Találatok a következő kifejezésre: Milyen most baba (50 db)

Linkelnétek a hasatokról képet hogy milyen most a baba után?

Köszönöm

Legjobb válasz: Nem. Nagy és lóg a bõr. 3 gyerekem van.

Nem. Nagy és lóg a bõr. 3 gyerekem van.
nem, pedig nincs takargatni valóm, de ez az oldal nem erre való
A google képkeresõ lehetõsége a te barátod is... ott nézegethetsz képeket.
?!!
Ikreket szültem akik 3 kiló felett voltak úgyhogy gondolhatod.
A kérdező hozzászólása: Én tök vékony vok pl de még így is van egy kis úszógumim, ami ha állok nincs is csak ha leülök akkor észrevehetõ...
Nekem egy kis haj van rajta (3 kiloval vagyok tobb mint terhesseg elott es most 7, 5 honapos a kisfiam). De igy 32 evesen mar nem is varok tobbet. :)
Nekem terhesség elõtt is szép, lapos, izmos hasam volt, és szülés után is az. Se bõr, se hurka, se háj.
Az enyén ugyan olyan, mint szülés elõtt, bár én már 10 hónapja szültem. Egyedül a barna csík maradt meg középen.
Ha gondolod elküldöm priviben... 4hónapos a babám és semmi nem látszik, egy másodpercet se tornáztam, de a szoptatással lement minden plusz és már a bõröm is visszahúzódott:)
A kérdező hozzászólása: Igazából az érdekelne hogy maradt-e vkinek teljesen ugyan olyan szép, hibátlan, nem lógó hasa mint szülés elõtt? hogy létezik ilyen? h vkinek kicsi úszógumija sincs?
Sportoltam mindkét gyerekem után mindkét terhességemnél 10-12 kilót híztam, kentem a bõröm mindenfélével, mindhiába. Visszafogytam de a hasam csíkos, és lóg és rosszul vagyok ha csak eszembe jut. A barátnõim nem tornáznak, nem fogytak vissza még szülés óta igazán vagy aki visszafogyott annak is, szép maradt a hasuk, ugyanolyan a bõr is mint volt. Én cak azt mondom erre: hogy GENETIKA, meg hogy nincs igazság a földön:) )
A kérdező hozzászólása: akkor csak az írjon aki akar küldeni (PL AKINEK SZÉP MARADT ÉS BÜSZKÉLKEDNE..VAGY SZÍVESSEN MEGMUTATNÁ)....köszi..
Küldeni nem tudok. De már 3 hét után a régi ruháimat hordtam. Nincs csík, nem lóg a bõr. 19 hónapja szoptatok, 5-6 kg-val vagyok kevesebb mint terhesség elõtt. Még híznom is kellene.

Milyen most futó baba foto pályázatok vannak?

Nagyon szeretném megmutatni országnak-világnak, hogy mennyire gyönyör? kislányom született, hová lehet beküldeni a fotóját, ahol megjelenik és például el tudom tenni az újságot emlékbe neki. A Pampers-ös pályázat nem érdekel. Köszi!

Legjobb válasz: www.bastiano.hu babavilag.hu

http://www.bastiano.hu babavilag.hu
http://www.babamamatudakozo.hu Itt a minisztár szóra kattintva tudod nevezni a picúrod.

Akiknek most sem sikerül a baba, hogyan élitek meg? Milyen jó karácsonyi ajándék lett volna

nekem nem sikerült nagyon rossz érzés, már kezeltek, szuriztak,mégsem szánt meg az ég:(

Legjobb válasz: Nagyon nehezen élem meg de tovább kell lépnünk.Minden hónap új remény csak néha úgy érzem egyre haloványabb.Viszont sosem szabad feladnunk!!A környezetemben sokan azt mondják hogy nem szabad stresszleni, és már orvos is mondta hogy a lelkemet kell rendbe tennem és össze jön a baba.Most aztán össze akarom szedni magam örülni annak hogy jó munkám van ahová szeretek menni, most itt van a karácsony aztán jön a jó kis szilveszter.Tovább kell lépnünk ami nagyon nehéz de hidd el egyszer nekünk is sikerülnie kell.:)

