Találatok a következő kifejezésre: Milyen mikor a (11173 db)

El tudja vki mondani, milyen mikor a fogszabályozót felteszik, mikor húznak rajta, mikor gumit cserélnek? Milyen élmények? Milyen gyakran cserélnek gumit, milyen gyakran húzzák? Fáj? Help me plase!

Legjobb válasz: A kis tappancsokon levõ gumira gondolsz? Nekem csak akkor raktak másikat, mikor lejött az egyik tappancs. Nem cserélik azt nagyon. Mikor húznak az egyáltalán nem fáj, csak az utána levõ napokban nehéz enni, mert az egész állkapcsod sajog, de maga a mûvelet nem rossz. :) A fogszabályzó önmagában nem nagy cucc, csak az állítás utáni napok nehezebbek, de az sem vészes. :)

A kis tappancsokon levõ gumira gondolsz? Nekem csak akkor raktak másikat, mikor lejött az egyik tappancs. Nem cserélik azt nagyon. Mikor húznak az egyáltalán nem fáj, csak az utána levõ napokban nehéz enni, mert az egész állkapcsod sajog, de maga a mûvelet nem rossz. :) A fogszabályzó önmagában nem nagy cucc, csak az állítás utáni napok nehezebbek, de az sem vészes. :)
Ja, bocsi, hogy milyen gyakran húzzák? Nekem háromhavonta kellett mennem, akkor húztak is rajta mindig.
A kérdező hozzászólása: És azzal a befõttesgumi szerû gumival, amit az alsó és felsõ fogsorra erõsítenek, hogy közelebb huzza õket egymáshoz lehet beszélni?
Lehet beszélni de azt csak akkor lehet megoldani ha alul is és felül is van fogszabályzód. Nekem havonta kell húzásra mennem és az utána következõ napok elég durvák az egész állkapcsom fáj.
Milyen mikor felteszik? Abszolút nem fáj! Lefújják valamivel, az a valami nagyon savanyú! :D A felsõnél nagyon éreztem az alsónál egyáltalán nem! Utána a kis breketteket egyesével felragasztja, uv lámpánál köt meg a ragasztó! Utána fura lesz, mert olyan érzésed lesz hogy teli van a szád! Fájni fog és feszíteni, abszolút kibírható! Rágni, harapni egy pár napig nem fogsz tudni mert érzékenyek lesznek a fogaid és fájni fognak! Nyugi, pár nap és elmúlik! :) Gumi cserérõl nem tudok nyilatkozni, mert nekem nem olyan típusú van! Amikor húznak: na az olyan mintha összehúznák a fejedet! :D Érzed hogy egyre jobban feszül! Ezután megint fájhat pár napig! De a végeredmény kárpótolni fog! :) Én 4 hetente járok! A gumizásról sem tudok még nyilatkozni, de én is fogok kapni! Az a harapásodat fogja helyrerakni! Pont holnap megyek aktiválásra! Tudom hogy fájni fog utána, de mégis várom! :)
nekem is havonta húzzák és utána 2 napig nem bírok rendesen enni mert fáj ráharapni... de közben semmi extra

Szeretnék venni egy Xboxot, milyet vegyek? Melyik milyen? Mi a különbség? Stb.

Öcsémnek szeretnék venni egy Xboxot születésnapjára, de én egyáltalán nem értek az ilyen kütyükhöz. Minden félét összeolvastam már a neten, de nekem kínai. :) Hogy melyik milyen fajta új meg régebbi, stb. Vagy melyik hogyan is van. Érdemes e esetleg használtan venni pl. vaterán? Vagy mik a tartozékai? Milyen játékokat ajánlotok hozzá? Árak? stb. Minden infó érdekel... El?re is köszi a segítséget :)

Legjobb válasz: Ez vadiúj garanciás jó vétel! http://www.gameshop.hu/xbox360/xbox-360-slim-250gb/1252 Játékokat olcsón itt tudsz nézni! Colin Konzol Játékok Play Mania Console Corner No warez!!!

