Találatok a következő kifejezésre: Milyen mikor meglátja (8 db)

Milyen mikor először meglátja az anya gyermekét? Rögtön odaadják neki vagy elveszik és ha már letisztitták?

Legjobb válasz: Nekem nagyon jó érzés volt. Amikor kicsusszant végül, akkor elõször lecsekkolta a doki, hogy minden rendben van-e, de még nem tisztították le, csak lemérték és beletekerték egy zöld anyagba, és odaadták. Én nagyon kimerült voltam, alig tudtam magamról, de erre nagyon emlékszem. Arra is, hogy azt mondtam neki: "szia kisbaba, én vagyok az anyukád." Meg egybõl észrevettem, hogy tiszta apja a fiam :) Azt is láttam, hogy nagyon csúcsos a feje, mint egy süveg, de nekem gyönyörû volt. A legszebb a világon.

Nekem nagyon jó érzés volt. Amikor kicsusszant végül, akkor elõször lecsekkolta a doki, hogy minden rendben van-e, de még nem tisztították le, csak lemérték és beletekerték egy zöld anyagba, és odaadták. Én nagyon kimerült voltam, alig tudtam magamról, de erre nagyon emlékszem. Arra is, hogy azt mondtam neki: "szia kisbaba, én vagyok az anyukád." Meg egybõl észrevettem, hogy tiszta apja a fiam :) Azt is láttam, hogy nagyon csúcsos a feje, mint egy süveg, de nekem gyönyörû volt. A legszebb a világon.
Nálunk úgy történt, hogy úgy ahogy volt, odaadták a hasamra. Akkor még nem nagyon tértem észhez. Utána leöblítették, becsomagolták (közben a szükséges vizsgálatokat megejtették), majd odatették mellém. Nekem ez a pillanat maradt meg leginkább, ahogy ekkor rám nézett. Elõtte sokat gondoltam arra, hogy mit fogok érezni, egyáltalán fogok-e valamit érezni, és mi lesz, ha majd esetleg idegennek fogom érezni. Arról sem volt elképzelésem, hogy hogyan fog majd kinézni. De ebben a pillanatban, ahogy rámnézett tudtam, hogy õ csak az én pici fiam lehet, és pont olyan amilyennek szeretném. Csodálatos élmény, biztos, hogy sosem fogom elfelejteni. Egybõl szopizni kezdett, és közben tágra nyitott szemmel az arcomat nézte. Csodálatos volt.
SZia! Nálam is ugy volt, hogy ahogy megszületett a kisfiam és felsírt egybõl a hasamra rakták. Csak utánna vitték el letisztitani.Sose felejtem el, hogy sírt, de ahogy rámrakták egybõl elhallgatott és csak nézett rám. A legcsodálatosabb dolog a világon.
Nálunk úgy volt, hogy kibujt a kislányom, leszívták a lágutjait, elvágták a köldökzsinórt, és a hasamra tették, otthagyták pár percet, majd megfordították és megmutatták szembõl és elvitték mérni. Aztán miután összevarrtak visszahozták és melelttem volt utána már végig.
[email protected] le ezt a félelmed mert nincs vele semmi probléma :)
