Találatok a következő kifejezésre: Milyen mikor meglátja az (6 db)

Mert elhagytad a fésûdet te istenbarma! *.*
mert megakar dugni... csak nem meri megmondani...
#1es kommentelõ: Jó ezen behaltam. :D Másrészt lehet be akartad lõni a hajad, és egy kicsit langyi lett. Azért mert rohadt alacsony vagy! Lehet valami magas sarkút akar rádsózni!
Lehet, hogy hülyén fejezi ki az érzelmeit. Én is adtam már lánynak barackot a fejére :D
bejösz neki

Milyen mikor először meglátja az anya gyermekét? Rögtön odaadják neki vagy elveszik és ha már letisztitták?

Legjobb válasz: Nekem nagyon jó érzés volt. Amikor kicsusszant végül, akkor elõször lecsekkolta a doki, hogy minden rendben van-e, de még nem tisztították le, csak lemérték és beletekerték egy zöld anyagba, és odaadták. Én nagyon kimerült voltam, alig tudtam magamról, de erre nagyon emlékszem. Arra is, hogy azt mondtam neki: "szia kisbaba, én vagyok az anyukád." Meg egybõl észrevettem, hogy tiszta apja a fiam :) Azt is láttam, hogy nagyon csúcsos a feje, mint egy süveg, de nekem gyönyörû volt. A legszebb a világon.

Nekem nagyon jó érzés volt. Amikor kicsusszant végül, akkor elõször lecsekkolta a doki, hogy minden rendben van-e, de még nem tisztították le, csak lemérték és beletekerték egy zöld anyagba, és odaadták. Én nagyon kimerült voltam, alig tudtam magamról, de erre nagyon emlékszem. Arra is, hogy azt mondtam neki: "szia kisbaba, én vagyok az anyukád." Meg egybõl észrevettem, hogy tiszta apja a fiam :) Azt is láttam, hogy nagyon csúcsos a feje, mint egy süveg, de nekem gyönyörû volt. A legszebb a világon.
Nálunk úgy történt, hogy úgy ahogy volt, odaadták a hasamra. Akkor még nem nagyon tértem észhez. Utána leöblítették, becsomagolták (közben a szükséges vizsgálatokat megejtették), majd odatették mellém. Nekem ez a pillanat maradt meg leginkább, ahogy ekkor rám nézett. Elõtte sokat gondoltam arra, hogy mit fogok érezni, egyáltalán fogok-e valamit érezni, és mi lesz, ha majd esetleg idegennek fogom érezni. Arról sem volt elképzelésem, hogy hogyan fog majd kinézni. De ebben a pillanatban, ahogy rámnézett tudtam, hogy õ csak az én pici fiam lehet, és pont olyan amilyennek szeretném. Csodálatos élmény, biztos, hogy sosem fogom elfelejteni. Egybõl szopizni kezdett, és közben tágra nyitott szemmel az arcomat nézte. Csodálatos volt.
SZia! Nálam is ugy volt, hogy ahogy megszületett a kisfiam és felsírt egybõl a hasamra rakták. Csak utánna vitték el letisztitani.Sose felejtem el, hogy sírt, de ahogy rámrakták egybõl elhallgatott és csak nézett rám. A legcsodálatosabb dolog a világon.
Nálunk úgy volt, hogy kibujt a kislányom, leszívták a lágutjait, elvágták a köldökzsinórt, és a hasamra tették, otthagyták pár percet, majd megfordították és megmutatták szembõl és elvitték mérni. Aztán miután összevarrtak visszahozták és melelttem volt utána már végig.
[email protected] le ezt a félelmed mert nincs vele semmi probléma :)
7 Örülj, h nem én vagyok a férjed, mert lehánytalak volna. Csak a látens melegeknek meg a kiéhezetteknek jön be a mócsingos, farka van a menyasszonynak cunci. Éljen a babapunci!;
Nem is értem miért nem könyörgött még senki képért...KÉPETTTT!!!! No, de viccet félretéve ha valaki szeret téged sose érdekelné. Jó dolog szopkodni egy fincsi salátát.
Ne idegeskedj emiatt! Nekem homlokos, salátás és pluszban nagy a csiklóm... Minden pasim oda volt érte, a férjem meg imádja:)
a fiúk nem riadnak meg semmitõl, ha puncit látnak. :)
Mit tegyek? szét a lábadat
nekem a kedvencem a saláta punci :D 19F
Hát... szerintem így tuti nem fekszik le veled senki! De hogy lásd kivel van dolgod, nagylelkû leszek és elveszem a szüzességed ;)
salátás??? drága szívem de megdugnálak
A kérdező hozzászólása: latom van itt egy-ket gyoker aki nemtudja normalisan leirni hogy neki nem az ilyen fajta punci jon be (pl 3. es 9. valaszolo) hanem eleg bunko modon , remelem egyszer valaki a fejetekhez vag valami kevesbe kedves dolgot a nemiszervetekkel kapcsolatba ;) a tobbieknek meg koszonom a valaszt:)

