Találatok a következő kifejezésre: Milyen nadragokat ha (33 db)

Milyen nadrágba jártok dolgozni? 6 hetes vagyok, kicsit fel van puffadva a hasam. Fáj, ha nyomja a nadrág, ki szoktam gombolni, de nem igazán jó megoldás.

Ül? munkát végzek, "csinosan" kell járnom dolgozni, de nem tudom mit vegyek fel. Ti miben jártok dolgozni? Vagy nektek nem nyomja a nadrág a hasatokat?

Legjobb válasz: Miért nem gombolod ki, és a gombot a lyukkal fogasd össze egy fekete hajgumival. Gondolom fekete nadrágot kell hordanod, ha nem ,akkor az akármilyen színhez illõ gumit. Ugyanezt csináltam. Nem kell egybõl kismamaruhák után szaladgálni, én végigcsináltam a terhességet egy fekete melós, élevasalt nadrággal, meg 3 bandázzsal (terhes öv), és ennyi. A többi cuccom mai napig rám jön, csak a pocak alá kell letolni a nadrágot, még akkor is ha csípõ, és nem kellett tízezreket kismama-cuccokra kivágnom. Jó tudom, hogy ez is alkatfüggõ, de amíg tudod hordani a normál cuccaidat, tök felesleges kismama-dolgokra költeni, hidd el, a saját szülésznõm is ezt mondta meglepõen!

Miért nem gombolod ki, és a gombot a lyukkal fogasd össze egy fekete hajgumival. Gondolom fekete nadrágot kell hordanod, ha nem , akkor az akármilyen színhez illõ gumit. Ugyanezt csináltam. Nem kell egybõl kismamaruhák után szaladgálni, én végigcsináltam a terhességet egy fekete melós, élevasalt nadrággal, meg 3 bandázzsal (terhes öv), és ennyi. A többi cuccom mai napig rám jön, csak a pocak alá kell letolni a nadrágot, még akkor is ha csípõ, és nem kellett tízezreket kismama-cuccokra kivágnom. Jó tudom, hogy ez is alkatfüggõ, de amíg tudod hordani a normál cuccaidat, tök felesleges kismama-dolgokra költeni, hidd el, a saját szülésznõm is ezt mondta meglepõen!
gumit = gumis* magaddal = magadról* Bocs a sok elírásért. :) :)
nacit = nacid*
Köszi. Amúgy ha ennyire kényelmetlen a nacit, érdemes már most befektetni egy kismama nadrágba. Van az a fajta, aminek a két oldalában gumit, sztreccses toldás van. Nekem is ilyen volt, késõbb ezt hordtam bandázzsal együtt, mert a pocakra nem tudtam felhúzni, mindig lecsúszott és hogy ne látsszon ki a pocakom alja/bõröm stb. Amúgy elég idegesítõ munkatársaid vannak. Utálom az ilyen kíváncsi fáncsikat. :( Nem tudom, hogy bírod õket idegekkel. Valahogy szereld le õket magaddal valami beszólással, ami nem túl durva, de azért vegyék a lapot, hogy szálljanak le rólad.
olyan ruhát vegyél föl, ami kényelmes. ha nem kényelmes egyik sajátod sem, akkor vegyél pamutbéléses nadrágot, vagy szoknyát. nekem 6-10 hetes kromig nagyobb volt a hasam, mint most, annyira föl voltam puffadva. most még a saját farmerjaim is rám jönnek, amik nem csípõk! :) 13hetes km
Én a 20. hétig dolgoztam, ezt az idõszakot saját korábbi ruháimban csináltam végig. Azokat a nadrágokat ami szorított, szûk kényelmetlen volt mindig félre tettem. Lehet szerencsém volt de volt két olyan nadrágom amiben nem elõl hanem oldalt volt a cipzár. Ezeknek nem volt hagyományos derék részük illetve még gomb sem rajtuk, emlékeim szerint még 20. hét után is feljöttek. Néhány kifejezett kismama darabon kívül szerintem nem érdemes többet venni. Én a felsõket is úgy válogattam, hogy késõbb is gond nélkül hordható darabok legyenek. A nyárra való tekintettel érdemes lenne szétnézni a nyári ruhák között is. Ott is lehet találni olyan darabokat amik nem szorítják a derekadat, de késõbb is hordhatók majd.
6 hetesen a bandázs még elég, bár szerintem nagyon kényelmetlen. Én a szoknyát találtam a legjobbnak, magas derekú, pamutbetétes kismamaszoknyát vettem, aminek a pamutrésze gumival behúzható amíg nincs nagy pocid. Tunika fazonú felsõvel, blúzzal nagyon csinos.Én nagy pocisan szûk felsõvel is hordom. Tuti csini.
Lemaradt, hogy 38+3 vagyok ma. :)
én 8 hetes vagyok, van egy fekete nacim, bõ volt, anyukám már bevette, de még mindig bõ. És az a jó benne, hogy magasan van a korca, szóval a hasamat egyáltalán nem bántja.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! A gumis módszert már használom, de lejebb is nyom. Nem túl szûk a nadrágom, de mégis fáj benne a hasam. Próbálok hosszabb felsõket felvenni, hogy ne látszódjon ki, hogy nincs felhúzva rendesen a zipzáram, de azt meg bámulják a kollégák, hogy mi nyomja ki kicsit a nadrágom. Állandóan bámulnak és szóvá tesznek szinte mindent. Na mindegy, egy kicsit panaszkodtam, mert nyûgös is vagyok, mert rosszul is vagyok. Könnyû szülést kívánok neked!

