Találatok a következő kifejezésre: Milyen mikor a has A (73 db)

17 hetes vagyok, és nagyon gyakran kidudorodik kemény a hasam a szeméremcsont felett. Ez normális? Lehet belőle baj? Ha igen, milyen veszélye lehet? Minek hívják ezt?

Legjobb válasz: Beszélj a nõgyógyászoddal, lehet, hogy magnéziumot kell majd szedned. Elõfordulhat, hogy méhösszehúzódásaid vannak.

Beszélj a nõgyógyászoddal, lehet, hogy magnéziumot kell majd szedned. Elõfordulhat, hogy méhösszehúzódásaid vannak.
A kérdező hozzászólása: Szoktam idonként magnéziumot bevenni, de nem úgy értettem, hogy összezsugorodik és elernyed, hanem "egyfolytaban" kemény.
Nekem ez állásnál, sétánál volt. Ez is a méh összehúzódása. Nem túl alacsony a vérnyomásod? Nekem attól volt, hogy mozgásra a vér ugye elsõsorban a lábba ment, annak volt szüksége rá. Ezért nem jutott annyi a méhnek, mire az elkezdett (folyamatosan)keményedni és bizony idõnként nagyon kellemetlen volt. Fekvésre megszûnt a keménység. Magnéziumból kellett szednem nagy adagot és sokat kellett feküdnöm. Sajnos nekem ez a terhesség késõbbi részében is gondot okozott. Neked lehet, hogy ez a probléma majd elmúlik a terhesség elõre haladtával.
A kérdező hozzászólása: De, mindig is alacsony volt. fekvésre nekem is visszaáll. De az is igaz, hogy sajnos nagyon sok stressz ér, ami ellen nem tehetek... Milyen gondot okozott?
Sajnos ha álltam, mentem, végeztem a mindennapi dolgomat nem volt jó a lepény keringése, így a babám, csak szigorú fekvés mellett hízott. Sokáig voltam kórházban emiatt.
A kérdező hozzászólása: Ha szabad kérdeznem, végül egészségesen jött a világra, iõre? És hány kilósan?
39 hetesen mivel megállt a hízása és a magzatvíz sem termelõdött megfelelõen megindították a szülést. Egészségesen született, 2550 grammal. Úgy tudom, mindenki szorított neki a szülészeten.

33 hetes vagyok elég sokszor keményedik a hasam. Ez jel? Orvos Béres Magne B6 ot javasolt 3X1et de a papíron napi 1X1 ajánlott, mennyit szedjek? Autóval 1 óra az út a kórházig, mikor érdemes elindulni, ha milyen időközönként jönnek majd a fájások?

Legjobb válasz: A keményedés nem minden esetben jelent szülés megindulást.Ha a doki azt mondta a b6 ra,hogy hármat szedj, de a papíron egy van, és kétségeid vannak a 3-mal,szedj 2-t. Reggel 1, este1. Én is így szedem. Ha a keményedések rendszeres idõközönként jönnek, és nem enyhûlnek pihenésre, akkor nem árt ha elindulsz.Pláne ha messze van a kórház.

A keményedés nem minden esetben jelent szülés megindulást.Ha a doki azt mondta a b6 ra, hogy hármat szedj, de a papíron egy van, és kétségeid vannak a 3-mal, szedj 2-t. Reggel 1, este1. Én is így szedem. Ha a keményedések rendszeres idõközönként jönnek, és nem enyhûlnek pihenésre, akkor nem árt ha elindulsz.Pláne ha messze van a kórház.
Szerintem úgy szedd ahogy a dokid javasolta. Én a magneB6-ot 3*2 vel szedem és még így is keményedek.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat mindkettõtöknek de a keményedésem hálistennek nem jár fájással is csak napjában többször elõfordul!

Lányok szerintetek milyen férfi a jó akin van mit fogni vagy egy kis cingár gyenge gyerek? Milye legyen szőrös (mellkas, has, f. sz)?

Csak őszinte válasz kérek.

