Találatok a következő kifejezésre: Milyen női ha férfi (39 db)

A nő a férfire támaszkodhat de ha a férfi kér akkor a nő szemre hányja neki? Milyen kapcsolatnak nevezhető az ilyen?

Legjobb válasz: Minden kapcsolat ilyen, minden nõ önzõ hü-lye-pi-csa. Amíg megadsz nekik mindent addig szép és jó minden, aztán ha te kérsz tõlük valamit, akkor még õk vannak megsértõdve, hogy valamit tenniük kell érted.

Minden kapcsolat ilyen, minden nõ önzõ hü-lye-pi-csa. Amíg megadsz nekik mindent addig szép és jó minden, aztán ha te kérsz tõlük valamit, akkor még õk vannak megsértõdve, hogy valamit tenniük kell érted.
egyoldalú/alárendelt
lásd mint fent!
Balfa.sz kapcsolat. De igaz, sok ilyen van. Hülye p.icsák. Te nehogy egy pillanatra is gyengeséget mutass, a pontól kezdve hogy van barátnõd az életed végéig/vagy amíg szakítotok, rendíthetetlenül kell menned elõre. NINCS KEGYELEM, VAGY MEGÁLLÁS! Végül is te vagy a férfi.
Ma már tényleg minden nõ ilyen hozzáállású, nagyon tündériek, kedvesek, szerelmesek, amíg minden rendben van és csak kapnak, de nem egyenrangú partnerek. Amikor a férfinek lenne szüksége segítségre, akkor szépen kihátrálnak. Más országokban ez már régen így megy, egyszerûen nem támogatják egymást a párok, inkább egymás mellett élnek, mint együtt, úgy gondolják, hogy aki nem elég önálló egy kapcsolatban, az korlátozni akarja a párját, amíg jól mennek a dolgok, addig együtt vannak, ha probléma adódik, akkor azt oldja meg akinél felmerült. Ma már itthon is ez megy, csak itt a nõk korábban átvették ezt a mentalitást, a férfiak meg késõn reagáltak, õk még hisznek a mesékben.
A válaszíró 72%-ban hasznos válaszokat ad. # 4/5 Akkor legyél bu*i, és minden gondod megoldódik. PROBLEM?

Milyen női szempontból ha férfi 2-3 perc arat végez. Mit gondolnak a legtöbb nő a férfiról?

Legjobb válasz: Én azt gondolnám elsõre, hogy nagyon ki van éhezve. De ha többször egymás után így lenne, akkor arra, hogy nem tudja rendesen kontrollálni magát és akkor gyakorolni kell a dolgokat.

Én azt gondolnám elsõre, hogy nagyon ki van éhezve. De ha többször egymás után így lenne, akkor arra, hogy nem tudja rendesen kontrollálni magát és akkor gyakorolni kell a dolgokat.
Ha olyan valakivel történik akit szeretsz akkor az közös fájdalom, elsõsorban arra gondolunk, hogy jobbá tegyük a másik kedvét, ne érezze magát olyan kellemetlenül. Utánna meg kell beszélni, hogy is az oka? (bizonytalanság, tényleg ki van éhezve, vagy valami korábbi párkapcsolati probléma, szervi baj) Következõ lépés a probléma megoldása, olyan nincs hogy ne lenne megoldás.
Hát sztem elõször mindenki türelmes, aztán ha sokszor elõfordul akkor már baromira lehet unni. Az én võlegényem is egyre gyakrabban sül el gyorsan, és már baromira idegesít, mert van hogy egy orgazmust se érek el 2perc alatt. Idegesítõ nagyon, és harag van bennem olyankor.
Annyira beindult a beindult a nõre, hogy nem tud mit kezdeni. (Nekem tetszik.)

Ha egy nő orálisan kielégiti a férfit az első randin akkor az milyen nő a szemetekben? Komoly kapcsolat lehet belőle vagy csak szex?