7 Örülj, h nem én vagyok a férjed, mert lehánytalak volna. Csak a látens melegeknek meg a kiéhezetteknek jön be a mócsingos, farka van a menyasszonynak cunci. Éljen a babapunci!;
Nem is értem miért nem könyörgött még senki képért...KÉPETTTT!!!! No, de viccet félretéve ha valaki szeret téged sose érdekelné. Jó dolog szopkodni egy fincsi salátát.
Ne idegeskedj emiatt! Nekem homlokos, salátás és pluszban nagy a csiklóm... Minden pasim oda volt érte, a férjem meg imádja:)
a fiúk nem riadnak meg semmitõl, ha puncit látnak. :)
Mit tegyek? szét a lábadat
nekem a kedvencem a saláta punci :D 19F
Hát... szerintem így tuti nem fekszik le veled senki! De hogy lásd kivel van dolgod, nagylelkû leszek és elveszem a szüzességed ;)
salátás??? drága szívem de megdugnálak
A kérdező hozzászólása: latom van itt egy-ket gyoker aki nemtudja normalisan leirni hogy neki nem az ilyen fajta punci jon be (pl 3. es 9. valaszolo) hanem eleg bunko modon , remelem egyszer valaki a fejetekhez vag valami kevesbe kedves dolgot a nemiszervetekkel kapcsolatba ;) a tobbieknek meg koszonom a valaszt:)
Mert elhagytad a fésûdet te istenbarma! *.*
mert megakar dugni... csak nem meri megmondani...
#1es kommentelõ: Jó ezen behaltam. :D Másrészt lehet be akartad lõni a hajad, és egy kicsit langyi lett. Azért mert rohadt alacsony vagy! Lehet valami magas sarkút akar rádsózni!
Lehet, hogy hülyén fejezi ki az érzelmeit. Én is adtam már lánynak barackot a fejére :D
bejösz neki
A nap kérdése.
én ilyet sose mondtam gyerekként, és most se nagyon:O gyerekként én 1 dologra koncentráltam ami mára örökre elveszett.
Marhaság! én már korábban bele bújtam volna a lányok bugyijába ha hagyják. Csak nem sokan hagyták...
leghamarabb 10 évesen indul be a hormonrendszer kivéve ha vmi rendellenesség van, ezideig nem éreznek szexuális vágyat és ezután se nagyon, inkább olyan 13-14 éves kortól
Azt jelenti h szivesen születne meg belõled.
délen :) most ért le ide :)
A kérdező hozzászólása: Utolsó: ez nálunk Zalában 2 éve ment. Keleten laksz? :D
mostani duma: fugáznám :D
Szerintem ezt valahol hallották, viccesnek/ jó pofának tûnt és gondolták bejátsszák. :D
Hallják és utánozzák. De nem akarnak semmit. Nehogy azt merd mondani a bíróságon, hogy õk kezdték !!!
6-8 evesek nem nezik a segget
én 15 vagyok 170 cm magas es ott lent az a valami 17cm
A kérdező hozzászólása: pl. 6-8 éves.
na akkor ki az a kisgyerek? magasság v. életkor? gondolom, de kíváncsi vagyok, ha már zseni vagy N
Én 15 éves fejjel ha valakire ezt mondom azt jól megdolgoznám hátulról :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :D
Én 13 évesen amikor azt mondom akkor= jól megfogdosnám, megujjaznám, és kinyalnám csaj létemre, csak én a tanáromnak mondom :p

