Találatok a következő kifejezésre: Milyen mellszívót Kézit vagy (14 db)

Milyen mellszívót vegyek? Kézit vagy gépit? Milyen márkájú a legjobb?

Legjobb válasz: Szia! Mi egy teljesen márkátlan kézi mellszívót vettünk 4990 forintért és teljesen (nagyon)jó szolgálatott tett.Szerintem felesleges drágát venni,inkább vegyél mást a babának.Jó babázást,üdv:egy boldog anyuka

Szia! Mi egy teljesen márkátlan kézi mellszívót vettünk 4990 forintért és teljesen (nagyon)jó szolgálatott tett.Szerintem felesleges drágát venni, inkább vegyél mást a babának.Jó babázást, üdv:egy boldog anyuka
Szia! Mi elõször Avent márkájú kézi mellszívót vettünk, ez egész addig jó volt, amíg be nem gyulladt a cicim, mert utána nem akarta kiszívni belõle a tejet. Aztán a nõdokim ajánlotta a gépi mellszívót. Másnap béreltünk egy Medela gyártmányút. Tényleg nagyon jó, sity-suty kiszívja a tejet, nagyon hatásos. Meg vagyok vele elégedve.
Mi béreltünk egy Medela mellszívót, az tényleg jó. De volt egy Avent kézi is ha mentünk valahova azt vittem, nekem az is bevált. Szerintem bérelni csak akkor éri meg ha nem tudsz szoptatni (én sajna végig fejtem neki, mert nem tudott szopizni), ha csak néha a felesleget akarod lefejni akkor elég a kézi. Viszont volt egy Bibi gépi azt nem ajánlom, mert folyamatosan szívja és ez kellemetlen a Medela meg úgy csinálja mint a baba.
Én a medelára szavazok.Mindkét babámnál ezt használtam.Olcso, és nagyon jó.(A kézi változarol beszélek)
haliho! A választ nehéz elõre, szülés elõtt megmondani, az a babádtól is függ majd! Ha szopizik a baba, és csak maradékot kell fejni, vagy egyszer-kétszer vésztartalékot mert másra bízod a gyermeket, elég a kézi. Kézibõl csakis AVENT (ezt egykézzel is lehet használni, én pl, bal vállamon büfiztettem, jobbkézzel fejtem a maradékot). 12-15 perc alatt 120-280 ml-t le tudott fejni. Medelából az egyszerû kézit barátnõmnél láttam, extra béna, nem tudsz erõt kifejteni. És hülyeség hogy a medela kézit késõbb elektromossá alakítod mert a motor megvásárlása annyi ft mint a komplett elektromos. Ha mégis úgy alakul, hogy teljes menyiséget kell fejni, akkor Avent IQ uno és Medela Mini Electric is jó. Különbségek: Avent: picit drágább, de dizájnosabb, masszáspárna jó, szívás ritmusa választható, halk. Medela Mini Electric picit olcsóbb, szívás erõssége változtatható, halk. Ha végképp nehéz a döntés, pár hét bérléssel ki tudjátok próbálni, melyik válik be. Nagyobb készletet tartok, de telefonon érdemes rákérdezni, hogy van-e az adott készülékbõl. Ha a saját kézi avent vagy medela mellszívódat elektromossá szeretnéd alakítani, önállóan motor is bérelhetõ. Remélem, hasznos volt Julia :)

Ki mivel fejli le a tejet? Kézi vagy elektromos mellszívóval? Milyen márkával?

Legjobb válasz: Én Avent kézi mellszívót vettem, jó volt...