Nagyon nehezen élem meg de tovább kell lépnünk.Minden hónap új remény csak néha úgy érzem egyre haloványabb.Viszont sosem szabad feladnunk!!A környezetemben sokan azt mondják hogy nem szabad stresszleni, és már orvos is mondta hogy a lelkemet kell rendbe tennem és össze jön a baba.Most aztán össze akarom szedni magam örülni annak hogy jó munkám van ahová szeretek menni, most itt van a karácsony aztán jön a jó kis szilveszter.Tovább kell lépnünk ami nagyon nehéz de hidd el egyszer nekünk is sikerülnie kell.:)
Ne ez a dolog tegye ki az életed! Nem igazíthatod minden tetteted és mozdulatodat ahhoz, hogy gyereket akarsz! Tudom, hogy ez durván hangzik, de így van. Nekem két év után sikerült, sajnos, méhen kívüli lett, jelenleg is kórházi kezelés alatt állok, az ünnepekre engedtek haza. Én is azt reméltem, hogy karácsonykor ez lesz egyik meglepetés a családnak, de sajnos, az élet máshogy gondolta. A pakliban minden benne van, el kell fogadnod. Elgondolkodtál már azon, hogy hogyan éled az életed, ha mégsem lesz gyereked? Gondolkodj rajta, azután érjen kellemes meglepetés. Nekünk így volt... :)
A kérdező hozzászólása: Hát igaz, de nehéz néha nemtudom megtenni hiába határozom el hogy elék gyerek nélkül, és majd jön, de hát kezelnek hogyan feledhetem el ...hisz benne vagyok nyakig a baba projetbe mert egyszerûen magától nem sikerülne. 3 éve várunk. türelem meg elszállt már 1 éve... utólsó neked most baba van?vagy nincsen?
Szia! Nekem pont egy héttel karácsony elõtt jött meg. Úgy bömböltem mint egy nemnormális. Annyira bíztam benne, hogy most sikerülhet. Stimuláltak és minde klappolt és még is mag jött. Egy világ omlott össze bennem. Én is szerettem volna karácsonyi ajándéknak a caládnak. Már tul tettem magam , még jó , hogy jött az ünnep de én most fel adtam, nem érdekel tovább. Unom a vizsgálatokat a várakozást. Meg jön nem jön?! kész zerintem össze kellene hozni egy ilyen fórumot élõben. Talán jobban ki tudnánk beszélni ezeket a dolgokat magunkbol, mert én nem szeretem megbeszélni ezeket a dolgokat senkivel , úgy érzem szánnak, sajnálnak. Látod vagyunk így egy páran, engem már ez is vigasztal kicsit, hogy nem vagyok egyedül. BOldog karácsonyt és egy babás új évet kívánok neked!
A kérdező hozzászólása: utólsó. van kedved levelezni emailben?irj emailt ha van.


A baba megszületése után milyen támogatások járnak az anyának, vagy hogyan kell igényelni őket mi jár egyátalán? Az anyasági támogatás vagy a gyed több mint a betegállomány amit most kapok? A családi pótlék már a baba megszületése után jár?

el?re is köszönöm

Legjobb válasz: Szia! A baba megszületése után kaphatsz egyszeri anyasági támogatást, ennek összege kb. 60 e Ft, a magyar államkincstárnál kell igényelni, ahogy a családi pótlékot is. http://www.allamkincstar.gov.hu/hu/csaladtamogatas Míg a TGYÁS fél évig jár, ennek összege kb. annyi, mint a táppénzed, ezt követõen a baba 2 éves koráig kaphatsz GYEDET, ennek összege maximálva van (bruttó 93 e Ft körül.) http://www.oep.hu/portal/page?_pageid=34,55404&_dad=portal&_.. http://www.oep.hu/portal/page?_pageid=34,55452&_dad=portal&_..

