Találatok a következő kifejezésre: Milyen növény szobába, ahol (3 db)

mûvirág
Attól függ, hogy mennyire nincs sok fény. Ha egy északi ablakról van szó, ott lehet szobapáfrányokat, zöldikét (Chlorophytum), folyókát (Scindapsus), szobaborostyánt tartani, ha nincs ablak, vagy kicsi és az ablaktól messze akarsz növényt tartani, akkor nem valószinü, hogy akár ezek is kibirják.
Nekem északi szobában, távol az ablaktól (a gázkonvektor miatt közelebb nem lehetett) nagyon jól elvolt a kúszó filodendron.
Canabis dark

Milyen növényt vegyek az északi fekvésű szobámba, ahol kevés a napfény?

Igazából a növénynek a sarokban lenne a helye, de nem tudom milyen növény lenne jó ami szép is, de bírja kevés fénnyel is.

Legjobb válasz: Nekem a zamioculcas a kedvencem, nagyon szép, is, és elég jól bírja ha nincs sok fény. Itt egy link amin utánanézhetsz: http://www.edenkert.hu/cikkek/szobanoveny/a-legdivatosabb-pa..

Nekem a zamioculcas a kedvencem, nagyon szép, is, és elég jól bírja ha nincs sok fény. Itt egy link amin utánanézhetsz: http://www.edenkert.hu/cikkek/szobanoveny/a-legdivatosabb-pa..
A kérdező hozzászólása: Néztem a linket amit küldtél és tetszik is ez a virág, nem mondanám mindennapinak :-) Utána is nézek, hogy hol tudnék a lakhelyem környékén ilyent beszerezni! Ha még van valakinek ötlete írjon nyugodtan!!!
Szia! Az én szobám is északi és a következõ virágok vannak benne: szobai futóka, alokázia, zöldike, fokföldi ibolya, szobapáfrány, vitorlavirág, és 2 fajta sárkányfa. Nagyon szépen fejlõdik mind, igaz elég közel vannak az ablakhoz, de sok fényt így sem kapnak, napsütést pedig egyáltalán nem. A vitrolavirág messze van az ablaktól, az kifejezetten a sötét helyet szereti. remélem tudtam segíteni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget! Végignézegettem a virágokat amikrõl írtál, nekem ebbõl a zöldike, a vitorlavirág és a sárkányfa tetszett a leginkább!

Milyen növény való szobába, ahol télen, nyáron meleg van? És hogyan kell gondozni?

Legjobb válasz: Szerintem a pálmák kifejezetten szeretik a meleget - persze feltéve, hogy világos van, ugyanis azt is kedvelik.

Szerintem a pálmák kifejezetten szeretik a meleget - persze feltéve, hogy világos van, ugyanis azt is kedvelik.
A kérdező hozzászólása: A szoba tetõtéri.
Heló!:) Hát szerintem a legjobb megoldás a kaktusz lenne ;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!