Mi a baja? Anya vett nekem egy krémet, és megkérdeztem, hogy mennyibe került, mert érdekelt, és erre leüvöltötte a fejem, h nem mindegy nekem, és h alig várja, h 18 éves legyek és akkor meglátom, h milyen lesz nekem, nem fogok kapni semmit.

Nagyon megbántott ezzel, a kérdésem normálisan tettem fel, és csak azért érdekelt, h máskor én vehessem meg. Miután leordított a szobámba mentem és zokogtam. Még mostis ha eszembe jut bekönnyezem. Azóta (7 órája) felém se nézett, pedig itthon volt. Most mit csináljak? Csak arra tudok gondolni, h milyen anya az ilyen, aki ezt mondja.

Legjobb válasz: lehet hogy most valaki mással van baja csak véletlen rajtad csapódott le egyébként is ilyen szokott lenni?

lehet hogy most valaki mással van baja csak véletlen rajtad csapódott le egyébként is ilyen szokott lenni?
Kedves 22:48-as, nem hinném, hogy az én válaszomra kellett volna magyarázatot irnod. Hasznosabb lenne a kérdezõnek ha a kérdéssel foglalkoznál, TUDOD? Az én véleményem az amit leirtam, ha tetszik ha nem ez van. Minden jót.
Ha sajnálna mindent akkor nem venne krémet, túl reagálod.
Nem lehet hogy nemkívánt gyerek vagy, bocs de munkám során akkor látok ilyet ha az anya nem akarta a gyereket vagy csak eszköz volt vmihez...
Ajándék lónak ne nézd a fogát.
A kérdező hozzászólása: Igazából hirtelen haragú, és mindig félreérti amit mondok. De 5 perc múlva jön megölelni. Már próbáltam neki mondani, h elõször gondolja át, h ne támadjon rám így, de akkoris csak kiabál. Nem igazán ért meg engem. Egyébként nagyon jólelkû, kedves, de ez annyira rosszul esett. Sajnál tõlem mindent. Kaját, ruhát, stb.
Szia Nálunk is volt már ilyen...Mikor anyukám rossz passzba volt aztán feltettem neki ilyen kérdést vagy éppen megjegyeztem, hogy valamit venni kellene akkor egybõl elborult az agya, hogy mert állandóan csak a pénz másra se tudok gondolni stb stb
Menj ki hozzá szerintem. Már õ is lehiggadt, csak nem tudja hogy nyisson. Ülj le mellé, és mondd el neki amit itt leírtál. Hogy miért is kérdezted, hogy benned nem volt rossz szándék. És hogy mennyire szereted:) Biztos van elég gondja, sokkal jobb lesz mindkettõtöknek békében lefeküdni.
mástnem mondhatok neked, minthogy legyél anyukáddal türelmes, lehet h félreértette a dolgot, na uez van az én anyukámmal is...szoval tudom mit érzel..talán a felgyülemlett stressz az oka, hogy kiabál apróságoktól...
Ha jólelkû, jószívû anyukád, akkor miért sajnálja a kaját stb..? Sajnálom, hogy ilyen veled, biztos gondjai vannak és rajtad csattan!
Sajnálja tõled a kaját, ruhát, stb.?
Lehet valami betegség is.
Miért kell megkérdezni, hogy mennyibe került?Nem mindegy? Engem is bosszant, ha veszek valakinek valamit, mert szeretem és rögtön az árral jön, olyan mintha anyagias lenne.Az árát bármelyik boltban meg tudod nézni. Ne legyél túl érzékeny.
Szerintem ilyen mindenkivel elõfordul - ha belegondolsz, biztos te is kiabáltál már le úgy valakit, hogy nem volt rá okod, csak épp' rossz passzban voltál. Sajnos az ilyen esetekbõl szoktak nagy viták kikerekedni, fõleg úgy ha a másiknak jó kedve volt. Legutóbb például teljesen vidáman jöttem haza, egybõl fel akartam köszönteni bátyámat szülinapja alkalmából, megálltam az ajtóban (mivel nyitva volt, épp' sz.gépezett), kezemben az ajándék, kedvesen megkérdeztem mit csinál, erre rámkiabált, hogy tûnjek el és bevágta az orrom elõtt az ajtót. Mondanom se kell sz*rul esett, de pár óra múlva bocsánatot kért, kibékültünk. Ennyi. Az én anyukám is hasonló módon minden apróságból világváge hangulatot tud csinálni - mondjuk õ nem cigizik szerencsére - és ilyenkor mond olyanokat, hogy mi nem szeretjük, stb. , ami baromi rosszul esik, hiszen nem igaz. Nos, az ilyen kis balhék van, hogy egy fél napot vagy az egészet elvágják. Egyébként az ár kérdés ismerõs - például egyik ismerõsöm ha vettem valami újat mindig azt kérdezte, hogy hol vettem, mennyi volt. Alapjáraton egy ilyen kérdésre normálisan válaszolok, nincs benne semmi, de olykor már kiakasztott, fõleg úgy, hogy ugyanolyan cuccokat kezdett el venni. -.-' Na mindegy, ez más téma. Szerintem ezek az összeveszések mindenhol elõfordulnak. Amúgy én anno max. 500Ft-ot kaptam egy hétre, de többnyire nem is kértem, mivel tudtam, hogy nem jó kedvükbõl nem adnak többet. Egyszerûen kellett a közös kasszába. Otthonról vihettem volna kaját - de pld. kenyeret nem eszem, szóval a szendvics kizárva. Néha vittem almát vagy pufirizst aztán kész :D Igaz, soha nem voltam túl kaja központú. -.-' A cigi tényleg sok pénzt elvisz, de tény, hogy erõs függõséget okoz, és ha õ nem akar leszokni ez nem is fog változni. Tudod, elõbb megveszi a cigit, utána jön a többi... ez szomorú, de felnõtt, ha nem látja be, akkor ezen te nem tudsz segíteni. A lényeg: megbocsátás, nagy ölelés és tovább lépés.
