Találatok a következő kifejezésre: Milyen nagynak lenni a pocomnak (2 db)

Milyen nagynak kell lenni a pocomnak 13 hetes terhesen?

Én úgy látom, hogy nem eléggé n?l, de lehet, hogy bennem ez csak egy berögz?dés, mert volt egy vetélésem, és folyton arra gondolok, hogy valami baj van...

Legjobb válasz: ne aggódj folyton nem jó légy inkább vidám a pocid meg majd fog nõlni az a lényeg hogy aki benne van nõljön rendesen én 12hetes vagyok de csak zsir van a hasamon:)de nem aggódom majd meg nõl gratula neked szépp babab várást

ne aggódj folyton nem jó légy inkább vidám a pocid meg majd fog nõlni az a lényeg hogy aki benne van nõljön rendesen én 12hetes vagyok de csak zsir van a hasamon:) de nem aggódom majd meg nõl gratula neked szépp babab várást
Ne aggódj!Lesz az még nagyobb is.Nekem mikor a puffadások lementek, és télleg a poci nõtt az olyan 17.hét környéke volt.De mindez függ, h mennyire széles a csípõd.Verd ki a fejedbõl ezt a vetélés fóbiát!Õ most egy szép egészséges baba a pocidban!Tessék szépen erre gondolni!És nem lehet baja!Nyugalom!
Lényeg a pozitív gondolkodás, hogy most minden rendben lesz:) A poci meg úgyis nõ majd magától. Meglátod, egyszer meg csak neki indul, és visszasírod még, mikor kisebbet kellett cipelned. Jó babavárást!
Szia! Ne aggódj, nekem kb. a 22 héten kezdett nõni a hasam...

Milyen nagynak kell lennie a pocinak 20 hetesen'?

Nekem nem tul nagy,épp hogy làtszik,meglehet kérdöjelezni,terhes vagyok-e vagy meghiztam...

Legjobb válasz: Egyáltalán nem baj. Mindenkinek más és más. Nekem sem látszott még igazán. Most vagyok 39 hetes, és igazán nagyot csak az utolsó 4-5 hétben nõtt. Akkor viszont szinte napi szinten lehetett látni a változást.

Egyáltalán nem baj. Mindenkinek más és más. Nekem sem látszott még igazán. Most vagyok 39 hetes, és igazán nagyot csak az utolsó 4-5 hétben nõtt. Akkor viszont szinte napi szinten lehetett látni a változást.
Nekem akkor már nagyon nagy volt, de két terhes ismerõsömnek még akkor nem is látszott semmi se. Ne aggódj! 32 hetes km.
alkattol fugg..nekem lassan kezd eltunni a koldokom :) magasság, milyen a medencéd, stb, ezek sokat szamitanak. legalabb tudsz aludni még egy darabig, én már a 17. hettol nem tudok :( :) )
Én is 20 hetes vagyok, és nekem is alig látszik. Szeritem ez így jó, a fiammal is így voltam, a végére nõtt csak meg és lett egy 4 és fél kilós bébi. Most vagyok ott, hogy a farmerok már szûkek, de a többi nacim még feljön.
Szia! NEkem a 25 hét környékén kezdett csak látszani. Magas vagyok, szélesek a csontjaim, ezért. Sokan még most is udvariasan méregetnek, de nem szólnak, mert nem tudják, hogy most jól teleettem magam vagy terhes vagyok. 35 hetes vagyok, ...:-DDD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!