Legjobb válasz: te vagy fiú vagy vagy transzi "Milye legyen szõrös (mellkas, has, f. sz)?"

te vagy fiú vagy vagy transzi "Milye legyen szõrös (mellkas, has, f. sz)?"
Nekem a pasi 90 kiló alatt csak karácsonyfadísz, persze csak akkor igaz ez ha legalább 185 cm magas ehhez a súlyhoz! A vékony penge pasik nekem nem jönnek be. Szerintem egy pasi ne szõrtelenítse magát, (bár tudom most ez a divat) ne legyen egy Csubakka, de azért legyen egy kis hancúrpázsit!!!
Attól még, hogy valaki cingár nem gyenge.És pl a pasim "cingár" és simán lefut bárkit!És egy macis csak dagi és kész.Lusta, nem foglalkozik magával.Utálom a macis pasikat, hányni tudnék a hájtól. én 176/52 kg-s lány vagyok.Nincs hájam, pasimnak se legyen.
A lányokkal az a baj hogy többségük csak a külsõt nézi, külön elvárásaik vannak a fiúk kinézetérõl, legyen izmos, magas rövid barna hajú meg mit tudom én milyen majom...annyira szánalmas és sokszor ki szoktam ezen akadni. Mindig mindenhol ezt láttam, akármilyen lánnyal beszélek folyton ezzel jön és lekoppintanak, hogy "bocsika de nem vagy az esetem". ilyenkor robbanok.:) Jó lenne olyan lánnyal beszélni aki tényleg nem a külsõre megy. Ami meg a szõrzetet illeti, az a jó ha egy férfi szõrös, maradjunk meg igazi férfinak.
A kérdező hozzászólása: Teljes mértékben igazad van
A barátom 60 kiló 183 centihez (ez elég cingár?), de az eddigi 3 pasim közül õ bírja legtovább a szexet :P (a technikája is magasan neki a legjobb) Sz*rok a testalkatára, lelkileg és testileg is tökéletes partner, a többi részletkérdés. 26/N
Olcsó sörmárka :) Kamaszkorom zseniális itala. Mennyi bulit csaptunk belõle! Rocky Cellar... istenem. :) Na a kérdésre válaszolva, én 181 magas vagyok, de 87 kiló, és ez mind sportból, egészséges étkezésbõl felszedett és kiépített izom. Ezt a nõk általában szeretik. Ahogy én látom, a legtöbb nõ nem szereti a nagyon magas férfit, de 180-190 között jó lenni. A szõrben az a véleményem, hogy meg kell hagyni, az arcot és a szemérmet kell fazonra nyírni.
Te jó ég... Mintha a pasik nem csak a külsõre mennének. Az oké. Bezzeg amikor õket koppintja le valaki, akkor meg fel vannak háborodva. Mi lenne ha a sok nyavalygás helyett férfiak lennétek és törõdnétek magatokkal? Fele annyit sem kell szenvednetek mint egy nõnek hogy jól nézzetek ki. Ne csináljatok már úgy mintha másoknak tennétek szívességet vele, nektek is sokkal jobb lesz. Ha meg igénytelenek vagytok magatokkal szemben és lusták, akkor viseljétek a következményeit. A kérdésre válaszolva nem férfias ha cingár, legyen mindenképpen erõs, de ne túlsúlyos, olyan formás, legyen jó kondícióban. Karja lába az legyen, farkát fazonírozza hogy ne legyen õserdõ, a mellkasát meg a hasát se ártana, mert sokkal jobb ha ott sincs õserdõ. Hónaljkutya gusztustalan, az arcszõrzet lehet nagyon szexis ha jól áll neki.
utolsó nincs igazad!
Az én barátom egy cingár ember (183 centi, 60 kiló). Van rajta mit fogni, ha mást nem, a csontjait :P De az elõzõ meg 110 kilós volt... Hogy mi a jó? Nekem tök mindegy, ha valami megfog benne.
Semmiképp se cingár, de ne is annyira mackós. Szóval legyen rajta mit fogni, de legyen kondiban. És ne nagyon legyen szõrös. Nem azt mondom, hogy gyantázzon meg ilyenek, de úgy ápoltan... 19/L
Szõke kócos haj, szakáll, zöld szemek, sportos test (de ne túl izmos), igen nyugodtan lehet szõrös test, kivéve talán a farka körül, ja és legyen magas (190-).
Nekem eleve a nagydarab macis alaktú, szõrõs metal arcok jönnek be. De ehelyett a barátom, egy cingár, szõrtelen (természetes), velem egymagas férfi... Na? Ha valakit igazán szeretek, akkor az utolsó amit nézek nála a külsõ. De annak külön örülök, hogy semmijét sem borotválja. 22/L
Nekem nincs ideálom.
utolsó elöttinek valamien szinten igaza van, csak abban nincs, hogy a legtöbb lánynak a leg fontosabb a külsõ.de abban igaza van, ha megfogja a csajt valami bennünk, akkor úgyis össze jön , ha nem, akkor nem.
A kérdező hozzászólása: most megnyugodtam a válaszok látttán. Nektek lányoknak mi a fontos elsõ leszólításkor mit mondjon egy pasi, hogy szólítson meg, mit ne mondjon, STB, STB?
Ha én barátomból indulok ki, akkor semmit... :) De ezt a helyzet adja, nincs tuti recept.
Nekem a "nagyobb darab" pasik jönnek be, nem tetszik a girnyó. De sok lánynak meg igen. Tehát én hiába mondok itt bármit. Ha ápolt vagy, és intelligens, tehát nem f.sz, hanem pénisz, mondjuk... akkor nem lehet nagy baj. Bár, ha nagyon ronda vagy, akkor lehetsz akármilyen ápolt, nem biztos, hogy segít.
Helyzetfüggõ. Az én barátom elsõ mondata hozzám pl. ez volt: "Szia, beszállhatnék én is a kajarendelésbe?" Melóhelyen.
de igaza van.