A kérdező hozzászólása: Szoktam vinni magammal itthonról, de néha nehéz, amikor itthon sincs semmi! Anya majdnem mindn nap fõz, de én nem eszek húst, és általában húsételeket csinál, és akkor én ehetek megint csak sima kiflit vajjal esetleg zöldséggel... és ha kérek kis pénzt, hogy sütnék magamnak ezt meg azt, akkor h õ fõzött, de én egyszerûen képtelen vagyok megenni a húst, soha életemben (babaként) sem tudtam. És a krémet ne boltba vette, mert akkor tényleg megnézhettem volna, hanem kozmetikustól, és csak azért kérdeztem meg az árát, h én vehessem meg legközelebb, mert nagyon keveset adtak a tégelybe (ezt nem mondtam h kevés).
Valószínûleg rossz pillanatban tetted fel a kérdést. Sose értettem azokat az embereket, akik a gondjaikat a családtagjaikon próbálják levezetni...
Nagyon nehéz lehet anyukádnak, és nagyon sajnálom õt:(Próbálj kicsit türelmesebb és elnézõbb lenni vele, és szeresd nagyon!Vszínûleg a cigin vezeti le a feszültségét:(Ha már nagy a terror akkor ülj le vele beszélgetni, de biztos h nagyon szeret téged, csak emészti magát a gondjain.Éhezni nem lehet, enni kell h adjon neked, 300 ft-ból nem lehet jólakni.Ebédelsz a suliban?Sajnos, szerintem ez egy tipikus családi helyzet Magyaroszágon, és nem ti vagytok az egyetlenek, akik így élik mindennapjaikat az országban..:( Apukáddal mi a helyzet?
Szegénykém, nyugodj meg. Mostanában túlsok inger éri az embereket s annyi feszûltség gyûlik, össze hogy az emberi agy nembírja kezelni, feldolgozni ezért elhárító mehanizmusokat tesz. Ilyen amikor úgy teszel mintha valami megse történt volna - jó mélyre leásod a tudatodba, kirekeszted a tényeket - pl: tudodhogy a cigi rákot okoz de vele nem történik meg és kész, sírsz vagy, hogy máson vezeti le a feszûltséget mint itt is. Sokszor jár az ember feje a pénzen, lehet beletenyereltél véletlenül egy ilyen (számlákon, pénzszûkén merengõ) napon s most ezért kaptál. Én is hirtelen haragú vagyok sokszor de ez biztos rosszulesett. Most, hagyd pár napig, ne keresd a társaságát s ha kiakad s felhúzza rajta magát akkor ülj le, s nagyon lassan s csendesen mond el mennyire bánt téged ez, neked is vannak érzéseid s bánt téged mikor ilyen. A kiabálás bármennyire kikivánkozik az emberbõl csak olaj a tûzre, akkor õgyse halgatna meg mert"hogy merészelsz velem így beszélni" lenne a végére. De a stílusba így nemtud belekötni s elterelni a témát a tiszteletlenség felé. Sokkal jobban melbefoja vágni ha így adod elõ a bánatod, mert ez sokkal komolyabb s érettebb hozzáállás, talán eljut hozzá amitmondasz. remélem sikerül, jó éjt s fel a fejjel.
Lehet itt mindenféle feltételezett magyarázatot kreálni az anya viselkedésére, meg leírni a lehetséges okokat. De egy dolgot ne feledjetek: az anyuka felnõtt, a kicsi gyermeke meg gyerek (jó, így 17 évesen inkább "félember"). Az anyukának miért nem lehet "parasztbecsülettel" beismerni azt, hogy nem viselkedett korához és (szülõi-anyai) szerepéhez méltóan? Nincs mit mentegetni, ezt õ balta el, és kész. Nem a kivagyiság kérdése az, hogy ilyenkor "nehogy már a gyerek menjen elnézést kérni". Igenis az anyuka dolga az, hogy tisztán lásson, és ennek tekintetében értékelje a megtörténteket, és ha szükséges, tegye helyére a dolgokat. Minden felfogható egy példának. Ez az eset a rossz (szülõi) példa.
Talán azért kérdezte meg mert tetszett neki a krém, többször is akart volna venni belõle, de nem szerette volna anyukájával megvetetni, hanem a saját pénzébõl akarta, tudod? Vagy esetleg nem szereti, hogyha a bárki túl sokat költ rá, mert Õ megelégszik az olcsóbb ajándékokkal és nem kell neki a nagyon drága cucc.
Milyen bûbájos anyukád van! Nincsenek anyagi gondjai a szüleidnek?