Milyen az ha meg röntgenezik a térdet? Fáj, meddig kell leöltözni, úgy értem elég ha térd felé húzom a nadrágot, vagy le kell venni, meddig tart stb?

mert iszonyat recseg a térdem és fáj is és 20 éves vok:S

Legjobb válasz: Nem fáj, kb. két perc az egész, és le kell venni a nadrágot.

Nem fáj, kb. két perc az egész, és le kell venni a nadrágot.
nekem le kellett venni, de a fáslim például maradhatott, kb 1 perc alatt meg is volt 17/L
A kérdező hozzászólása: köszike

Ehhez a Supra cipőhöz illik ez a nadrág? Vagy milyen nadrág illene hozzá, ha ez nem?

Igazából nem tudom eldönteni, hogy világosabb, vagy sötétebb farmert vegyek mellé.

Legjobb válasz: Szerintem a világos,és a sötét is jól néz ki vele :) Csak a hangulata lesz más az öltözékednek :)

Szerintem a világos, és a sötét is jól néz ki vele :) Csak a hangulata lesz más az öltözékednek :)
sztem jobban illik hozzá a sötét
A két linkelt darab egymással? Szerintem egész jó :D
Jó lesz, persze! Ha már Supra, akkor úgyis nehéz mellélõni...
szerintem jó hozzá!


Milyen nadragokat hordjak, ha vastag a labam?

Legjobb válasz: semmiképpen ne csõnadrágot mert az nagyon kihangsúlyozza a vastad combokat.. szerintem egyenesszárút és fekete vagy sötét szinût

semmiképpen ne csõnadrágot mert az nagyon kihangsúlyozza a vastad combokat.. szerintem egyenesszárút és fekete vagy sötét szinût
egyépként ha olyan nadrágot hordasz ami bõ abba csak vastagabb lesz a lábad! szerintem próbálj fel egy fekete testhezállót meg egy bõvebb és nézd meg melyik a jobb
pedig nyáron nem a legelõnyösebb a hosszú nadrág. :D szerintem a hibáidat ne elrejtsd, hanem fogadd el, vagy változtass rajta. még nincs késõ egy kis tornához :)
Az én lábam is vastag, lefelé bõvûlõ fazont szoktam hordani.

Milyen nadrágot adtok a gyerekre ha oviba megy?

Abban is van kint az udvaron gondolom,amibe viszitek, farmert jó rájuk adni? Vagy melegitőt? Vagy mindegy?

