értekmes érvei, hogy miért akoor nincs benne semmi, de ha csak a hasáraütbe, akkor néznék nagyokat. Viszont van beleszólása, ha nincs házasságiszerzõdéseek, emrt az a kocsi az övé is, tehát az õ pénzébõl IS veszed.... Preze értelmes kapcsolatban ezt megbeszélik, enegm pedig tiltanak.. Viszont, ha õ jobban ért hozzá, akkor fogadd meg a tanácsát (amikor én vettem akkor is le lettem beszélve több kedvezõnek tûnõ ajánatról, mivel derüt, hogy nem lehet a választott kocsihoz, vagy csak nagy várakozási idõvel alkatrészt venni..stb)
Normális házaságban ezt megbeszélik.
Állíts haza egy W50-es IFA-val.Aztán írd le mit reagált :)
mondhatnám, hogy irigylem a problémád, de nem mondom
Én sem engedném a páromnak, hogy Suzukit vegyen. :)
Igaza van. Hallgass rá.
Nõ vagyok. És volt francia autóm. Egyetértek a férjeddel!! :)
A férjed által felsorolt márkák valóban jobbak, mint amit te szeretnél. Miért szeretnél Citroent vagy egy Renault? A férjed hozzáértését azért nem tekinteném komolynak, mert a ""francia f.o.s" és hasonló jelzõk csak közhelyek, amit jól lehet puffogtatni. Talán részletes magyarázatot is adott? Nem hinném. INkább olvass el autóteszteket, és informálódj, esetleg menj be pár szervizbe és valóban szakembertõl kérj tanácsot. Mindezek ellenére, én a férjed által javasolt autók ellen nem tiltakoznék, sõt!!!! Egy nõ.
A 22-es nem én voltam, csak azonos a százalékinuk. 23 vagyok.
Amúgy néha a pasik autóválasztása is megmosolyogtató. Ismerek nem egyet, aki a Budapestet csak repülõn hagyja el, de a városban bazi nagy terepjáróval közlekedik :D Még mindig a 23-as vagyok :)
En is franciat valasztottam... Kis pugot.. Most cserelem le audira... Nem hittem neki, es mar banom... Imadtam a kis 206-ost de kezd meghalni a motorja :/ annyit meg mar nem er h kicsereltesuk azt :/ kis dizel.. Most A2 lesz.. Hidd el tenyleg jobb valasztas...
Férjednek igaza van. Citroen meg Renault. Mért akarsz olyat? Hogy aztán meg a kocsi árát ráfizessétek a javittatásokra? Férjed azért mondja hogy francia fos, mert tényleg az. Férjednek van igaza, hidd el
A ferjed ert az autokhoz, ennyi.
Ezek közül nõként Volkswagent, Opelt, Toyotát vennék. Lehet ennyi indokot mondott és ez hülyeségnek hangzik, de kérdezd meg, van mögötte más is. Pl. a Suzuki ár-érték arányban elég drága, egyes francia típusokat gyakran kell javítani és csillagászati összegbe kerülnek az alkatrészek - bár ez más új típusoknál is így van. Minél régebbi, annál olcsóbb az alkatrész - bár messzebb kell érte menni.
Igaza van a férjednek. Én se vennék franciát. Nehéz szerelni, drága az alkatrész hozzá. Szerintem hallgass rá, vagy vállald, hogy minden szerviz és fenntartási költség a tiéd lesz, intézed a szervizelését.
Igaza van a ferjednek.
A kérdező hozzászólása: Érvei kb ezek: Suzuki: "viccnek is rossz lenne" Dacia: "az nem ember aki ilyet vesz" Citroen: "Uram Isten, csak ezt ne" Renault: "francia f.o.s" Peugeot: "francia f.o.s" Fiat: "olasz f.o.s" Alfa Romeo: "olasz f.o.s" Szóval ezeket nem vehetek! Nem vehetek még Chevrolet-et, Nissan-t, Hyundai-t, Kia-t. Amit meg vehetek azok: Audi, BMW, Mercedes-Benz, Volkswagen, Volvo, Seat, Skoda, Opel, Ford, Toyota, Mazda, Lexus, Infinity Ami nem szerepel ezek között esetleg azt szintén nem vehetem. Nekem meg pont, hogy egy Citroen vagy egy Renault tetszene. Pl egy Citroen DS4. És ráadásul még sokkal olcsóbb is lenne mint azok a kocsik amiket vehetek. De nem érdekli!
8. válaszoló! Akkor már miért nem egy L-60-as-al? :)
3: Hagyjuk már ezt, hogy egy nõ feltétlenül csak a külcsínre megy! Biztos van olyan is, de nem mindenki. A pasik egy része is arra megy, hogy hogy méz ki, és mennyire lehet vele felvágni. Ha meg van rá a pénzük, és a férj is maga döntötte el, hogy õ milyent akar, a feleség is döntse el. Ne írjon listát, mert én is pipa lennék.
nekem ettõl a nyitástól felállt a hátamon a szõr: "Most az milyen dolog már ..." - ha nem értesz a kocsikhoz, akkor az olyan dolog, hogy a férjed esetleg többet konyít hozzá, és összességében meg tudja állapítani, hogy melyek azok a kocsik amiket neked érdemes venned, és melyek nem
Amikor a fiatalember magyarázza az édesanyjának, hogy tudod neked azért nem lesz jó az a kocsi, amit te akarsz, mert te sokat autózol városban, és így télen, nem akarsz perceket ülni a kocsiban, mire a motor bemelegszik, te azonnal indulni akarsz, mert örökké rohansz. Másrészt amit én javaslok, az hamarabb is gyorsul, meg kisebb is, tehát még parkolni is könnyebben tudsz itt bent a városban. Amit te kinéztél az inkább a hosszú utakra, elsõsorban távolsági autózásnál jobb, és gazdaságosabb, városi használatra egyáltalán nem praktikus. Valami ilyesmi dolog nem lehet????
Hát, én kikérném a véleményét, ha õ jobban ért hozzá, biztos a legjobbat akarja õ is. Vagy megbeszélném vele, csak ne menjen át vitába.
1-2-tõl eltekintve igaza van a férjednek, mondom ezt nõként. Renault-ból, Fiatból van ami jó, sõt a Kiaának is az újabbak, de a többit tényleg ne.