3 hónapos a babám és eddig nem igazán raktam a hasára, nem tudtam, hogy milyen fontos, nagyon lemaradhattunk-e a fejlõdésében, betudjuke hozni a lemaradást? Nem tartja meg magat, ha hasra teszem, mivel eddig ismeretlen volt számára.

Legjobb válasz: Lehetett volna elõbb is gondolni rá, de szerintem ezek a picikék olyan gyorsan behozzák a lemaradást, hogy nagy baj nincs. Tedd minél többször hasra, szépen rájön mit kell tennie.

Lehetett volna elõbb is gondolni rá, de szerintem ezek a picikék olyan gyorsan behozzák a lemaradást, hogy nagy baj nincs. Tedd minél többször hasra, szépen rájön mit kell tennie.
Nem hiszem, hogy nagy baj lenne. A mi babánk konkrétan nem bírta a hasalást, de aludni sem akart így. Nem erõltettem. Mégsem lett semmi baja, idõ szerint csinálta a mozgásformákat, magától.
Hogy érted, hogy nem tartja meg magát? Nem is kell még neki. 3 hónaposan annyi a "követelmény", hogy hason fekvésben 45 fokban meg tudja emelni a fejét, de nem kell pl. feltámaszkodni a karjára, vagy hosszan nézelõdnie. Egyébként a lányunk pont 3 hónaposan még ennyire sem tudta megemlni a fejét, csak egy héttel késõbb, mégis minden kezelés nélkül normális ütemben fejlõdött utána. Õ egészen 6-7 hónapos koráig alig volt hason, mert utálta. Tedd minél többször minél több idõre hasra és szépen fog erõsödni. Ilyen piciknél pár hét, vagy akár pár nap alatt is látványos változás történhet.
Én sem tettem hasra a fiamat, mert odrított. Hamar megtanult hasra és hátra fordulni, onnan már élvezte a dolgot. Esetleg motiválhatod azzal hogy mesekönyvet, újságot, bármi érdekeset teszel elé, hogy ne legyen úgy annyira uncsi. Ha van is lemaradás, hamar be fogja hozni.
A fiam anno utált hason, mindig sírt. Kicsit késõbb csinálta a forgásokat, mint az átlag, de bõven azon az idõn belül ami még normális (5 hónaposan az egyik oldalra, 6, 5 hónaposan a másikra). Szerintem is bõven jó vagy még. Most a lányom (3 hónapos múlt) csak hason tud aludni, õ pl már át is fordult, de õ nagyon sokat van hason.
A kérdező hozzászólása: Nagyon sirt amikor hasra tettem igy nem erõltettem... A védõnõ szürésén nem tartotta 45 fokba a fejét, de alvas utan, amikor még nem fárad ki, akkor megtartja, rövid ideig, csak a kis kezével evez maga mellett... Köszönöm a válaszokat! Mi most nagyszülõktõl, rokonoktol távol vagyunk, baráti körben masnak nincs baba, én vagyok egyedûl vele napközbe, nem tudom viszonyittani mas babakhoz ill nincs ki felhivja a figyelmem, igy kicsitt megilyedtem, hogy jobban kellett volna-e már gyakoroljuk..!
A kérdező hozzászólása: Ma már át is fordul a hasárol a hátára...eszméletlen ez a tempo...most született es miket nem tudnak... Köszönöm , hogy megìrtátok a tapasztalataitokat!

