Találatok a következő kifejezésre: Milyen mellszívót Kézit (24 db)

Milyen mellszívót vegyek? Kézit vagy gépit? Milyen márkájú a legjobb?

Legjobb válasz: Szia! Mi egy teljesen márkátlan kézi mellszívót vettünk 4990 forintért és teljesen (nagyon)jó szolgálatott tett.Szerintem felesleges drágát venni,inkább vegyél mást a babának.Jó babázást,üdv:egy boldog anyuka

Szia! Mi egy teljesen márkátlan kézi mellszívót vettünk 4990 forintért és teljesen (nagyon)jó szolgálatott tett.Szerintem felesleges drágát venni, inkább vegyél mást a babának.Jó babázást, üdv:egy boldog anyuka
Szia! Mi elõször Avent márkájú kézi mellszívót vettünk, ez egész addig jó volt, amíg be nem gyulladt a cicim, mert utána nem akarta kiszívni belõle a tejet. Aztán a nõdokim ajánlotta a gépi mellszívót. Másnap béreltünk egy Medela gyártmányút. Tényleg nagyon jó, sity-suty kiszívja a tejet, nagyon hatásos. Meg vagyok vele elégedve.
Mi béreltünk egy Medela mellszívót, az tényleg jó. De volt egy Avent kézi is ha mentünk valahova azt vittem, nekem az is bevált. Szerintem bérelni csak akkor éri meg ha nem tudsz szoptatni (én sajna végig fejtem neki, mert nem tudott szopizni), ha csak néha a felesleget akarod lefejni akkor elég a kézi. Viszont volt egy Bibi gépi azt nem ajánlom, mert folyamatosan szívja és ez kellemetlen a Medela meg úgy csinálja mint a baba.
Én a medelára szavazok.Mindkét babámnál ezt használtam.Olcso, és nagyon jó.(A kézi változarol beszélek)
haliho! A választ nehéz elõre, szülés elõtt megmondani, az a babádtól is függ majd! Ha szopizik a baba, és csak maradékot kell fejni, vagy egyszer-kétszer vésztartalékot mert másra bízod a gyermeket, elég a kézi. Kézibõl csakis AVENT (ezt egykézzel is lehet használni, én pl, bal vállamon büfiztettem, jobbkézzel fejtem a maradékot). 12-15 perc alatt 120-280 ml-t le tudott fejni. Medelából az egyszerû kézit barátnõmnél láttam, extra béna, nem tudsz erõt kifejteni. És hülyeség hogy a medela kézit késõbb elektromossá alakítod mert a motor megvásárlása annyi ft mint a komplett elektromos. Ha mégis úgy alakul, hogy teljes menyiséget kell fejni, akkor Avent IQ uno és Medela Mini Electric is jó. Különbségek: Avent: picit drágább, de dizájnosabb, masszáspárna jó, szívás ritmusa választható, halk. Medela Mini Electric picit olcsóbb, szívás erõssége változtatható, halk. Ha végképp nehéz a döntés, pár hét bérléssel ki tudjátok próbálni, melyik válik be. Nagyobb készletet tartok, de telefonon érdemes rákérdezni, hogy van-e az adott készülékbõl. Ha a saját kézi avent vagy medela mellszívódat elektromossá szeretnéd alakítani, önállóan motor is bérelhetõ. Remélem, hasznos volt Julia :)

Milyen mellszívót vegyek? Eddig a Pesztonka elektromos mellszívót kölcsönöztem, de szeretnék sajátot, de félek a kézi nem lesz olyan hatékony, gyors? Mi a vélemény, a legjobbat ajánljátok!

Árban reális legyen, nem szeretnék 30000 Ft-t kiadni az Avent elekrtomosért, ezért érdekelnlnek a kézi mellszívók. Akinek van kézi az hogy vált be, mennyi ideig feji, és tényleg egy kézzel m?ködnek, nekem valahogy fárasztónak t?nik pumpáldatni. SEGÍTSETEK!!

Legjobb válasz: SZia! Nekem Avent kézi van és én nagyon szeretem. Semmi gond vele.. egy kézzel kell fejni, de nekem nem fárasztó. Eddig a leghosszabb idõ a kb. fél óra volt ( 7-7, 5-5,3-3,1-1, es fejésnél) De én csak szaporitásra használom. Nekem megérte nagyon.