Legjobb válasz: Otthon mit adsz rá, ha kinn játszik?

Otthon mit adsz rá, ha kinn játszik?
Az a baj, hogy amiben reggel megy és hazajön, abban játszanak az udvaron. Tehát egy nap egy farmer. Ha nem akarom koszosan vinni másnap, a végén már hajszárítóval szárítom a "szép" nadrágokat. Legszívesebben vinnék egy olyan nadrágot, amiben hazajön és megy reggel, amit persze nem hagyhatnék ott, mert tuti összekevernék :)
Farmerban vittem a lányokat, az udvaron melegítõ nadrágban vannak.
Nálunk kérnek kinti és benti nadrágot. Kintre szerintem jó a farmer, ebbõl is van vékonyabb, meg vastagabb, vagy egy melegítõ is, bentre mindig melegítõt adok rá, abban kényelmesebben tud játszani, meg fontos hogy gumis derekú legyen, hogy pisilésnél tudjon vele egyedül boldogulni.
Nálunk sajna nincs átöltöztetés, abban vannak kint és bent is, amiben viszem. Ma hosszú sztreccsnadrágot adtam rá, de vittem pótgatyának rövidet is, ha meleg lenne. Már ha ráadják... :/
Szerintem a melegítõnadrág a legkényelmesebb nekik, ha már nincs rövidnacis idõ. Kell egy kinti és benti, mi a kintibe megyünk, az van rajta addig, amíg ebéd elõtt bejönnek az udvarról és akkor átveszi a bentit. Majd délután visszaveszi, ha kimennek az udvarra és akkor abban hozom haza. Ha nem, akkor du. megnézem, hogy milyen állapotban van a kinti nadrág és ha bírja még, akkor bent hagyom (persze a homokot ki szoktam rázni belõle), ha viszont nagyon koszos, akkor hazahozzuk és másnap másikban megy.
Ma pl szoknya-harisnya kombinációban ment, meg mostanában nagyon szoknyás. Szerencsére van elég. :) Egyébként farmert, vagy hasonló fazonú nadrágot szoktam ráadni. Nekem nem azzal van bajom, hogy kint abban van, amiben viszem, hanem hogy abban teszik le aludni is... Mert lusták átöltöztetni a gyereket.
Bocs az offért, de ez már a sokadik ilyen kérdés és nagyon kiakadok, nem is gondoltam volna, hogy van, ahol nem öltöztetik át a gyerekeket egész nap...pedig mi is sima állami oviba járunk, de ezek szerint itt szuper jó a hozzáállás...
Én is offolok, de hogy lehetnek ekkora különbségek az állami ovik között? Valahol egy ruhában egész nap, valahol meg utcai-benti-kinti-pizsi?

Ez milyen nadrághoz iållik? Csúnya, ha a "bojtok" alól kicsit kilátszik a csípőm?

http://anime-fanfiction.animehq.hu/fanfiction/viewstory.php?..

Legjobb válasz: Rossz link! http://kepfeltoltes.hu/120814/2012-08-14_08.48.11_www.kepfel..

A kérdező hozzászólása: Rossz link! http://kepfeltoltes.hu/120814/2012-08-14_08.48.11_www.kepfel..
ha vékony alkat vagy akkor apszolut nem baj.Szerintem vegyél ale egy fekete cicanacit.És máris teljes a hatás:)
vagy egy fekete rövidnadrág, ha nincs, akkor magasderekú rövid farmershort, plusz egy bakancs. ha nincs, akkor nem tudom, én ezt így vagyok képes elképzelni. (csak nem odaát style?:D)
Ha jó alakod van(lapos has), akkor nem baj szerintem, ha kilátszik a hasad. De én az ilyen rövidebb pólókat magasderekú nacival szoktam felvenni.
fekete rövidnadrág.:D

Gáz ha utcára viselek fűzőt? Szerintetek milyen nadrág illene hozzá a mindennapokra? És ha egy kicsit teltebb alkatom van (azért mert alacsony vagyok) arra van valami pozitív/negatív hatással hogy fűzőt viselek?