Én Avent kézi mellszívót vettem, jó volt...
pesztonkát vettem de pénz kidobás volt nekem.nem szívja ki másnak meg nagyon jó.kézi medela amit ajánlok és éjszaka is tudom használni a baba mellett.elektromosát használtam a kórházban.
Én is Aventet használtam a gépit. ezt lehetett variálni kézre is, de sokkal kényelmesebb volt a gépi. Hamarabb lefejtem, mintha kézivel próbálkoztam volna. Az elején kézivel csináltam, aminek meglett az eredménye: ínhüvely gyulladást kaptam, így váltottam Volt mikor szopi után még 350 ml-t is le tudtam fejni ezzel. Drága volt, cefetül, de megérte! Kisfiam 15 napig intenzíven volt, így nem szoptathattam ez idõ alatt. Csak ez a készülék maradt, és segített sokat, hogy megmaradjon, és utána szoptathassak.
Nekem is Avent kézi volt, de kézzel is lehet, nekem a védõnõ megtanította, elég gyorsan haladtam vele:)
Kézi Aventem van, nekem bevált nagyon.
avent kézi csak végszükségben használom.
pesztonka elektromos.csak azért nem adom el mert az orrszívója nagyon jó...:(
Medela, kézi. nekem bejött, igaz a kislányom mégcsak 4 hónapos.
Szerintem az elektromos medelánál nincs jobb!
A kérdező hozzászólása: Pesztonka elektromos, vagy kézi? Nekem medela van, kézi, de elég macerás, legalább is nekem!
bocsi a kérdésért, de akik elektromos aventet használtok, lécci adjatok tanácsot!!! Az enyémnek egyszerûen semmi szívóereje nincs, ha elektromosan akarom használni:S a kéziben pedig szív ezerrel, szóval nem tudom mitõl lehet hogy ha ráteszem az elektromos fejegységet, akkor nem szív erõsen. Nektek is ilyen, vagy kell valamit állítani rajta??
Elektromos Avent. Nagyon bevált.
nekem nem vált be a kézi madela, így vettünk egy avent elektromost, ami nagyon kényelmes és hasznos volt és gyors. A kézi nem volt nekem hatékony, fájt is és macerás volt húzogatni a pumpáját. Az elektromossal másra is tudtam közben figyelni, tudtam olvasni, tévézni közben.
elektromos medela, annál jobb nincs :) én végigpróbáltam mindegyiket, de annyi tejem volt, hogy képtelen voltam a kézivel lefejni, lett is akkora mellgyulladásom, hogy egy hétig az én mellemet maszirozta minden nõvér túlórában. Az elektromos medelának volt akkora szívóereje, hogy sikerült túlélni az 5 hónap fejést.

Mellszívót, de milyet: kézit vagy elektromosat?

Láttam a bizományiban Medela mellszívót, kézit 4000Ft-ért, és egy elektromosat is, a márkát nem tudom, amire még több mint fél évig él a jótállás, 9400Ft-ért, ehhez van orrszívó rész is. Szerintetek melyik éri meg jobban? Ilyen:

Legjobb válasz: Én az elsõ gyermeknél kézit vettem. 2 hét után meguntam a nehéz fejést, vettem elektromosat. Azzal sokkal könnyebb volt! Minden ember más, mindenkinek más mellszívó válik be. Én azt tanácsolom,hogy ha van ismerõsöd, akkor kérj kölcsön, s a beválik, akkor olyat vegyél! Nagyon drága dolog ahhoz, hogy utána azt mondd, nem vált be!

