Találatok a következő kifejezésre: Milyen női ha (213 db)

Szerintem összeillenek :)
Lisbonnal teljesen összeillenek. Tökéletesen kiegészítik egymást! :)
6 évadban majd össze fognak.
Ha lenne barátnõm, le se szarnék mást.Ha viszont nem lenne, akkor 40.
kb. 50
A kérdező hozzászólása: Nem hanem ugy komplett külónleges. Az ha valaki nincs fenn a facen az igencsak fura inkabb a mai vilagban nem?
ha van barátnõm, akkor fiatalra se nézek, nem hogy idõsre. ha nem lenne, akkor 30-35-ös jöhetne simán
A kérdező hozzászólása: De szerintetek az bejönne neki ha kitennem a dekoltázsom??az csak faxszállító nem?
Kamu a kérdés ! Legalábbis a kérdezõ válaszaiból kiindulva.....
Attól függ mennyit fizet :D Minél idõsebb annál drágább :D
Ha lenne barátnõm akkor mással nem hetyegnék. De amúgy 45 körülig simán ha jól néz ki :D
Ja, a puncis kérdésre is reagálva: nem bánnám ha szõrös lenne, nagyon fel tud izgatni :)
A kérdező hozzászólása: Írja meg mindenki milyen a jo punci szõrös v szörtelen. Mert nekem most szõrös de leszedném ha le kell.
Mennyire vagy szõrös? :)
Kérdezõ, hány éves vagy?:D
nem hiszem hogy megcsalná a barátnõjét.
50ig simán.egy idõsebb nõ nekem még vonzóbb mint egy korombeli.
Ha jól tartja magát 50-55 simán belefér, de ahhoz tényleg ott kell lennie.
Én 20 évesen voltam 47 éves asszonnyal. Mutatott olyat, mit a barátnõm szégyellt volna.
A kérdező hozzászólása: Mit mutatott? Mesélj:-)) nekem nagyon bejön egy fiúka nem tudom hány éves de olyan 20-22 . Magáz pl .de én megfognám és úgy magamévá tenném. Csak nem tudom az ilyen fiúk nem akadnanak e ki.
40-45 ig ha jól ápolt csöcsös :P és ha meg is fog benne valami
én örülnék a helyébe egy ilyen nõnek.Élmény az biztos.
max 36-38.. kb
A kérdező hozzászólása: Na akkor elvileg mindeggyiteknek beleférek a korban. Remélem hogy neki is. Csak ez a fiu olyan nem mindennapi pl. A facen sincs rajta stb. Kicsit túl komoly és van valakije. Én lazább fiatalosabb vagyok nála. Szerintetek sok ilyen komolyabb pasi húséges annyira a barátnõjéhez hogy kihagyná a dolgot? Jo hogy írta valamelyikótök a csöcsöst talán azt kéne kiraknom? Elég nagy egy dkoltált felsõben de olyanban még nem látott. Na majd most:-) szerintetek fel tudom izgatni ha dekoltált felsõben vagyok hajolgatok vagy ilyenek?
Aki nincs a facebookon az különleges ? Vagy hogy értetted ezt ?
Én simán bevállalnám 40-45 ig ha karban tartott. 23/f

22 éves fiúnak milyen nővel érdemes ismerkednie, ha el szeretné már veszíteni a szüzességét?

Nem olyan rosszul nézek ki, de sajnos nem vagyok sikeres, illetve próbálok javítani rajta, de néha akaratomon kívül is megsértek valakit. A nőkhöz pedig még nem annyira "értek".

Legjobb válasz: Ha egy szexre gondolsz akkor egy 30-40-es szingli novel kezdjél.Azok mindig belemennek egy éjszakába fiatalabb fiukkal.

