Találatok a következő kifejezésre: Milyen mellszívót Kézit vagy gépit (4 db)

Milyen mellszívót vegyek? Kézit vagy gépit? Milyen márkájú a legjobb?

Legjobb válasz: Szia! Mi egy teljesen márkátlan kézi mellszívót vettünk 4990 forintért és teljesen (nagyon)jó szolgálatott tett.Szerintem felesleges drágát venni,inkább vegyél mást a babának.Jó babázást,üdv:egy boldog anyuka

Szia! Mi egy teljesen márkátlan kézi mellszívót vettünk 4990 forintért és teljesen (nagyon)jó szolgálatott tett.Szerintem felesleges drágát venni, inkább vegyél mást a babának.Jó babázást, üdv:egy boldog anyuka
Szia! Mi elõször Avent márkájú kézi mellszívót vettünk, ez egész addig jó volt, amíg be nem gyulladt a cicim, mert utána nem akarta kiszívni belõle a tejet. Aztán a nõdokim ajánlotta a gépi mellszívót. Másnap béreltünk egy Medela gyártmányút. Tényleg nagyon jó, sity-suty kiszívja a tejet, nagyon hatásos. Meg vagyok vele elégedve.
Mi béreltünk egy Medela mellszívót, az tényleg jó. De volt egy Avent kézi is ha mentünk valahova azt vittem, nekem az is bevált. Szerintem bérelni csak akkor éri meg ha nem tudsz szoptatni (én sajna végig fejtem neki, mert nem tudott szopizni), ha csak néha a felesleget akarod lefejni akkor elég a kézi. Viszont volt egy Bibi gépi azt nem ajánlom, mert folyamatosan szívja és ez kellemetlen a Medela meg úgy csinálja mint a baba.
Én a medelára szavazok.Mindkét babámnál ezt használtam.Olcso, és nagyon jó.(A kézi változarol beszélek)
haliho! A választ nehéz elõre, szülés elõtt megmondani, az a babádtól is függ majd! Ha szopizik a baba, és csak maradékot kell fejni, vagy egyszer-kétszer vésztartalékot mert másra bízod a gyermeket, elég a kézi. Kézibõl csakis AVENT (ezt egykézzel is lehet használni, én pl, bal vállamon büfiztettem, jobbkézzel fejtem a maradékot). 12-15 perc alatt 120-280 ml-t le tudott fejni. Medelából az egyszerû kézit barátnõmnél láttam, extra béna, nem tudsz erõt kifejteni. És hülyeség hogy a medela kézit késõbb elektromossá alakítod mert a motor megvásárlása annyi ft mint a komplett elektromos. Ha mégis úgy alakul, hogy teljes menyiséget kell fejni, akkor Avent IQ uno és Medela Mini Electric is jó. Különbségek: Avent: picit drágább, de dizájnosabb, masszáspárna jó, szívás ritmusa választható, halk. Medela Mini Electric picit olcsóbb, szívás erõssége változtatható, halk. Ha végképp nehéz a döntés, pár hét bérléssel ki tudjátok próbálni, melyik válik be. Nagyobb készletet tartok, de telefonon érdemes rákérdezni, hogy van-e az adott készülékbõl. Ha a saját kézi avent vagy medela mellszívódat elektromossá szeretnéd alakítani, önállóan motor is bérelhetõ. Remélem, hasznos volt Julia :)

Vegyek mellszívót? Milyet érdemes? Tapasztalatok? Kézi vagy gépi? Milyen árban kapható?

36hetes vagyok.

Legjobb válasz: Nekem Avent van, kézi, én nagyon sokat használtam, mert a kisfiam nem szopizott rendesen, ezért fejtem neki a tejcsit. Kb 14000 Ft volt (voltak hozzá tároló poharak + cumisüveghez való cumi).

