Találatok a következő kifejezésre: Milyen munkát iskola mellett (6 db)

20 éves diák vagyok, iskola mellett milyen munkával kereshetnék pénzt?

Amihez nem szükséges végzettség vagy munkatapasztalat.

Legjobb válasz: Ezt gyakran megkérdezik, de normális válasz nem érkezik, mert NINCS iskola mellett NORMÁLIS munka!

Ezt gyakran megkérdezik, de normális válasz nem érkezik, mert NINCS iskola mellett NORMÁLIS munka!

Milyen munkát vállahatnék iskola mellett?

Most fogok érettségizni, viszont családi problémák miatt a szüleimmel már nem maradhatok. Szeptembert?l munkát szeretnék, hogy albérletbe mehessek. (Nem egyedül fizetném, baráttal)

Legjobb válasz: Szerintem diákmunka teén elég kicsi a kereslet. Nézz körül diákszövetségekben. Ha nappali tagozatos vagy, akkor elég kicsi az esélye, hogy találsz olyan munkát, amelyben meg tudod oldani, hogy a suli és a munka ne ütközzön. Meg plána az érettségire készülni kell, nem hinném, hogy lenne idõd a munka mellett. Papír nélkül már elég kevés helyre vesznek fel, szinte mindenhova kell az érettségi.

Szerintem diákmunka teén elég kicsi a kereslet. Nézz körül diákszövetségekben. Ha nappali tagozatos vagy, akkor elég kicsi az esélye, hogy találsz olyan munkát, amelyben meg tudod oldani, hogy a suli és a munka ne ütközzön. Meg plána az érettségire készülni kell, nem hinném, hogy lenne idõd a munka mellett. Papír nélkül már elég kevés helyre vesznek fel, szinte mindenhova kell az érettségi.
gyakorlatilag semmilyet. Suli mellett szinte csak éjszaka tudsz dolgozni, de akkor mikor alszol, és fõleg mikor tanulsz érettségire? Ami meg végezhetõ mellette, az vagy nem fizet annyit, mint amennyi neked kellene, vagy törvénytelen... plussz, ha még nem vagy 18, (ezt az érettségibõl gondolom), akkor még nem is csinálhatsz azt amit akarsz, mert nem vagy nagykorú. bírj ki még egy évet és húzz el olyan felsõoktatásba, ahol kollégista lehetsz. A kollégiumi díjat sokkal könnyebb megkeresni, mint egy albérletet és akkor az idõd is jóval több lenne.
Én is jövõre érettségizek:) Szerintem ezek a diák melók eléggé "megalázók" kis zsebpénz én nem vágyok rá. Esetleg ha tudsz valami idegen nyelvet mást taníthatnál és ezzel nõhetne a vagyonod.. 2. válaszolónak: Te írtad neki, hogy az érettségire mikor készül. Egyetem és koli?? Szerinted majd úgy fog tudni tanulni? Gondolom nyugalom céljából keres külön kecót nem azért, hogy összelegyen zárva sok idiótával.
A kérdező hozzászólása: Már elmúltam 18, szeptemberben leszek 19. Köszi a válaszokat.
Attól függ, hogy nappalira vagy levelezõre mész.Mert ha levelezõre mész mellette lehetsz asszisztens sok helyen pl, suliba, vagy kisebb vállalatoknál, recepciós. Így pénzed is lesz az albérletre plusz tanulhatsz is.

Iskola mellett, milyen lazább munkát lehetne csinálni egy lánynak? Csak hétvégén lenne rá időm.

Legjobb válasz: Ott a tesco.. nem éppen álom munka de akkor dolgozol amikor szeretnél és elég jól igazodnak hozzád..

Ott a tesco.. nem éppen álom munka de akkor dolgozol amikor szeretnél és elég jól igazodnak hozzád..
1. ezt akartam írni!:D
Luxusprosti.
A kérdező hozzászólása: Aki nem tud, okosat szólni, minek szólal meg ..? :)
Okosat írtam. a Kérdésedre válaszoltam kifogástalanul. Vagy nem?
A kérdező hozzászólása: Kifogástalanul?..szerintem az nem egy normális munka..
Nem írtad, hogy normális legyen.


Főiskolások és egyetemisták! Milyen "egyéni" munkát szoktatok vállalni, végezni az iskola mellett?

Nem gyári, vagy diákmunka-közvetít?s melóra gondolok, hanem amit ti magatok kreáltok és építgettek. Olyan "egyéni" munkákra gondolok, mint pl. az iskolatársak tantárgyi vizsgára való felkészítése, oktatók számára névjegykártya készítés, idegen nyelv oktatása kis- és középiskolásoknak, kiadványszerkesztés, különböz? programok (programozási nyelvekben) írása, tanári segédkezés (vizsgán felügyelet, jegyzetkészítés)...

Legjobb válasz: füvet árulunk. :-D

füvet árulunk. :-D

Milyen iskola mellett (éjszaka, vagy délután) végezhető munkát ajánlanátok?

Nem melódiákra gondolok. Nagykorú vagyok, és van nyelvvizsgám is, így esetleg tudnék különórákat vállalni, de arra nincs ötletem, hogy hogy kell elkezdeni, vagy reklámozni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!