Ha egy szexre gondolsz akkor egy 30-40-es szingli novel kezdjél.Azok mindig belemennek egy éjszakába fiatalabb fiukkal.
Meg is érdemled, ha 40 éves nõvel akarsz dugni.
ennek se füle se farka. Nem is mondta hogy 40-el akarna dugni. Mondjuk a kérdés is jó, "néha akaratom kívül is megsértek valakit", ez full ide tartozik. Ismerkedj akivel tudsz, aztán majd alakíts abból valamit amibõl tudsz. Gondolom ne egy hülye pitsával aki egy losernek tart
szerintem keress egy kicsivel fiatalabb lányt aki szereti a sexet és legyél hozzá kedves és hidd meg sikerülni fog 17/L
A kérdező hozzászólása: 22:51 : Honnan tudhatnám, hogy szereti a szexet?
Hát igen, elsõ randin nem biztos, hogy jól jön ki, ha megkérdezed. Mondjuk én miközben kajáltunk a Mekiben, megkérdeztem, és késõbb (miután összejöttünk) elmondta a párom, hogy nagyon kevés választotta el az arcomat egy hamburgertõl akkor. Ha csak szex kell: 30..40-es nõ, ahogy tanácsolták már, vagy fizetõs csaj (a közismert megnevezése fennakad a trágárságszûrõn). Állítólag nagyon élethûen (barátnõszerûen) csinálják, ha kedves vagy velük, és szimpatikus vagy nekik.
Az én barátnom 41, én 17 vagyok és nagyon jo vele az élet.

Fiúk! Milyen az ha egy nő rossz az ágyban? Mit csinál olyankor rosszul? Volt már ilyenben részetek? Meséljetek!

Legjobb válasz: Nekem egy nagyon rossz élményem volt. Összejöttem egy a magamfajta átlagos ember számára elérhetetlen Növel, nem volt szép, pláne smink nélkül, de ki volt dobva mindene, szép feszes lábak, formás popsi..... olyan partycica volt. Mondta, hogy majd Ö kicsavar.... háát, úgy éreztem magam, mintha egy pornófilmben lettem volna. Megjátszott, idióta sikoltozás, semmi ritmusérzék...... a végén egy rohadtnagy kamu orgazmussal, miközben a mellére élveztem. Olyan nyálasan csókolt, hogy folyt a nyakamon, szerintem a mandulámat akarta nyalni, de majdnem hánytam és közben összekocogtak a fogaink..... ja és a fantasztikus orál sem váltotta be a hozzáfüzött reményeket. Életem legrosszabb szexe volt.

Nekem egy nagyon rossz élményem volt. Összejöttem egy a magamfajta átlagos ember számára elérhetetlen Növel, nem volt szép, pláne smink nélkül, de ki volt dobva mindene, szép feszes lábak, formás popsi..... olyan partycica volt. Mondta, hogy majd Ö kicsavar.... háát, úgy éreztem magam, mintha egy pornófilmben lettem volna. Megjátszott, idióta sikoltozás, semmi ritmusérzék...... a végén egy rohadtnagy kamu orgazmussal, miközben a mellére élveztem. Olyan nyálasan csókolt, hogy folyt a nyakamon, szerintem a mandulámat akarta nyalni, de majdnem hánytam és közben összekocogtak a fogaink..... ja és a fantasztikus orál sem váltotta be a hozzáfüzött reményeket. Életem legrosszabb szexe volt.
Én egyszer azért szakítottam az egyik barátnõmmel, mert azt láttam rajta, hogy a szex köztünk nem elementáris vágy, hanem úgy kezeli, hogy a kapcsolat része. Nem éreztem rajta, hogy minden adandó alkalmat megragadna, hogy együtt legyünk. Azt sem láttam rajta, hogy igazán élvezné az együttlétet, és mivel voltak korábbi tapasztalataim, ezért tudtam, hogy a nõk át tudnak velem élni mindent elsöprõ együttléteket. Én azt mondom, ne a rossz nõt próbáld elkerülni, hogy jajj, csak ilyen ne legyek, hanem a jó nõ az ágyban lebegjen a szemed elõtt. Az pedig odaadó, élvezi a szexet, a párja érintését, alig várja, hogy együtt legyenek, vállalkozó, a párja minden vágyát igyekszik kielégíteni, mert a párja vágya az õ vágya is, mert minden vágya az, hogy minél nagyobb örömet okozzon, és pont ezt élvezi õ is. Ilyen legyél és minden rendben lesz. ;)
Az ágyban nem hiszem, hogy rossz. Akkor rossz, amikor utána lelép, mert nem volt neki jó vagy ilyesmi.
Mikor használja a fogait!
nõ vagyok, de szerintem az lehet rossz, ha látja rajtad, hogy szívesebben csinálnál mást. meg ha csak fekszel, nem látni, hogy most jó-e neked, vagy nem. képzeld el fordítva, te sem örülnél, ha neked kéne megdolgoznod mindenért, meg könyörögni minden alkalommal...
Na de ha valaki szívesebben csinálna mást, annak oka van. Akkor a másik fél sem lehet olyan lenyûgözõ. Szerintem azzal van gond, ezt nõként gondolom, ne vegyétek ténynek, aki csak elvár, de nem nyújt.

