Találatok a következő kifejezésre: Milyen negativ lehetnek egy (3 db)

Milyen okai lehetnek egy bűnözőnek, gyilkosnak? Mitől lesz valaki gonosz? Fel tudnátok sorolni olyan negatív dolgot egy ilyen ember múltjából ami megváltoztatta?

És most nem a beteg elméjű embereket kérdezem. :D bocsi hogy ilyen hülyén tettem fel a kérdést...

Legjobb válasz: Fú, hát nem vagyok szakértõ ez ügyben :D De attól megváltozhat egy ember, ha valami erõs gyerekkori trauma érte (meghalt a családja, stb), vagy kiközösítették/csúfolták a suliban, és ez õt nagyon bántotta pl. Viszont vannak olyan emberek, akik szimplán betegek. :D 17/L

Fú, hát nem vagyok szakértõ ez ügyben :D De attól megváltozhat egy ember, ha valami erõs gyerekkori trauma érte (meghalt a családja, stb), vagy kiközösítették/csúfolták a suliban, és ez õt nagyon bántotta pl. Viszont vannak olyan emberek, akik szimplán betegek. :D 17/L
Miért akarod tudni, illetve mit akarsz tudni, miért válik valaki gyilkossá?
A kérdező hozzászólása: Csak mert kíváncsi vagyok... :)
Ingerszegény környezet, rossz társaság, nehéz anyagi körülmények, idegesítõ szomszédok, gusztustalan politika, katasztrofális közlekedési morál, rossz családi állapot pl: apu iszik, anyu drogozik, drog befolyásoltsága illetve függõsége, alkoholizmus, kilátástalanság a jövõt illetõen, folyamatosan hazudozó és egymást eltaposó emberek a közvetlen környezetben, munkahelyen, családban, rokonok és ismerõsök közt, rengeteg negatív életkép a környezetben, állástalanság, és utoljára pedig, miért ne, nem emberbarát.

A koraszülöttségnek (8 hónapra) lehetnek később negatív következményei egy felnőtt férfi testében? (gondolok itt a pénisz merevedésére, elélvezésre) Illetve milyen következményei lehetnek egyáltalán?

Esetleg valami oldalat linkelnétek,ahol olvashatok ilyen problémáról bővebben. Köszönöm!

Legjobb válasz: nem hat ki rá de te vagy kora szülött vagy gyereked ?

nem hat ki rá de te vagy kora szülött vagy gyereked ?
A kérdező hozzászólása: Egészen bíztos? Egyiksem... :)
Ha egyik sem, akkor miért került ez annyira az érdeklõdési körödbe ? Pótvizsgázol az orvosin? Meg kell védeni a diplomádat , vagy mi van ?
A kérdező hozzászólása: Ne beszélj mellé, légyszíves! Nem ez a lényeg most. Választ szeretnék kapni a kérdésemre/kérdéseimre.
" lehetnek késõbb negatív következményei egy felnõtt férfi testében?" Lehetnek következményei. "gondolok itt a pénisz merevedésére, elélvezésre" Akár ez is lehetséges. "Illetve milyen következményei lehetnek egyáltalán?" Szinte bármilyen következménye lehet..... és tényleg bármilyen következménye lehet. Gondold végig azt, hogy koraszülésnél az újszülöttnek még a szervei kifejletlenek, még nem érettek az anyától való elszakadásra, a szervezetük nem mûködik még megfelelõen stb stb.... Akár a keringésükkel is gond lehet, és ez kihathat a merevedésre, illetve sérült lehet az idegrendszerük, ami akár az orgazmust is befolyásolhatja, de ennek a tüneteit már az ivarérettségig való eljutás során elõfognak jönni, azaz hamarabb fogod észrevenni feltehetõleg egy futásnál, bicajozásnál, vagy szimpla kora hajnali órákban a keringési problémát ( vagy pl.: torna órán), az idegrendszeri is hamarabb elõfog jönni, szóval ezek a problémák nem csak a szexualitásra terjednek ki, hanem az élet más területeire is, és már úgymond ismert tünet lesz akkorra, amikor a szexualitás elõtérbe kerül. http://koraszules.hu/kovetkezmenyek/ http://www.weborvos.hu/cikk.php?id=173&cid=58092
Miért nem keresgélsz a neten , ahogy ezt más is megteszi . Lusta vagy rá? Másoktól várod hogy ezt megtegyék helyetted? Az õ idejük is drága , ahogy tiéd .Ez valóban nem a kiírt kerdéseidre volt válasz, csak utaltam rá, a neten keresgélj . 3 voltam
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ezt a hosszú és hasznos választ, ötödik!

Milyen negativ következményei lehetnek egy mellimplantátumnak?

történhet valami rendellenes??

Legjobb válasz: http://www.plasztikai-sebesz.hu/magyar/hun_mut_01.htm http://www.aesthetica.hu/hu/kezeleseink/noknek/mellnagyobbit..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!