Szerintetek milyen lenne, ha szimplán az utcán sétálgatnék. és meglátnék egy scene vagy jó kis emos csajt és odamennék és szimplán lesmárolnám ^^ ez az újévi fogadalomba is benne állt mint fogadás. Mit gondoltok? de azért kivi vagyok a véleményetekre

Rossz lenne elveszíteni ezt a fogadást : P

Legjobb válasz: Bár én goth lány vagyok, szerintem stílustól függetlenül negatívan reagálnának rá a lányok... én részemrõl acélbetétessel úgy rúgnálak mellbe hogy felnyalnád az aszfaltot, de mondom én goth vagyok=]

Bár én goth lány vagyok, szerintem stílustól függetlenül negatívan reagálnának rá a lányok... én részemrõl acélbetétessel úgy rúgnálak mellbe hogy felnyalnád az aszfaltot, de mondom én goth vagyok=]
Hát ez... Elég érdekes fogadás...^^^
Hát ha emo és secne csaj lennék, és az utcán odajönnél és lesmárolnál, akkora sallert adnék neked, hogy leszakadna a fejed... -.-' Még szerencse, hogy nem vagyok emo és scene csaj XD.
köszi, aranyos vagy:)
Mi az a "scene csaj"? ez milyen stílus??? még életemben nem hallottam errõl, ez az emo egy továbbfejlesztett változata? bocs az OFF-ért....
Ha én lennék az a csaj akkor én beverném a képed :DD A többi szerintem csak meg fog lepõdni. Sok sikert ;)
hát én biztos meglepõdnék xD
Hát ez nem semmi, lehet majd ad 1 pfogot de leeht hirtelen szóhoz se fog jutni.. vagy leharapja a nyelved :D de bátor vagy ha megcsinálod , majd írj mi lett mert kíváncsi vagyok :D
Próbáld ki, én még nem csináltam<>^¢<^^¢^>>¢^¢
én valszeg hagynámxd attol függöen hogynézki aZ illetõxd

Mi bajom van? 3 éve van barátom, de ha meglátok egy helyes pasit, és ha esetleg el kezdünk szemezni vagy flörtölni egymással, azon kezdek el fantáziálni hogy milyen lehet vele a szex.

Nem fogom megcsalni a pasim, de már lassan olyan vagyok mint egy szexmániás, pedig a kapcsolatomban is megvan minden ami kell.

Legjobb válasz: Lehet hogy már mással is ki a akarod próbálni.

