Találatok a következő kifejezésre: Milyen nagynak lenni (309 db)

Szerintetek, ha most is Nagy-Magyarország lenne, akkor a) kb. a lakosság hány százaléka lenne a magyar b) milyen államforma lenne most c) fejlettebb lenne a mostani Magyarországnál?

Legjobb válasz: Trianon elõtt sem létezett nagy Magyarország,már akkor is kollektívan függtünk bõven a Habsburgoktól,az hogy autonóm funkcionált,és nagyobb volt területileg..állandóan kihasználtak miket,mint ahogy manapság is ez megy.

Trianon elõtt sem létezett nagy Magyarország, már akkor is kollektívan függtünk bõven a Habsburgoktól, az hogy autonóm funkcionált, és nagyobb volt területileg..állandóan kihasználtak miket, mint ahogy manapság is ez megy.
A kérdező hozzászólása: Te is jobbikos vagy.
Elõször is, ha nem oldjuk meg a nemzetiségi kérdést, akkor elõbb-utóbb ugyanez lett volna Trianon nélkül is. A békebeli politikusok a homokba dugták a fejüket, nem ismerték fel, hogy az ország csak akkor élheti túl, ha megalkotják a korszak legliberálisabb nemzetiségi törvényét, melyben minden nemzetiség tökéletesen egyenlõ, minden nyelv hivatalos, és az országot is át kellett volna nevezni valószínûleg valami semlegesebbé. (pl.: Dunamenti Köztársaság) a, szerintem kb a lakosság 40%-a lenne magyar, de egyre inkább elmosódnának a határok az egyes nemzetek között, így nehezen lenne megállapítható, ki magyar ki szlovák stb. b, Köztársaság, azt nem kötötted ki, hogy megússza a királyság intézménye is. c, Szerintem igen, egységben az erõ.
a: a XX. században a telekommunikáció rohamosan felgyorsult, így az integrálódás nagy mértékû lett volna. A nemzetiségiek emiatt 100 év alatt megtizedelõdtek volna. b: Európa közepén a XXI. században nagyon furán nézne ki egy olyan ország, ami nem köztársaság. Tehát Nagy-Magyarország is köztársaság lenne. c: Az ország feldarabolása nem csak területvesztéssel járt. Sok energiaforrás lett másik ország része, valamint pl a vasútvonalak kialakítását is tönkre vágta. Nagy-Magyarország infrastruktúrája tehát sokkal fejlettebb lenne a mostaniénál, emiatt nem lenne ennyi elmaradott terület az országban, egyenletesebben fejlõdne. Az energiaforrások meg hatalmas bevételeket jelentenének. Összefoglalva tehát a mai Magyarországnál sokkal fejlettebb lenne, szerintem európai színvonalhoz képest is fejlettnek számítana.
Fejlettebb lenne, egyértelmû (egységes vízrajz, egységes gazdasági tájegységek, bányák, ércek, gépgyártás stb) Az államforma demokratikus köztársaság lenne, mint most, mert a félfeudális keretek már Horthy alatt kezdtek lassan lebomlani, mára simán köztársaság lennénk amúgy is, esetleg a két házas parlament megmaradt volna max.A lakosság pedig több mint 60-70%-ban magyar lenne. (Már 1913-ban átlépte az 50%-ot)
mégis honnan tudjuk ezzket? de egy biztos, hogy jobb, kedvezõbb lenne a magyarság számára!
A kérdező hozzászólása: 2-es, nem kõ ilyen arrogánsnak lenni! Nem tudtam róla, hogy tegnapelõtt volt egy hasonló kérdés! (csak úgy szólok)
A)az elcsatolt területeken rengeteg magyar volt. Pl.: Erdélyben, "Szlovákiában" az az felvidéken. Valószínû ugyanaz mint most mivel a politikára nem lenne kihatással kommunizmus volt mindenhol a falon túl. Talán egy kicsit fejlettebb lenne a nagyobb terület és befolyás miatt. De kb Lengyelország szintjén. Az is lehet hogy sokkal de nyilván ezért csonkították meg hogy ne legyen fejlett. Nem kell a Habsburgokkal jönni mert nem csak úgy létezett elõtte hungary hogy habsburgok része hanem mint egy önálló nagyhatalom, csak már akkor is a gyáva és hazaáruló Szapolyai meg András királyok inkább saját érdekeiket nézték és szépen aláásták az országot míg ez lett.
"kb. a lakosság hány százaléka lenne a magyar" Valószínûleg kisebbségben lennénk. "milyen államforma lenne most" Értelmetlen a kérdés. "fejlettebb lenne a mostani Magyarországnál?" Trianonban a kevésbé fejlett részeket csatolták el, úgyhogy átlagban valószínûleg fejletlenebb lenne az ország.
mindössze ennyi ellenérvet tudsz felsorakoztatni? Vitakultúra: 0

