Találatok a következő kifejezésre: Milyen nőgyógyász Dr (87 db)

Milyen nőgyógyászok Dr. Harsányi Ágnes Debrecenben, valamint Dr. Vad Szilvia?

A segítséget köszönöm!

Legjobb válasz: Én Harsányi doktornõt ismerem, szerintem nagyon kedves és korrekt. Szüléshez azonban férfit ajánlanék, priviben elmondom kit, és miért. :) Üdv: Judit

Én Harsányi doktornõt ismerem, szerintem nagyon kedves és korrekt. Szüléshez azonban férfit ajánlanék, priviben elmondom kit, és miért. :) Üdv: Judit

Debrecenben a Klinikán milyen nőgyógyász Dr. Székely Péter? (tapasztalatok)

Legjobb válasz: Terhesgondozásra jártam hozzá nem volt rossz.

Terhesgondozásra jártam hozzá nem volt rossz.
Én ott szültem nemrégibben, 2 hónapot pedig elötte benn feküdtem.Orvosilag nem rossz, de nem voltam megelégedve ott semmivel.lekezelõk nagyon fõleg a csecsemõs nõvérek, nem szülnék ott mégenyszer nagyon rossz emlékek maradtak meg bennem.(nem a szülés miatt.)
Egyszer voltam nála rutinvizsgálaton, meg tabletta receptért. Borzasztó lekezelõ volt a nõvérkéivel együtt... utána már csak úgy mentem be, hogy "bárkihez írjanak be, csak Székely Péterhez ne"...


Milyen nőgyógyász dr. Jerger András?

Véleményeket tapasztalatokat kérek ha lehet.

Legjobb válasz: Szia!Látom a bejegyzés már régi.Ennek ellenére én válaszolok.7 hónapos terhes vagyok,és Jerger doktorhoz járok terhesrendelésre.Nagyon kedves,jó fej,és lelkis doki,arról nem beszélve,hogy ha felfogadod szülésznék is elég korrekt.Már ami az anyagiakat illeti.Tiszta szívbõl ajánlom mindenkinek!

Szia!Látom a bejegyzés már régi.Ennek ellenére én válaszolok.7 hónapos terhes vagyok, és Jerger doktorhoz járok terhesrendelésre.Nagyon kedves, jó fej, és lelkis doki, arról nem beszélve, hogy ha felfogadod szülésznék is elég korrekt.Már ami az anyagiakat illeti.Tiszta szívbõl ajánlom mindenkinek!
Én egy éve járok hozzá. Szintén csak pozitív tapasztalat, kedves, jó fej, korrekt. Én is csak ajánlani tudom!

Milyen az orvosi ellátás a MÁV kórházban? Milyen Pesten Dr. Turcsányi Attila Árpád szülész-nőgyógyász?

Jól jönne egy-két info róla.

Legjobb válasz: Én ott fogok szülni, de van fogadott orvosom és a magánrendelésére járok, de múltkor bementünk "körülnézni", a szülõszobák, tiszták, elég jól felszereltek, ott van a mûtõ is, ha bármi gond lenne, és a doki elmondása szerint mindig van orvos, szülésznõ, mûtõs, és anesztes, így itt 24 órás a fájdalomcsillapítás lehetõsége is, (más kórházban mondták hogy elõre el kell döntened, mert csak 1 ember adhat EDA-t) a szobák is kulturáltak, de sajna már nincs magánszoba. Bababarát a kórház, dokik közül én csak a sajátomat ismerem (dr Gulyás István) de vele nagyon meg vagyok elégedve szakmailag és emberileg is. Remélem segítettem.

Én ott fogok szülni, de van fogadott orvosom és a magánrendelésére járok, de múltkor bementünk "körülnézni", a szülõszobák, tiszták, elég jól felszereltek, ott van a mûtõ is, ha bármi gond lenne, és a doki elmondása szerint mindig van orvos, szülésznõ, mûtõs, és anesztes, így itt 24 órás a fájdalomcsillapítás lehetõsége is, (más kórházban mondták hogy elõre el kell döntened, mert csak 1 ember adhat EDA-t) a szobák is kulturáltak, de sajna már nincs magánszoba. Bababarát a kórház, dokik közül én csak a sajátomat ismerem (dr Gulyás István) de vele nagyon meg vagyok elégedve szakmailag és emberileg is. Remélem segítettem.

Kinek, milyen tapasztalata Dr Sóvágó László szülész-nőgyógyásszal kapcsolatban? (Szent János Kórház)

Sok embertől azt hallom, hogy nagyon jó, de tegnap a barátnőm testvére mondta, hogy jófej meg minden, de szakmailag nem nagy durranás. Én meg pont azt hallottam, hogy szakmailag is nagyon jó. Most akkor mi van??