Milyen női szempontból ha férfi 2-3 perc arat végez. Mit gondolnak a legtöbb nő a férfiról?

Legjobb válasz: Én azt gondolnám elsõre, hogy nagyon ki van éhezve. De ha többször egymás után így lenne, akkor arra, hogy nem tudja rendesen kontrollálni magát és akkor gyakorolni kell a dolgokat.

Én azt gondolnám elsõre, hogy nagyon ki van éhezve. De ha többször egymás után így lenne, akkor arra, hogy nem tudja rendesen kontrollálni magát és akkor gyakorolni kell a dolgokat.
Ha olyan valakivel történik akit szeretsz akkor az közös fájdalom, elsõsorban arra gondolunk, hogy jobbá tegyük a másik kedvét, ne érezze magát olyan kellemetlenül. Utánna meg kell beszélni, hogy is az oka? (bizonytalanság, tényleg ki van éhezve, vagy valami korábbi párkapcsolati probléma, szervi baj) Következõ lépés a probléma megoldása, olyan nincs hogy ne lenne megoldás.
Hát sztem elõször mindenki türelmes, aztán ha sokszor elõfordul akkor már baromira lehet unni. Az én võlegényem is egyre gyakrabban sül el gyorsan, és már baromira idegesít, mert van hogy egy orgazmust se érek el 2perc alatt. Idegesítõ nagyon, és harag van bennem olyankor.
Annyira beindult a beindult a nõre, hogy nem tud mit kezdeni. (Nekem tetszik.)

Ha egy nő orálisan kielégiti a férfit az első randin akkor az milyen nő a szemetekben? Komoly kapcsolat lehet belőle vagy csak szex?

Legjobb válasz: Miért ne lehetne komoly kapcsolat belõle? Attól, hogy nem fogja vissza a vágyait még nem az valaki aminek az elsõ válaszoló írta. Nem értem ezt a kategorizálást. 24F

Miért ne lehetne komoly kapcsolat belõle? Attól, hogy nem fogja vissza a vágyait még nem az valaki aminek az elsõ válaszoló írta. Nem értem ezt a kategorizálást. 24F
elsõ randin szex az csak ribanc lehet
Lehet belõle komoly, most nem azon múlik szerintem, tényleg nem kéne általánosítani. 19/F
Az én kapcsolatom is így kezdõdöt. négy és fél éve vagyunk együtt. sose csaltam meg a párom.
Lehet belõle komoly, de elgondolkoznék rajta, hogyha velem megtette, akkor nyilván másokkal is. Innentõl kezdve lesheti, hogy én fogok futni utána.
egyik se. Egy szánalmas embernek tartanám, és meg se engedném neki hogy hozzámérjen!
Ha bejönnek egymásnak, akkor minek kell kéretni magunkat?Bár ezt nem tizenéves korosztályra értem.
Lehet! Eddig minden komoly kapcsolatom szexel kezdodott!
hát mondjuk olyan kapcsolat amit ti komolynak hisztek olyan biztos lehet xD
Szerintem is lehet belõle komoly kapcsolat :)
Ugyanúgy ahogy téged is lesz.pott az elsõ randin, úgy másokkal ist ezt teszi! Vagyis túl könnyen adja magát! Egy nagy ri.anc! Csak du.ásra alkalmazd!

