Találatok a következő kifejezésre: Milyen mobil ideális (2 db)

Milyen mobil lenne ideális?

legyen rajta diktafon, tudjon kamerázni (úgy hogy mozog és hangja is van), filmet és zenét lejátszani, és lehet?leg nem kerül többe hetvenezernél de inkább kevesebb

Legjobb válasz: Én személyszerint a pannont ajánlom, de ez a te döntésed. Diktafon szinte minden telóben van, kamerázni -videózni- is az ujak szinte mind tudnak. ugye ha veszel, legyen jó minõségü, de ha a videó minõsége nem is a legjobb, a kamerája legyen MEGAPIXELES (nem VGA - a vga rosszminõségü a megapixel pedig minnél nagyobb annál több kis képpontból ál a fotó ebbõl következik hogy annál precizebb, pontosabb képet csinál. szerintem egy 2 MP megteszi telóra) filmet lejátszani? hát ahoz sok belsõ memória , vagy memóriabõvithetõség (veszel bele memókártyát) MP3 lejátszás is sok telóban van, ott már filmet is (ugytudom). szerintem térj be a legközelebbi PANNON (vagy T-MOB, VODAFONE) boltba és vegyél el egy telókatalógust. ott az ujjabb telók levannak sorolva meg hogy mit tudnak...az ár gyakran nincs, akkor feljössz a netre, felmész a www.pannon.hu www.t-mobile.hu vagy www.vodafone.hu oldalra és megkeresed az árát (itt is vannak amugy leirások a neten de az nem olyan áttekinthetõ, fõleg ha még azt sem tudod milyen tipusut szeretnél) de a boltban is megmondják az árát. Sok szerencsét, és jó választgatást! ;)

Én személyszerint a pannont ajánlom, de ez a te döntésed. Diktafon szinte minden telóben van, kamerázni -videózni- is az ujak szinte mind tudnak. ugye ha veszel, legyen jó minõségü, de ha a videó minõsége nem is a legjobb, a kamerája legyen MEGAPIXELES (nem VGA - a vga rosszminõségü a megapixel pedig minnél nagyobb annál több kis képpontból ál a fotó ebbõl következik hogy annál precizebb, pontosabb képet csinál. szerintem egy 2 MP megteszi telóra) filmet lejátszani? hát ahoz sok belsõ memória , vagy memóriabõvithetõség (veszel bele memókártyát) MP3 lejátszás is sok telóban van, ott már filmet is (ugytudom). szerintem térj be a legközelebbi PANNON (vagy T-MOB, VODAFONE) boltba és vegyél el egy telókatalógust. ott az ujjabb telók levannak sorolva meg hogy mit tudnak...az ár gyakran nincs, akkor feljössz a netre, felmész a http://www.pannon.hu http://www.t-mobile.hu vagy http://www.vodafone.hu oldalra és megkeresed az árát (itt is vannak amugy leirások a neten de az nem olyan áttekinthetõ, fõleg ha még azt sem tudod milyen tipusut szeretnél) de a boltban is megmondják az árát. Sok szerencsét, és jó választgatást! ;)
Múlt héten vettem a T-Mobilnál igaz céges elõfizetéssel 4020 Ft-ért 1 Motorola K1-et.Csak dícsérni tudom.Dominósan nem lehet venni.Kb. 30-40 ezer lehet 2 éves elõfizetéssel.Azért ilyen olcsó, mert régi modell (másfél éves).1 gigáig bõvíthetõ.Szerintem nagyon jó!Nézz utána a T-Mobilnál.Sok szerencsét a vásárláshoz!
Sony Ericsson w300i Én kb. egy hónapja vettem ilyet és nagyon király teló. Mindent tud, amit szeretnél.
Sony Ericsson w580i!!! Hosszú ideig tudsz rajta hangot felvenni, a kamera is stimmel, és a többi is. (Az árat is beleértve) :)
Nokia vagy Sony Eriscon azok a legjobb telefonok.....:D
Pannon, Voda, T-mobile szerintem ezek közül itt a neten is tudsz vállogatni, sõt ha talán meglátogatnál egyet személyesen is örömmel válaszolnának a kérdéseidre
Sztem a Sony-Ericssob walkman mobilok megfelelnének Neked.
Nokia N73.. ezeket mind tudja. 3 megapixeles kamera, zenelejátszás, tudsz rárakni symbian programokat (jelenleg több százezer van, pl divx lejátszók..) tud felvenni hangot és kb 60 ezer használtan.. újonnan kicsit több

Egy érintőképernyős mobil kijelzője, milyen az ideális?