Én az elsõ gyermeknél kézit vettem. 2 hét után meguntam a nehéz fejést, vettem elektromosat. Azzal sokkal könnyebb volt! Minden ember más, mindenkinek más mellszívó válik be. Én azt tanácsolom, hogy ha van ismerõsöd, akkor kérj kölcsön, s a beválik, akkor olyat vegyél! Nagyon drága dolog ahhoz, hogy utána azt mondd, nem vált be!
én elektromosat használtam, ugyanilyet amilyet belinkeltél! pesztonkát! Nagyon meg voltam vele elégedve! Mellesleg most pont eladó!:-) Belinkelem nézd meg: http://www.mamami.hu/forum/showthread.php?t=17473
Elég a kézi pl. Canpol, Avent, T. Tippee.
Nálam csak az elektromos jöhet szóba. Avent-em van, tökéletes! A barátnõm ínhüvely gyulladást kapott a kézi fejõtõl..
Mindkettõt használom, Avent Iq-t és Avent kézit, mikor melyiket. Az IQ egyszer már elromlott, 4 hónap után, egy hónapig ültek rajta, mire kicserélték a fejet. Még jó, hogy volt másik. Volt Medela Mini Electricem is, de azt nem szerettem, mert nagyon hangos volt (mondjuk jóval erõsebben szív, mint az Avent).
Elõzõ vagyok! Nem biztos, hogy meg tudod nyitni, úgyhogy belinkelem a leírást: OLCSÓN rezgõs pihenõszék, mellszívók, babamérleg stb. Eladó egy Momert tolósúlyos csecsemõmérleg dobozával 4500 ft egy Pesztonka elektromos mellszívó+orrszívó dobozával (ehez ajándékba adok még egy szett ugyanilyen mellszívót ami motorhibás, szív, de nagyon gyengén, de alkatrésznek még jó). 6000 Ft A termékek kifogástalan állapotban vannak, ha a kettõt együtt viszi valaki akkor a mérleg és a mellszívók öszz.: 10.000 ft
Attól függ, mennyit akarsz fejni.Ha csak a maradék tejet, akkor elég a kézi (Avent) is szerintem.Én anyatejleadó vagyok, napi 1 litert lefejek plusszban, úgyhogy én elektromosat vettem (szintén Avent), mert ezt kézivel hosszú távon nem bírnám. Elõször Medela elektromosat vettem, de az nekem nem jött be, így el akarom adni, nem indította meg a tejleadó reflexemet, mert elég nehezen jön le a tejem, még melltartóbetétet se kell használnom, de van akinek ez válik be.Kórházi szobatársnõm pl. 10 perc alatt 150 ml-t lefejt vele. Pesztonkát szerintem ne vegyél, az nagyon gagyi. Avent elektromos nekem nagyon jó, de az elég drága.


Milyen mellszívót érdemes venni? Elektromosat, vagy kézit?

Legjobb válasz: Nekem a védõnõm azt mondta hogy ráérek majd szülés után mellszívót venni a tej mennyiségétõl függ.Ha kevés elég a kézi ha sok lesz érdemes beszerezni elektromosat.Üdv 32hetes kismama

Nekem a védõnõm azt mondta hogy ráérek majd szülés után mellszívót venni a tej mennyiségétõl függ.Ha kevés elég a kézi ha sok lesz érdemes beszerezni elektromosat.Üdv 32hetes kismama
Én nem fejek soha, úgyhogy tényleg szülés után vegyél, mert akkor derül ki. Nehogy felesleges kidobj pénzt, mint én.
Ne vegyél csak ha szükségét fogod ézezni én is megvettem 13 ezerért és soha nem használom.
Én vettem elõre, nekem jót tett. Nem volt sok a tejem, de a rendszeres használattal sikerült a 7 hónapig szoptatnom. Utána is volt még tejcsi, csak elválasztotta magát. Szerintem vegyél nyugodtan, úgyis annyi hülyeséget összevásárol az ember. Pl. pelenkataró szemetes7000, hozzávaló zacsi 2000....stb :) )
En kezit hasznaltam(meg a korhazban), 2x es odemasok lettek a mellbimboim, nagyon fajt es akkor elkeztem kezzel fejni(megmutattak hogyan kell) es nekem igy a legkenyelmesebb, igaz tobb idobe telik.
Én kézit használok, Avent. napi 1 litert fejek le vele, nagyon jó!!
Szia.Én próbáltam kézi chiccot , és nem volt az igazi.Aventel fejtem 7 hónapig, 1000%ban megvagyok elégedve vele.A tesómnak elektromos volt de nem avent (nemtudom a márkát) És útálta mert nagy volt és macera volt elõvenni meg éjjel zavarta a családot a zaja.Az avent kézi tényleg jó.
Én kipróbálam az Avent kézit és nagyon fájt, majd elkûldtem az uramat elektromosért. Õ Medelat vett és imádom. Rendberakta a lapos mellbimbómat is.

Milyen mellszívót vegyek? Kézit vagy elektromosat? Avent vagy Medela? Mire figyeljek?

Használtat nézegetek, nagyon sokat nem szeretnék rákölteni, max 6-7000 Ft-ot.