Milyen nő az, aki akkor is szereti a pasiját, ha az állandóan veri, szidja, lealázza és ócsárolja?

Egy 27 évesr?l van szó és naponta krokodilkönnyekkel. És ami fura még ennek ellenére is szereti.

Legjobb válasz: Ez fizikai fájdalom. De ugyanilyen kategória a lelki fájdalom is: "mikor a nõ tudja hogy a pasia megcsalja de 1000x visszafogadja. Vagy éppen elsírja a barátnõinek, de az elsõ szép szó után azt hiszi más a helyzet." No.. itt már csak az a kérdés, melyik kategória a rosszabb, a lelki sebek, vagy a fizikaiak, mert tény hogy a fizikai brutálisabban hangzik, de nem biztos hogy a lelkinél is brutálisabb. A kérdésre válaszolva: Ez egy lelki kötõdés, félünk a magánytól és az egyedülléttõl, én is kötödtem egy nõhõz, mikor volt pasia, csak azért, mert azelõtt õ volt az egyetlen aki "elfogadott ilyennek". Valahol belül tudom hogy nem szeretem, de õ az egyetlen, akivel úgy tudnék összejönni "hogy tudom hogy tényleg szeret/szeretett". Közben már nem is szeretem. Inkább elviseli a fájdalmat, mint hogy magányt élné meg. Ilyenkor jobb pchiologushoz vinni, vagy ilyesmi, vagy jól elbeszélgetni vele (mint én egyik ismerösömmel, hisz máson segíteni 1000x könyebb mint magunkon). És 3-4 évbe került is neki, de sikerült. + még egy fontos dolog van, hogy ilyenkor nem igen lehet jó ötlet, másnak megkörnyékezni a csajt.

