Találatok a következő kifejezésre: Milyen mozgással a combomból (1 db)

Milyen mozgással fogyhatnék a combomból?

elég vékony lábam van de a bels? felén van egy kis felesleg és sehogy sem tudom eltüntetni.mit tehetnék ellene? a hasamat is szeretném még izmosítani meg laposítani és egy kicsit a fenekemet sem ártana feszesebbé tenni.

Legjobb válasz: lovaglás:P

lovaglás:P
ráteszed egy nagy csiszolópapírra, és addig mozgatod amíg el nem éred a kívánt "laposságot"
Szerintem menj el egy közeli konditerembe, és ott a személyi edzõk biztos tudnak tanácsot adni! Nem akarok hülyeségeket mondani. Egyébként ha beírod a google-ba , biztos ki ad sok lapot!
Lényeg a mozgás, mindegy, hogy mi. Ha tartósan több kalóriát égetsz el, mint amennyit megeszel fogyni fogsz. Hasizomra felülések, ne számold csináld amennyit birsz. Fenékre a guggolást, meg a kitörést tudom ajánlani súlyokkal.
attól hogy valamire edzel, nem feltétlenül onnan fog a test zsírt égetni, ez teljesen egyénfüggõ (attól csak formásabb lesz). napi 1 óra aerobnál és rendes étkezésnél sztm nem kell több.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Taníthatok társastáncot, ha nincs sport oktatói végzettségem?

Tanítóképzőbe járok, és kiváltanám az egyéni vállalkozóit is, aminek a tevékenységi körébe beírnám, hogy táncoktatás, mert később ezt is szeretném megcsinálni!

2

Van kedvetek közösen körbekocogni a Margit-szigetet?

Arra gondoltam,hogy egy nagy,baráti társaságban körbekocognánk a Margit-szigetet.Már van 16 jelentkező.

3

Miskolcon van lehetőség Kelemen Ryu-s Ju-jitsut tanulni? Ha van hol található?

0

Állóképességet hogyan lehet növelni?

Tesi órán mindig én vagyok a leggyengébb,hamar elfáradok mikor futás,fekvőtámasz,törzsemelés van.De főleg futásnál már a második körnél alig birok futni.
Mit tanácsoltok?
15/L

5

Lány táncpartnerem nem enged vezetni, mit tegyek?

Még az első táncórán bevallom férfiasan, nem ment a legjobban, és ezt a táncpartnerem érezte, és átvette vezetést, és utána pedig nem tudtam őt követni, így nem is ment a tánc.
Sokat gyakorlok, de nem szeretném, ha következő táncórán is így lenne.

6

Cegléden hol lehet bokszzsákot venni?

0

172cm és 62kg. Hogyan fogyjak csipő-derék tájékán?

Naponta 2órát minimum mozgok..futok, biciklizek, hasizom, fekvőtámasz..
Popsimat is szeretném formálni..azt hogyan?
16/L

0

Genetikailag nagyon vastag a karom magamhoz képest. Azért léteik valami mozgásforma, gyakorlat, amivel a zsírt le tudnám róla égetni, viszont nem vastagszik tovább? 18/l (80/170)

3

Fitnesz edzés (amikor zenére táncolnak) heti 3x kb mennyibe kerül egy hónapban?

1

Hogyan tudnám így megvédeni magam? (lent)

Sziasztok! Most kezdtem a középiskolát... és hát elég sz.r osztályba kerültem; a többség 2-3 évvel idősebb nálam mert megbuktak. Ezzel kb mindent elmondtam arról, hogy mennyire "eszesek". Nagyon sokszor belémkötnek, beszólnak, most meg is fenyegetett az egyik, hogy majd megver (3 évvel idősebb). Kicsit magasabb vékony testalkatú. Sajnos a házirendben benne van, hogy gázsprayt és más, önvédelmi legális/illegális eszközt vinni tilos, tehát nincs az, hogy rámtámad én meg lefújom. Így, hogy lenne esélyem? 172 cm, 53 kg, 14/f vagyok.

22

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!