Nekem Avent van, kézi, én nagyon sokat használtam, mert a kisfiam nem szopizott rendesen, ezért fejtem neki a tejcsit. Kb 14000 Ft volt (voltak hozzá tároló poharak + cumisüveghez való cumi).
Szia kismami.Én vettem emllszívót, Avent pumpás kézi mellszívót vettem a tesz-veszen.elõször csak az elsõ napokban használtam, aztán beált a tejtermelés és nem fejtem többet, már sajnáltam i, hogy vettem mellszívót, de 3 hósan egyik napról a másikra begyulladt a mellem, és azóta a legfontosabb darab a kellékeim között.Sógórnõmnek elktromos van, õ azt nem tudta használni, mert véraláfutásosra szívta neki.Nekem ez nagyon bejött, tudom ajánlani. Kitartást neked a hátralévõ idõhöz. 4 hós anyuka
Nekem Avent elektromos van, táskában lehet kapni, van benne 2 cumisüveg is, meg kézi adapter. Az elején nagyon nagy hasznát vettem, mikor beindult a tejem, aztán az 1. hónaptól kb. már nem nagyon fejtem, viszont utána néhányszor tényleg jó volt, hogy volt. Nekem is volt hogy a szilikon ahogy hozzáért, picit vízhólyagos lett, de utólag rájöttem, hogy azért, mert nagyon gyors pumpálásra állítottam. Te magad beállíthatod a tempót, és utána úgy csinálja.
Én csak a kórházból hazatérve vettem, mert akkorra kiderült, h' szükség lesz rá. (mi sokáig voltunk bent, két hétig csak fejve adhattam neki). Nem terveztem, h' fagyasztok tejet, csak szoptatni akartam. Az én babám elég nehéz eset volt, alig néhányszor volt alkalmam szoptatás után fejni, viszont kétszer voltam lázas beteg, és akkor nagyon jól jött. Illetve amikor muszáj volt itthon hagynom, és nem értem vissza idõben, akkor is elõre fejtem. Szóval szerintem egy kézit érdemes beszerezni, mert lehet, h' csak egyszer lesz rá szükség, de akkor nagyon. Ha pedig tartalékolni akarsz, akkor muszáj. Én Medela kézi mellszívót vettem, mert azt lehet bõvíteni elektromossá, ha szükséges. Nálunk nem került rá sor. Tavaly õsszel 5000, -Ft-ba került újonnan.
szia. Avent kézi van, de sokszor mérgelõdök, mert középen az a kis fehér lezáró mindig kiugrik. másnak is? bocsi, hogy én is kérdezek itt..
Szia!Én többet kipróbáltam, mert sajna nem szopizott a babám.Nekem az avent kézi mellszivó vált be.Ha valami meghibásodik benne lehet rendelni.Régen ez volt az AVENT cégnek a telefon száma:0613632903. Nagyon rendesek voltak, itt bármit tudtok hozzá rendelni, persze ha garanciás kicserélik.

Mellszívót milyet érdemes venni? Kézi vagy gépi, sok különbség van a márkák között?

Legjobb válasz: Szia! Mi csak szülés után vettünk(vagyis a férjem) egy 4900 forintosat,ami márka nélküli és kézi.Rendkívül jó szolgálatot tett. Az én véleményem az,hogy nem érdemes egy vagyont kiadni érte,ráadásul érzékenyek lehetnek majd a mellbimbóid és jobb ha te saját magadnak tudod állítani a szívás sebességét és gyorsaságát.A másik meg,hogy kb.egy-két hónapig ha használod,mert utánna beáll a tejtermelés a "kereslet-kínálat"-ra. Jó babázást,egy öt hónapos kisfiú boldog anyukája

Szia! Mi csak szülés után vettünk(vagyis a férjem) egy 4900 forintosat, ami márka nélküli és kézi.Rendkívül jó szolgálatot tett. Az én véleményem az, hogy nem érdemes egy vagyont kiadni érte, ráadásul érzékenyek lehetnek majd a mellbimbóid és jobb ha te saját magadnak tudod állítani a szívás sebességét és gyorsaságát.A másik meg, hogy kb.egy-két hónapig ha használod, mert utánna beáll a tejtermelés a "kereslet-kínálat"-ra. Jó babázást, egy öt hónapos kisfiú boldog anyukája


Milyen mellszívót érdemes vásárolni, kézit inkább vagy gépit? (Akár használtról, akár újról legyen szó! ) Nektek mi vált be, ami egyben még költségkímélő is?

Legjobb válasz: Szerintem elõre ne vegyél, mert lehet, hogy nem is kell. Ahhoz meg elég drága, hogy csak álljon. Nekem egyébként volt Avent kézi, és Medela mini Elektric. A kézi hatékonyabb volt, a gépit akkor használta, mikor már ki volt purcanva a kezem.

Szerintem elõre ne vegyél, mert lehet, hogy nem is kell. Ahhoz meg elég drága, hogy csak álljon. Nekem egyébként volt Avent kézi, és Medela mini Elektric. A kézi hatékonyabb volt, a gépit akkor használta, mikor már ki volt purcanva a kezem.
Nekem Nuck-os kézi volt. Nem is mindenkinek kell amúgy. Én csak akkor használtam, ha el kellett mennem és akartam eltenni tejet, vagy a babám átaludt egy szopit és már nagyon fájt a cicim.
Hát nekem sajnos jó kis mellgyulladásom lett, mert a tejem baromi hamar megindult, viszont a lányom nem akart szopni. A kórházban meg nem mondták, hogy már most fejjem (elsõ gyereknél azt hittem, 2 nap alatt nem gyullad be a mellem). Hozzáteszem nem is szereztem be. Így mikor hazamentem kaptam kölcsön az elõzõ által említett elektromosat. Nekem nem szívta le. Majd sürgõsen beszereztem egy ugyanolyan kézit (1500FT) tökéletesen bevállt. Nagyon sokáig használtam.
Utolsó vagyok, közben más is válaszolt. Tehát a Medela típusura gondoltam.
R-med pumpás mellszívót anyumtól örököltem meg. :) De béna voltam és egyszer eltörtem. Medela kézit vettem, de nem sokat ért, és folyton nyikorgott, nagyon idegesített. Most a másodikat várom, fogok venni olyan pumpásat, azt hiszem a Chicco-nak van még ilyenje, de R-medet is lehet kapni újat, és nem is drága, 2-3 ezer között van.
13:28-as vagyok. a nyikorgás elmúlik, ha egy pici olajat (én olivaolajat) kentem a gumi részére. Vártam egy pár órát. De nem kerülhet bele, mert az a levegõrészérénél van.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!