SZia! Nekem Avent kézi van és én nagyon szeretem. Semmi gond vele.. egy kézzel kell fejni, de nekem nem fárasztó. Eddig a leghosszabb idõ a kb. fél óra volt ( 7-7, 5-5, 3-3, 1-1, es fejésnél) De én csak szaporitásra használom. Nekem megérte nagyon.
Én Avent Isis kézit vettem használtan a Vaterán, a barátnõm javaslatára, akinek nagyon bevált. Nekem is annyira bevált, hogy ha ezt elõre tudom, nem sajnáltam volna kiadni a pénzt egy újra sem. Sokat fejek, mert a babám nem szopik, de elektromosra mégsem akarok váltani, mert kézzel sokkal érzékenyebben tudok reagálni a cicimre, sokkal többféleképpen tudok fejni: az elején apró, pici mopzdulatokkal, amikor megindul, akkor hosszú felületes szívásokkal, a végén erõteljes szívásokkal. Mikor hogy esik jól. Ezt az elektromos sose tudná utánam csinálni. :-( Egyik kézzel pumpálok, a másikkal a cicit fogom, mert nagy. :-) 15-30 perc alatt fejem le mindkét mellemet. A mennyiség változó: reggel több, este kevesebb.
Szia! Nekem Pesztronka elektromos van, és újonnan vettem 12000ft-ért. Annyit sem akarsz/tudsz rászánni (mégsem 30000ft)? Használtan (TeszVesz, Vatera) szerintem még olcsóbb. Csak, ha bejött, mert ha eddig azt használtad, gondolom Neked is jó volt! Nekem nagyon bejött!! Én csak fejek, a kislányom nem szopizik. Másról nem tudok véleményt írni, mert én csak ezt használtam.
nekem avent elektromos van. azt mondták mindenképp elektromosat vegyek, ha nem akarok ínhüvelygyulladást kapni az állandó pumpálástól. gyorsabb is, mint a kézi és tök egyszerû.

Milyen mellszívót érdemes venni? Elektromosat, vagy kézit?

Legjobb válasz: Nekem a védõnõm azt mondta hogy ráérek majd szülés után mellszívót venni a tej mennyiségétõl függ.Ha kevés elég a kézi ha sok lesz érdemes beszerezni elektromosat.Üdv 32hetes kismama

Nekem a védõnõm azt mondta hogy ráérek majd szülés után mellszívót venni a tej mennyiségétõl függ.Ha kevés elég a kézi ha sok lesz érdemes beszerezni elektromosat.Üdv 32hetes kismama
Én nem fejek soha, úgyhogy tényleg szülés után vegyél, mert akkor derül ki. Nehogy felesleges kidobj pénzt, mint én.
Ne vegyél csak ha szükségét fogod ézezni én is megvettem 13 ezerért és soha nem használom.
Én vettem elõre, nekem jót tett. Nem volt sok a tejem, de a rendszeres használattal sikerült a 7 hónapig szoptatnom. Utána is volt még tejcsi, csak elválasztotta magát. Szerintem vegyél nyugodtan, úgyis annyi hülyeséget összevásárol az ember. Pl. pelenkataró szemetes7000, hozzávaló zacsi 2000....stb :) )
En kezit hasznaltam(meg a korhazban), 2x es odemasok lettek a mellbimboim, nagyon fajt es akkor elkeztem kezzel fejni(megmutattak hogyan kell) es nekem igy a legkenyelmesebb, igaz tobb idobe telik.
Én kézit használok, Avent. napi 1 litert fejek le vele, nagyon jó!!
Szia.Én próbáltam kézi chiccot , és nem volt az igazi.Aventel fejtem 7 hónapig, 1000%ban megvagyok elégedve vele.A tesómnak elektromos volt de nem avent (nemtudom a márkát) És útálta mert nagy volt és macera volt elõvenni meg éjjel zavarta a családot a zaja.Az avent kézi tényleg jó.
Én kipróbálam az Avent kézit és nagyon fájt, majd elkûldtem az uramat elektromosért. Õ Medelat vett és imádom. Rendberakta a lapos mellbimbómat is.


Milyen mellszívót érdemes vásárolni, kézit inkább vagy gépit? (Akár használtról, akár újról legyen szó! ) Nektek mi vált be, ami egyben még költségkímélő is?

Legjobb válasz: Szerintem elõre ne vegyél, mert lehet, hogy nem is kell. Ahhoz meg elég drága, hogy csak álljon. Nekem egyébként volt Avent kézi, és Medela mini Elektric. A kézi hatékonyabb volt, a gépit akkor használta, mikor már ki volt purcanva a kezem.