Legjobb válasz: Nekem kézi avent van,majd kiderül mennyire jó. Sok helyen olvastam,hogy jobb az elektromos,de sztem a kézivel is rendesen le lehet szívni,max kicsit többet kell "munkálkodni" rajta :)

Nekem kézi avent van, majd kiderül mennyire jó. Sok helyen olvastam, hogy jobb az elektromos, de sztem a kézivel is rendesen le lehet szívni, max kicsit többet kell "munkálkodni" rajta :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Közben olvasgatok errõl, és több helyen azt találtam, hogy a Medela elektromost nagyon dicsérik, mert sokkal erõsebben szív, mint az Avent kézi. De ez használtan is 10 körül megy. :( Nem tudom...a biztosra akarok menni, félek, hogy nem lesz tejem. :(
http://babaszafari.hu/spd/unas_246685/Bertoni_kezi_mellszivo én ilyet vettem, és majdnem hogy pont olyan, mint az aventes. az elsõnél olyanom volt. csak ez sokkal olcsóbb
Nekem Aventes kézi volt. Könnyû volt használni, de sok ideig tartott. Ezért kölcsönöztem gépi Aventeset, de az meg egyáltalán nem szívott semmit.
Szerintem attól fog függeni, hogy lesz-e elég tejcsid, és akarja-e a babó a cicit. Nálunk sajnos még a csecsemõsnõvér sem tudta cicire tenni, így fejni kellett (már a szülészetre is kérik nálunk a ciciszívót, hogy miután kihozzák a piciket ki kell fejni) Szóval a fiam nem volt hajlandó cicizni, így a nagy "munkálkodásnak" az lett a vége hogy a sok pumpálástól nem tudtam megmozdítani a jobbkezem. A férjemnek megesett a szíve rajtam, és vett nekem egy Medela elektromosat. Hát....ég és föld. Nagyon jó, erõs, gyorsan kifeji a tejcit. Nekem az életemet mentette meg akkor. :) Nem volt mindegy hogy 25-30 percig szórakozok az Avent kézivel, vagy 5-5 perc alatt lejön az adag az elektromossal. Én a Medeláról csak jókat tudok mondani!
kicsit off: az elektromosak hangosak, berregnek? vagy van olyan mai hangtalan-már amennyire lehet?
Szia Nekem Medela elektromos van. Iszonyatosan jó (8 hónapig fejtem minden szoptatás után, nagyon sok tejem volt). Nem túl hangos, persze van hangja, de egyáltalán nem zavaró. Könnyû és nagyon egyszerûen lehet tisztítani is. Egyszer nem vittem magammal és a z egyik ismerõsöm kölcsönadta az aventes kézijét, mert már nagyon fájat a mellem. Éppen csak kicsit használtam, mert alig szívott le valamit és tök sokat kellett vele "dolgoznom". Annyira jó volt, hogy amíg hazamentünk nem fájt a mellem.
Avent kézi és a Medela elektromos közöül egyértelmûen a Medela. Nekem kissé hangos volt, de az eredményért megérte. Azért mert megfájdul a kezem a kézitõl, miért ne vennék Medelát? Nekem 95-ös a mellbõségem, és nem voltam hajlandó a pici alvásidejét végig a pumpálással tölteni, ezért volt jobb az elektromos. Még jutott idõm cumisüveget, body-t, kisruhákat mosni, fehéríteni, netán még elmosogatni is...:) :)

Milyen mellszívót érdemes vásárolni, kézit inkább vagy gépit? (Akár használtról, akár újról legyen szó! ) Nektek mi vált be, ami egyben még költségkímélő is?

Legjobb válasz: Szerintem elõre ne vegyél, mert lehet, hogy nem is kell. Ahhoz meg elég drága, hogy csak álljon. Nekem egyébként volt Avent kézi, és Medela mini Elektric. A kézi hatékonyabb volt, a gépit akkor használta, mikor már ki volt purcanva a kezem.

