Találatok a következő kifejezésre: Milyen mostani vannak, (162 db)

Van olyan, aki mostanában nem várja? Milyen tüneteitek vannak? Esetleg van, aki már tesztelt? Eredmény?

Szombatra nem várom, de minden jel arra mutat, hogy meg fog jönni :( Legalább hétf?ig várni szeretnék a tesztel, ha mégsem jön meg :)

Legjobb válasz: En mostanara nem varom, pontosabban szombat-vasarnapra de csak hetfon merek tesztelni. Sajnos nincs sok tunetem. Egyedul a mindjart megjon erzes meg a hasszurka, de ez lehet mensi jele is. Mondjuk az a fura, hogy mar tobb mint egy hete szurkal a hasam maskor meg csak mensi elott ket nappal szokott. Minden feloraba rohanok a wc-re mert azt hiszem megjon hamarabb mint szombat. De cicifajas, faradsag, hanyinger nallam nincs. Szedulok meg a fejem faj de sajnos neha ritkan alacsony a vernyomasom igy ez lehet ettol is. Nallad vannak valami tunetek? Haaat en is arra gyanakodom, hogy megfog jonni. :((( Ja, es eleg feszult meg ideges vagyok, ami nallam igencsak a mensi jele. :( Mindezek ellenere meg remenykedek es kivanom, hogy mindkettonkenel baba legyen. :)