Szia! A baba megszületése után kaphatsz egyszeri anyasági támogatást, ennek összege kb. 60 e Ft, a magyar államkincstárnál kell igényelni, ahogy a családi pótlékot is. http://www.allamkincstar.gov.hu/hu/csaladtamogatas Míg a TGYÁS fél évig jár, ennek összege kb. annyi, mint a táppénzed, ezt követõen a baba 2 éves koráig kaphatsz GYEDET, ennek összege maximálva van (bruttó 93 e Ft körül.) http://www.oep.hu/portal/page?_pageid=34, 55404&_dad=portal&_.. http://www.oep.hu/portal/page?_pageid=34, 55452&_dad=portal&_..
Szia! Mindent (kivétel a terhességi-gyerekágyi segély, más néven szülési szabadság)csak a baba születése után tudsz intézni. Interneten néztem én is ezek után. Ezeket kell intézni szülés után: a baba születési anyakönyvi kivonata és a lakcímkártyája (ezt vagy a korházban adják majd oda, vagy a polgármesteri hivatalban), a baba taj-kártyája (OEP-nél intézhetõ), a baba adó kártyája (ezt azthiszem majd autómatikusan adják a babakötvény miatt), terhességi-gyerekágyi segély (OEP oldaláról lelehet tölteni hozzá formanyomtatványt és az igényt a munkahelyen kell benyújtani), egyszeri anyasági támogatás (Magyar Államkincstár oldaláról tölthetõ le hozzá formanyomtatvány és oda is kell benyújtani szülést köv. 180 napon belül), gyermekgondozási díj (gyed a baba 2 éves koráig kérhetõ) (OEP oldaláról lelehet letölteni hozzá formanyomtatványt és az igényt is oda kell benyújtani), gyermekgondozási segély (gyes a baba 3 éves koráig kérhetõ) Magyar Államkincstár oldaláról tölthetõ le hozzá formanyomtatvány és oda is kell benyújtani , Családi pótlék (Magyar Államkincstár oldaláról tölthetõ le hozzá formanyomtatvány és oda is kell benyújtani ), babakötvény - életkezdési támogatás (Magyar Államkincstár intézi) Remélem segítettem. Üdv.: 21. hetes kismama
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítségeteket! sok sok egészséget nektek!
Lakcímkártyát majd küldik egy pár nap múlva.Adó kártyát nem kaptunk úgy kellet igényelni.Egyszeri anyaságit Magyar Államkincstárnál kell igényelni(63 ezer ft körüli), meg a családi pótlékot.Gyed annyi mint a táppénzed és azt OEP-nél kell igényelni, mindenhova kell a szül.anyakönyvi kivonat sehol ne hagyd ott vissza kell adniuk erre figyelj oda.

Szerintetek nagy a babám? 3000grammal és 50cm-rel született és most lesz 4. -én 5 hónapos és 8500gramm és 65cm! Tápszeres baba. A gyerekorvos ki van borulva, hogy milyen nagy. Szerintetek is?

Legjobb válasz: A hosszával szerintem semmi gond. Valóban nagy súlya van, de lassan le fog lassulni a hízása, hogy próbál majd mászni és hasonlók. Ha normális mennyiséget eszik tápszerbõl, nem bukik, vagy hány sokat, egészséges, boldog baba, akkor szerintem semmi probléma. Nem tudom hozzátáplálod-e, de akár elkezdheted és lassan csökken, a tápszer mennyisége, bár ha jó étvágyú baba, akkor mindegy:)