Átélte már valaki? A párotok is meg ilyet, hogy apa lesz? Beszéltetek róla, hogy milyen jó lenne ha össze jönne véletlenül? De még is mondja, hogy ez nagyon felelősséggel jár? De mikor meg születik akkor már nagyon örült neki? Miért ijednek meg?

Legjobb válasz: nem teljesen értem a kérdést, arra gondolsz, hogy mondogatja, hogy milyen jó lenne a baba, de ha komolyabbra fordul a dolog, akkor megijed? talán még éretlennek érzi magát egy gyerekhez, vagy úgy érzi, hogy a körülmények nem adottak. nem szabad erõltetni, mert ha õ nem akarja, te meg minden erõvel azon vagy, könnyen egyedül maradhatsz egy gyerekkel, a férfiakat ez nem szokta visszatartani...

nem teljesen értem a kérdést, arra gondolsz, hogy mondogatja, hogy milyen jó lenne a baba, de ha komolyabbra fordul a dolog, akkor megijed? talán még éretlennek érzi magát egy gyerekhez, vagy úgy érzi, hogy a körülmények nem adottak. nem szabad erõltetni, mert ha õ nem akarja, te meg minden erõvel azon vagy, könnyen egyedül maradhatsz egy gyerekkel, a férfiakat ez nem szokta visszatartani...
Nálunk én ijedtem meg, vele madarat lehetett volna fogatni.
Mi mindketten szerettük volna a babát, majd amikor pozitív lett a teszt, én kb fél órán keresztül felváltva sírva, nevetve járkáltam a lakásban, hogy úristen most mi lesz! Pedig akartuk, akartam én is, mégis akkor fogtam fel igazán hogy a vágyunk realizálódott. Aztán eltelt 2-3 nap, én lenyugodtam, a párom meg teljesen be volt szarva, hogy most mi lesz, meg mit hogyan oldunk meg, leginkább az anyagiak miatt (megjegyzem mindketten jól keresünk), meg egyáltalán hogy hárman leszünk. Azóta persze eltelt 5 hónap, és sokat beszélgetünk róla, meg arról mi hogyan lesz és már alig várjuk mindketten, hogy megszülessen!
A kérdező hozzászólása: Hát az én párom hallani nem akar róla! Azt mondja, h vettessem el...de mondtam, hogy nem fogom...most hagyom a dolgot egy kicsit hátha meg nyugszik...én is akarok 1 hét múlva képet kérni és majd meg mutatom neki...hát ha meg változik a véleménye
szabad megkérdeznem hány évesek vagytok? mi az hogy vetesd el? örülök hogy te nem fogod;) lehet ha meg elvetetnéd akkor koppana a párodnál hogy milyen bunkó volt egy életet elvenni! szurkolok neked;)!
A kérdező hozzászólása: Én 23, ö meg 29 éves! Szerintem itt az ideje
nekünk úgy alakult a helyzet, hogy 2 hónapja vagyunk együtt és véletlenül becsúszott a baba.tudja a párom, hogy nagy felelõsség, és nagyon friss még a kapcsolatunk, de mégis bevállaljuk, és örül neki, de viszont még fel sem tudta teljesen fogni.ráadásul nekem már van egy 16 hós kislányom is az elõzõ kapcsolatomból.