Szerintem elõre ne vegyél, mert lehet, hogy nem is kell. Ahhoz meg elég drága, hogy csak álljon. Nekem egyébként volt Avent kézi, és Medela mini Elektric. A kézi hatékonyabb volt, a gépit akkor használta, mikor már ki volt purcanva a kezem.
Nekem Nuck-os kézi volt. Nem is mindenkinek kell amúgy. Én csak akkor használtam, ha el kellett mennem és akartam eltenni tejet, vagy a babám átaludt egy szopit és már nagyon fájt a cicim.
Hát nekem sajnos jó kis mellgyulladásom lett, mert a tejem baromi hamar megindult, viszont a lányom nem akart szopni. A kórházban meg nem mondták, hogy már most fejjem (elsõ gyereknél azt hittem, 2 nap alatt nem gyullad be a mellem). Hozzáteszem nem is szereztem be. Így mikor hazamentem kaptam kölcsön az elõzõ által említett elektromosat. Nekem nem szívta le. Majd sürgõsen beszereztem egy ugyanolyan kézit (1500FT) tökéletesen bevállt. Nagyon sokáig használtam.
Utolsó vagyok, közben más is válaszolt. Tehát a Medela típusura gondoltam.
R-med pumpás mellszívót anyumtól örököltem meg. :) De béna voltam és egyszer eltörtem. Medela kézit vettem, de nem sokat ért, és folyton nyikorgott, nagyon idegesített. Most a másodikat várom, fogok venni olyan pumpásat, azt hiszem a Chicco-nak van még ilyenje, de R-medet is lehet kapni újat, és nem is drága, 2-3 ezer között van.
13:28-as vagyok. a nyikorgás elmúlik, ha egy pici olajat (én olivaolajat) kentem a gumi részére. Vártam egy pár órát. De nem kerülhet bele, mert az a levegõrészérénél van.

Milyen mellszívót vegyek? Kézit vagy elektromosat? Avent vagy Medela? Mire figyeljek?

Használtat nézegetek, nagyon sokat nem szeretnék rákölteni, max 6-7000 Ft-ot.

Legjobb válasz: Nekem kézi avent van,majd kiderül mennyire jó. Sok helyen olvastam,hogy jobb az elektromos,de sztem a kézivel is rendesen le lehet szívni,max kicsit többet kell "munkálkodni" rajta :)

Nekem kézi avent van, majd kiderül mennyire jó. Sok helyen olvastam, hogy jobb az elektromos, de sztem a kézivel is rendesen le lehet szívni, max kicsit többet kell "munkálkodni" rajta :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Közben olvasgatok errõl, és több helyen azt találtam, hogy a Medela elektromost nagyon dicsérik, mert sokkal erõsebben szív, mint az Avent kézi. De ez használtan is 10 körül megy. :( Nem tudom...a biztosra akarok menni, félek, hogy nem lesz tejem. :(
http://babaszafari.hu/spd/unas_246685/Bertoni_kezi_mellszivo én ilyet vettem, és majdnem hogy pont olyan, mint az aventes. az elsõnél olyanom volt. csak ez sokkal olcsóbb
Nekem Aventes kézi volt. Könnyû volt használni, de sok ideig tartott. Ezért kölcsönöztem gépi Aventeset, de az meg egyáltalán nem szívott semmit.
Szerintem attól fog függeni, hogy lesz-e elég tejcsid, és akarja-e a babó a cicit. Nálunk sajnos még a csecsemõsnõvér sem tudta cicire tenni, így fejni kellett (már a szülészetre is kérik nálunk a ciciszívót, hogy miután kihozzák a piciket ki kell fejni) Szóval a fiam nem volt hajlandó cicizni, így a nagy "munkálkodásnak" az lett a vége hogy a sok pumpálástól nem tudtam megmozdítani a jobbkezem. A férjemnek megesett a szíve rajtam, és vett nekem egy Medela elektromosat. Hát....ég és föld. Nagyon jó, erõs, gyorsan kifeji a tejcit. Nekem az életemet mentette meg akkor. :) Nem volt mindegy hogy 25-30 percig szórakozok az Avent kézivel, vagy 5-5 perc alatt lejön az adag az elektromossal. Én a Medeláról csak jókat tudok mondani!
kicsit off: az elektromosak hangosak, berregnek? vagy van olyan mai hangtalan-már amennyire lehet?
Szia Nekem Medela elektromos van. Iszonyatosan jó (8 hónapig fejtem minden szoptatás után, nagyon sok tejem volt). Nem túl hangos, persze van hangja, de egyáltalán nem zavaró. Könnyû és nagyon egyszerûen lehet tisztítani is. Egyszer nem vittem magammal és a z egyik ismerõsöm kölcsönadta az aventes kézijét, mert már nagyon fájat a mellem. Éppen csak kicsit használtam, mert alig szívott le valamit és tök sokat kellett vele "dolgoznom". Annyira jó volt, hogy amíg hazamentünk nem fájt a mellem.
Avent kézi és a Medela elektromos közöül egyértelmûen a Medela. Nekem kissé hangos volt, de az eredményért megérte. Azért mert megfájdul a kezem a kézitõl, miért ne vennék Medelát? Nekem 95-ös a mellbõségem, és nem voltam hajlandó a pici alvásidejét végig a pumpálással tölteni, ezért volt jobb az elektromos. Még jutott idõm cumisüveget, body-t, kisruhákat mosni, fehéríteni, netán még elmosogatni is...:) :)