:)A stílusom gothic-horror punk szóval egy kicsit n?iesebben öltözködöm mint a többi punk, de azért nem vagyok természetesen cicababa.

Legjobb válasz: szerintem nem gáz, egy rövid szoknyával jól néz ki

szerintem nem gáz, egy rövid szoknyával jól néz ki
Ha illik az öltözékedhez nem gáz. (Nem azért vagy telt, mert alacsony vagy.)
Amíg nem csõ/cica/latexgatyát, addig zsír. Mivel a fûzõt régen alakformálásra használták, így ha nincs nagy hájad, "eltünteti". Azt meg nem tudom, miért lenne gáz.. Barátnõm is goth, és fûzõket hord. 18/f
Ha nem bugyog ki a felesleged, akkor teljesen szexi, de ne cica meg túl simulós gatyákkal vedd fel. Egy csõfarmer pont jó hozzá.
Mivel még diák vagyok, és max öszöntdíjból tudok ilyesmire félretenni, ezért leárazva veszem õket, de a lénye, g hogy minõségi legyen. Mûanyagosra nem dobálok ki pénzt. Jó oldalak a corsets-uk.com, corset4you com (ezeken az akciókat érdemes nézni) és az extil. hu. Ilyen 15-20 ezerért szoktam õket venni. Most tartok hatnál, de már gyûjtöm egy ideje. Télen tervezek még beruházni egy-kettõre. 23/7: naponta 23 órában. A fûzõ persze módosítja az alakot, de állandó változást nem érünk el vele, ha nem viseljük egyfolytában. Tehát amíg rajtad van, teszem azt, napi 6-8 órát, karcsúbb leszel, és egy pár kilót fogyhatsz is, mert nem tudsz annyit enni. De amint leveszed az alakod félórán belül visszaáll a normálisra, és nagy valószínûséggel az ember meg is eszi azt a mennyiséget, amit fûzõben nem tudott. Mondjuk én nem, mert alapjáraton kisétkû vagyok, de a teltebb ismerõseim errõl nyilatkoztak:)
A kérdező hozzászólása: utolsó elõtti: hány fûzõd van? és mit értesz 23/7 alatt? :) hol és mennyiért vetted õket?
Nem gáz, csak egyszerû nadrággal viseld
Szerintem szinte bármit felvehetsz hozzá. A cicanadrágot hanyagold mondjuk, a miniszoknyát/forrónadrágot meg tartogasd bulikra:) Bár ha nekem nagyon elegem van néha bebumlizok fûzõben és miniben az egyetemre, jó kis térdig érõ bakanccsal meg szaggatott harisnyával:) Az alakodra nem lesz különösebb hatása, ha nem hordod 23/7-ben. Max. annyi, hogy amikor rajtad van jól meghúzva, akkor nem fogsz tudni annyit enni. Ne igyál szénsavas dolgokat, meg semmi mást, ami gázt termel, vagy puffaszt, mert az fûzõben igen kellemetlen tud lenni. Na persze csak a rendes acélmerevítõsre vonatkozik mindez. Amúgy szerintem nem gáz, amit az én véleményem ér, énis minden 2. nap abban rohangálok :P
ma 08:38 A csõfarmer egy hosszúnadrág, nem értem miért mutogatna azzal bármit is...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! Egyébként szinte mindig csõfarmerben vagyok..:)
"Egy csõfarmer pont jó hozzá." Persze, mutogassa csak magát...
a fûzõ szexi, és gyönyörû mintájúakat lehet kapni! hordd csak büszkén! én farmerrel is felvenném :) 21/n
A kérdező hozzászólása: oké, köszönöm!:)

Szerintetek ha nagy a fenekem, és vékony vagyok, akkor milyen nadrágokat hordjak?

A derekam 68cm, a fenekem 98cm.