Szerintetek ez a konfig milyen lenne játékre? Nem melegedne túl nagyon és kéne bele egy külön hűtő? Illetve milyen zajos lenne szerintetek?

http://kepfeltoltes.hu/view/120930/176_www.kepfeltoltes.hu_...

Legjobb válasz: nem lesz vele gond:)

nem lesz vele gond:)
A kérdező hozzászólása: a hûtéssel és azajjal sem?


Jó lenne meghatározni milyen is valójában a szerelem? Fontos! Nem MI a szerelem, hanem MILYEN? Nagyon kiváncsi vagyok a véleményetekre.

Olyanok válaszát, véleményét várom,akik több éve( 2-nél több)van együtt a kedvesével, olyanokét,akik már több éve együtt is élnek. és olyanokét,akik most lettek szerelmesek nem rég.

Legjobb válasz: egy kicsivel több mint 2 éve vagyok együtt a barátommal és szeretem de még igy fiatalként is érzem hogy nme olyan heves mint régebben. tudom hogy szeretem . Hogy honnan? onnan hogy ha tudom hogy más lányokkal van vagy va lány a közelében szinte ölni tudnék, és hiányzik ha nincsen velem. nem érzem magam teljesnek. mindennap gondolok rá még ha nme is találkozunk és több ször is. Õ nekem nme csak a szerelmem hanem a barátom akivel megoszthatok a titkaim a haverom akivel jókat hülyülök a tesóm akivel piszkáljuk egymást az apám akire tekintettel és tisztelettel tudok felnézni és mindenem a TÁRSAM lelkileg testileg. Ezért vagyok nagyon féltékeny is ami bár nme jo dolog de tudom hogy nme ossz pasi és sokan benne csak a pasit látják én viszont nem és tudom mit veszithetek hogy kit vennének el tõlem. Nem vagyok peeszimista de egy idõre megállna az idõ ha tudnám hogy nem az enyém. NAgyon szeretem és lehet hogy már nme is olyan lángolós szerelemmel de szeretem. A szeretet össze fajta módján. És meg tudnék bocsájtani neki talán mindent egyet nem. Ha nem szeretne viszont. ez a szerelem vagyis ilyen :) számomra

egy kicsivel több mint 2 éve vagyok együtt a barátommal és szeretem de még igy fiatalként is érzem hogy nme olyan heves mint régebben. tudom hogy szeretem . Hogy honnan? onnan hogy ha tudom hogy más lányokkal van vagy va lány a közelében szinte ölni tudnék, és hiányzik ha nincsen velem. nem érzem magam teljesnek. mindennap gondolok rá még ha nme is találkozunk és több ször is. Õ nekem nme csak a szerelmem hanem a barátom akivel megoszthatok a titkaim a haverom akivel jókat hülyülök a tesóm akivel piszkáljuk egymást az apám akire tekintettel és tisztelettel tudok felnézni és mindenem a TÁRSAM lelkileg testileg. Ezért vagyok nagyon féltékeny is ami bár nme jo dolog de tudom hogy nme ossz pasi és sokan benne csak a pasit látják én viszont nem és tudom mit veszithetek hogy kit vennének el tõlem. Nem vagyok peeszimista de egy idõre megállna az idõ ha tudnám hogy nem az enyém. NAgyon szeretem és lehet hogy már nme is olyan lángolós szerelemmel de szeretem. A szeretet össze fajta módján. És meg tudnék bocsájtani neki talán mindent egyet nem. Ha nem szeretne viszont. ez a szerelem vagyis ilyen :) számomra
ha nem akarja lenyelni, akkor már nem szeret igazán...
A kérdező hozzászólása: Kimaradt egy "is"! :) tehát, azok is írjanak, akik már nem szerelmesek!
Olyan jó olvasni, mikor más tudja, h mi a szerelem... jeleit meg ezeket. Hmm, bárcsak én is tudnám :(
Minek meghatározni?! A Dobrády Ákos már megmondta!: "Sírni tudnék, annyira szeretem õt!"
mosolyogsz belül...(:
Nekem volt egy 6 éves kapcsolatom, de talán 2 évután kihûlt a szerelem fiatalok voltunk 13-14 évesek és a 6 évben már fél éve nem volt sexuális életünk, õ túl fáradt volt nekem meg nem volt kedvem, mert sosem volt jó a sex sosem figyelt rám, hogy nekem hogy jó. Utána volt egy 2 és fél éves kapocsolatom arról inkább nem bezsélnék. REttenetes volt terrorba tartott, nem volt jó. Most vagyok együtt a párommal 10 hónapja és imádom õt, mindent megtennék érte és õ is megtesz értem mindent, figyelmes a sexben is és végre élvezem. A szerelem olyan érzés, mint ha megtaláltad volna azt az embert akit már régóta keresel, aki kielégíti minden vágyad, bármi legyen az, és boldog vagy vele akkor is ha csak fekszetek egymás mellett, vagy nézitek a tv-t vagy kártyáztok.
Nagyon egyszerûen meg tudom határozni. Ameddig kétségeid vannak, addig nem az. Ha majd egyszer szerelmes leszel, akkor azt tudni fogod
bakker, mekkora kritériumaid vannak... kíváncsi vagyok, hány választ kapsz :D:D
1 és fél éve vagyunk együtt... A szerelem átverés , semmi több.Puszta kémia és biológia. És tudod , mikor igazán szívás?Ha megcsal mással, akit régen szeretett.