Milyen mellszívót ajánlotok? Elektromost, kézit? Biztosan szükség lesz majd rá, ha megszületik a pici?

Medela elektromost néztem egyelőre ki, de egyelőre tájékozódom.

Legjobb válasz: attól függ. én 3 gyerek után azt mondom, hogy kézi pumpásat. bõven megoldható vele a fejés, ha rájössz a használatára. akkor volt szükségem elektromosra, ha nagyobb mennyiséget rövidebb idõ alatt le kellett fejnem, ha begyulladt a mellem, ha gyógyszerszedés miatt le kellett fejnem, ha sietni kellett.

attól függ. én 3 gyerek után azt mondom, hogy kézi pumpásat. bõven megoldható vele a fejés, ha rájössz a használatára. akkor volt szükségem elektromosra, ha nagyobb mennyiséget rövidebb idõ alatt le kellett fejnem, ha begyulladt a mellem, ha gyógyszerszedés miatt le kellett fejnem, ha sietni kellett.
Nekem kézi volt, Avent. Elégedett voltam vele.
ha tudsz rendesen szoptatni, akkor nem is lesz rá szükség :) én nem bíztam a véletlenre és elektromosat vettem. igaz, drágább jöval, mint a kézi, de a tejcsi miatt nem akartam kockáztatni. avent elektromosat vettem, ez használható kéziként is. ha szettben veszed, úgy jóval olcsóbbra jön ki (pl.szívó+üvegek, sterilizáló, tárolóedények...)
Szia!Egyáltalán nem biztos, hogy szükséged lesz rá:-)Én az elsõ lányomat nem tudtam szoptatni, kézzel fejtem le mindig a tejcsit.Mire vettem egyet, már késõ volt, mert elapadt az amúgy is kevés tejem.Na, gondoltam, a másodiknál felkészülök, beszereztem egy Avent mellszívót, meg bimbókiemelõt, arra készülve, hogy a második gyermekem sem tud majd szopni..Ehhez képest születése óta ügyesen szopik, most 1 éves, még mindig kell neki a cici, van is neki bõven mit ennie, a mellszívót eladtam, egyszer sem használtam.Egyébként ha szeretnél venni elõre, én is az Aventet javaslom, az ismerõseim erre esküsznek.Bolodg babavárást kívánok!!!!Tamy
Én tudtam rendesen szoptatni, de attól még használtam a mellszívót is, nem tudom, hogy függ ez össze... Na mindegy. Nekem Avent elektromos mellszívóm volt, célnak megfelelt. Most egy ilyet fogok venni, hátha jobb, jókat olvastam róla: http://www.brendon.hu/Products/Details/22713
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek, szerintem venni fogok.
Az elektromos Medela (Swing) szuper! Nekem nagyon jól jött, és sok tejet sikerült csinálnom vele.
Én a Lansinoh kézi mellszívót vettem meg, mert a kórházban ezzel segített a szoptatási tanácsadó. És nem is volt drága.

Milyen mellszívót használsz? Elektromos vagy kézi? Melyik márka a jó?

Olvastam, hogy az avent, tomee teppee, és a medela az els? három. Nekem a második van, sajnos nem vagyok vele megelégedve, mert elromlott a szelepje. Írjátok le légyszi, hogy milyen hosszan használtátok már a mellszívótokat, és milyen gyakran (napi egy, vagy több alkalommal). Ti kiszeditek tisztításra a szelepet? Mert én kiszedem, napi egyszer sterilizálom a pumpát, és alig egy hónap alatt elgyengült a szelep. Mért?