A hosszával szerintem semmi gond. Valóban nagy súlya van, de lassan le fog lassulni a hízása, hogy próbál majd mászni és hasonlók. Ha normális mennyiséget eszik tápszerbõl, nem bukik, vagy hány sokat, egészséges, boldog baba, akkor szerintem semmi probléma. Nem tudom hozzátáplálod-e, de akár elkezdheted és lassan csökken, a tápszer mennyisége, bár ha jó étvágyú baba, akkor mindegy:)
Az.enyém 9 hónaposan 12 kiló és 78 cm 3200 grammal született. Itt azért azt is nézni kell ám hogy ti milyen testalkatúak vagytok, milyen a csontozatotok, Ha van a közeli rokonok között magas, erôs testalkatú ember rá is hasonlíthat. Nálunk a férjem nem kicsi és a családjában nem ritka a két méteres "példány" sem. Az elôzô kettô gyerek " normális" méretû :) a pici viszont tul tesz mindkettôn.
majd leadja, ha elkezd mozgolódni, de valóban kicsit kövérke, az enyém 6 és fél hónapos fiú, 71 cm és 8-8 és fél kg, pont jó.
Unokatesóm kisfia (koraszülött volt)2700 gr-mal született, 6 hósan 8500 gr és 68 cm volt, õ anyatejes volt. Ha elkezd mozogni, úgyis le fog lassulni a hízás.
A kérdező hozzászólása: Õ is korababa volt, 36hétre született...Már elkezdtem a mellétáplálást és a tápszert is lecsökkentettem!Az Apukája sem kis ember! Igen azért elég "hurkás"baba!! Jól van akkor azért nem aggódók annyira...
Nem kell foglalkozni a beszólogatókkal. A kisfiam 4 kg/57 cm-rel született, 5 hósan 75 cm és 8500 gr volt. El volt halva a doki+védõnõ, hogy mekkora. A genetikán sokminden múlik.
Én babám nem volt koraszülott, irõre jött 3050gramm és 51cm volt, 5hónaposan 6900gramm és 67cm volt. Enyém is születésétõl tápis volt. Nagy a babád, de ez nem jelent bajt. Valószínû, hogy genetikailag ilyen, nem hinném, hogy a tápszertõl. :) Ha mindenben kiegyensúlyozott, jókedvû-étkû-alvós baba, akkor semmi baj. Ha többet mozog, akkor majd megáll a súlya, és nem fog ilyen ütemben nõni. Én babámnak pont 5hósan állt le az intenzívebb gyarapodása, õ kb 2hét mulva lesz egy éves, és most 8300gramm. :) ))
A hossza teljesen átlagos, viszont a súlya túl nagy, szóval kicsit kövér.
Az hogy hurkás még nem azt jelenti hogy kövér, lehet nezézscontozatú stramm és erôs . A számok önmagukban semmit nem mondanak
Hát elég nagy...Lányomra is mondja a védõnõ hogy túl sokat eszik, de õ 90%-ban tejcsis.Õ 3400/56al született 4.-én lesz 4 hónapos és addigra lesz 7kg legalább és olyan 64centi.
Kis dundika, édes lehet :) Az én fiam is ekkora volt, mondjuk õ másfél kilóval nagyobb és 7 centivel hosszab volt, mikor megszületett. És anyatejes. Mit javasolt az orvos? Egyébként ha majd beindul a mozgásfejlõdése, lehet stagnálni is fog a súlya.
Ha azt nézük, hogy 1 éves korára kell megháromszorozni a születési súlyát, a tiéb pedig 6 hónaposan már túl lesz rajta, akkor igen, nagy. Ha anyatejes lenne, akkor nem tehetsz semmit, max. örülsz, hogy jó a tejed. De így, hogy tápos, szerintem elkezdheted hozzátáplálni gyümölccsel, annak közel sincs olyan kalóriatartalma, mint a tápszernek. Egyébként pedig ha elkezd forogni, kúszni, majd lassul a hízás üteme.