Egyik aranyhalamnak a hasa fel van duzzad, kelések vannak rajta be vérzések, volt hogy fel is nyílt neki a hasa. Mi lehet a probléma milyen vízkezelõt lenne érdemes használni?

156 l akváriumba vannak 2 en kb 5-6cm a halak eheim pickup 2010 szûrõvel(késõbb lessz erõsebb),sera gold clor spirulina haltápot kapnak naponta 1-2 szer pár szemet.

Legjobb válasz: Kevés nagyon a szûrõ. Ez 50 literbe való szûrés. 150 literbe ekkora halakhoz nagyon erõs külsõszûrõ kell plusz egy belsõ a szart eltakarítani. Ez egy mérgezés amire nem nagyon van megoldás a megfelelõ életkörülmények kialakításán kívül. Milyen gyakran cserélsz mennyi vizet? Milyen meleg a víz? Vannak-e még más halak mellettük? Növények vannak-e?

Kevés nagyon a szûrõ. Ez 50 literbe való szûrés. 150 literbe ekkora halakhoz nagyon erõs külsõszûrõ kell plusz egy belsõ a szart eltakarítani. Ez egy mérgezés amire nem nagyon van megoldás a megfelelõ életkörülmények kialakításán kívül. Milyen gyakran cserélsz mennyi vizet? Milyen meleg a víz? Vannak-e még más halak mellettük? Növények vannak-e?
terhes
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Vízkezelõ nem kell. A kaján érdemes változtatni, más tápokat kipróbálni, meg rendes ételt is adni (fõtt zöldségeket) mert a puffadás ettõl is lehet. Napi 1 etetés elég. A fekélyek, bevérzések egy komolyabb probléma. Ráadásul a hidegvizûek hajlamosak ezekre a bõr problémákra. A leggyakoribb a gombás fertõzés, de bakteriális, és parazitás eredetû is lehet. Ezek mindegyikére erõs gyógyszer kell, nem vízelõkészítõ, de ilyen elõrehaladott állapotban, hogy fel nyílik a hasa, nem valószínû, hogy gyógyítható. Az is lehet, hogy a fekély volt elõbb, akkor az bakteriális eredetû, és a haspuffadás követte, akkor ez így klasszikus hasvízkór. Az gyógyíthatatlan. De a gyógyítás amúgy is csak egy része annak, hogy rendbetedd az akváriumot. Jó irányba gondolkozol, ezeknek a betegségeknek a kialakulásához nagymértékben hozzájárult a vízminõség, viszont az ilyen jellegû méreganyagokat, ami a vízben van, nem lehet vízelõkészítõvel eltüntetni, erre találták ki a szûrõt. Szóval ha "késõbb lesz erõsebb" szûrõd, akkor tarts késõbb halakat. Addig fölösleges próbálkozni, ez messze nem haltartás, így csak azt tudod kikísérletezni, meddig bírják a halak a szenvedést, mielõtt gyakorlatilag szétrohadnának.

Milyen az amikor megkeményedik a has? Mit lehet érezni olyankor?

Legjobb válasz: Nekem sokszor keményedik be a hasam.Olyankor olyan érzés mindha nagy kemény labda lenne a hasad.Mindha szét akarna pukkani.Ezért kell szedni magne B6-ot.