En mostanara nem varom, pontosabban szombat-vasarnapra de csak hetfon merek tesztelni. Sajnos nincs sok tunetem. Egyedul a mindjart megjon erzes meg a hasszurka, de ez lehet mensi jele is. Mondjuk az a fura, hogy mar tobb mint egy hete szurkal a hasam maskor meg csak mensi elott ket nappal szokott. Minden feloraba rohanok a wc-re mert azt hiszem megjon hamarabb mint szombat. De cicifajas, faradsag, hanyinger nallam nincs. Szedulok meg a fejem faj de sajnos neha ritkan alacsony a vernyomasom igy ez lehet ettol is. Nallad vannak valami tunetek? Haaat en is arra gyanakodom, hogy megfog jonni. :((( Ja, es eleg feszult meg ideges vagyok, ami nallam igencsak a mensi jele. :( Mindezek ellenere meg remenykedek es kivanom, hogy mindkettonkenel baba legyen. :)
A kérdező hozzászólása: Igen, igazad van, nem tulajdonítok jelentõséget semminek, csak ilyenkor olyan lassan múlnak a napok és gondoltam, akik hasonló helyzetben vannak egy kicsit megosztjuk egymással érzéseink , tapasztalataink.
Sziasztok! Én holnapra, illetve szombatra nem várom. Semmi tünetem nincsen sajnos, bár ilyenkor mindig bízom abban, hogy csak a mensi elmaradás lesz a tünet... mint sokaknál volt így. Szombat reggel viszont biztos csinálok egy tetsztet, super lenne két csík Valentin napra :o) Majd meglátjuk. Jelek? :o) Álmodtam azt a minap, hogy babát várok, kb. félignagy volt a hasam, és álmomban éreztem, hogy lakik benne valaki. Illetve az egyik supermarketben szerettem volna venni Babastart címû újságot, aminek nagyon megörültem a Kismama, meg Babamagazin meg társai mellett végre találok olyat, ami a babaprojektrõl szól, erre a pénztárnál nem tudta lehúzni a pénztáros, mert nem volt jó a kód, így nem hoztam el. Lehet, hogy már nem kell ilyet olvasnom... ?! :o) Sok sikert nektek (is)!
02-12 09:20-as valaszolo vagyok. Tesztelt valaki pozitivat??? En teszteltem ma reggel de sajnos negativ. :( Mensim meg nem jott meg pedig szombatra nem vartam. Penteken meg tesztelek egyett ha addig nem jon meg es ha az is negativ akkor irany a doki! Pozitiv tesztet kivanok mindenkinek!!!
A kérdező hozzászólása: Nekem se3m jött meg (szintén szombaton kellett volna), de nem teszteltem. Semmi tünetem nincs. Az elõzõ terhességeimnél ilyenkor már leszakadt a mellem. Holnap lehet tesztelek, de lehet felesleges pénzkidobás költeni tesztre. Az elõzõ írótól kérdezem: milyen tesztel csináltál?
En clear blue tesztet hasznaltam de nem tudom, hogy milyen erossegu. :( Ha idokozben nem jon meg akkor megproballom penteken vagy szombaton megint. Decemberben volt egy vetelesem es annal a terhessegemnel a teszt 42 napra (a mensim elso napjatol szamitva) lett pozitiv. A 39-dik napon meg negativat mutatott pedig akkor is mar egy hete kesett a mensi. Ez az egy amiert meg megproballom hetvege fele. Akkor is clear blue-t hasznaltam. Lehet keson volt pe-m akkor is, es most is. Szivbol kivanom, hogy pozitivat tesztelj. :) Majd ird meg mi lett. Amig nincs mensi van remeny. :)
A kérdező hozzászólása: Igen, igazad van, de tudod szerintem a mellemnek már rég feszülnie kellene, ha baba lenne- legalábbis eddig ez volt a tapasztalatom. Most meg semmi tünet, de azért holnap csinálok egy tesztet.Ha van baba, akkor kimutatja, nekem eddig mindkét esetben a nemvárt menzi napján már kimutatta. Majd jelentkezek mi volt. Sajnálom a vetélésed, tudom milyen rossz, nekem is volt :(
Sziasztok! A 02.12 20:47-es válaszoló vagyok, és képzeljétek, még nekem sem jött meg szombat óta, de két negatív tesztem volt. Még mindig semmi jel, és most meg azért vagyok elkeseredeve, ha nem jön meg, akkor miért nem jön már meg, legalább próbálkozhatnánk a következõ idõszakban... Úgy látszik ez a hétvége a nem megjövõsök hétvégéje :o) de csíkos tesztet kívánok mindenkinek! És amíg nem jön meg, remélünk... nem igaz? :o)
Na sziasztok, nekem már 3 különbözõ tök erõs pozitív tesztem van :o) Azon túl, hogy folyamat éhes vagyok az ég világon semmi bajom :o)
Gratula a pozitív tesztekhez, boldog babavárást! :o)
02-16 10:29-es valaszado vagyok. Meg mindig nem jott meg de a ma reggeli tesztem is negativ. Mar 10 napja, hogy kesik. Szerintem doki lesz belolle talan attol okosabb leszek mert igy mar lassan csak a tesztekre keresek. Gratulallok a pozitiv tesztelonek!!!! :) Jajjj de jo neked!!!! :) Boldog babavarast!! Pozitiv tesztet mindenkinek!!!!!