Szerintem elõre ne vegyél, mert lehet, hogy nem is kell. Ahhoz meg elég drága, hogy csak álljon. Nekem egyébként volt Avent kézi, és Medela mini Elektric. A kézi hatékonyabb volt, a gépit akkor használta, mikor már ki volt purcanva a kezem.
Nekem Nuck-os kézi volt. Nem is mindenkinek kell amúgy. Én csak akkor használtam, ha el kellett mennem és akartam eltenni tejet, vagy a babám átaludt egy szopit és már nagyon fájt a cicim.
Hát nekem sajnos jó kis mellgyulladásom lett, mert a tejem baromi hamar megindult, viszont a lányom nem akart szopni. A kórházban meg nem mondták, hogy már most fejjem (elsõ gyereknél azt hittem, 2 nap alatt nem gyullad be a mellem). Hozzáteszem nem is szereztem be. Így mikor hazamentem kaptam kölcsön az elõzõ által említett elektromosat. Nekem nem szívta le. Majd sürgõsen beszereztem egy ugyanolyan kézit (1500FT) tökéletesen bevállt. Nagyon sokáig használtam.
Utolsó vagyok, közben más is válaszolt. Tehát a Medela típusura gondoltam.
R-med pumpás mellszívót anyumtól örököltem meg. :) De béna voltam és egyszer eltörtem. Medela kézit vettem, de nem sokat ért, és folyton nyikorgott, nagyon idegesített. Most a másodikat várom, fogok venni olyan pumpásat, azt hiszem a Chicco-nak van még ilyenje, de R-medet is lehet kapni újat, és nem is drága, 2-3 ezer között van.
13:28-as vagyok. a nyikorgás elmúlik, ha egy pici olajat (én olivaolajat) kentem a gumi részére. Vártam egy pár órát. De nem kerülhet bele, mert az a levegõrészérénél van.

Vegyek mellszívót? Milyet érdemes? Tapasztalatok? Kézi vagy gépi? Milyen árban kapható?

36hetes vagyok.

Legjobb válasz: Nekem Avent van, kézi, én nagyon sokat használtam, mert a kisfiam nem szopizott rendesen, ezért fejtem neki a tejcsit. Kb 14000 Ft volt (voltak hozzá tároló poharak + cumisüveghez való cumi).

Nekem Avent van, kézi, én nagyon sokat használtam, mert a kisfiam nem szopizott rendesen, ezért fejtem neki a tejcsit. Kb 14000 Ft volt (voltak hozzá tároló poharak + cumisüveghez való cumi).
Szia kismami.Én vettem emllszívót, Avent pumpás kézi mellszívót vettem a tesz-veszen.elõször csak az elsõ napokban használtam, aztán beált a tejtermelés és nem fejtem többet, már sajnáltam i, hogy vettem mellszívót, de 3 hósan egyik napról a másikra begyulladt a mellem, és azóta a legfontosabb darab a kellékeim között.Sógórnõmnek elktromos van, õ azt nem tudta használni, mert véraláfutásosra szívta neki.Nekem ez nagyon bejött, tudom ajánlani. Kitartást neked a hátralévõ idõhöz. 4 hós anyuka
Nekem Avent elektromos van, táskában lehet kapni, van benne 2 cumisüveg is, meg kézi adapter. Az elején nagyon nagy hasznát vettem, mikor beindult a tejem, aztán az 1. hónaptól kb. már nem nagyon fejtem, viszont utána néhányszor tényleg jó volt, hogy volt. Nekem is volt hogy a szilikon ahogy hozzáért, picit vízhólyagos lett, de utólag rájöttem, hogy azért, mert nagyon gyors pumpálásra állítottam. Te magad beállíthatod a tempót, és utána úgy csinálja.
Én csak a kórházból hazatérve vettem, mert akkorra kiderült, h' szükség lesz rá. (mi sokáig voltunk bent, két hétig csak fejve adhattam neki). Nem terveztem, h' fagyasztok tejet, csak szoptatni akartam. Az én babám elég nehéz eset volt, alig néhányszor volt alkalmam szoptatás után fejni, viszont kétszer voltam lázas beteg, és akkor nagyon jól jött. Illetve amikor muszáj volt itthon hagynom, és nem értem vissza idõben, akkor is elõre fejtem. Szóval szerintem egy kézit érdemes beszerezni, mert lehet, h' csak egyszer lesz rá szükség, de akkor nagyon. Ha pedig tartalékolni akarsz, akkor muszáj. Én Medela kézi mellszívót vettem, mert azt lehet bõvíteni elektromossá, ha szükséges. Nálunk nem került rá sor. Tavaly õsszel 5000, -Ft-ba került újonnan.
szia. Avent kézi van, de sokszor mérgelõdök, mert középen az a kis fehér lezáró mindig kiugrik. másnak is? bocsi, hogy én is kérdezek itt..
Szia!Én többet kipróbáltam, mert sajna nem szopizott a babám.Nekem az avent kézi mellszivó vált be.Ha valami meghibásodik benne lehet rendelni.Régen ez volt az AVENT cégnek a telefon száma:0613632903. Nagyon rendesek voltak, itt bármit tudtok hozzá rendelni, persze ha garanciás kicserélik.