Legjobb válasz: Miért ne lehetne komoly kapcsolat belõle? Attól, hogy nem fogja vissza a vágyait még nem az valaki aminek az elsõ válaszoló írta. Nem értem ezt a kategorizálást. 24F

Miért ne lehetne komoly kapcsolat belõle? Attól, hogy nem fogja vissza a vágyait még nem az valaki aminek az elsõ válaszoló írta. Nem értem ezt a kategorizálást. 24F
elsõ randin szex az csak ribanc lehet
Lehet belõle komoly, most nem azon múlik szerintem, tényleg nem kéne általánosítani. 19/F
Az én kapcsolatom is így kezdõdöt. négy és fél éve vagyunk együtt. sose csaltam meg a párom.
Lehet belõle komoly, de elgondolkoznék rajta, hogyha velem megtette, akkor nyilván másokkal is. Innentõl kezdve lesheti, hogy én fogok futni utána.
egyik se. Egy szánalmas embernek tartanám, és meg se engedném neki hogy hozzámérjen!
Ha bejönnek egymásnak, akkor minek kell kéretni magunkat?Bár ezt nem tizenéves korosztályra értem.
Lehet! Eddig minden komoly kapcsolatom szexel kezdodott!
hát mondjuk olyan kapcsolat amit ti komolynak hisztek olyan biztos lehet xD
Szerintem is lehet belõle komoly kapcsolat :)
Ugyanúgy ahogy téged is lesz.pott az elsõ randin, úgy másokkal ist ezt teszi! Vagyis túl könnyen adja magát! Egy nagy ri.anc! Csak du.ásra alkalmazd!

Milyen érzés ha kinyalnak? Nő vagy férfi tudja jobban? Hogy szerettek? Ki csinálja neked?

Legjobb válasz: olyan mintha besóznák és strucc csinálja

olyan mintha besóznák és strucc csinálja
Próbáld ki! Kellékek: 1 jól megérett és tisztára mosott kutya és egy friss ropogós nutella :D
mit gondoltál ki tudja és mit gondoltál ki csinálja ? és hogy szeretlek-e ? nem hiszem
Szerintem nagyon jó érzés:)

Milyen előnyök és hátrányok származnak a későbbiekben abból ha egy ember lefekszik az egyetemi tanárával? Lehet akár nő vagy férfi a tanár.

Akár a fiú diák a n?i tanárával, vagy a lány diák a férfi tanárával . A kés?bbiekben milyen el?nye és hátránya lehet?

Legjobb válasz: Ugyan, dehogy rúgják. Nálunk a tanárok versenyeztek, hogy melyikük fektet meg több diáklányt egy szemeszter alatt. Azt hiszem, ezzel a kérdezõ is választ kapott...

Ugyan, dehogy rúgják. Nálunk a tanárok versenyeztek, hogy melyikük fektet meg több diáklányt egy szemeszter alatt. Azt hiszem, ezzel a kérdezõ is választ kapott...
általában csak hátrány.
Uhh én le nem feküdnék egy tanárommal se...
kirúgják õket.
Ti ilyen balkáni egyetemekre jártok?
Attól, hogy te nem tudsz róla, nem biztos, hogy nálatok ilyen nincs.
A kérdező hozzászólása: Oké, elõny, hogy meglesz a jegy, de milyen hátrány lesz a késõbbiekben ha PL: egy fiú diák szempontjából aki lefeküdt a nõi tanárával ???
Hosszú egyetemi pályafutásom alatt talán 3-4 olyan tanárnõm volt akit megdugtam volna. De õk se az a tipikus milf-ek voltak.
Barátnõméknél csak elõny lett belõle! Házasság, és két szép gyerkõc! :)
nõként több borravalót kapsz, abban biztos lehetsz
Én dolgoztam már kocsmában, preszzóban.... csak a Hiltonban nem xd (27/L vagyok) Van különbség abból a szempontból, hogy a törzsgárda szívesebben ad jattot lánynak, ill. (ha lehet ilyet az adott munkahelyen) meg is hívják egy-egy italra. De mondjuk ez sok mindentõl függ. A pultoson múlik szinte minden, de van különbség vendég és vendég között, nem mindegy, hogy hol van a bár...... A pultoson múlik az is, hogy a vendégek hogy bánnak vele, ha olyan a hölgy, akkor a legutolsó ember is hölgyként bánik vele, van olyan típus is, akit mint lányát kedvel és óv az ember, meg van a ribi.... a jófej.... barát.... sötét p*csa. Fõnökséggel hogy van? Meg kell találni az alaphangot. Ez is mindig más és más. Nem mindegy az sem hogy honnan jött a fõnök. De mint minden más munkánál itt sem árt a tisztelet és ami fontosabb, az õszinteség. Én pl. anno igenis beköptem a kollégát (de már figyelmeztettem többször hogy hagyja abba), hogy nap mint nap kijárt a közértbe és onnan pótolja a kiesett pénzét. Elmondtam azt is, hogy igen, tudok róla már 2 hónapja, de talán olyan helyzetbe került.... már szóltam is neki.... Onnantól kezdve rám bízta a kassza kezelését, a rendeléseket... pedig nem volt üzletvezetõi végzettségem, csak egy betanított pultos voltam. Lehetne írni 1-2 novellát, de ..... Ja, hogy milyen dolgozni? volt olyan hely, ahol cudar vacakul éreztem magam, parasztok voltak a vendégek, nem szerettem ott lenni. Sok függ a hely hangulatán és a munkaidõtõl is de voltam olyan helyen, ahol simán lehúztam a napi 16 órát, mert meg se kottyan olyan jól éreztem magam.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod ! :)
Jules és Jim
Ég velünk Titanic A tégla A sötét lovag Edukators Megtört ölelések Pearl Harbor A gyávaság tollai Van, aki forrón szereti Szenvedélyek viharában
spanom csaja