Szia! Nekem elõzõ hónapban a nemvárt mensi elõtt már másfél héttel jelentkezett a mensis érzés a hasamban nagyon intenzíven. Fájt erõsen a hasam, pedig nekem nem nagyon szokott ilyenkor fájni. Éreztem a szurkákat is. Ennek ellenére megjött. Viszont szokatlanul rövid volt. 2 napig tartott, plusz a harmadikon kevés és ennyi. A hasam azóta is fáj egy kicsit. Néha buta fejjel arra gondolok, hogy talán a mensi ellenére terhes lettem, de nem reménykedek benne, tudom, hogy csak a baba utáni vágy ébreszti bennem ezeket a gondolatokat. Mindenesetre arra akartam kijukadni, hogy a hasszurkára és a nemvárt elõtti korai mensis érzésekre, akármilyen szokatlan is, de szerintem nem szabad rá adni. Inkább kerüljük el a felesleges csalódásokat! Sikeres babaprojektet mindenkinek!
Szia én vasárnapra nem várom de semmi tünetem nincs pedig ilyenkor már igazán érzem a dolgokat bár mondjuk nem reménykedem mert már kifáradtam lassan 3 éve hogy minden hónap remény és mindig csalódás ugyhogy én lazán fogom fel a dolgokat!
Szia! Én tegnapra nem vártam. Tegnap reggel egy kis barnázás volt, napközben semmi. Ma reggelre megint barnázás (inkább pecsételés) most megint semmi. Gondolom ez még nem számít mensinek. A ciklusaim 27-28 naposak ma vagyok a 29. napon. Mensi jelem nincs nem fáj a hasam egyáltalán. A fejem viszont kedd óta minden délután fáj. Hát lehet hogy holnap jön meg. (Clostit szedtem a hónapban és két tüszõrepedésem is volt). Tesztelni csak esetleg vasárnap fogok ha nem fog beerõsödni.
Én majd 22-ére nem várnám. De ez már a 3. hónap :o( Minden hónapban bizakodtam, hogy talán és tüneteim is voltak tág palettán. Most egyelõre a beágyazódásra várok. Úgy számolom ha összejöhetett, akkor ma vagyunk 32 sejtesek. Attól félek minél inkább rágörcsölök annál inkább meg fog megjönni. Ez csúnya dolog, de sokszor hallja az ember, ha elmegy valaki akkor egy új élet születik. Nagypapám most haldoklik. Ha a szüleim még idõben odaérnek lehet tudok vele telefonon beszélni. Õ nagyon várta már a dédunokát. Nem tudom mit mondjak neki a telefonba... Lehet "nyugodtabban" halna meg ha azt mondanám neki: Papa lesz dédunokád....Na mindegy hagyjuk is ez nem ide tartozik már. Szerintem ne görcsöljünk és akkor a kis mackók jönni fognak! ;o)
A kérdező hozzászólása: Semmi tünetem nincs. A hasszurkát + egyebeket nem tekintem tünetnek, mert az a menzi jele is lehet, szóval nem akarok bebeszélni semmit magamnak.Legalább a hétfõt én is meg akarom várni, ha addig nem jön meg.
Elso vagyok: Nagyon sajnallom 09-28-as, nem lehet egyszeru a helyzet nallatok. Masodik valaszolo, ha a barnazas nem megy at pirosba akkor van eselyed a babara. Nekem sajna volt egy vetelesem (8 hetesen) es mikor azt a babat vartam akkor barnaztam harom napig mensi korul de nem volt sok, nem kellett betet, eleg volt a tisztasagi, csak par csepp volt. De persze ez lehet a mesni jele is de amig barna ne add fel. Sajnos a folyasom is eleg vizes, erre is azt szoktak itt mondani, hogy inkabb mensi mint baba. :( Majd irjatok meg mi lett az eredmeny ha teszteltek. Drukk mindenkinek!
Szia! Én mára nem várom.Egyenlõre semmi." 2nap óta nincs megjön érzésem, viszont azóta reggel elkezd a torkomba kúszni a gyomorsavam, és rossz a gyomrom.Tegnap - volt a tesztem.2 nap múlva tesztelek megint.
Szia! Egy biztos, engem múlt héten az UH után úgy engedett el az orvos, hogy a lelkemre kötötte, hogy ha nem jön meg a héten hétfõn azonnal menjek, nem szabad várni, mert nehezen jött össze és sajna fenáll a vetélés kockázata, támogatni kell, hogy meg is maradjon. Úgyhogy ha nem jön meg hétfõn irány a doki. Második válaszoló
10.07 vagyok.A hõm:37, 1. 36, 8. 36, 8. 37.
Úgy látom itt értetek a hõhöz... Bocsi, hogy itt kérdezek, de a feltett kérdésemre, csak 1 válasz érkezett. Nekem szombat, vasárnap volt peteérésem. Együtt is voltunk. A hõm 37, 5... ez jelenthet valamit vagy semmit. Nem értek hozzá...
Utolsó válaszolónak: azt mindenképpen jelenti, hogy volt peteérésed. Nekem ebben a hónapban az ébredési hõm 37, 1 volt. Azt hogy sikeres volt-e a hónapod nem lehet megállapítani, mert decemberben 37 felett volt az ébredési hõm és mégis megjött és csak utána pár nappal csökkent le.
oké, köszönöm... Tehát csak nyugi és nem rágörcsölni... pam pam pam... :o))))
Köszönöm! Én vagyok a pozitív tesztelõ! Ma délután 15:30 megyek Uhra :o) Kérdeztem a doki nénit, hogy nem túl korai e, de azt mondta, hogy látni szeretné, hogy minden rendben van e, jó helyen fészkelõdte e be magát a kislurkó :o) De már elkezdett rosszalkodni;o) A tegnap reggeli rosszullét egész naposra húzódott... De nem baj, csak legyen vele minden rendben :o) Pozitívat mindenkinek!!!!!!