Az én fiam 1 évesen 8300g. Bár õ 2160g-al született. Mégis azt gondolom, hogy talán egy kicsit nagy. Egyébként arányos baba? Vagy duci egy kicsit? Az is lehet, hogy csak nekem tûnik nagynak... Bocsi, ha nem segítettem. :)
kisfiam 7 hónaposan kerek 10 kiló, de magas is hozzá, csak anyatejes. Igen, elég nagy babóca! :-) de soha nem borultak ki, csak dicsérték, mert nagyon erõs hozzá :-) 4 kilóval született. Utánanéztem, 5 hónaposan 8350 gramm volt és 68 centi.
Hát elég egy duci baba lehet, csak ne hogy a szíve károsodjon, remélem nem túl etetve van. Amúgy szerintem nem nagy baba az én lányom 70 cm volt csak ehezz 7 kiló de viszont õ télleg ducika, persze majd el kezd mozogni és ha akkor nem megy le róla az lesz nagy baj nem ez ami most van. :) Nyugodj meg ráérsz akkor stresszelni ha egy éves korábban is ilyen duci lesz.
Szép nagy! :) De ne legyen emiatt rossz érzésed, inkább legyél büszke és örülj hogy jól van a kisbabád! Az hogy az orvosotok ki van borulva, hogy milyen nagy, ne vedd magadra, csak nem az a növekedési ütem az átlagos és ezt némelyik a maga stílusában, modorában közli is. Amúgy meg a tápszernek amúgy sincs köze ahhoz hogy 15 centit nõtt 5 hónap alatt ez inkább genetika. Majd szépen lelassul ez amikor elkezd mászni, menni.
Az én kisfiam 4 hónaposan 9 kiló és 72 cm volt. Fél évesen 10 kiló, egy évesen 11 kiló és 80 cm volt. Ahogy elkezd mászni lelassul ez a gyors gyarapodás.
Az én csemetém is 6 hósan 8100 gr volt, és 71 cm. Nálunk is mindig ment a csodálkozás, csak õ anyatejes volt. Lehet, hogy nagyobb a korához képest.
utolsó vagyok, mármint a hízás fog lelassulni. A kisfiam is kb ennyi kiló volt, bár õ 68 centi. Mindig megjegyezték, hogy jó stramm kis kölök. LAssan két éves lesz és 12-13 között van és 92 centi.
Az én kisfiam is ilyen nagy növésû, 3890grammal és 57 cm-rel született, a héten lesz 6 hónapos, most 75 cm és 9 kg. egyáltalán nem duci vagy ilyesmi, hurkái se nagyon vannak. Szerintem az a lényeg, hogy önmagához képest arányos legyen, de ha van is 1 kis felesleg, ne aggódj miatta, majd le megy ha elindul :)
Nekem ekkora a hasam, talán picit nagyobb. Kislány és 27 hetes(magamból kiindulva, bár nekem második baba).
23.hét, lány
22-23hét és kislány:) Nincs is nagy sulyod, csinos vagy:)
Én nem mondtam volna meg, h te 85kg vagy:O Sokkal kevesebbnek tûnsz és igazad van, most nem az a fontos:) Második.
18.hét, kislány! Gratulálok! Jöhet a "megfejtés"! :)
22.hét kislány és csini vagy:)
javítom:) * most leszel
Most leszek 21 hetes és fiú :) 20hkm
21 hét és kislány!
A kérdező hozzászólása: http://www.kepfeltoltes.hu/view/120527/2012-05-27_14.05.07_w..
Magamból kiindulva 14.hét vagy max 16. és kisfiú mondjuk.És én nekem se jött fel kiló csak a 20.héten és mégis nagy hasam volt már a 14.héten is
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, nagyon drága vagy. Én azért kicsit sokallom. 170cm-hez 85kiló. De ezen már nem bánkódok, most nem ez a legfontosabb :) Még várok tippeket, aztán megírom.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi mindenkinek. :) Ezek szerint nincs is nagy pocakom, szinte tökéletesen tippeltetek :) Holnap töltöm a 21. hetet, és eddig 3x is kisfiúnak mutatta magát. A dícséretekért külön köszönet :)