Melyiket válasszam a kézi vagy az elektromos mellszívót? Milyen márkájút keressek?

Sajnos nincs a környezetemben senki, akinek kisbabája lenne, így nem tudok honnan tanácsot kérni, csak látom hogy rengeteg féle-fajta van, és lassan be kell szereznem. 29 hkm

Legjobb válasz: Nekem volt Medela elektromos, és Avent kézi. A kézi sokkal jobban bejött. De ez egyén függõ, kinek mi válik be...

Nekem volt Medela elektromos, és Avent kézi. A kézi sokkal jobban bejött. De ez egyén függõ, kinek mi válik be...
Nekem Medela kézi van, nagyon jó, bár egy idõ után a csuklóm már fáj tõle.
Medela gépi van, kézivel kezdtem, de fájt a kezem és a kórházban a gépi jobban bejött, így azt eladtam és vettem a gépit. A kézi Bertoni volt nem túl drága, gondoltam, ha nem jön be akkor sem vesztek egy vagyont, viszont aki megvette, mondta ismeri a szerkentyût és pont ilyet keres. Lehet a kórházban ahol szülsz Te is ki tudod próbálni és utána sem késõ venni.
Medela kézi pumpásat használtam én is. Nem figyeltem a szívás erõsségére, és elég szépen megjártam. Annyira, hogy a szoptatást is abba kellett hagynom. Válassz bármilyet, de mindig ügyelj, hogy milyen a szívó erõssége. Kezdetben semmi képpen ne maximumon használd, hiába gyorsabban kiszívja a tejed.
Avent kézit használok már több mint 6 hónapja. Nekem bevált, csak mostanra fáj nagyon a kezem, csuklóm, stb. Hosszabb távra minden képen a gépi éri meg, csak ezt nem tudtam elõre :)
én megvettem a gépit, és nem bántam meg. igaz, drágább jóval, mint a kézi, de nem akartam, hogy fájjon a csuklóm a sok pumpálástól. szóval avent gépit vettem, ez egyébként használható kéziként is, van hozzá utazós adapter is, ha nincs a közelben konnektor :) szettben (mellszívó+cumisüvegek+tejtárolók) jobban megéri.
Nekem volt egy idõszakom, amikor csak fejtem (baba beteg volt, nem tudott szopizni), így sokat próbáltam. Gépi Medela, kézi és gépi Avent. Nekem a gép Medela volt a leggyengébb, azzal tök kevés jött le. Utána vettem kézi Aventet, az nagyon bevált, de a napi 8 fejéstõl már úgy fájt a kezem, hogy azt hittem ínhüvelygyulladásom lett. Akkor váltottam gépi Aventre és az nagyon-nagyon bevált. Aztán szerencsére visszatértünk a szopira, azét az egy megváltás volt.

Milyen mellszívót használsz? Elektromos vagy kézi? Melyik márka a jó?

Olvastam, hogy az avent, tomee teppee, és a medela az els? három. Nekem a második van, sajnos nem vagyok vele megelégedve, mert elromlott a szelepje. Írjátok le légyszi, hogy milyen hosszan használtátok már a mellszívótokat, és milyen gyakran (napi egy, vagy több alkalommal). Ti kiszeditek tisztításra a szelepet? Mert én kiszedem, napi egyszer sterilizálom a pumpát, és alig egy hónap alatt elgyengült a szelep. Mért?