Hogy hívják a kisbabátokat, akik mostanában születtek? Milyen nevek vannak mostanában?

Legjobb válasz: Nekem Zsófiám van, egyébként 4 hónapos.

Nekem Zsófiám van, egyébként 4 hónapos.
Az utcában született babák: Botond, Viktória, Zsófia, Nóra. Kisfiam: Bence.
7 hónapos Kristóf Alexander fogalmunk sincs miért de kezdettõl fogva a második nevét használjuk azt is becézve (Alex).
Miklós 5 hónapos
Eliza 7 hónapos (Barátnõmnek Zsófija van, 8 hónapos)
Adrienn és Zsombor.
Bendegúz, Beninek becézzük.5 hónapos.Ha lány lett volna Maja lenne
Balázs 6, 5 hónapos
Áron a kisfiam, 1 éves.
Tamás 5 hónapos

Dr. Ördög Istvánról (Komárom) milyen véleményetek van? Van aki nála is szül mostanában?

Legjobb válasz: szia! én nála fogok szülni június közepe táján. az elsõt is nála szültem. minden ok. vele, csak mostanában egy kicsit ijesztgetõs (de lehet, hogy inkább csak elõvigyázatosabb).

szia! én nála fogok szülni június közepe táján. az elsõt is nála szültem. minden ok. vele, csak mostanában egy kicsit ijesztgetõs (de lehet, hogy inkább csak elõvigyázatosabb).
Sziasztok! Én 20 hetes kismama vagyok és bár a lakóhelyemhez a szõnyi kórház vana legközelebb, semmi pénzért nem szülnék ott. Egy barátnõm szülte ott az elsõ babáját dr Ördög Istvánnál 2003-ban. A szülésnél ELÕRE TUDTÁK hogy nagy baba, a barátnõm pedig alacsony, picike termetû, és mégsem császározták meg! A szüléskor a baba feje elakadt oxigénhiányos állapot lépett fel és a kisbaba fogyatékos lett, majd 2 és fél éves korában meg is halt!!Mindez orvosi mûhiba miatt!!! A pert természetesen a barátnõmék nyerték, de a kórház a mai napig nem fizet! Ennyit dr Ördögrõl és a szõnyi kórházról!


Milyen mostani jó játékok vannak amik mostanában jöttek ki és nagyon jók (pl. : COD GHOST-ot tudom)? Meg egész ősszel mik lesznek a kínálatok (pl. : F1, GTA V)?

Legjobb válasz: Ghosts még nem jött ki, november elején fog The Last of Us Payday 2 Splinter Cell: Blacklist Outlast Grand Theft Auto V ^nyáron és most szeptemberben ezek jelentek meg késõbbiekben még jön: Battlefield 4 CoD Ghosts Assassin's Creed IV: Black Flag Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst

Ghosts még nem jött ki, november elején fog The Last of Us Payday 2 Splinter Cell: Blacklist Outlast Grand Theft Auto V ^nyáron és most szeptemberben ezek jelentek meg késõbbiekben még jön: Battlefield 4 CoD Ghosts Assassin's Creed IV: Black Flag Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst
Megjelent Játékok amik jok az gta v FIFA 14 amik õsszel jonnek azok pedig bf4 cod ghosts tavasszal titanfall stb. Bar eleg nehez barmit is ajánlani ugy, hogy nem mondod milyen stílust kedvelsz, de azert remelem Segítettem.
Rome: Total War II is
A kérdező hozzászólása: bocsi igen nem írtam kategóriát :) mindenféle autós, akció, mindenféle típust szeretek

1 éves munkaszerződéssel dolgozom egy multicégnél 1 hónapja. Bár nem tervezünk mostanában gyereket, úgy alakult, hogy talán terhes lehetek. Ilyenkor mi történik a munkahelyen, milyen esélyeim vannak?

Legjobb válasz: Ha elõtt is dolgoztál és megvan a 365nap munkaviszonyod akkor kapsz Tgyás-t,gyed-.et.Ezeket a mostani béredbõl számolják majd. Ha lejár az 1év megszûnik a munkaviszonyod,de mivel ez elõtt megszülsz így jogosult leszel minderre.

Ha elõtt is dolgoztál és megvan a 365nap munkaviszonyod akkor kapsz Tgyás-t, gyed-.et.Ezeket a mostani béredbõl számolják majd. Ha lejár az 1év megszûnik a munkaviszonyod, de mivel ez elõtt megszülsz így jogosult leszel minderre.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ!

Milyen helyzetben vannak mostanában a webdizájnerek?

Idén érettségizem, SZTE proginfóra megyek tovább. Viszont érdekel a webdizájnerség, szeretek photoshoppozni és nem is vagyok olyan rossz véleményem szerint.

Legjobb válasz: 10 éve vagyok webdesigner. Cégnél dolgozom, illetve szabadidõmben is vállalok munkákat. Ha jól csinálod meg lehet élni belõle. Nagy a konkurencia, de rengeteg a hozzá nem értõ, egyik napról a másikra átvedlett webdeisgner akiket sosem tudtam hova tenni. Mindenesetre sokat köszönhetek nekik, mert a munkáim elég nagy százalékát teszik ki az olyanok, hogy egy amatõr által gányolt oldalt kell újra megcsinálni :) Fõiskolai infós diplomám van, de ezt kb. mindenki leszarja, csak azt nézik milyen referenciáim vannak. Egyébként meg ugyanaz a helyet, mint bármelyik szakmában: ha jól csinálod és megfelelõ a hozzáállásod, akkor meg tudsz belõle élni.

10 éve vagyok webdesigner. Cégnél dolgozom, illetve szabadidõmben is vállalok munkákat. Ha jól csinálod meg lehet élni belõle. Nagy a konkurencia, de rengeteg a hozzá nem értõ, egyik napról a másikra átvedlett webdeisgner akiket sosem tudtam hova tenni. Mindenesetre sokat köszönhetek nekik, mert a munkáim elég nagy százalékát teszik ki az olyanok, hogy egy amatõr által gányolt oldalt kell újra megcsinálni :) Fõiskolai infós diplomám van, de ezt kb. mindenki leszarja, csak azt nézik milyen referenciáim vannak. Egyébként meg ugyanaz a helyet, mint bármelyik szakmában: ha jól csinálod és megfelelõ a hozzáállásod, akkor meg tudsz belõle élni.

Obiba vett valamelyikőtök mostanában függönyt? Milyen a választék? Milyen árban vannak?

Legjobb válasz: Tavaly télen vettünk a melléképületükbe. Kimaradt(vég) darabok közül válogattunk,nagyon le voltak árazva. Csalódás volt! Eredeti áron drága függönyök lettek volna...és még is -Kisütötte a nap a színét -Nagyon megy a színe mosáskor Sötétítõ függönyrõl van szó.