Szerintetek milyen lenne, ha szimplán az utcán sétálgatnék. és meglátnék egy scene vagy jó kis emos csajt és odamennék és szimplán lesmárolnám ^^ ez az újévi fogadalomba is benne állt mint fogadás. Mit gondoltok? de azért kivi vagyok a véleményetekre

Rossz lenne elveszíteni ezt a fogadást : P

Legjobb válasz: Bár én goth lány vagyok, szerintem stílustól függetlenül negatívan reagálnának rá a lányok... én részemrõl acélbetétessel úgy rúgnálak mellbe hogy felnyalnád az aszfaltot, de mondom én goth vagyok=]

Bár én goth lány vagyok, szerintem stílustól függetlenül negatívan reagálnának rá a lányok... én részemrõl acélbetétessel úgy rúgnálak mellbe hogy felnyalnád az aszfaltot, de mondom én goth vagyok=]
Hát ez... Elég érdekes fogadás...^^^
Hát ha emo és secne csaj lennék, és az utcán odajönnél és lesmárolnál, akkora sallert adnék neked, hogy leszakadna a fejed... -.-' Még szerencse, hogy nem vagyok emo és scene csaj XD.
köszi, aranyos vagy:)
Mi az a "scene csaj"? ez milyen stílus??? még életemben nem hallottam errõl, ez az emo egy továbbfejlesztett változata? bocs az OFF-ért....
Ha én lennék az a csaj akkor én beverném a képed :DD A többi szerintem csak meg fog lepõdni. Sok sikert ;)
hát én biztos meglepõdnék xD
Hát ez nem semmi, lehet majd ad 1 pfogot de leeht hirtelen szóhoz se fog jutni.. vagy leharapja a nyelved :D de bátor vagy ha megcsinálod , majd írj mi lett mert kíváncsi vagyok :D
Próbáld ki, én még nem csináltam<>^¢<^^¢^>>¢^¢
én valszeg hagynámxd attol függöen hogynézki aZ illetõxd

Mi bajom van? 3 éve van barátom, de ha meglátok egy helyes pasit, és ha esetleg el kezdünk szemezni vagy flörtölni egymással, azon kezdek el fantáziálni hogy milyen lehet vele a szex.

Nem fogom megcsalni a pasim, de már lassan olyan vagyok mint egy szexmániás, pedig a kapcsolatomban is megvan minden ami kell.

Legjobb válasz: Lehet hogy már mással is ki a akarod próbálni.