Ez vadiúj garanciás jó vétel! http://www.gameshop.hu/xbox360/xbox-360-slim-250gb/1252 Játékokat olcsón itt tudsz nézni! Colin Konzol Játékok Play Mania Console Corner No warez!!!
A különbség az amelyik flash-elt vagy RGH-zot azonnal ugrik a garancia ugye ez nem hangzik jól fõleg ha az ember kiad 50-60 ropit egy konzolért!Eleinte lehet hogy többe kerül egy játék de sok helyen becserélik a használt játékokat némi ráfizetéssel el lehet hozni egy újat!Nem kell a legújabb játékokat megvenni 4-5 hónap múlva a fele árért megkapod!
Hát ha jó xboxo-t akarsz venni oda pénz kell szerintem bár vegyél egy kinect kamerást mert az ütõs egy gép.Használtat ne vegyél mert nem ajánlott, játékok szempontjából pedig ha szereti a lövöldözõst akkor Bf-3 hanem Forza-3, -4 az autós vagy Assasin Creed sorozat 1, 2, 3, BrothercutAZ akció. Az árát nézve 83.000-65.000. + játék.
Vegyél neki egy RGH-s SLIM-et és akkor megbízható gép lesz és tud is rá tölteni játékot.
Használtat semmiképp ne vegyél mert bármi baja lehet:Bannolt (ki lett tiltva a Live-ról)Javítot, vagy flash-elt fos!4-5 ezer ft-nál nem spórolsz többet!És nincs garancia ami(2 év)egy új konzolnál!
Mint egy tál meleg pacal.
Nem csinaltam oralt mindenkinek - am ez az amikor nalam eldol hogy mennyire vonzodom szexualisan a masikhoz. De ha ananaszlevet vagy eperlevet iszik elotte akkor finom edes. Egyebkent kesernyes. Hat furi :) erzed elotte a kezedben ahogy luktet a penisze aztan elelvez a szadba es hat akkor ott van bent az ondo. Fura amikor belespriccel, de szeretem. :D imadom ahogy elelvez. :) nah meg ahogy remeg elotte az egesz teste es a nyogesek azon a mely hangon :P
hat speciel nekem hanyingerem volt tole..egy langyos takony szeru valami a szadban..fuj :D

A Séf Szakközépiskolai képzés milyen? Mi a véleményetek róla? Milyen szakmák vannak? Kell felvételi?

Minden információ érdekel.Pls segítsetek.

Legjobb válasz: veszprémi séf*

A kérdező hozzászólása: veszprémi séf*

Szerintetek ez így milyen? Mi a véleményetek?

Sose tudtam eldönteni, milyen sorrendbe jelöljem a gimiket meg, mindig kitaláltam valamit hogy "az miért rossz". Ebben én döntök, a szüleim csak véleményt mondanak, tanácsolnak ezt-azt. AZ első 3 sulit nem tudtam sorrendbe állítani. A-suli: Az egyik sulin dráma tagozatra mennék, napi több óra plusz elmenne mindenféle kreatív órával, zene, mozgás, dráma, színház, stb. De ennek egyensőlyozásaképp kevesebbet kellene tanulni, mint a többi gimiben amit megjelölök mivel nem olyan elit, erős suli. Ezt azért nem akartam jelölni mivel hogy a sok erős személyiség közt majd én nem tudok érvényesülni. Miért ne tudnék? Végülis ha a több száz jelentkező közül kiválasztottak akkor hasonló képességeim lehetnek mint az osztálytársaimnak és egy flegma beképzelt csajt nem lehet alapul venni akit abban a suliban felsőbb osztályban dráma tagozaton láttam. B suli : A másik suli igazi erős, tehetséggondozó suli, benne van a top 10-ben. Ide azért nem akartam/akarok menni mert hogy majd 2-3 órát kell tanulnom és hogy a sok különórám mellett majd ez nem fog menni, ill. az oszt. társaim is túl"tanulósok" lesznek. C-suli A harmadik suli meg erős, szintén tehetséggondozó, de az országban kb. a 14.-15. helyen van a rangsorban. Ide a sok tanulás miatt nem mennék meg amiatt hogy az előkészítős társaim nem tetszettek, kicsit sznob suli. Úgy döntöttem a sorrend: A-C-B, a maradék 2 helyre pedig kevésbé erős sulikat jelölök meg. Mert rájöttem sokkal inkább van kedvem egy személyiségközpontú, személyiségfejlesztő, kreativitást előtérbe helyező iskolába menni mint egy suliba ahol 2-3 órákat kell tanulnom azt, ami nem érdekel. Helyette járnék zenét, éneket, színjátszást, táncot tanulni, stb.

Legjobb válasz: te örülj ha csak 2-3 órát kell tanulnod egy erõs gimnáziumban.

te örülj ha csak 2-3 órát kell tanulnod egy erõs gimnáziumban.

Milyen (mi) a szelíd hulladék?

Lécci válaszoljatok

Ju Jitsu? Milyen? Mi a véleményetek róla?

Ju Jitsusoktól szólnék els?sorban,mert arra gondoltam,h elkezdeném(már ha érdemes).Olyasmik érdekelnének.hogy milyen nálatok 1 edzés,sok e az elmélet,vagy h mennyi ideig tart eljutni az els? vizsgához.el?re is köszi a válaszokat. 14/f

Legjobb válasz: Elmélet?