Tavaly télen vettünk a melléképületükbe. Kimaradt(vég) darabok közül válogattunk, nagyon le voltak árazva. Csalódás volt! Eredeti áron drága függönyök lettek volna...és még is -Kisütötte a nap a színét -Nagyon megy a színe mosáskor Sötétítõ függönyrõl van szó.
A kérdező hozzászólása: Nekem sima függöny kellene, nem sötétítõ:) Szerintem akkor azok sem lehetnek azok a jó minõségûek.Nagyon köszönöm a válaszod.

Jártatok mostanában a fehérvárcsurgói strandon? Milyen állapotban van? Linkelnétek képet? Seholsem találtam.

Fontos lenne még ma!

Legjobb válasz: illetve nem strand,hanem víztározó,fürödni szeretnénk,és nem tudjuk, hogy milyen a part,koszos-e vagy ilyesmi,mert régen anyukám szerint nagyon koszos volt, de ez régen volt, vagy 6-7 éve .csak van változás...tudja valaki? lécccccciiiiii

A kérdező hozzászólása: illetve nem strand, hanem víztározó, fürödni szeretnénk, és nem tudjuk, hogy milyen a part, koszos-e vagy ilyesmi, mert régen anyukám szerint nagyon koszos volt, de ez régen volt, vagy 6-7 éve .csak van változás...tudja valaki? lécccccciiiiii
A fehérvárcsurgói strand már nem létezik, mert az ÁNTSZ nem engedélyezi a strand kijelölését, nem biztosítottak a megfelelõ körülmények pld: 50 méterre vízöblítéses WC stb..., ettõl függetlenül sokan fürdenek saját felelõsségre a volt strandon.
Milyen Molos maci?
A kérdező hozzászólása: http://www.cserkeszdbemindet.hu/
nemhiszem hogy ugyan azaok de nem bzti
nem ugyanolyanok, a mostani pontok tappancs alakúak
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ:)

Milyen szobák vannak a szent Isván kórházban, Babás vagy sima szobák? Mik a tapasztalatok a hellyel kapcsolatban? Nővérek szülésznők aranyosak? Szült ottt valaki mostanában? Vagy készül oda?

Kb egy hét múlva megyünk, és izgulok még sosem voltam kórházban, jó ellátást kap a babám? tudtok valami netes oldalt?

Legjobb válasz: Akkor én pontosítok(mint ott szült kismama):mivel ez egy bababarát khz,24 órában veled van a baba(nem is nagyon van lehetõség arra,h beadd a csecsemõsöknek,mivel hely sem igen van).Most alakították át,az 5 és 6 ágyas kórtermekbõl 4 ágyas fürdõszobás kórtermek lettek.A szülésznõk kedvesek(ha nem fogadott akkor is) és profik(ez a dokikról is lemondható)A nõvérek is nagyon segítõkészek,de bármit tudni akarsz KÉRDEZD ÕKET,mert nagyon elfoglaltak,így maguktól nem biztos,h mindent mondanak.A babád és te is jó kezekben lesztek,ebben biztos vagyok.A khznak van honlapja,sok-sok információval.Könnyû,gyors szülést.