Legjobb válasz: nekem is kézi avent van. használtan vettem, minden nap 1x sterilizáltam mikróban, egyébként forró vízben elmostam. atomjaira szedve:) az elején 20 percig szereltem össze, de belejöttem. napi 3-4 alkalommal használtam úgy 1 hónapig, utána 1-2x, talán a 3. hónapig. nekem bejött, csak kicsit macerás volt folyton össze- meg szétszerelni, de gondolom ez márkától független probléma.

nekem is kézi avent van. használtan vettem, minden nap 1x sterilizáltam mikróban, egyébként forró vízben elmostam. atomjaira szedve:) az elején 20 percig szereltem össze, de belejöttem. napi 3-4 alkalommal használtam úgy 1 hónapig, utána 1-2x, talán a 3. hónapig. nekem bejött, csak kicsit macerás volt folyton össze- meg szétszerelni, de gondolom ez márkától független probléma.
Szia én az elsõ gyermekemnél aventet használtam de a kézi fajtáját most vettem 1 avent de elektromos mellszívót! Nekem eddig nem volt vele semmilyen gondom csak annyi hogy a kézi gyengébb mint az elektromos! Igen kiszedem minden alkalommal miután befejeztem a fejést megmosom és sterilizálom! Ennyi ami hirtelen eszembe jutott!
Nekem is kézi Avent mellszívóm van. Napi 3-4-szer használtam kb. 1 hónapig, aztán kb. a 3. hónapig napi 1-szer. Aztán csak alkalmanként, ha az úrfi nem kelt fel enni és már nagyon feszült a cicim. Én is napi 1-szer sterilizáltam, mikróban és minden használat után forró vízben elmostam. Semmi problémám nem volt vele (bár nincs viszonyítási alapom).
nekem kézi - elektromos avent van. nincs vele problémám :)
Szia. Nekem kézi avent mellszívom van és rendesen használom! Kisfiam nem szopik 6 hetes kora óta, most 15 hetes.Tejem az rengeteg van napi 4-5x fejek vele.Kétnaponta szoktam bekeverni a ferötlenitõ folyadékotabban hagyom fél órát autána forro vizzel elöblitem ée eltörlöm.A közte lévö alkalmakkor meg csak forró vizzel elöblittem és törlés.Most ugy néz ki, hogy jó darabig még a társam lesz a mellszivó:) !
Nekem van kézi Avent!Nem kell leírnom mennyibe kerül.Kukába vele!!!!!! Van régi típusú Chico!!!!!!A legjobb!Egyiksem csinál olyan vákumot mint az!
Nekem Avent kézi van és nagyon jó!

Milyen mellszívót ajánlotok? Kézi vagy elektromos? Esetleg márkát is ajánlanátok?

Legjobb válasz: Nekem a 2.babánál a Pesztonka elektromos nagyon bevált. Most várjuk a 3-at és megint olyat vettünk. Kézirõl nem tudok véleményt írni.

Nekem a 2.babánál a Pesztonka elektromos nagyon bevált. Most várjuk a 3-at és megint olyat vettünk. Kézirõl nem tudok véleményt írni.
Énaz avent kézijére esküszöm (bár mást nem próbáltam):) DE nekem 5 hós koráig minden szopi elõttfejnem kellett 80-120 milit! Most várjuka hugit, nekem ugyanaz van, eszemben sem volt újat venni! :) Még tökéletes!
Avent Isis kézi vált be nekem.Nagyon sokat kaptam próbának 4-5 fajtát is, de ez vált be.Sajnos akkor a kölcsönkapott eltörött, most újat veszek, de már nem kísérletezek másikkal... Persze többen vitattuk mi is anyukák, kinek mi a jó, de ez is inkább egyéni tapasztalat...
Egyéni tapasztalat. Nekem is Avent Isis kézi volt, nem igazán vált be, volt, amikor jött, volt, amikor az istenért sem akarta elindítani a fejést.. Kézzel fejtem a legtöbbször, meg nekem a párom is segítettbenne, õ fele annyi idõ alatt végzett vele, mint én. :D

Aventes kézi mellszívóhoz milyen alkatrészek kellenek feltétlen?

Els? babámat várom, és eladásra kínáltak nekem egy avent kézi mellszívót, de nem tudom hogy meg van e hozzá minden, sose láttam még hogy m?ködik stb. Tapasztalt anyukák, mik azok az alkatrészek amik kellenek hozzá - adapter stb?