Sziasztok! Kíváncsi lennék, hogy egy érintőképernyős mobilnál mikor mondjuk azt hogy ideális a kijelzője? Például mennyi inch (3.2, 4.5, stb.) és ez valójában mit határoz meg (a nagyságát ténylegesen?), és mi az amit még figyelembe kell venni a mobil kijelzőknél. Valamint ajánlhattok is mobilokat (főleg HTC-ket), amelyeknek a kijelzője top-os. Nagyon szépen köszönöm a válaszokat előre is. Bevallom, nem vagyok valami telefon zseni. De hamarosan szeretnék venni egy jó kis androidos, vagy iPhon-os telefont, így kénytelen vagyok kicsit jobban informálódni a dolgokban. A választ/(inkább) válaszokat nagy örömmel várom, nekem fontos lenne, és azt hiszem itt vannak olyan emberek akik tudnak erre válaszolni. Köszönettel: Én

Legjobb válasz: Nézd meg mindet, és olyat vegyél, amilyet preferálsz. Valakinek elég a 3.2", valakinek 4.7 kell. Nekem 3.7-4" lenne az ideális, de úgy tûnik, a közeljövõben 4.3"-os telefonok jönnek ki olyan hardverrel, amilyet szeretnék, így azt fogok venni.

Nézd meg mindet, és olyat vegyél, amilyet preferálsz. Valakinek elég a 3.2", valakinek 4.7 kell. Nekem 3.7-4" lenne az ideális, de úgy tûnik, a közeljövõben 4.3"-os telefonok jönnek ki olyan hardverrel, amilyet szeretnék, így azt fogok venni.
3, 5, 4, 0 vagy 4, 3 inch stb. ezek a képernyõ átlójának a méretét mondja el. Az inchet váltsd át centiméterbe ha úgy könnyebb.
Ember mondj már egy árat, amennyiért vennél telefont! Am egyetértek az elõzõvel. Amoled kijelzõ már-már zavarja a szemet, a sok természetellenes színével. De valakinek ez jön be. Amúgy igen, a HTC knek szép a kijelzõjük. Yupiter
A kijelzõnél a legbeszédesebb mutató a pixelsûrûség. Én 250 ppi alatt szóba nem állok telefonnal, de ez is mindenki egyéni preferenciája. A másik a subpixelek elrendezése, van Bayer matrix és pentile matrix, utóbbi primitívebb, nagy felbontás (Atrix, 275 ppi) mellett is csúnya. Harmadik a technológia, nagyvonalakban amoled és LCD. Én az utóbbit preferálom, a természetesebb színek miatt (plusz az amoledek jellemzõen pentile matrixosak, csak egy ellenpéldát tudnék mondani így hirtelen).
A kérdező hozzászólása: hali! Nos, köszi a választ. Igazából értem, lehet nem túl remekül fogalmaztam meg azt, hogy ideális. Jobban mondva bõvebb magyarázatot szerettem volna, hogy egy |!|jó|!| kijelzõ mit takar egy jó újabb mob.-nál. Ja és yupiter, ergo vehetjük úgy h minden htc kijelzõje jó?
Mindenkinek az az ideális, amit õ annak tart. Sokak szerint az iPhone 3, 5 hüvelyke az ideális méret (elvileg ezért nem növelik), de nekem például az túl kicsi. Nálam 4, 3 inch a minimum egy telónál. Annál kisebb kijelzõt már meg sem tudnék szokni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!:) Nem tudom kire gondolsz Yupiter, de köszi a választ!:) Igazából a kérdésre még nem kaptam igazi választ!:) Szóval akkor egy kijelzõnél miket is kell figyelembe venni?
Nem létezik ideális kijelzõ méret, csak olyan, ami neked tetszik vagy nem.
Am mennyit költenél a telefonra? Yupiter
Már megint te vagy? Ember 3x kérdezted már meg és már válaszoltunk is rá. De összefoglalom neked. Alsó kategóriába Telenor One Touch t vegyél. Középk. ba vmelyik Xperia t, felsõbe pedig HTC t. Yupiter
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm szépen a részletes leírást mindenkitõl!:) Ha tudnám az illetõk neveit, akkor név szerint is megköszönném, hogy nyomatékosabb legyen a köszönetem, de mivel inkább anonim jellemû a site, ezért csak így :) Nos, pár kérdésem megint akadt. Tehát akkor az inch az a képátló, más néven hüvelyk (?) thx Nos, és ez a "mezei tft" tul.képpen mi is? Ez is egy kijelzõ típus? Tudom a következõ kérdésem kicsit nem ide tartozik, de suttyomban ezt is felteszem, aki telefon guru, az úgy is tudja a választ:PP Találtam valahol a wifinél ilyen, ehehz hasonló leírásokat 802.11 b/g/n, DLNA (ezek tulajdonképpen milyen információkat adnak át? fõleg az elsõ része '802.11 b/g/n') A dlan ha nincs egy készülékben, akkor anélkül mondjuk nem tudunk egy filmet a TV-n lejátszani?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!