Első szandálnak mekkorával vegyek nagyobbat, milyen gyorsan nől a babák lába, mert az szeretném ha most veszek akkor az nyár végéig jó legyen? 10 hónapos baba Ja és a Siesta jó?

Legjobb válasz: Hát az attól függ...... Ha már áll, meg megyeget, akkor ne vegyél nagyobbat, mert nem fogja jól tartani a lábát. Nõni igazából kb most kezd majd jobban. Nekünk 6-8,5 hó közt elég volt egy cipõ, most meg havonta nõ ki egyet.

Hát az attól függ...... Ha már áll, meg megyeget, akkor ne vegyél nagyobbat, mert nem fogja jól tartani a lábát. Nõni igazából kb most kezd majd jobban. Nekünk 6-8, 5 hó közt elég volt egy cipõ, most meg havonta nõ ki egyet.
igen a siesta jó , változo kinek milyen ütembe nöl a lábija, ugy nézheted hogy a babád eddig milyen ütembe nölt, ha kicsi törékeny akkkor talán tovább hord egy méretett de az én babám nagyobb a korához képest ö gyorsabban fejlödhet. Így volt a nagy fiamnál .
u.i.: Siesta jó, bár én úgy tudom, befejezték a gyártást, és valami Max(???) van helyette. Kérdés, megér-e annyit(10-15 ezer, és 1 hónapig jó...).

Milyen ételeket kell kerülnöm a terhesség alatt? (Most lettem terhes, első baba, és kicsit tapasztalatlan vagyok).

Legjobb válasz: Szia! Tenger gyümölcsei, camambert sajtok (a penészgomba miatt). Biztos van még, de most ezek jutnak eszembe. A puffasztó ételeket is szokták mondani, de én ettem azokat. Most viszont nélkülöznöm kell, de hát valamit valamiért. :-) Jó babavárást! 1 hónapos kislány anyukája

