Találatok a következő kifejezésre: Milyen naptejjel bekenni a (2 db)

Bekenitek naptejjel a babátokat ha ilyen időben kimentek? Egyáltalán mikor és milyen naptejjel érdemes bekenni?

Legjobb válasz: A lányomnak (15 hónapos)Nivea 50 faktoros van.Babyknek .

A lányomnak (15 hónapos)Nivea 50 faktoros van.Babyknek .
most lehet, h megköveznek, de én még nem kentem. 1 éves a manóm, most kezdem el. én dmes naptejet fogok neki venni, mert minden dm baba termék eddig nagyon bevált.
14 hónapos a lányom. A DM-ben kapható: SUN DANCE Sonnen creme KIDS 50 Hoch. 50 faktoros gyermek napvédõ krémmel kenem az arcát, karját és a lábszárát.

Milyen naptejjel lehet bekenni a babák bőrét?

Kaptunk forever-es napozó krémet de az van rá írva,hogy 6 hónapos kortól. Vagy attól még bekenhetem vele? Az én kisfiam még csak 2 hós?

Legjobb válasz: Szia! a védõnõm a BaBE 40 faktorosat ajánlotta vagy pedig a Vichy baby-t. Azt nem tudom sajnos, hogy ezeket hány hónapos kórtól lehet, de mi 4 hónaposak voltunk, amikor ezeket ajánlotta a védõnõ. Dia

Szia! a védõnõm a BaBE 40 faktorosat ajánlotta vagy pedig a Vichy baby-t. Azt nem tudom sajnos, hogy ezeket hány hónapos kórtól lehet, de mi 4 hónaposak voltunk, amikor ezeket ajánlotta a védõnõ. Dia
Mi 45öset használunk. Kimenet elõtt fél órával kenem be. Csak fehér ujatlanba vidd ki, kalappal a fején. Takarónak tökéletes a textílpelenka!
Amit diának ajánlott a védnõ azokat már pár hetes kortól lehet. Én is ez használom.
A nivea 40 faktoros is nagyon jó.Meg lab. garnier.
Én a Nivea 40 faktorosat használom, de még magamra is azt kenem, mert mi nagyon fehérbõrûek vagyunk, én is ropogósra tudok sülni. De mindkettõnknek beválik, eddig nagyon meg vagyunk vele elégedve.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!