Legjobb válasz: Egyenes szárút leginkább. A passzos csõ és répanacikat felejtsd el, azok még egy pár kilót rátesznek a fenékre, meg ugye eléggé hangsúlyozza is. Amire még ügyelj, hogy ne a most divatos lecsúsztatot farzsebe legyen, mert az se elõnyös épp. De felpróbálod és meglátod. És ne a kedves és nyáladdzó barátnõkkel menj vásárolni, hanem valaki kritikusabbal (én pl. anyámmal szoktam, mert õ leglaább megmondja, ha nagy a valagam egy naciban xD)

Egyenes szárút leginkább. A passzos csõ és répanacikat felejtsd el, azok még egy pár kilót rátesznek a fenékre, meg ugye eléggé hangsúlyozza is. Amire még ügyelj, hogy ne a most divatos lecsúsztatot farzsebe legyen, mert az se elõnyös épp. De felpróbálod és meglátod. És ne a kedves és nyáladdzó barátnõkkel menj vásárolni, hanem valaki kritikusabbal (én pl. anyámmal szoktam, mert õ leglaább megmondja, ha nagy a valagam egy naciban xD)
nekem is ilyen a testalkatom :S de én hordom a csõnacit és nem áll hü³yén :P
+derekam 70 cm hátsó 95 :S vagy az ilyen fazonú nacik is jók ;P http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQucZC9wDiUXdfz8ntQ0..

Milyen nadrágokat hordjak, ha nagyon vékony vagyok? Linkeljetek

Legjobb válasz: ha fiu wagy ha lány a csõszárút ajánlom...

ha fiu wagy ha lány a csõszárút ajánlom...
Gyönygyvirágom, elõbb talán írnád le, fiú vagy é, vagy lány!
amúgy akkor mi a szarnak kérdezed ha úgyis azt hordod, amit gondolsz?:D Olyan embernek aztán lehet tanácsot adni aki le se szarja, mert olyankor csak az a tanács neki amivel õ is egyetért. Mindenesetre engem nem érdekel mit mondasz, de az tuti hogy egy buta túlérzékeny 15 éves liba vagy :D
A kérdező hozzászólása: én is ezt vallom, de itt nem mindenki érti meg:) szerintem is csönaci vagy egyenes száru
én is nagyon vékony vagyok..:S:( a trapéz naci szörnyen áll, még vékonyabbnak tûntem benne mint csõnaciban.szóval azt semmiképp!!
A kérdező hozzászólása: azt látom, h lemondani másokat csontváznak az megy, de kel valakinek ilyenek is lennie, nem lehet mindenki olyan tökéletes mint te, ja és a segitségedet tarsd meg magadnak.pá a többi csajnak meg köszönöm, h jo tippeket és ötleteket irtatok.
Nem nézek le senkit, csak közöltem h a nagyon vékonyak csontinak néznek ki répanaciban:) egyébként ha nagyon érdekel 176 cm vagyok és 54 kg, viszont van egy húgom aki csak 4 centivel alacsonyabb de 6 kilóval soványabb, szóval tudom milyen csontvázságról beszélek:D De hát bocs, h segíteni akartam... Amúgy ha a trapéz vékonyítja a combod akkor mi nem? max a teljesen bõ.
testhezállót. ha bõ, lötyögõs nacikat veszel, elveszik benne a lábad, még az is ami van. vékonynak tûnik majd, mert az is, de így majd látszik, h van lábad.:) ezt láttam egyszer egy mûsorban, és tapasztalataim alapján igaz.
én is vékony vok, 178 cm és 54 kg és rájöttem h nem érdekel h ki mit mondd, ugy öltözködöm ahogy nekem tetszik, én csõszárú nacikat hordok, és én neked is ajánlom sõt a cicanacikat is mert egy magassarkúval eszméletlen jól tud kinézni ha jól választasz persze :)
A kérdező hozzászólása: amugy 15.54 irtam az elözöt.
A kérdező hozzászólása: szerintem a trapéz nem jo, mert a combjaimat vékonyitja.amugy biztos nagyobb darab lehetsz, mert csak azok nézik le a vékonyakat, csak azok bántsák meg öket, h csontváz, ...
bocsi csõ helyett répát akartam írni... a csõ azaz egyenes az oké:D
Szerintem a nagyon csõt és a cicanacit mellõzd, mert úgy fogsz kinézni, mint egy csontváz. Esetleg egyenes szárú vagy trapéz, fõleg az utóbbiban nem tûnnél olyan pálcikának.
A kérdező hozzászólása: ja bocsika lány vaok, nem linkelnétek?ugy könyebb lenne.
A kérdező hozzászólása: na nemondd, csak azt tudom, h a trapéz nem jo, amugy meg nem vaok 15, ok?kössz, pá