Milyen szakmát lenne érdemes kitanulnom, amire most nagy a kereslet, akár itthon v külföldön?

Szeretnék szakmát tanulni, lelet fizetős is a pénz is meglenne rá, kinek milyen elképzelése van, h manapság mit ér meg kitanulni, elsajátítani, amiből meglehet élni?? Nem főiskola, v egyetem érdekel, hanem sima szakma, akár érettségire épülő is.

Legjobb válasz: Nõ vagy férfi vagy, mi az ami közel áll hozzád, mi az ami érdekel, melyik megyében laksz, hol akarsz tanulni... ezek mind fontos kérdések! Így nehéz lenne tanácsot adni! Ami biztos, hogy férfiak esetében a mûszaki végzettség elõny, pl. épületgépészet, villanyszerelés... Raktáros, logisztika (nyelvtudással) Nõknél: pénzügyi szakmák (könyvelés, bérszámfejtés, számviteli ügyintézõ)... De ez csak nagy általánosság volt.

Nõ vagy férfi vagy, mi az ami közel áll hozzád, mi az ami érdekel, melyik megyében laksz, hol akarsz tanulni... ezek mind fontos kérdések! Így nehéz lenne tanácsot adni! Ami biztos, hogy férfiak esetében a mûszaki végzettség elõny, pl. épületgépészet, villanyszerelés... Raktáros, logisztika (nyelvtudással) Nõknél: pénzügyi szakmák (könyvelés, bérszámfejtés, számviteli ügyintézõ)... De ez csak nagy általánosság volt.
A kérdező hozzászólása: férfi vagyok.
Szoftver fejlesztés, itthon is 500 körül kezdõdik az alapfizetés, de találkoztam olyannal is, aki havi 1 millió nettót keresett. Kint 3 millió körül.
"itthon is 500 körül kezdõdik az alapfizetés" Ez nem igaz. :) Itthon olyan netto havi 70k-tol kezdodik a fizu. Valoban fel lehet menni a millaig, es azon tul is, de ahhoz mar evtizedes komoly tapasztalat es tudas kell...
Tök 8 ki mit mond itt. Ha téged az adott szakma untat és nem köt le, nem találsz benne kihívást, nem tudsz felé elkötelezõdni akkor 1 milliót is fizethetnek nem lesz jó életed.
Ez egy nagyon jó összefoglaló szerintem: http://www.haszon.hu/cimlap/1669-25-nyer-szakma.html
A kérdező hozzászólása: kösz a linket, jó volt elolvasni, h tisztábban lássak.