Nekem sokszor keményedik be a hasam.Olyankor olyan érzés mindha nagy kemény labda lenne a hasad.Mindha szét akarna pukkani.Ezért kell szedni magne B6-ot.
Ezen már én is gondolkodtam, mivel 17 hetesek vagyunk már, és foglamam sincs, hogy volt-e már keményedésem, vagy sem. Viszont néha elõfordul, hogy a pocak megduzzad, felpuffad, és keményebbnek érzed, mint alapjáraton. Szerintem ez a keményedés. :)
Néha nekem is van keményedésem, fõleg amikor frontok vannak, olyan, mintha egy hatalmas betontömb lenne a hasad helyén és ha megfogod is érezhetõ, hogy nagyon kemény. Magne B 6, 3X2, ha nagyon keményedsz, de csak a 37. hétig szabad szedni ha jól tudom. A keményedésre jó az is, ha olyankor lefekszel kicsit pihenni és relaxálsz! Kellemes babavárást! 30 heteske
annyi, hogy kemény az egész hasad ha megfogod, feszül. nem szabad simogatni csak 37.hét után, mert serkenti a méhösszehúzódásokat, többet keményedik és megindíthatja a szülést hamarabb. Boldog babavárást! 37 hetes kismami

Milyen az a "dudor" (has), ami a terhesség elején kezd el nőni? Hol ás mikor kezd el?

Legjobb válasz: hát..ö.. alul kezd el kerekedni,gömbölyödni, szélesedni a hasad, kb a 12 héten már azért látszani fog. én eléggé molett vagyok, az elsõ babával már a 8 dik héten nem tudtam begombolni egy gatyómat, a 12 dik héten már szépen gömbölyödött a hasam a köldök alatt most a második babámat várom, 7 hetes vagyok,egyenlõre még jók a gatyók, bár 1 mintha szûkebb lenne..és nem híztam semmit se az elsõvel, most meg még egyértelmû hogy még nem.. de csak azért mert salátán éltem nem bírtam enni mást. na eltértem a témától, de a lényeget leírtam :)

hát..ö.. alul kezd el kerekedni, gömbölyödni, szélesedni a hasad, kb a 12 héten már azért látszani fog. én eléggé molett vagyok, az elsõ babával már a 8 dik héten nem tudtam begombolni egy gatyómat, a 12 dik héten már szépen gömbölyödött a hasam a köldök alatt most a második babámat várom, 7 hetes vagyok, egyenlõre még jók a gatyók, bár 1 mintha szûkebb lenne..és nem híztam semmit se az elsõvel, most meg még egyértelmû hogy még nem.. de csak azért mert salátán éltem nem bírtam enni mást. na eltértem a témától, de a lényeget leírtam :)
én a második babám várom, vékony vagyok.és a 13.hétbe járok.van olyan nadrágom ami már nem jó rám de ez a csípõ szélesedése miatt van.se az elsõ babánál, se most, nincs még hasam.alkati kérdés.pedig én aztán még eszek is egyfolytában :)

Vekony testalkatu srac vagyok, viszont sajnos eroteljesen a hasamra hizom. Milyen gyakorlstokst ajanlotok, hogy a hasam is feszes legyen? Mit ne egyek?

A hasizomerositest probaltam, ha csinalom akkor mennyi idon belul veszek eszre pozitiv valtozast?

Legjobb válasz: étrend változtatás nélkül kb.soha. helyi zsírégetés nincs ha fogyni akarsz akkor szálkásító étrend kell és járj el futni.

étrend változtatás nélkül kb.soha. helyi zsírégetés nincs ha fogyni akarsz akkor szálkásító étrend kell és járj el futni.
*alsó kockák.
A kérdező hozzászólása: Értem! Akkor fogok járni futni újból :) És akkor a lábemelést meg ezeket csinálom tovább akkor mennyi idõ alatt fogom tudni teljesen kockásra edzeni? :) )
Mert önmagában a hasedzés nem elég. Hogy láthatóak legyenek az elsó kockák is, ahhoz szálkásító diéta is kell és heti 3-4 aerob edzés is, pl. kocogás, bicaj.
A kérdező hozzászólása: Értem és köszi! Esetleg tudnál benne segíteni h mien legyen az aerob edzés? Mibõl álljon??
Ahogy írtam is, a kocogás vagy bicajozás jó lesz, heti min. 3-4-szer, 40-50 perc. De jó még az ellipszis tréner, lépcsõzõgép is.:)
Ez függ a genetikától is, nem lehet nagyon megtippelni. Ha rajtad nem sok zsír van (már pedig gondolom nincs sok, mert látszik a felsõ része a hasizomnak), akkor gyorsan leadhatod a maradék zsírt is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) hát már jó ideje gyúrok rendszeresen tehát azért, csak most tömeget szedtem fel és amiatt hogy leadjam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!