Szia! Tenger gyümölcsei, camambert sajtok (a penészgomba miatt). Biztos van még, de most ezek jutnak eszembe. A puffasztó ételeket is szokták mondani, de én ettem azokat. Most viszont nélkülöznöm kell, de hát valamit valamiért. :-) Jó babavárást! 1 hónapos kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Nagyon könnyû, gyors szülés volt. 3500 grammal és 57 centivel született. :) Jól vagyunk mindketten, köszi szépen :) !!
Gratulálok nagyon
Szia! Jó étvágyat mindenhez, amit megkivánsz, csak ne vidd túlzásba, mert akkor kihányhatod! Sok boldogságot, jó egészséget!:) ))
Nagyon gratulálok! De jó neked! Én is szivesen babáznék már:) 14 heteske
Szia, Ha minden tanulmányban könyvben szájhagyomány útján terjedõ dolgot kihagynánk az étkezéseinkbõl, akkor a végén a kpt ehetnénk, amibõl a kaját vennénk magunknak. Kerüld ami nyers tojásos, nyers húst( nem valószínû, hogy nyersen rágcsálnád a rántott húsnak valót, de a vágódeszka elmosása az most még alaposabb legyen, tatárbifit:( a félig sütött/fõtt húsokat) ami piszkos, alaposan mosd meg a gyümit, a salátának valót, ha lehet inkább vedd meg a fejes salit+az alapanyagokat és te vagdosd össze, mint mondjuk a zacsiba zárt "kész" saláták, mert lehet nem elég tiszták(föld, bacik, permet anyagok), aminek csak egy nap a szavatossága, azt se edd meg, biztos ami biztos, sajnos a penészes sajtok is kiesnek. Ha ezekre figyelsz, akkor ezen felül mindent ehetsz, amit eddig is, és kívánod is.
A kérdező hozzászólása: Köszi
Tatár bifsztek, nyers tojásból készült sütik (fagyit lehet, abban nincs tojás, csak tojáspor, ami hõkezelve készült).
6honapos a kis fiam, es en vegig a terhessegem alatt azt ettem, amit megkivantam!!Meg Chili szoszt is , ugyan ugy mint terhessegem elott!! Szerintem semmi sem art a kicsinek, amiben nincs tul sok koffein, vagy ehez hasonlo dolog! Meg mindig szoptatom a kis fiam, es most is eppen ugyan ugy taplalokozom, ahogyan ezelott, es soha semmi baj sem volt!! En ugy tudom, hogy amiket most terhesen eszel(bab, kel stb.) azokat nyugodtan eheted a szules utan is! En Hollandiaban elek, es itt is szultem, es miutan a kicsikem megszuletett, azonnal kaptam egy jo kis levest, amitol rengeteg tejem lett! Ebben a levesben volt, sparga, zoldborso, bab, zoldbab, es csicseri borso is! Nalunk sosem volt gond, kivanom ezt Nektek is!! Nagyon jo baba varast kivanok, es sok boldogsagot az egesz csaladodnak:)
Elõzõ vagyok. Most olvasom, hogy közben megszületett a kisbabád! Nagyon gratulálok, és sok bolgogségot, jó egészséget kívánok nektek! :)
Szia! Gratulálunk Benedekhez! Második válaszolód vagyok, azóta nekem is megszületett a kisfiam Roland, 2009.10-3-án.:) Üdv az anyukák táborában!
gratulalok es jo egeszseget nektek! varjuk a szules tortenetedet!!!!
Gratulálok! 9, 5 hós kislány anyukája (amúgy anno az 1. válaszoló voltam). :-)
szia!Gratulálok a babócához :) Fõleg a puffasztó ételeket nem ajánlom én sem(pl, káposzta, bab). Fõleg az elején meg az utolsó három hónapban( ilyenkor amúgy in nagyon mozgalmas odabenn) mert rendesen lehet tõle feszülni.A középsõ három hónap amúgy egész jól eltelt legalábbis nálam.Nyers húsból készült ételek (tatár beafsteack, szusi), nyers tojással készült sütik(tiramisu, imádom!!!)nyers penészes sajtok(camambert imádom!!! és társai)szénsavas italokkal is csínján kell bánni. Ihatsz de mértékkel. A többiek is nagyon hasznos tanácsokat adtak.Jó babavárást :) üdv:28 km
A kérdező hozzászólása: 2010.1.10.-én éjjel megszületett a kisfiam, Benedek. Köszi a válaszokat mégegyszer. Még írhattok válaszokat.
A kérdező hozzászólása: köszönöm
A hülyeség amit megkívánsz:) a fiam a meleg tejcsi mézzel és citromlével "koktélt" kérte párszor az elején. Más a látványtól is hányt, én meg vigyorogva ittam:) Jó étvágyat:) ÉS boldog Pocakosodást
A kérdező hozzászólása: Köszi! Sok minden hülyeséget megkívántam: pl uborkalé meg tejfölös sajtos chips(pedig utálom):::
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm. Nektek pedig jó babázást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
A kérdező hozzászólása: Akkor én is gratulálok Neked! Köszönöm a válaszokat!

36hetes vagyok! 1. gyermekem fiú, 3éves lesz, pont40. hétre jött, császárral! Most is kisfiam lesz! Kinek milyen tapasztalata van? Elöbb jön, tényleg nagyobb a 2. baba? S téraránytalanság után megint várható, hogy nem lesz elegendö tágulás?