Vácott a Pikéthy konzi milyen? Nagyon erõs? Mik a felvételi elvárások? Milyen tantárgyakból kell erõsnek lenni? Akik tapasztaltabbak, írjanaak!

Legjobb válasz: Szia :) Én is odajárok, Nagyon klassz suli, egyszerûen imádom. Ha ének szakra szeretnél jelentkezni, háromféle van, népi jazz és magánének. Fõ felvételi elvárás hogy legyen benned valami kis tehetség és szorgalom. Az se baj ha még nincs kifejlesztve végülis tanulni jelentkezel.. http://www.pikethy.net/

Szia :) Én is odajárok, Nagyon klassz suli, egyszerûen imádom. Ha ének szakra szeretnél jelentkezni, háromféle van, népi jazz és magánének. Fõ felvételi elvárás hogy legyen benned valami kis tehetség és szorgalom. Az se baj ha még nincs kifejlesztve végülis tanulni jelentkezel.. http://www.pikethy.net/
milyen szakra?
A kérdező hozzászólása: az ènek szak bármelyike, még nm tudom:)
A kérdező hozzászólása: Kösziii, ment a zöld kéz ;)

36+4 hetes terhes vagyok! Ma reggel elég sokszor voltam nagy wc-én! Milyen tünetem lenne ha esetleg szülésre kerülne a sor?

kérlek irjatok!!

Legjobb válasz: erre én is kiváncsi lennék.Nekem már vagy 3napja híg a székletem(bocsi) és a hátam is fájdogál igaz én vasárnapra vagyok kiírva jo lenne ha már ez a szülés kezdette lenne.

erre én is kiváncsi lennék.Nekem már vagy 3napja híg a székletem(bocsi) és a hátam is fájdogál igaz én vasárnapra vagyok kiírva jo lenne ha már ez a szülés kezdette lenne.
Szia! Nekem semmi elõtünetem nem volt, hogy mikor szülök. Nyákdugó sem ment el, magzatvíz sem folyt, és fájásaim sem voltak. A méhszájam is 1111 volt a 35. héttõl. Mivel lejárt a terminus, befektettek a kórházba 40+1 hetesen. Folyton kérdezték a szülésznõk, hogy van e valami fájásom, hát nem volt. Az NST sem mutatott semmit. Aztán a 40+4 napon éjjel 1kor szóltam, hogy valami feszítést érzek lent... Na, rá 1 órával megszületett a kisfiam. Én a kórházban töltött napok alatt nem voltam sem aktívabb, sem lustább, sem éhesebb, sem étvágytalanabb, nem volt feldagadva az arcom, a hasam sem ment, semmi bajom nem volt. Mindenkinél máshogy kezdõdik a szülés:) Önmagában a gyakori nagywczés nem jelenti a szülés beindulását:) De nyugi, ha eljön a Te idõtök, felismered:)

Elképzelhető hogy 24 hetesen akkora legyen a hasam, mikor kb.3-4 hónapósan. Eddig nem tudtam tőle leülni alvásnál nehezen fordultam meg. Most meg alig érzem és nem is nehéz. És nagyon lennt érzem. Ez normális? Vagy milyen veszély forrása lehet?

Túlságosan aggódom.

Legjobb válasz: A pocak mérete alkatfüggõ is, na meg hogy a babó hogy helyezkedik el. Én a 6. hónapban még úgy néztem ki, mint egy 3 hónapos terhes:) Most így a végén már szép nagy, de igazából az utóbbi 1-1,5 hónapban indult meg igazán a növekedése. Nekem is a kezdetektõl lent van a pocak, azt mondták, lányos pocakom van és UH szerint kislány is a szentem:) Ez abból a szempontból jó, hogy nem küzdök légszomjjal, de nagyon tud fájni a babó mozgása. Összenyomja mindenemet ott lent, úgyhogy igyexem odafigyelni arra, hogy ha lehet, ne nyomjam még lejjebb. Próbálom kerülni az ülést. Ha lent van nagyon a kicsi, akkor elõbb kezdhet el nyílni a méhszáj, sûrûbben lehetnek szúrkálós érzéseid, ilyesmi, közvetlen veszéllyel nem jár. De a doki kötelessége, hogy szóljon, ha mégis valami baj van.