Milyen dolog az ha egy fiú, férfi (35 éves) állandóan egy nő körül sündörög a lány szerelmes lesz ő meg utána lelép?

Legjobb válasz: Hát erkölcsösnek nem erkölcsös, de normális. Társadalmilag ha egy férfi fektet meg egy csomó nõt, akkor õ a hatalmas menõ meg mit tudom én, még mekkora király, ha viszont egy nõ csinálja ugyanezt, akkor elmondják minden elképzelhetõ módon prostituáltnak. Viszont kedves második válaszolónak nincs igaza, mert van férfi, aki stabil kapcsolatokra utazik (lásd: én) és rohadtul elege van abból, hogy a társadalmi nyomás ellenére is rengeteg olyan nõ van, aki viszont nem (szerencsére azért nem az összes, de nem tudom, kb hány % lehet). Viszont, azt tegyük hozzá a történethez, hogy nem biztos, hogy eredetileg is el akarta csavarni a fejét, csak így sikerült. Láttam én már olyat, hogy a férfi (35 évesen azért már inkább férfi a férfi, és nõ a nõ, nem fiú meg lány) szimplán kedves volt, plusz határozott jelleme volt, és szándéktalanul csavarta el a nõ fejét. Lehet, hogy ettõl megijedt, és lelépett (erre sajnos nagyon nagy hajlam van az emberben, hogy elfusson a probléma elõl). Szóval LEHET, hogy a férfi a "hibás", de az is LEHET, hogy a nõi túlkombinálás lépett életbe. Ami szintén maximum idézõjelben "hiba", de attól még a helyzet ugyanúgy trágya.

Hát erkölcsösnek nem erkölcsös, de normális. Társadalmilag ha egy férfi fektet meg egy csomó nõt, akkor õ a hatalmas menõ meg mit tudom én, még mekkora király, ha viszont egy nõ csinálja ugyanezt, akkor elmondják minden elképzelhetõ módon prostituáltnak. Viszont kedves második válaszolónak nincs igaza, mert van férfi, aki stabil kapcsolatokra utazik (lásd: én) és rohadtul elege van abból, hogy a társadalmi nyomás ellenére is rengeteg olyan nõ van, aki viszont nem (szerencsére azért nem az összes, de nem tudom, kb hány % lehet). Viszont, azt tegyük hozzá a történethez, hogy nem biztos, hogy eredetileg is el akarta csavarni a fejét, csak így sikerült. Láttam én már olyat, hogy a férfi (35 évesen azért már inkább férfi a férfi, és nõ a nõ, nem fiú meg lány) szimplán kedves volt, plusz határozott jelleme volt, és szándéktalanul csavarta el a nõ fejét. Lehet, hogy ettõl megijedt, és lelépett (erre sajnos nagyon nagy hajlam van az emberben, hogy elfusson a probléma elõl). Szóval LEHET, hogy a férfi a "hibás", de az is LEHET, hogy a nõi túlkombinálás lépett életbe. Ami szintén maximum idézõjelben "hiba", de attól még a helyzet ugyanúgy trágya.
Csak dugni akarta, kapcsolatot meg nem akart. Elég sok pasi van így ezzel. Ha nem muszáj, egy férfi nem állapodik meg. Addig bájolog, ami lefektet, aztán szärik rád. Szép az élet!
Normalis?
Teljesen normális mindig bizonyítani kell egy férfinak, hogy tud hódítani. Sajnos a kapcsolatok már csak ilyenek nem egyformán szeretnek az emberek mindig az a nyerõ aki kevésbé szereti a másikat.
Dehogy normális! Ez nem normális. Egy ilyen 35 éves még mindig nem nõt fel teljesen. Kb. a mai 20 évesek szintjén van. Szóval ilyen értelemben normális. Gyerek! Valószínûleg õ is azt szeretné, hogy egy csaj ezt csinálja vele.
Nem a nõ kell neki, hanem a vadászat. Teljesen normális.
Úgy ahogy normális. A hódításnak él és nem akar kapcsolatot mert akkor ugye nem tud hódítani.
A nõ oldalán önbizalomromboló, a férfi oldalán pedig önbizalomnövelõ...
Mi a baj ezzel??
:D azért egy 35 éves nem fiú :D
Szinte mindenkinek igaza van, csupán annyit tennék hozzá, hogy a kapcsolat, az nem a faj fent tartási ösztön gyakorlatra korlátozódik. Bár a nõk és férfiak 98%-a ezt nevezi kapcsolatnak. Míg a nõ szempontjából, a vágy beteljesedése, az érdek, az az a környezetnek való megfelelést kapcsolja össze saját önös érdekeivel. Ez így van mindkét nem , partner esetébe, ezért mennek tönkre a kapcsolatok rövid idõ alatt, mert rájönnek, hogy az érdekük nem abban az irányban teljesedik, mint azt elõre eltervezték. A jelen esetnél is ez lehet az alapvetõ probléma. Ajánlok egy tanulmányomból a : http://noshogy.blog.hu oldalon - az a bizonyos pillanat- címû fejezetben bõvebben lehet róla olvasni. Csupán csak el kell rajta elmélkedni, hogy az ott olvasottak és a fent álló kapcsolat az milyen viszonyítást nyert el. Az ok azonnal kiderül, hogy mi is az ami miatt a kapcsolat zátonyra futott. Bõvebb ide vonatkozó részt, ha valaki szeretné, teljesen ingyen, a [email protected] címre írva szívesen állok a kérdezõ rendelkezésére. Üdv: TENGERPICI

