Találatok a következő kifejezésre: Milyen mennyiségű nyákdugó (3 db)

A nyákdugó milyen mennyiségű?

Nekem volt egy kis rózsaszín? folyásom. De nem számottev?. Várható még? Éjszakánként is sokat görcsölök.

Legjobb válasz: nekem azt hittem mar tavozott, aztan megint tavozott, és megint. szóval nekem adagokban jott, de van, akinek egyszerre, és volt olyan ismerosom is, akinek egyaltalan nem jott ki a nyakdugoja!

nekem azt hittem mar tavozott, aztan megint tavozott, és megint. szóval nekem adagokban jott, de van, akinek egyszerre, és volt olyan ismerosom is, akinek egyaltalan nem jott ki a nyakdugoja!

A nyákdugó milyen mennyiségű?

Legjobb válasz: szia, nekem kevés nyákos vmi volt mikor beindult a szülés és el is kezdett szivárogni a vizem. könnyen felismered a folyamatot majd, mert ha a víz szivárogni kezd (nem pedig egybõl elfolyik), akkor folyamatosan halvány rózsaszín folyadék jön, amit nem tudsz visszatartani. ha meg egybõl elfolyik a magzatvíz, akkor meg egyértelmû a helyzet. :) tehát: kevés, nyákos.

szia, nekem kevés nyákos vmi volt mikor beindult a szülés és el is kezdett szivárogni a vizem. könnyen felismered a folyamatot majd, mert ha a víz szivárogni kezd (nem pedig egybõl elfolyik), akkor folyamatosan halvány rózsaszín folyadék jön, amit nem tudsz visszatartani. ha meg egybõl elfolyik a magzatvíz, akkor meg egyértelmû a helyzet. :) tehát: kevés, nyákos.

Milyen mennyiségű a nyákdugó?

A színér?l olvasgattam, általában barnás-véres, de el?fordulhat, hogy szintelen. De körülbelül mekkora?

Legjobb válasz: nem biztos hogy egyben távozik és akkor nemigen veszed észre, de egyben kb 2-3 cm átmérõjû is lehet.

nem biztos hogy egyben távozik és akkor nemigen veszed észre, de egyben kb 2-3 cm átmérõjû is lehet.
Szilvamag. Kb.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!