Ez a mai társadalom hibája. Szerintem attól még szeretheted tiszta szívbõl, csak valahol ott motoszkál a vágy, hogy vajon milyen lehet mással. Én nem hiszem, hogy az elsõ szerelemmel kéne leélni az életet. A fiúknak is ki kell élni magukat, kül. utána jön majd a férrelépés, válás, k.rvázás(már akinél)
Lehet hogy már mással is ki a akarod próbálni.
Elvileg érthetö ha megkivánsz más pasikat és néha kicsit fantáziálsz roluk. Csak addig ne menj hogy megcsalod a párod. Minden csaj bámul kicsit helyes pasikat:P Mindent a szemnek semmit a kéznek.
Menj már! Mi az, hogy mi lenne vele?? Könyörgöm, 28 éves, nem 50! Egyébként meg a nõk órája gyorsabban ketyeg, ezért arra is gondolj, hogy veled mi lesz? Mi van, ha eltelik még pl. 8 év, 28 leszel..akkor jössz rá, hogy mégse vele akarsz lenni. Akkor már bõven ebban a korban leszel, hogy jöhetne a gyerek, igenám, de kitõl...lesz másik párod, vártok mondjuk vagy 2-3 évet, amikor is 30 év felett leszel...nem mondom hogy késõ ez a kor szülni, viszont elment egy csomó idõd. Aztán ha vele maradsz, és másokat kívánsz, elõbb vagy utóbb le fogsz feküdni valakivel, tuti. Gondold végig. Belül tudod mit akarsz. f28
Az újdonság varázsa. Lehet, hogy a jelenlegi kapcsolatod kicsit ellaposodott, túl megszokott, és ezért kívánod az újat, az ismeretlent. :) f28
Korán jöttetek össze lehet. Biztos nem élted ki magad rendesen. Ezzel én is így vagyok néha, csak az én helyzetem kicsit más.. F28
Az, hogy szerelmes vagy, nem jelenti azt, hogy nem kívánhatsz meg mást:P Az érzelmi és testi kapcsolat nem ugyan az, hogy megnézel másokat, teljesen természetes.
Hány éves vagy ?
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy nekem még élnem kellene, õ most 28, de ha elhagynám akkor mi lenne vele? Már azért benne van a korban. Meg szeretem is õt, meg elõtte is volt már kapcsolatom, nem õ az elsõ, csak eddig õ a leghosszabb. Sajnálnám õt, viszont tudom hogy sajnálatból nem lehet valakivel együtt maradni, de már írtam is, hogy emellett ragaszkodom hozzá, nem tudom hogy elhagynám-e õt!! Ne járjak el sehova, nehogy fantáziálgassak? Vagy mi? Ez nagyon gáz!
A kérdező hozzászólása: Szeretem a barátomat, és már több mint 3 éve vagyunk együtt lehet hogy ki kellene élnem magam még, és ezért érzem ezt, úgy hogy õ van nem lennék együtt senkivel, de ha szeretem a pasim akkor miért vágyom másra? Lehet hogy mégsem szeretem õt annyira mint amennyire kellene? 20 éves múltam
nehéz ügy. ö vele feküdtél le elöször, vagy voltak elötte szexuális kalandjaid? nem mondom hogy beszéld meg vele, ez nem olyan téma. ha már kényelmetlen a helyzet, akkor inkább tartsatok szünetet, vagy fejezzétek be, mert ez a vágy nem, vagy csak nagyon soká fog apadni. a pasid érdekében is jobb lenne a próbaidõ.
16:23-nak: valamit elolvastál kicsit. Írta, hogy nem õ az elsõ, és hogy elõtte voltak kapcsolatai. Szövegértésbõl 1-es.. :D
16:24-nek ne nézz már ennyire autistának, azt kérdeztem lefeküdt-e elõtte bárki mással, vagy nem... nem azt hogy járt-e elõtte akárkivel. de nem baj, biztos fáradt lehetsz
A kérdező hozzászólása: Igen lefeküdtem már elõtte másokkal is, nem azért mert fiatalon kezdtem hanem mert 2-3 hónapos kapcsolatok voltak. Igazatok van, lehet hogy másra vágyom, de szar ez így, igazándiból nem is az lenne a legnehezebb hogy vele szakítsak, hanem az hogy mit szólnak hozzá a szülei. Egy szem fiú, õk már azt hiszik hogy mi együtt maradunk, múltkor már az esküvõt is szóba hozták. Döntenem kell, csak az a baj, hogy eddig nem mutattam semmi jelét annak, hogy esetleg már nem úgy érzek iránta, mint eddig. Köszönöm az eddigi válaszokat. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!