Szerintetek, ha van két barát (férfi-nő) és a férfi szóvá teszi a nőnek a másikat (ergó, talán féltékeny), akkor az milyen barátság?

Ha megkérdezi, hogy miért van a n? olyan jóban a másikkal? Féltékeny lenne, de ha a barátom, miért zavarja ez ?t?

Legjobb válasz: Nincs köztem és a másik férfi között semmi, sõt jóval idõsebb nálam, mégis azt feltételezte, hogy "nagyon jóban" vagyunk. Pedig csak jót nevettünk együtt és ezt õ látta. Mi baja van?

A kérdező hozzászólása: Nincs köztem és a másik férfi között semmi, sõt jóval idõsebb nálam, mégis azt feltételezte, hogy "nagyon jóban" vagyunk. Pedig csak jót nevettünk együtt és ezt õ látta. Mi baja van?
Már több ezer kérdésnél leírták, hogy nincs fiú-lány barátság. Valószínû, hogy a srác többet akar. Barátok is lehetnek féltékenyek egymásra de nagyobb a valószínûsége annak, hogy érez irántad valamit és többet akar mint barátság. :) Egyszerû: Kérdezz rá, hogy mit érez irántad.
A kérdező hozzászólása: Nem érez irántam semmit, ezt magam is tudom, hiszen elmondtam neki, hogy nekem õ többet jelent mint egy barát, és nem lépett. Szóval nem kölcsönös az érzés. De ha megkérdezi, hogy miért vagyok olyan nagyon jóban a másikkal, akkor féltékeny vagy nem? De miért? Félt, hogy elveszti a barátságomat, ez butaság?
Az, hogy nem lépett semmit, az semmit nem jelent. Attól még érezhet irántad többet, mint barátság. Sokan nem mernek lépni.
A kérdező hozzászólása: De miért nem? Ha érezne valamit, azt elmondta volna, miután megtudta hogy én többet érzek iránta. Logikátlan lenne.
A féltékenység és a szerelem két különbözõ érzés, de folyton összemossák. Szóval féltékeny, mert magának akar, hogy vele töltsd az idõdet, és attól tart, hogy ha más is képbe jön, kevesebb idõtök lesz egymásra. A féltékenység önzés, saját tulajdonának tart valamilyen szinten.
A kérdező hozzászólása: Azért mossák össze a szerelmet a féltékenységgel, mert ha féltékeny, ha nem akar elengedni, akkor az már csak egy hajszálnyira van a komolyabb érzelmektõl. Tévednék? Tehát ha nem is szerelem, de valamilyen érzelmi kötõdés van a két fél között.
Tévedsz. Lehet valaki úgy is féltékeny, hogy csak nem akarja, hogy másé legyél, nehogy neked jó legyen, de nem érez irántad semmit, vagy gyûlöl. És az az igazi barátság / szerelem, ha az egyik fél sem féltékeny.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!