Ez a mai társadalom hibája. Szerintem attól még szeretheted tiszta szívbõl, csak valahol ott motoszkál a vágy, hogy vajon milyen lehet mással. Én nem hiszem, hogy az elsõ szerelemmel kéne leélni az életet. A fiúknak is ki kell élni magukat, kül. utána jön majd a férrelépés, válás, k.rvázás(már akinél)
Lehet hogy már mással is ki a akarod próbálni.
Elvileg érthetö ha megkivánsz más pasikat és néha kicsit fantáziálsz roluk. Csak addig ne menj hogy megcsalod a párod. Minden csaj bámul kicsit helyes pasikat:P Mindent a szemnek semmit a kéznek.
Menj már! Mi az, hogy mi lenne vele?? Könyörgöm, 28 éves, nem 50! Egyébként meg a nõk órája gyorsabban ketyeg, ezért arra is gondolj, hogy veled mi lesz? Mi van, ha eltelik még pl. 8 év, 28 leszel..akkor jössz rá, hogy mégse vele akarsz lenni. Akkor már bõven ebban a korban leszel, hogy jöhetne a gyerek, igenám, de kitõl...lesz másik párod, vártok mondjuk vagy 2-3 évet, amikor is 30 év felett leszel...nem mondom hogy késõ ez a kor szülni, viszont elment egy csomó idõd. Aztán ha vele maradsz, és másokat kívánsz, elõbb vagy utóbb le fogsz feküdni valakivel, tuti. Gondold végig. Belül tudod mit akarsz. f28
Az újdonság varázsa. Lehet, hogy a jelenlegi kapcsolatod kicsit ellaposodott, túl megszokott, és ezért kívánod az újat, az ismeretlent. :) f28
Korán jöttetek össze lehet. Biztos nem élted ki magad rendesen. Ezzel én is így vagyok néha, csak az én helyzetem kicsit más.. F28
Az, hogy szerelmes vagy, nem jelenti azt, hogy nem kívánhatsz meg mást:P Az érzelmi és testi kapcsolat nem ugyan az, hogy megnézel másokat, teljesen természetes.
Hány éves vagy ?
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy nekem még élnem kellene, õ most 28, de ha elhagynám akkor mi lenne vele? Már azért benne van a korban. Meg szeretem is õt, meg elõtte is volt már kapcsolatom, nem õ az elsõ, csak eddig õ a leghosszabb. Sajnálnám õt, viszont tudom hogy sajnálatból nem lehet valakivel együtt maradni, de már írtam is, hogy emellett ragaszkodom hozzá, nem tudom hogy elhagynám-e õt!! Ne járjak el sehova, nehogy fantáziálgassak? Vagy mi? Ez nagyon gáz!
A kérdező hozzászólása: Szeretem a barátomat, és már több mint 3 éve vagyunk együtt lehet hogy ki kellene élnem magam még, és ezért érzem ezt, úgy hogy õ van nem lennék együtt senkivel, de ha szeretem a pasim akkor miért vágyom másra? Lehet hogy mégsem szeretem õt annyira mint amennyire kellene? 20 éves múltam
nehéz ügy. ö vele feküdtél le elöször, vagy voltak elötte szexuális kalandjaid? nem mondom hogy beszéld meg vele, ez nem olyan téma. ha már kényelmetlen a helyzet, akkor inkább tartsatok szünetet, vagy fejezzétek be, mert ez a vágy nem, vagy csak nagyon soká fog apadni. a pasid érdekében is jobb lenne a próbaidõ.
16:23-nak: valamit elolvastál kicsit. Írta, hogy nem õ az elsõ, és hogy elõtte voltak kapcsolatai. Szövegértésbõl 1-es.. :D
16:24-nek ne nézz már ennyire autistának, azt kérdeztem lefeküdt-e elõtte bárki mással, vagy nem... nem azt hogy járt-e elõtte akárkivel. de nem baj, biztos fáradt lehetsz
A kérdező hozzászólása: Igen lefeküdtem már elõtte másokkal is, nem azért mert fiatalon kezdtem hanem mert 2-3 hónapos kapcsolatok voltak. Igazatok van, lehet hogy másra vágyom, de szar ez így, igazándiból nem is az lenne a legnehezebb hogy vele szakítsak, hanem az hogy mit szólnak hozzá a szülei. Egy szem fiú, õk már azt hiszik hogy mi együtt maradunk, múltkor már az esküvõt is szóba hozták. Döntenem kell, csak az a baj, hogy eddig nem mutattam semmi jelét annak, hogy esetleg már nem úgy érzek iránta, mint eddig. Köszönöm az eddigi válaszokat. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!