Milyen malacok vannak? Aranyos kéne ajándékba adnám! Vietnámi vagy törpe vagy milyet ajánlotok? (nem tengerire gondolok! ) milyen árban vannak?

Légyszi normàlis vàlaszokat! :)

Legjobb válasz: Ez ilyen modern Valentin napi ajándék? Plüssmalac a legjobb választás.

Ez ilyen modern Valentin napi ajándék? Plüssmalac a legjobb választás.
Ne adj ajándékba állatot, csak ha a leendõ gazdája választja ki! Az állat olyan ajándék, amit késõbb a megajándékozott akár nyûgnek is tarthat!
A kérdező hozzászólása: Ismerem a pàromat! imàdja az àllatokat! még egy malacka hiànyzik! :) egy plüss macinak nem örülne!!
attól függ, hogy milyen célra tartanád. megenni kb mindegy. de házi kedvencnek lakásba azért ne a nagy rózsaszínt vedd :D ha van nagy udvar és malaclak akk viszont kb mindegy melyik. én a mangalicát javaslom mert magyar és aranyos a göndör szõre :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a normàlis vàlaszt! :) van udvar lehet nagy is nem tudom milyet vàlasszak...:)

Milyen NEM lőfegyvert, hanem kézifegyver a legjobb:az inkább szuró (pl. :egy rómei dobásra is használt lándzsa) vagy az inkább ütőfegyverek (pl. :egy vikingek használta szekerce vagy egy lovagok használta pallos)?

kIS INDOKLÁST IS KÉRNÉK ÉS hülye kommenteket pedig nem!!!

Legjobb válasz: Milyen harcnem? És miért? Milyen korszak? Így "ömlesztve" nem lehet tanácsot adni, hajítódárdával bajosan tudsz párharcba bonyolódni, egy kétkezes kard forgatásához erõ kell, plusz nem árt a sok gyakorlás, az, hogy tisztában légy az adott fegyver forgatásának, használatának a technikájával. Ha nem értesz hozzá, bármelyikkel sérülést tudsz okozni magadnak és társadnak. Ahogy írtad, "eredményesen" harcolni eredményes gyakorlással, jó GYAKORLÓfegyverrel lehet.

Milyen harcnem? És miért? Milyen korszak? Így "ömlesztve" nem lehet tanácsot adni, hajítódárdával bajosan tudsz párharcba bonyolódni, egy kétkezes kard forgatásához erõ kell, plusz nem árt a sok gyakorlás, az, hogy tisztában légy az adott fegyver forgatásának, használatának a technikájával. Ha nem értesz hozzá, bármelyikkel sérülést tudsz okozni magadnak és társadnak. Ahogy írtad, "eredményesen" harcolni eredményes gyakorlással, jó GYAKORLÓfegyverrel lehet.

Asus, MSI, Gigabyte alaplapba milyen márkájú RAM való, és milyen nem?

Legjobb válasz: Amelyik márka a zsebednek megfelel... Általában írja az alaplapok mellett, hogy milyen fajta megy bele, DDR v DDR2 v DDR3, de a márkát nem írja... pusztán azért mert mindegyik belemegy (persze vannak kivételek is)... :P

Amelyik márka a zsebednek megfelel... Általában írja az alaplapok mellett, hogy milyen fajta megy bele, DDR v DDR2 v DDR3, de a márkát nem írja... pusztán azért mert mindegyik belemegy (persze vannak kivételek is)... :P
Felruccansz weboldalukra, és le lehet tölteni a Qualified Vendor List-et (legalábbis asus oldalon, azt ismerem igazán) Ott meg tudod nézni (adobe reader szükséges)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!