A pocak mérete alkatfüggõ is, na meg hogy a babó hogy helyezkedik el. Én a 6. hónapban még úgy néztem ki, mint egy 3 hónapos terhes:) Most így a végén már szép nagy, de igazából az utóbbi 1-1, 5 hónapban indult meg igazán a növekedése. Nekem is a kezdetektõl lent van a pocak, azt mondták, lányos pocakom van és UH szerint kislány is a szentem:) Ez abból a szempontból jó, hogy nem küzdök légszomjjal, de nagyon tud fájni a babó mozgása. Összenyomja mindenemet ott lent, úgyhogy igyexem odafigyelni arra, hogy ha lehet, ne nyomjam még lejjebb. Próbálom kerülni az ülést. Ha lent van nagyon a kicsi, akkor elõbb kezdhet el nyílni a méhszáj, sûrûbben lehetnek szúrkálós érzéseid, ilyesmi, közvetlen veszéllyel nem jár. De a doki kötelessége, hogy szóljon, ha mégis valami baj van.

Milyen nagynak kéne lenni egy embernek hogy egy személyautót elbírjon, arrébb tegyen?

ha egy átlagos testalkatú férfiembert veszünk mennyivel kéne nagyobbnak lennie valakinek hogy könnyedén tegyen arrébb aututókat és hasonló nehézségű tárgyakat, és hol lehetne hasznát venni egy ilyen fizikai erőnek?

Legjobb válasz: Emberbõl a 3 méteres már nagyon esetlen és gyönge - többnyire a saját súlyával is gondja van. Úgy gondolom, hogy kb. 2 és fél m az, ahol egy ember ereje a maximális lehet, és õ talán már elbír egy könnyebb autót (tehát közepes erõfeszítéssel fel is emeli az egyik oldalát). Többre ne nagyon számíts.