Elmélet?
hát én 2 éve ju jitsuzok és nagyon tudom ajánlani , én beleszerettem ebbe a sportba :) elõszöri elmondanám hogyha marcali közelébe laksz akkor fõleg oda menj mert ott van a világ egyik legnagyobb mestere :) Hogy nálunk milyen egy edzés : hát elsõsorban a fizikai erõ fejlesztése nagyon fontos . Például öklönfekvõ lebegõülés bicska szöcske stb.. ez az erõlét a második dolog ami szóbajöhet az a tûrõképesség ami arról szól egyszerûen hogy egymás elé álltok és püfölitek egymást meg rugdaljátok egymást ( ccomb lepkeizom hasfal alkar) amit gyakoroltok még: eséstechnika gurulás elõre - hátra esés elõre hátra szabadon esés , magashenger . amiket nemmagyarázok el mert ha érdekel elmész megnézed :D van még olyanunk hogy pajzs , társad megfogja és te technikásan ütöd rúgod . amit mondanak éppen . akkor ugye vannak a " fogások " értelem szerûenn azt tanulod amilyen övfokozaton vagy (fehér sárga zöld kék barna fekete ) mindegyikben vannak izgalmas és szép technikák :) van még a földharc ami abból áll hogy térdeltek [szejza] és egymást valahogy megkell fogni ÜTÉS ÉS RÚGÁS NÉLKÜL ! hogy kopogjon azaz feladja a "kört" vannak még formagyakorlatok amik ütések rúgások védésekbõl állnak ez a [kihon] . elméletben a technikák neve ütések neve rúgások neve számolás 10 ig minimum , és persze hogy tudd az övfokozatod és az eddigi összes övfokozat (amit elértél) gyakorlatát . amit tudok tanácsolni , fél év után ha jársz ne mond azt hogy mennyire kemény vagy mert ugysem leszel az , lehet h nemolyan vagy de hajlamos az ember erre a kis apróságra , és ne nagyon híreszteld hogy mit csinálsz mert azértis belédkötnek hogy lássák mennyire vagy kemény és ha azvagy neadjisten bajtörténik az sportal való visszaélés :) hiddel ez az egész olyan mint egy fegyver :D mint mondtam tudom ajánlani mert nagyon kiadós sport , nemcsak fizikailag leszel toppon hanem megtanit használni az erõd . :)

Aki csináltatott már csiszolás nélküli hidat leírná, hogy milyen, mik a tapasztalatok?

két egészséges fog között van egy foghiányom, és elvileg így nem kellene csiszolni a két szomszéd fogat a pótláshoz - implantot nem szeretnék

Legjobb válasz: Hogyan akarsz két fogra rátenni valamit hogy az ne legyen vastagabb?

Hogyan akarsz két fogra rátenni valamit hogy az ne legyen vastagabb?
Ilyenkor nem a két szomszédos fogra teszik rá a koronát, hanem mint egy tömést teszik beléjük. Nekem a fogorvosom nem javasolta, mert a szerkezeténél fogva terheléskor szétfeszíti azt a két fogat.
Nekem is hasonló problémám van, nem akarom, h a két szomszédos fogam lecsiszolják, és implantot sem akarok. Végül mi mellett döntöttél?
Nekem is ugyanez a problémám, én most jutottam el az elsõ lépésig, hogy elhatározom a fogpótlást. De nem tudom h. a csiszolás nélküli tényleg jó lenne e. És az árakkal sem vagyok tisztában, azzal sem meddig kell járni mire elkészül teljesen. Tudtok valami jó és olcsó fogászatot?

Fétis, de milyen? Mi a neve?

Tegnap láttam a FEM3-on egy m?sort, különböz? fétisekr?l volt benne szó. Az egyik n? a m?sorban elmondta, hogy ? nagyon szereti, ha úgy kötözik meg, mint egy sütnivaló malacot, és arra izgul, ha valaki így megkötözi, ? pedig mint egy kismalac, almával a szájában várja a többit. A hölgynek még egy kondérja is volt, és ilyen témájú (megkötöz?s, megsüt?s, megf?z?s) "szexi" képregényeket rajzol. Tudja valaki, hogy ez milyen fétis?

Legjobb válasz: Bondage.

Bondage.
A kérdező hozzászólása: A bondage az csak kötözés, nem? A nõ pedig arról beszélt, hogy õt ez az "úgy szeretlek majd megeszlek" dolog izgatja.
Ínyenc falatka fétis.
Mármint hogy õ a malac? Nem a malacok nyalják õt, miközben ki van kötözve? http://zootubevideo.com/movies/japanese-animal-fuck-movies.h.. :D
A kérdező hozzászólása: Nem a malacok nyalják, hanem õ a malac :D
Aberrált ribanc lehet, de megdugnám ;)
A kérdező hozzászólása: Nem nagyar volt, hanem angol, ha jól emlékszem. Azzal keresi a kenyerét, hogy ilyen kannibálós pornóképregényeket rajzol. Otthon meg várja egy kondérban, hogy valaki megdugja. (Szó szerint)
Ahogy leírtad, egyszerûen vannak rejtett kannibalisztikus vágyai, ami semmiképpen nem normális. Amíg nem fajul el, addig csinálja, de akkoris....
BDSM

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!