Legjobb válasz: Én ugyan nem ismerem személyesen, de minden dokira igaz, hogy van, akinek nagyon bejön, míg másnak nagyon nem. Szakmailag biztos profi és nagyon tapasztalt, meg állítólag rendes és jó fej is, de én pl. már csak azért sem mennék hozzá, mert idõs és nem szimpatikus már ránézésre sem. De van akinek õ az ász. Sajnos nagyon nehéz jó orvost találni. Bár a Jánosban van 1-2, de majdnem megfizethetetlenül drágák (nekem). Én Pálmai és Kelemen dokikról hallottam sok jót. Pálmaihoz mennék, de engem már félidõsen tuti nem vállal el, majd a következõvel... Késõn találtam rá sajnos. De ha õ lesz ügyeletben, amikor szülni megyek, akkor lehet nem hívjuk be a dokimat, mert most a második babámmal megint rosszul választottam dokit sajnos (Dr. Szuromi), az elsõt más kórházban szültem egy szintén nem túl jó dokinál. Mikorra vagy kiírva? Sóvágó dokihoz jársz már? Neked megfelel ez a doki? Mert ez a lényeg, nem az, hogy ki mit mond! A barátnõd testvére egészségügyi dolgozó és belsõsként ismeri a szakmai munkáját Sóvágó dokinak? Ha igen, akkor esetleg igaza lehet, abban, mait állít, de ha õ is csak hallotta valakitõl, aki laikus, akkor egyáltalán nem hinnék neki!

Én ugyan nem ismerem személyesen, de minden dokira igaz, hogy van, akinek nagyon bejön, míg másnak nagyon nem. Szakmailag biztos profi és nagyon tapasztalt, meg állítólag rendes és jó fej is, de én pl. már csak azért sem mennék hozzá, mert idõs és nem szimpatikus már ránézésre sem. De van akinek õ az ász. Sajnos nagyon nehéz jó orvost találni. Bár a Jánosban van 1-2, de majdnem megfizethetetlenül drágák (nekem). Én Pálmai és Kelemen dokikról hallottam sok jót. Pálmaihoz mennék, de engem már félidõsen tuti nem vállal el, majd a következõvel... Késõn találtam rá sajnos. De ha õ lesz ügyeletben, amikor szülni megyek, akkor lehet nem hívjuk be a dokimat, mert most a második babámmal megint rosszul választottam dokit sajnos (Dr. Szuromi), az elsõt más kórházban szültem egy szintén nem túl jó dokinál. Mikorra vagy kiírva? Sóvágó dokihoz jársz már? Neked megfelel ez a doki? Mert ez a lényeg, nem az, hogy ki mit mond! A barátnõd testvére egészségügyi dolgozó és belsõsként ismeri a szakmai munkáját Sóvágó dokinak? Ha igen, akkor esetleg igaza lehet, abban, mait állít, de ha õ is csak hallotta valakitõl, aki laikus, akkor egyáltalán nem hinnék neki!
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm a válaszod. Hozzá járok 4 éve. Nyáron szültem, de sajnos nem nála, mert pont szabin volt. Annyira nem öreg, 55 év körüli. Nálam az is számított, hogy ne egy kezdõ doki legyen, hanem egy tapasztalt doktor. Szerintem, azért mondta a barátnõm testvérének az a másik doki, hogy nem annyira jó, mert saját malmára hajtja fizet, ugyanis õ egy fiatal doki. Sóvágóhoz rengeteg nõ jár és nem így volna, ha nem volna jó. Egyébként meg könnyû a másikra azt mondani, hogy nem jó. Aki meg befolyásolható, azt meg meg lehet gyõzni. Mikor jártam hozzá terhesgondozásra, akkor 2 vele egyidõs kollégája ment oda hozzá, hogy kikérjék a tanácsát. Na mindegy. Most a csajszi teljesen meg van arról gyõzõdve, hogy nem jó a Sóvágó.... Ez elég buta dolog tõle, pedig hozzá járt õ is. Fogadta úgy a magánrendelésén, hogy SOS kellett segítség a csajnak és 15 percért nem kért a doki pénzt, szóval elég korrekt is. Te mikorra vagy kiírva?
Én nála szültem.Nagyon rendes volt.Tényleg bármikor hívhattam, hajnalban be is jött a szüléshez.Ott volt velem végig.A kórházban töltött napokban is jött és figyelt rám.Sajnos messze van, így csak terhesgondozásra jártam oda, bár eddig "csak" két év telt el a szülés óta, egy rákszûrés maradt el.Szívessen visszamennék hozzá. Még annyi, hogy éppen szüléskor eléggé megszorultunk és nem is tudtunk neki sokat adni, de attól nem változott a viselkedése.
én is nála szültem, hozzá jártam terhesgondozásra a 12. héttõl. csak jót mondhatok róla, kedves, lelkiismeretes, jó szakember. nem tudom, mit jelent a nagy durranás szakmailag, de nekem profin levezette a term. szülésemet, szépen ki is kapart, mert leragadt a méhlepényem, jól vágott és varrt össze, ennél nem kívántam többet :-)
elõzõ vagyok: ja, és nekem baromi szimpatikus volt, h egyáltalán nem a pénzre megy. eleve olcsón rendel (a többiekhez képest), és egész 6 hónap alatt, amíg hozzá jártam, összesen 3x voltam nála magánon, és csak akkor kellett fizetnem, míg kolléganõm orvosa pl. havonta behívta õt kontrollra. bár becsületesen kapott pénzt szülés után, nem vertem fogamhoz a garast, mégis nagyon jól esett, h nem mutatja, mennyire fontos neki a pénz.
Én is a Jánosban szültem, de soha többet ne lássam azt a helyet belülrõl. Az ott dolgozó orvosok közül volt fogadott dokim, Sóvágót csak egy párszor láttam, a modora nem túl bizalomgerjesztõ... Bár az ottani orvosok közül egyiknek sem az. Van 2-3 fiatalabb akik elég jól néznek ki de (sajnos) ez az egyetlen pozitívum amit el lehet mondani róluk