Ez fizikai fájdalom. De ugyanilyen kategória a lelki fájdalom is: "mikor a nõ tudja hogy a pasia megcsalja de 1000x visszafogadja. Vagy éppen elsírja a barátnõinek, de az elsõ szép szó után azt hiszi más a helyzet." No.. itt már csak az a kérdés, melyik kategória a rosszabb, a lelki sebek, vagy a fizikaiak, mert tény hogy a fizikai brutálisabban hangzik, de nem biztos hogy a lelkinél is brutálisabb. A kérdésre válaszolva: Ez egy lelki kötõdés, félünk a magánytól és az egyedülléttõl, én is kötödtem egy nõhõz, mikor volt pasia, csak azért, mert azelõtt õ volt az egyetlen aki "elfogadott ilyennek". Valahol belül tudom hogy nem szeretem, de õ az egyetlen, akivel úgy tudnék összejönni "hogy tudom hogy tényleg szeret/szeretett". Közben már nem is szeretem. Inkább elviseli a fájdalmat, mint hogy magányt élné meg. Ilyenkor jobb pchiologushoz vinni, vagy ilyesmi, vagy jól elbeszélgetni vele (mint én egyik ismerösömmel, hisz máson segíteni 1000x könyebb mint magunkon). És 3-4 évbe került is neki, de sikerült. + még egy fontos dolog van, hogy ilyenkor nem igen lehet jó ötlet, másnak megkörnyékezni a csajt.
akárhogy is van, a csaj nagyon zakkant, kicsit be is van már csavarodva, és ebbõl kihozni még pszichológus sem tudja.
9: Értem. Bár én nem hiszem, hogy összejönnék csak azért valakivel, hogy ne legyek "magányos". :) Néha még azzal sem jövök össze, aki iránt érzek valamit. Inkább azt választom, hogy "lemondok" róla, ha már valami nem stimmel, (ezt most nem fejtem ki)- mert tudom, hogy nekem nem gond egyedül lenni. Bár most sem vagyok egyedül. Nekem tizenévesen sokáig nem volt senkim, nem is igazán törtem magam rajta. Akadt volna, de akkor olyan mértékben nem érdekelt az egész, hogy abszolút nem foglalkoztam velük. :) Szóval, nem igaz rám, amit írsz. :)
*nemhogy
Úgy értettem, hogy egy olyan emberrel összejönni aki iránt nem érzünk semmit, egyszerübb, mint keresni valaki olyat, aki iránt érzünk is valamit. Jó esetben kialakul valami, ha van szimpátia, (és volt), de ez még nem szeretet. Szóval egyszerübb belemenni a látatlanba, mint keresni tovább. Mellesleg jó a magány, kivéve ha 17-18 éves korodig nem volt senkid, akkor te is magányos lennél
1: Talán neked is azon kellene "változtatnod", hogy a magányt tartsd legrosszabbnak. Így kiszolgáltatottá válhatsz, és még ha nem is szeretsz valakit, összejössz vele, csak hogy ne legyél egyedül. :) Nem beleszólni akarok, csak mindig "együtt érzek" az ilyen emberekkel (amellett, hogy nem egészen tudom megérteni, milyenek õk). Belegondolok, milyen rossz lenne, ha pl én is ilyen lennék. Ez annak az ellentéte, amilyen most vagyok: most még azt is el tudom "engedni", ha kell, akit szeretek. :) (Nehogy ahhoz ragaszkodjak, akit nem).
Az utolsó mondatodat nem értem. :) De az egész magas nekem. :) Vagyis értem: hogy neked a magány a legrosszabb, átérezni nem tudom. Nekem sosem volt bajom vele. Most is van partnerem. Úgy érzem, szeretem is. De mondom: meglennék nélküle. Érdekes, pedig én tényleg szeretem, mégsem függõk tõle, meglennék egyedül. :) Mindegy, mások az emberek.
1-õ vagyok, és azért akartam vele sokáig összejönni, mert vele lett volna a "legkönyebb" + szimpinek eddig is az volt. És ez alátámasztja azt ami itt van, hogy a magány mindennél rosszabb. Az hogy nem érzünk semmit a másik fele, az még kialakulhat, bár néha az egyszerüség, egyértelmûség valahogy egyszerübbnek tûnik.
Itt nem eltartásról lehet szó (szerintem). A magukat kitartató nõk általában irányítják a pasit, ügyesek, manipulatívak. Még azon sem lepõdnék meg, ha fenti esetben a pasi élõsködne a nõn. A nõ kapcsolatfüggõ. Vannak ilyen nõk/férfiak, kitudja, mire vezethetõ vissza. Rossz gyerekkor, rossz pszichés berögzõdések, nem mer kilépni, bünteti magát, úgy érzi, csak ennyit érdemel-> segítség kell neki, másképp nem fog kimászni ebbõl.
Az ilyen nõk vonzódnak az ilyen pasikhoz vagy pedig úgyvannak vele hogy legalább eltartja õket valaki
1. is értelmes választ adott. Csak azt nem értem, hogy ha nem szereted a nõt, akirõl írsz, miért jönnél össze vele? Bár én sosem értettem igazán az ilyen kapcsolatfüggõ dolgokat, sosem voltam az. Mármint túlzottan kötõdõ, kapcsolatfüggõ, "csak ne legyek egyedül" típus. Én talán még anélkül is elennék, akit "szeretek", ha le akarna lépni, megõrizném szép emléknek, aztán kalap. :)
Az olyan nem Nõ. Bár itt bejöhetne a képbe a szeretet, megbocsátás, meg ugye a megvilágosodás tana (késõ van, lehet sokat ittam :D)- de nem hiszem, hogy nála errõl van szó. Egyszerûen elvesztette Nõi mivoltát szegény, és külsõ segítség nélkül már vissza sem szerezheti.
stockholm szindróma

Ha a pasik megcsalják vagy elhagyják a párjukat egy nővel/nőért akkor legtöbb esetben milyen nővel teszik azt?

a legels? (volt) barátn?jükkel, vagy akármelyik esetleg legutolsó ex csajjal, egy ismeretlen (új) csajjal: munkatárs, volt osztálytárs, szomszéd, buliból valaki.... baráttal, vagy csak csaj ügy nélkül szakítanak (nem n? miatt)?