Legjobb válasz: téraránytalanság miatt született császárral? Nekem az elsõ azért lett császár, mert beletekergõzött a köldökzsinórba. A második babó egy kilóval volt nagyobb, mint az elsõ. Megint császár lett. A baba buksija fogja eldönteni, hogy bevállalják-e a sima szülést, de nagy átlagban azért nagyobbak valamivel a második babócák. Az elsõ babó 40+5 napra született a második 39+6 napra. Az a szülõszobán derül ki, hogy (ha engedik a sima szülést) mennyire és hogyan tágulsz. Boldog babavárást! :-)

téraránytalanság miatt született császárral? Nekem az elsõ azért lett császár, mert beletekergõzött a köldökzsinórba. A második babó egy kilóval volt nagyobb, mint az elsõ. Megint császár lett. A baba buksija fogja eldönteni, hogy bevállalják-e a sima szülést, de nagy átlagban azért nagyobbak valamivel a második babócák. Az elsõ babó 40+5 napra született a második 39+6 napra. Az a szülõszobán derül ki, hogy (ha engedik a sima szülést) mennyire és hogyan tágulsz. Boldog babavárást! :-)
nekem elsõ lány, második fiú-azt mondják a fiúk nagyobbak, nekem totál egyformák voltak, 3, 8 kg. és ugyanannyi centik, és mindketten a 41+0 -án születtek. minden statisztikát megcáfoltam. :D sosem lehet tudni mit hoz a sors. :)
1. vagyok: elsõ gyermek lány, a második fiú, ez lemaradt :-)
A kérdező hozzászólása: 48ora vajudas utan is oxitocinnal csak4ujjnyira tagultam..szerintem megint ez lesz, s megint csaszi lesz..nekem mindegy csak ne legyen baj, mert az elsö bebit at kellett vinni a Gyekbe, mert fertõzödõtt 48ora alatt nem csodalom...szegeny, 10nap utan hozhattam haza, s remelem most ilyen nem lesz, mert velem nem volt ott a gyerekem, mint mas anyanak a gyermekagyas osztalyon..:(
szia.nekem 5éve volt az elsõ, császár volt, téraránytalanság, fájásgyengeség miatt, most múlt héten született a második babóm, nem volt eldöntve hogyan, de amikor megvizsgáltak a szülõszobán és megnézték az utolsó uh-m, meg kérdeztek az elsõrõl azonnal mondták, hogy császár!Ja egyébként az 5éves fiam nagyobb volt mint a kisasszony, de a fejkörfogat ugyanannyi. :)
A kérdező hozzászólása: szia, köszi a válaszod.. jelenleg 39hetes leszek holnap, ugyhogy már nem sok van hátra.. s én is valószinûnek tartom azóta a császárt, mert az én 37hetes uh adataim megegyeznek az egyik ismerõsöm 38!hetes adataival, s õ 9-én megszült, 40.hétre, simán, s a gyereke 3850g 57cm, 35ös fejjel, szóval, nálunk is ilyesmi várható, vagy nagyobb.. s a doki is mondta ha akkora lesz mint az elsõ, akkor inkább császár lesz.. (hát akkora vagy még nagyobb :) ugyanis a fiam is ezekkel a paraméterekkel született, csak 36os fejjel..
van valami újság azóta?

Ha lejár az egy éves biztosításom milyen Bonus-malus kategóriába esek? Új belépő vagyok és most A00-ba vagyok.

Válaszokat köszi!

Legjobb válasz: Az évek elõrehaladtával kapod mindig a bónuszokat , ezt te is tudod ! Ha lejár akkor is maradsz az A00-ba ! Ha tovább maradsz a biztosítónál , és baleset nélkül megúszod akkor mehetsz feljebb ! KÖBE = nem számít !

Az évek elõrehaladtával kapod mindig a bónuszokat , ezt te is tudod ! Ha lejár akkor is maradsz az A00-ba ! Ha tovább maradsz a biztosítónál , és baleset nélkül megúszod akkor mehetsz feljebb ! KÖBE = nem számít !
A kérdező hozzászólása: és akkor kb hány év múlva csökken a biztosítási költség?
Évente kellene "elvileg" csökkennie , mert ez idõarányos dolog ! Minél több ideig vezetsz , balesetmentesen , annál kedvezõbb a bónusz !
A kérdező hozzászólása: akkor ha jól értem ha nem okozok kárt akkor a köv évi biztosításom B01 lesz?
Igen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!