Emberbõl a 3 méteres már nagyon esetlen és gyönge - többnyire a saját súlyával is gondja van. Úgy gondolom, hogy kb. 2 és fél m az, ahol egy ember ereje a maximális lehet, és õ talán már elbír egy könnyebb autót (tehát közepes erõfeszítéssel fel is emeli az egyik oldalát). Többre ne nagyon számíts.
Ez elvileg az erõemelés rekordokról táblázata: http://wpfpowerlifting.com/CurrentWPFRecords/WPF%20MENS%20PO.. Ez alapján minimum duplázni kellene egy ember erejét, hogy egyáltalán fel bírja emelni. De ez csak az erõ, nem tudom megtippelni, hogy ehhez mekkora testméret kell. Ehhez a rekordhoz is erre volt szükség: https://uspf.com/frontpagepics/Picture%208.png Ráadás, hogy te azt írod, "könnyedén" kellene arrébb tenni egy autót.
A nagyobb nem feltétlenül jobb, és ez igaz erre az esetre is. Mivel az izmaink ahol a csonthoz kapcsolódnak, az közel van ahhoz a ponthoz, ahol a csont elfordul, viszont ahol az erõt akarjuk kifejteni, az messze van, ezért akinek rövidebb a karja, az ugyanolyan erõsségû izommal nagyobb súlyt bír mozgatni, mert ahol az izmok kapcsolódnak, az nagyjából mindenkinek ugyanott van.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat de tudjátok van az a zömökebb izmosabb emebrtípus is õ sem lenne esélyesebb "nagyban"? itt én minimum 3 m feletti teremtményre gondolok
A kérdező hozzászólása: csak arról jutott eszembe hogyha akkorák lennének az emberek hogy bokáig lábszárig érnének a mostaniaknak õk sem tartanák elképzelhetõnek hogy téglákat emelgessenek és dobáljanak fél kézzel egy ilyesmi viszonyítási arányra gondoltam
A 3m-nél magasabb szerintem sok. Nem azért, amit az elsõ írt, az óriásnövésûek általában nem a jó genetika és egészséges életmód miatt nõnek akkorára, hanem valamilyen betegség következtében, ezért ne felelnek meg kiindulási alapnak. Valamivel biztosan nagyobbnak kell lenni, mr csak az erõemelõ miatt is, amit linkeltem. Az a határa körül lehet, amire egy normális ember képes, és ahhoz a 450kg körüli rekordhoz is másfél mázsás emberre volt szükség. Az két átlagos felnõtt férfi tömege.
Ezt a kérdést szerintem Fekete Laci bácsinak kellene feltenned, õ tapasztalatból tud vélekedni errõl a témáról ;) Egyébként az erõ mennyisége nem a magasságtól, hanem az izmok mennyiségétõl ÉS minõségétõl, valamint az izmokat támasztó csontok szilárdságától ÉS rugalmasságától függ elsõsorban. Nézd meg pl. az ember és a gorilla közti különbséget: Egy 100 kilós, csupaizom sportember, aki egész életét a sportnak szentelte, közelében sincs annak a lehetséges teherbírásnak, erõkifejtésnek, mint amire egy állatkertben született és sínylõdõ, ugyancsak 100 kilós gorilla képes. Egy kifejlett hím gorilla tömege 250 kiló körül áll meg, míg magassága 2 méteren alul marad. Ennek ellenére probléma nélkül képes felborítani egy két tonnás autót, és képes feje fölé emelni akár egy fél tonnás farönköt is.
A kérdezõ nem is ír magasságot.De legalább 1000 kilósnak kellene lennie, és persze nem hájasnak, hanem izmosnak kéne lennie. kb 12x akkorának kellene lennie, mint egy átlagos férfi.
Na de milyen személyautóról van itt szó? Kispolski? CadillaC? Mert az elsõ nem egy nagy falat. De ma láttam egy három kerekû szerencsétlenséget, azt szerintem én is fel bírnám borítani.

Milyen alapozó lenne jó nagyon világos, kissé heges bőrre?

Főleg oldalt vannak hegek és a homlokomon (a pattanások miatt) és nagyon zavarnak. Szeretném őket eltüntetni. Korrektort használok, de az nem fedi be teljesen az arcomat. A folyós alapozókat nem igazán szeretem, bár lehet, még nem találtam jót. A legtöbb alapozóval az a bajom, hogy nagyon elüt a bőröm színétől, és nem fedi be rendesen a hegeket, pattanásokat. :S

Legjobb válasz: Ha tényleg nagyon világos a bõröd, akkor a drogériákban nem nagyon fogsz sajnos megfelelõ színt találni. :S Velem ugyanez van. Amit mondtak, hogy jó világos, a Catrice Infinite Matt alapozó (folyékony). Én még nem tudtam kipróbálni, mert a városban sajnos nincs Catrice a Rossmannban. Ha rózsaszínes alaptónusú a bõröd, akkor még a Max Factor Color Adapt Ivory viszonylag világos.

Ha tényleg nagyon világos a bõröd, akkor a drogériákban nem nagyon fogsz sajnos megfelelõ színt találni. :S Velem ugyanez van. Amit mondtak, hogy jó világos, a Catrice Infinite Matt alapozó (folyékony). Én még nem tudtam kipróbálni, mert a városban sajnos nincs Catrice a Rossmannban. Ha rózsaszínes alaptónusú a bõröd, akkor még a Max Factor Color Adapt Ivory viszonylag világos.
A kérdező hozzászólása: Hú, nagyon köszi! :) Itt van Rossman, szerinted kérhetek segítséget az eladóktól is? :)
A Catrice és a Color Adapt színei tényleg egész jók, de nekem nem fedte el a hegeket egyik sem. Amivel most meg vagyok elégedve az a Bourjois Flower Perfection. De ha száraz a bõröd akkor nem hiszem hogy ez jó.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!