Találatok a következő kifejezésre: Milyen mosóport öblítőt használjak (2 db)

Milyen mosóport és öblitöt használjak? Ki szeretném mosni a baba ruháit!

Legjobb válasz: Én dreftet (sensitiv) használok a baba ruháihoz és fehér vagy halványzöld silant higítva a manó ruháihoz. Nem keményednek és az illatuk is nagyon jó. Mindenképpen folyékony mosószert érdemes, mert minimális az esély, hogy a ruhában marad és irritációt okoz.

Én dreftet (sensitiv) használok a baba ruháihoz és fehér vagy halványzöld silant higítva a manó ruháihoz. Nem keményednek és az illatuk is nagyon jó. Mindenképpen folyékony mosószert érdemes, mert minimális az esély, hogy a ruhában marad és irritációt okoz.
Én a Gabi termékeket használom mosásra. Kellemes az illatuk, de nem túl erõs. Jó puhák tõle a ruhák:)
Tide (sensitiv)babaruhákhoz és cocolino öblítõt használok öblítésre, persze ez is sensitiv..
Én elõször babás mosószert(folyékony) használtam és sensitive öblítõt, majd egy éves kora óta ugyanazt, mint a mi ruháinkhoz. Az öblítõt nem muszáj használni, de ha akarod, akkor azt öntsd a dobba a mosás elején, hogy jól ki legyen öblítve belõle. Nehogy érzékeny legyen rá.
én a kezdetektõl a saját mosószerümkkel(folyékony ariel) és öblítõnkkel(bip) mosom a kicsi ruháit is.nincs semmi baja. 6, 5hós kisfiú anyukája
Én folyékony Tomi Color mosószert használok, és Lenor Sensitive öblítõt.
Szerintem az a lényeg, hogy bármit is használsz, minél kevesebb vegyszer maradjon a kimosott ruhában. Én Dreft sensitivet használok, öblítõt inkább nem (gyerekorvos tanácsára), és miután lement a program, még egyszer tiszta vízzel le szoktam futtatni az öblítést. Egy két és fél éves kislány és egy 19 hetes "nemtudniki" anyukája
Azt használok, ami van otthon, általában folyékony mosószer. Öblítõt nem használok.

Milyen mosóport és öblítőt használjak majd kicsi babámnál?

Ami nem tartalmaz annyi káros vegyszert. És olyan igazi kis babaszagú öblít?t keresek hozzá.

Legjobb válasz: Nekem a Dreft sensiteivet ajánlotta a védõnõ, azt mondta, még senkitõl nem hallott rá panaszt. Az öblitõ meg szintén sensitive legyen, és jó, ha a kettõ egy márkához tartozik. A Gabinak van baböblítõje, imádom, már rég használom, pedig csak 32 hetes vagyok. Csodás babaillata van:-))

Nekem a Dreft sensiteivet ajánlotta a védõnõ, azt mondta, még senkitõl nem hallott rá panaszt. Az öblitõ meg szintén sensitive legyen, és jó, ha a kettõ egy márkához tartozik. A Gabinak van baböblítõje, imádom, már rég használom, pedig csak 32 hetes vagyok. Csodás babaillata van:-))
Az öblítõ hasznos, mert semlegesíti a mosószermaradványokat a ruhában! Én ekcémás vagyok, így sensitive öblítõt vettem, Coccolinot, és mivel bevált, kezdettõl ez van. Mosószert váltogatom.
dreft sensitive folyékony mosószer, és baba sensitive öblítõ. Dettoo :) Nekem is nagyon bejött ez a páros!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, igen én inkább ilyen jó kis babaillatút keresek. Kipróbálom:) )))
Szia. nekem a védõnõ a Tomi kristályt javasolta és semmilyen öblítõt.
szia én már két kicsin túl vagyok és semmi különöset nem használtam és persze semmi bajuk nem lett
Szia!Nekem a védõnõ aztmondta hogy az utsó mosás tiszta viz legyen mert az tuti nem irritál.Igy én végül a bonux 2in 1 vettem!Azt tettem a mosópor részébe az öblitõ rész üres.Ha meg nagyon olyannak érzetem a ruhácskák tisztaságát még elõmostam egy sima bonuxal.nagyon jó illata van és vegyszer mentes. 33 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: köszike:)
Szia. Az én védõnõm, mindenképp sensitivet ajánlott mindenbõl. Mivel én ariel persil párti vagyok, én vettem persil sensitivet, meg coccolino sensitivet.De majd egy ruhácskáját be csempészek a mi cuccaink közé, olyan 3-4 hónapos korába, és meg nézem hogy bírja-e a bõre vagy nem.Csak hogy ne kelljen mindig külön vásárolgatni.De amíg nagyon csepp ezt nem kockáztatom meg, és lehet hogy ezt sem fogja bírnia a bõre.Az ismerõseim közül mindenki sensitivet használt, be jött mindenkinek, épp most 12 hónapos az egyik legkisebb csemete a családba, és neki most kezdték el a ruháit tomi kristályal mosni, és bírja a bõre már.Jó babázást 38 hetes kismama
ariel+lenor sensitive


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!