Legjobb válasz: nekem is kézi avent van. használtan vettem, minden nap 1x sterilizáltam mikróban, egyébként forró vízben elmostam. atomjaira szedve:) az elején 20 percig szereltem össze, de belejöttem. napi 3-4 alkalommal használtam úgy 1 hónapig, utána 1-2x, talán a 3. hónapig. nekem bejött, csak kicsit macerás volt folyton össze- meg szétszerelni, de gondolom ez márkától független probléma.

nekem is kézi avent van. használtan vettem, minden nap 1x sterilizáltam mikróban, egyébként forró vízben elmostam. atomjaira szedve:) az elején 20 percig szereltem össze, de belejöttem. napi 3-4 alkalommal használtam úgy 1 hónapig, utána 1-2x, talán a 3. hónapig. nekem bejött, csak kicsit macerás volt folyton össze- meg szétszerelni, de gondolom ez márkától független probléma.
Szia én az elsõ gyermekemnél aventet használtam de a kézi fajtáját most vettem 1 avent de elektromos mellszívót! Nekem eddig nem volt vele semmilyen gondom csak annyi hogy a kézi gyengébb mint az elektromos! Igen kiszedem minden alkalommal miután befejeztem a fejést megmosom és sterilizálom! Ennyi ami hirtelen eszembe jutott!
Nekem is kézi Avent mellszívóm van. Napi 3-4-szer használtam kb. 1 hónapig, aztán kb. a 3. hónapig napi 1-szer. Aztán csak alkalmanként, ha az úrfi nem kelt fel enni és már nagyon feszült a cicim. Én is napi 1-szer sterilizáltam, mikróban és minden használat után forró vízben elmostam. Semmi problémám nem volt vele (bár nincs viszonyítási alapom).
nekem kézi - elektromos avent van. nincs vele problémám :)
Szia. Nekem kézi avent mellszívom van és rendesen használom! Kisfiam nem szopik 6 hetes kora óta, most 15 hetes.Tejem az rengeteg van napi 4-5x fejek vele.Kétnaponta szoktam bekeverni a ferötlenitõ folyadékotabban hagyom fél órát autána forro vizzel elöblitem ée eltörlöm.A közte lévö alkalmakkor meg csak forró vizzel elöblittem és törlés.Most ugy néz ki, hogy jó darabig még a társam lesz a mellszivó:) !
Nekem van kézi Avent!Nem kell leírnom mennyibe kerül.Kukába vele!!!!!! Van régi típusú Chico!!!!!!A legjobb!Egyiksem csinál olyan vákumot mint az!
Nekem Avent kézi van és nagyon jó!

Mellszívót milyet érdemes venni? Kézi vagy gépi, sok különbség van a márkák között?

Legjobb válasz: Szia! Mi csak szülés után vettünk(vagyis a férjem) egy 4900 forintosat,ami márka nélküli és kézi.Rendkívül jó szolgálatot tett. Az én véleményem az,hogy nem érdemes egy vagyont kiadni érte,ráadásul érzékenyek lehetnek majd a mellbimbóid és jobb ha te saját magadnak tudod állítani a szívás sebességét és gyorsaságát.A másik meg,hogy kb.egy-két hónapig ha használod,mert utánna beáll a tejtermelés a "kereslet-kínálat"-ra. Jó babázást,egy öt hónapos kisfiú boldog anyukája

Szia! Mi csak szülés után vettünk(vagyis a férjem) egy 4900 forintosat, ami márka nélküli és kézi.Rendkívül jó szolgálatot tett. Az én véleményem az, hogy nem érdemes egy vagyont kiadni érte, ráadásul érzékenyek lehetnek majd a mellbimbóid és jobb ha te saját magadnak tudod állítani a szívás sebességét és gyorsaságát.A másik meg, hogy kb.egy-két hónapig ha használod, mert utánna beáll a tejtermelés a "kereslet-kínálat"-ra. Jó babázást, egy öt hónapos kisfiú boldog anyukája


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!