Akkor én pontosítok(mint ott szült kismama):mivel ez egy bababarát khz, 24 órában veled van a baba(nem is nagyon van lehetõség arra, h beadd a csecsemõsöknek, mivel hely sem igen van).Most alakították át, az 5 és 6 ágyas kórtermekbõl 4 ágyas fürdõszobás kórtermek lettek.A szülésznõk kedvesek(ha nem fogadott akkor is) és profik(ez a dokikról is lemondható)A nõvérek is nagyon segítõkészek, de bármit tudni akarsz KÉRDEZD ÕKET, mert nagyon elfoglaltak, így maguktól nem biztos, h mindent mondanak.A babád és te is jó kezekben lesztek, ebben biztos vagyok.A khznak van honlapja, sok-sok információval.Könnyû, gyors szülést.
Szia! Hát csatlakozom az elöttem szólokhoz, nekem se volt egy pozitív élmény az István kórház.A második babámat nem is ott szültem.Velem közölték szülés közben hogy nincs epidurális érzéstelenítõjük mert elfogyott... Pedig egész terhesség alatt arra készültem hogy azzal szeretnék mindenféleképpen szülni.Hát megtudtam milyen a természetes szülés.Amugy meg tényleg minden ugy van ahogy az elöttem írók is leirták.Ha front van káosz van a korházban, nincs hely, a szobába bárki jöhet mehet.
22.11.es vagyok Hát azért mert baba mama barát a kórház, azért szerintem egy kicsit zavaró amikor szoptatni próbálsz és a két szobatársad pereputtya ott van melletted 1méterre és téged néz, se pihenni se semmit nem tudsz nyugodtan csinálni.A szülésrõl meg annyit hogy volt fogadott szülésznõm, orvosom, és még se szólt egyikse hogy ilyen helyzetek vannak, pedig a én is lebeszéltem elõre a szülésznõmmel hogy EDA-val szeretnék szülni.Csak aszülésznõm éppen nem ért rá bejönni...Utólag persze én is megtudtam, hogy szokott nekik félretéve, amiért neked kell fizetni(hozzáteszem én bármennyit fizettem volna érte).És igazad van nem muszáj ott szülni, és én nem is ott szültem a második babámat...
Elõzõ vagyok, még annyit, a szülésznõknõk közül vannak nagyon jók, de a csecsemõsök azok, nagyképûek, és úgy viszik a gyerekeket, mintha valami csomag lenne, nem pedig egy baba.Meg bementem az egyik szobatársammal fürdetést megnézni, tanulás céljából, és ki sem mosták egyik gyerek után a kádat, kiöntötték a vízet, és minden gyereket ebben fürdettek, semmi fertõtlenítés, semmi kimosás, szóval ez nekem kicsit fura volt, hogy nem adtak a higiéniára.
Még mindig a 2. vagyok.Annyira sajnálom lányok, h nektek ilyen rossz tapasztalatok van!És én csak 3 napot töltöttem bent, de nekem minden kerek volt(2 gyereket szültem ott).Rajtam kívül 2 barátnõm is ott szült, az egyik megint várandós, és oda megy megint szülni... Velem a dokim és a szülésznõm is nagyon korrekt, profi és segítõkész volt, de uezt tudom mondani a nõvérekrõl is(pedig õk nem kaptak egy fillért sem).És eddig még nem is írtak negatív dolgokat az Istvánról, pedig volt már egy pár kérdés ezzel kapcsolatban.Minden jót nektek, és remélem mihamarabb elfelejtitek a rossz emlékeket!
Szia. Igaz én csak látogatóban voltam ott, de a egy szobában lehet veled a baba, boldog-boldogtalan bemehet a szobába látogatóba. Ahol az ismerõsöm feküdt, abban a szobában 3 ágy volt, az ágy elég kényelmetlen és magas, a szoba kicsit lepukkant, de elviselhetõ. A többirõl sajnos nem tudok nyilatkozni! Könnyû szülést kívánok Neked! 32 hetes
Én tavaly ott szültem, de jót sajnos nem tudok mondani.Rosszat sokat tudnék.Majdnem meghaltam a babámmal a szüléskor, mert bénáztak.Ha részletesen érdekel írhatok.
Sajna nekem a Szülész nõgyógyászom mondta még annó egy éve, hogy szörnyû egy kórház, és õ oda be nem teszi többet a lábát.Nagyon rossz véleménnyel volt!Nekem ott volt egy abortuszom, és elég rosszul altattak el mert féligmeddig fent voltam és emlékszem a legrosszabbakra, mint végül akkor kiderült kevés altatót adtak, azt nem tudom már, hogy miért de nagyon gáz nem?Magyarul nem voltam altatva csak kábítva!Nagyon stresszel még mindig!Most 24-hetes vagyok és aszthiszem oda tartozom mert a 8.kerületben lakunk, vagy rosszul tudom?Lehetne esetleg a Nõgyógy.Klinikán szülnöm itt az Üllõi úton?Ott született a kislányom is!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!