Ha a fenekem és a combom kicsit nagy, akkor milyen nadrág állna jól?

Az lenne a gondom, hogy fenékben és combban kicsit er?s vagyok.Nem tudom hogy milyen nadrág állna jól. Szerintetek a cs?nadrág jól állna? Lécci adjatok ötleteket. (és ha lehet ne bunkó módon. :S)

Legjobb válasz: http://www.google.co.uk/imgres?imgurl=http://image01.otto.de..

szia, nekem is a combom kicsit erõsebb, de én ugyanúgy hordok csõnacit, persze nem ilyen vastag combot kell elképzelni, hanem nem azok a csontváz lábak:D
egyenesszárút. a csõnadrág még jobban szélesít fent, és olyan lábaid lesznek mint csillagpatriknak. a trapéz meg õszintén szólva halálom és nem nagyon látok olyan mostanság amúgy se.
Nem azért de a csõnadrág senkinek se áll jól :D:D Amúgy meg tiszta 60-70 es évek. Elvis hordott valami hasonlót, de azért ennyire durvát még az sem amik most vannak. Aki csõnadrágot hord, az kb úgy néz ki mintha ipari porszívóba ült volna. Sztem szabadidõt hordj, nõit, ami nem is túl laza meg nem is túl feszülõs. Farmert semmiképp ne hordj, nagy seggre az gáz szerintem Olyan mintha a holdat látnák + nem is kényelmes, mert nem tudsz mozogni normálisan.
a bemelegítõk még jobban nagyítanak. Én értem mit akarsz mondani, nem elhízva vagy csupán arányában szélesebb vagy lent. Én is így vagyok, egyenes szárú nadrágokat szoktam hordani, és az a jó ha van hátsó zsebe, és ha az a hátsó zseb nem pici.
Ne kérlek csak szabadidõnadrágot ne! Nagyon nagyon nagyon igénytelen és szerintem nagyon gusztustalan utcára. -.- Ha farmert akarsz, akkor válassz kicsit bõvebb de ne lógós fazont. A lógós csak nagyobbnak láttat.
A kérdező hozzászólása: am arra gondoltam hogy milyen fazon? trapéz?egyenes szárú? stb. az a baj hogy suliba járok, és ha sportgatya, meg ilyenek vannak valakin, azt megszólják. :/
A kérdező hozzászólása: öm..ne arra gondolj, hogy házméretû seggem van.:D pl.ha..nem is tudom..5-7 cm-mel kisebb lenne, akk nem lenne vele semmi baj. (am lehet h sokat mondtam az 5-7 cm-mel..nemtudom..tippeltem.) szóval nem olyan nagyon nagy.
ilyen nõi edzõs ruhákat hordj, mint amikben aerobicozni szoktak, vagy futni..
Szerintem nyugodtan hordhatsz farmert, csak arra figyelj, hogy hátul a zsebek hogyan vannak. Ne legyenek túl messze egymástól, mert az optikailag nagyít. Szerintem kerüld az olyan színû farmereket, amik koptatva vannak, mert azok is nagyon tudnak kövéríteni. Egyenes szárú farmer, amin nincs koptatás és a zsebei is kicsinyítik optikailag a feneket tökéletes lenne. Fõleg magassarkúval még jobban karcsúsítana. Csõnadrágot szerintem mellõzd, ugyan nem tudom milyen alakod van, de vannak emberek, akiknek nagyon nem illik, mert az elõnytelen idomaikat hangsúlyozza.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!