Találatok a következő kifejezésre: Milyen minőségűek Quelle-től rendelt elektromos (1 db)

Milyen minőségűek a Quelle-től rendelt elektromos háztartási készülékek?

Legjobb válasz: nekem bevàlt,én mindig rendelek a qelleböl,söt ruhàkat is!!!!

nekem bevàlt, én mindig rendelek a qelleböl, söt ruhàkat is!!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Az interneten van egy ojan játék hogy tankionline és el akarom vini nagy szintüre és meg kérnék valakit hogy vigye töváb?

jelszava hogy:kimcsi neve:anzika6 és csak egy valaki viheti!

1

A klímát, amit házilag sikerült felszerelnem, hogyan üzemeljen be én magam?

Vettem a egy klímát, felszereltem a beltéri és a kültéri egységet, összekötöttem a csövezést réz csövekkel, kivezettem a kondenzvizet, bekötöttem az áramot. Most itt tartok. A kültéri egységen két csap van, az egyiken van egy kiállás, azt is meg lehet nyitni az a harmadik, ez van a vastagabb rézcső mellett. Gondolom ezen kell légteleníteni. Ha megnyitnám a vékonyabb csőnek a csapját teljesen, majd a kiállás csapját, hogy kifújjon a gáz, de rögtön elzárnám, majd a vastagabb cső csapját véglegesen, akkor kilégtelenedik a rendszer? Így tervezem, mit szóltok hozzá?

0

Feltalálták-e már a zajtalan porszívót és hajszárítót? Ha igen, hol lehet kapni Magyarországon?

Ezeknek az eszözöknek a hangja mindig zavar, főleg akkor, ha én használom. Ha más használja, akkor kevésbé, mert akkor nem közvetlenül a fülemnél szól. Főleg a bekapcsolással van baj, akkor mindig megijedek, utána már néhány perc alatt megszokom a zajt. A hajszárítást még megoldom: levágatom olyan rövidre, hogy ne kelljen szárítani, elég legyen törölközővel is megtörölni, de mit tegyek a porszívóval? Azt nem hanyagolhatom...

2

Villanysütőm kapcsolóin a jelölések lekoptak, hogyan használjam?

Nagyon szép napot Mindenkinek :) HELP!!! Nemrég albérletbe költöztem, ahol egy kombinált tűzhely fogadott. Előtte sosem használtam ilyet :) A gondom az, hogy a kapcsoló gombokról teljesen le van kopva a jelölés :( A gázrózsáknál ez még nem is lenne akkora tragédia...na de a sütő ! Kettő gomb van a sütőhöz...az egyik gondolom a sütési fok szabályozó, a másik meg a sütési mód. Ez utóbbit nem is nagyon értem, mert...nem légkeveréses...fűtőszálat is csak fölül látok benne...tehát nem nagyon értem, hogy azzal a hülye gombbal mit tudok rajta variálni. :) A másik pedig, hogy az istennek sem tudom eltalálni a hőfokokat :( Van benne egy picike kis égő szerű valami, ami bizonyos pozíciókban világít. Kész kabaré, ha valami sütit sütök...ki-be nyitogatom...mert nem tudom, hogyan csökkentsem a hőmérsékletet :D Tudom ez így elég cikinek tűnik, de hát ez van...sosem használtam ilyet előtte ! Nagyon-nagyon-nagyon szépen megköszönnöm a bölcs tanácsokat !!!

4

Mi a véleményetek erről a vasalóról? Van e valakinek és meg vagy e elégedve vele?

TEFAL FV 5370E0 Aquaspeed Time Saver 70

2

Az mitől van hogy a hűtőgép két ajtaja között forró?

Ez egy Whirlpool,felül fagyasztós hűtő.Tavaly kompresszort cseréltek benne.Nagyon jól hűt,de a fagyasztó és normál hűtőtér ajtajai között nagyon forró a hűtő.Ha lejjebb veszem a hűtési fokozatot és kikapcsol,akkor visszahűl,de ha beindul újra, akkor nagyon forró lesz a hűtőtest...

2

Mi a véleményetek errol a kenyersutorol :Gorenje BM 1200 BK?

ez eleg jonak nez ki, az ára sem rossz es nagyobb kenyeret is lehet vele sutni.Azt szeretnem kerdezni hogy megeri e az arat, jo kenyeret sut e és hogy milyen a minosege a gepnek, mennyire jol birja a gyurodest

0

Csökkentett üzemmódban miért nem jó? (lent)

Na sziasztok szóval az lenne a gondom hogy mikor normálisan ment a gépem akkor volt hang minden... usb kapcsolat de most hogy csökkentettben fut így nem jó se az usb kapcsolat egyik informatikus barátom azt mondta hogy az csökkentettben eleve nem fut és hang sincs na most vagy a jack-csatlakozó ment tonkre vagy a hangkártya vagy csökkentettben nincs hang? ja és azért vagyok csökkentettben mert rossz a gépem perpillanat mikor elindítom a gépem kiad egy parancsablakot és bezáródik és leálítsa a gépet.

2

Melyik zálogházba tudnám beadni a vadonatúj indukciós főzőlapomat Debrecenben?

0

Mien nagyságú FÍ relét használjak?

Cserélek re egy régi kapcsolótáblát és szeretnék egy fí relét is beiktatni. összesen 3darab 20A-os automata bizti van, ami a lakás különböző részeiért felel (konnektorok, világítás, bojler, melegítő...), valamint 3 kontaktor a hozzájuk való szintén automata biztikkel, amik a 3 fázisú konnektorokhoz tartoznak (hőtárolós kályhák csatlakozásai). ehhez a rendeszerhez mien fí relé illene az alábbi listából:

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!