Milyen orvos Dr. Kiss Attila nőgyógyász? (Bp) Milyen tapasztalataitok vannak vele kapcsolatban?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem a legjobb nõgyógyász a világon. Kedves, segítõkész. Csupa-csupa jó tapasztalatom van Vele kapcsolatban.

Szia! Szerintem a legjobb nõgyógyász a világon. Kedves, segítõkész. Csupa-csupa jó tapasztalatom van Vele kapcsolatban.
Az Õ segítségével hoztam világra a kisfiamat. Nagyon kedves, segítõkész orvos, csak ajánlani tudom. Nyugalmat sugárzott a terhességem és a szülés alatt, úgy éreztem, hogy rábízhatom magam (pedig igen komplikált szülésem volt).

Milyen orvos Dr. Ferencz Zoltán szülész-nőgyógyász? Illetve mennyit kér (t) idén a szülésért vizsgálatért?

Legjobb válasz: Én a Ferencz dokihoz járok terhesgondozásra. Szerintem nagyon kedves, aranyos orvos. Bármit kérdezhetsz tõle, bármit megbeszélhetsz vele, csak ajánlani tudom. Egy vizsgálatért 7000 Ft-ot kér. Szülésért nem tudom, mert úgy döntöttem nem fogadok orvost, de úgy hallottam, hogy ha a vizsgálat pl. 7000, akkor a szülésért 70000 Ft- ot kérnek. 33 hkm

Én a Ferencz dokihoz járok terhesgondozásra. Szerintem nagyon kedves, aranyos orvos. Bármit kérdezhetsz tõle, bármit megbeszélhetsz vele, csak ajánlani tudom. Egy vizsgálatért 7000 Ft-ot kér. Szülésért nem tudom, mert úgy döntöttem nem fogadok orvost, de úgy hallottam, hogy ha a vizsgálat pl. 7000, akkor a szülésért 70000 Ft- ot kérnek. 33 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszi:) az még elfogadható ár alkalmanként, de remélem a szülés sem több nála mint amit írtál, mert az még talán kifizethetõ, de azért húzós...
Szia! 2011-ben szültem nála. Jó fej volt, jól reagált mindenre. A terhesgondozásért 6000 Ft-ot fizettem, a szülés 70.000 Ft volt. Ezt az összeget elõre közölte. Meg is dolgozott érte, mert 8 órát vajúdtam a burokrepesztés után és végig velem volt. Hívástól számítva 15 perc alatt ott volt. Elég sok a szemét orvos Tatabányán, azért fogadtam meg. (Pl: Pazár, Rojkó)
Sziasztok! 2012-ben jártam nála elõször és remélem utóljára. 9 hetesen hívott vissza kombinált tesztre, arra h miért nem az optimális 12 hetesen nem kaptam választ.Nem volt közlékeny, én voltam a kismilliomodik páciens, úgy éreztette h púp a hátan. Ellenben az asszisztense egy végtelenül kedves hölgy.A magánrendelésén, a komáromi fapados sztk-ás rendelõben vettem részt 7 ezerért.
A kérdező hozzászólása: Szerintem is nagyon rendes, és emberséges.
Szia! Jókat hallottam róla, barátnõm mindkét babáját nála szülte, azt mondta rendes volt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!