Legjobb válasz: olyna kapcsolatból lépnek ki így álltalában amit nem gondoltak meg eléégé, vagy nem votlak biztoska az érzéseikben lefordítva nem szerették a csajt csak azt hitték.

olyna kapcsolatból lépnek ki így álltalában amit nem gondoltak meg eléégé, vagy nem votlak biztoska az érzéseikben lefordítva nem szerették a csajt csak azt hitték.
nembaj az ha félt. szerintem. annál jobban meg akar tartani.a pasiknak néha érezni kell h nem adtuk magunkat oda nekik teljesen. merthát amit érzünk h a miénk az mrá nem is kell annyira :D:D
Általában egy izgalmasabb, kevésbé idegesítõbb, jobban kinézõ, vagy fiatalabb (és ennélfogva jobb paraméterû, elevenebb, és kevésbé besavanyodott), elevenebb, élénkebb, megértõbb, izgatóbb, stb csaj miatt. A nõk elfelejtenek nõnek lenni és saját lustaságukból kiesnek az élvonalból ahol addig voltak, és ennek a tatajébe még el is várják, hogy továbbra is rajongjanak értük. Egy kapcsoaltért dolgozni kell! Nem lehet megülni, és ellaposodni, mert akkor mindaz elveszik amit azelõtt annyira imádtak benne.
Szerintem nincs "leggyakoribb" eset.
A kérdező hozzászólása: én dolgozom érte, sõt mindig pasim mondja hogy miért csinosítottam így ki magam, mintha félne h más pasinak is megtetszek, vagy van mibõl válogatnom és élek vele

Milyen az ha egy nő spriccel? Kinek és milyen volt? Kort és nemet is pls

Legjobb válasz: Szerintem te most a válaszokra akarsz élvezkedni -.-" a nõ spriccel? hogyan? ha megszúrod lehet hogy spriccel a vére...

Szerintem te most a válaszokra akarsz élvezkedni -.-" a nõ spriccel? hogyan? ha megszúrod lehet hogy spriccel a vére...
Nekem annyira nem spriccel. Leginkább lovagló pózban fordul elõ, mikor kicsit hátradõlök és úgy mozgok. Olyankor érzem ahogy a G-pontomhoz hozzáér és izgatja, majd valami fura csiklandós érzés, elönt a forróság, és érzem ahogy egy pontból ott mélyen valami mintha egyszerre kitörne, zúdulna , és pár másodperc múlva vízszerû folyadék folyik kifelé, van mikor egész sok. 28/n
Én csak annyit tudok ehhez hozzászólni hogy ez angolul 'squirting' ;D
Na én viszont egy ilyen hölggyel szívesen megismerkednék!Rengeteg barátnõm volt már, de ilyet még nem tapasztaltam.Látni, láttam a megfelelõ"mûvészeti"alkotásokban, de életben sajnos még soha.Pedig számomra izgatóbb dolog nincs is!
és ezt ki kérdezte, utolsó? :L mi az hogy milyen? spriccel. erre mit lehet még mondani? :D ha lovagló pózban vagyok, meg mint már írta vki, én is érzem ha "jön". 21l
Jó érzés is az Ez engem is izgat mert tudom, h a páromnak is jó anno a lepedõ csak tocsogott nem volt olyan szeretkezésünk , hogy megúsztuk volna ágynemû csere nélkül. 31 F

Milyen színű a képen látható nő haja?

http://csecsebecse.blog.hu/2008/06/12/kate_hudson_jotekony_h..

Legjobb válasz: Milyen hajfestékkel érhetném el ezt a színt?

A kérdező hozzászólása: Milyen hajfestékkel érhetném el ezt a színt?
Én sötétszõkének mondanám. Attól függ milyen az alaphajszíned?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!