Legjobb válasz: Ha kezi,ahhoz nem kell adapter,vagy gepit vettel?Nekem kezi van.Az uveget osszecsavarom a tolcseres resszel,a tolcseresbe beteszem a puklis atlatszo szilikon tolcserbelsot.-ez masszirozza a bimbo koruli reszt es a vakumban van nagy szerepe.A tolcseres resznek felulrol van egy kijarata,benne kis lukkal,ami az uveg fele nez.Abba a kis lukba alulrol beleteszel egy picike feher szelepet,aminek kis rovatkas az egyik fele.-ennek is vakum szerepe van.Van egy olyan alkatresz is,ami szinten szilikon,de a kozepen van egy feher muanyag pocokkel kiallo resz,azt pocokkel kifele beleteszed a felfele lukba,majd a pocokbe beakasztod a feher muanyag kar-t,amivel mozgositod a mellszivot.Van egy atlatszo muanyag kupakfele is,azt rapattintod a kar-ra.Elvileg mukodik.Remelem ertheto voltam.

Ha kezi, ahhoz nem kell adapter, vagy gepit vettel?Nekem kezi van.Az uveget osszecsavarom a tolcseres resszel, a tolcseresbe beteszem a puklis atlatszo szilikon tolcserbelsot.-ez masszirozza a bimbo koruli reszt es a vakumban van nagy szerepe.A tolcseres resznek felulrol van egy kijarata, benne kis lukkal, ami az uveg fele nez.Abba a kis lukba alulrol beleteszel egy picike feher szelepet, aminek kis rovatkas az egyik fele.-ennek is vakum szerepe van.Van egy olyan alkatresz is, ami szinten szilikon, de a kozepen van egy feher muanyag pocokkel kiallo resz, azt pocokkel kifele beleteszed a felfele lukba, majd a pocokbe beakasztod a feher muanyag kar-t, amivel mozgositod a mellszivot.Van egy atlatszo muanyag kupakfele is, azt rapattintod a kar-ra.Elvileg mukodik.Remelem ertheto voltam.
A kérdező hozzászólása: Köszi, igen így már nagyjából látom hogy mindene megvan! Köszi még egyszer!

Ki mivel fejli le a tejet? Kézi vagy elektromos mellszívóval? Milyen márkával?

Legjobb válasz: Én Avent kézi mellszívót vettem, jó volt...

Én Avent kézi mellszívót vettem, jó volt...
pesztonkát vettem de pénz kidobás volt nekem.nem szívja ki másnak meg nagyon jó.kézi medela amit ajánlok és éjszaka is tudom használni a baba mellett.elektromosát használtam a kórházban.
Én is Aventet használtam a gépit. ezt lehetett variálni kézre is, de sokkal kényelmesebb volt a gépi. Hamarabb lefejtem, mintha kézivel próbálkoztam volna. Az elején kézivel csináltam, aminek meglett az eredménye: ínhüvely gyulladást kaptam, így váltottam Volt mikor szopi után még 350 ml-t is le tudtam fejni ezzel. Drága volt, cefetül, de megérte! Kisfiam 15 napig intenzíven volt, így nem szoptathattam ez idõ alatt. Csak ez a készülék maradt, és segített sokat, hogy megmaradjon, és utána szoptathassak.
Nekem is Avent kézi volt, de kézzel is lehet, nekem a védõnõ megtanította, elég gyorsan haladtam vele:)
Kézi Aventem van, nekem bevált nagyon.
avent kézi csak végszükségben használom.
pesztonka elektromos.csak azért nem adom el mert az orrszívója nagyon jó...:(
Medela, kézi. nekem bejött, igaz a kislányom mégcsak 4 hónapos.
Szerintem az elektromos medelánál nincs jobb!
A kérdező hozzászólása: Pesztonka elektromos, vagy kézi? Nekem medela van, kézi, de elég macerás, legalább is nekem!
bocsi a kérdésért, de akik elektromos aventet használtok, lécci adjatok tanácsot!!! Az enyémnek egyszerûen semmi szívóereje nincs, ha elektromosan akarom használni:S a kéziben pedig szív ezerrel, szóval nem tudom mitõl lehet hogy ha ráteszem az elektromos fejegységet, akkor nem szív erõsen. Nektek is ilyen, vagy kell valamit állítani rajta??
Elektromos Avent. Nagyon bevált.
nekem nem vált be a kézi madela, így vettünk egy avent elektromost, ami nagyon kényelmes és hasznos volt és gyors. A kézi nem volt nekem hatékony, fájt is és macerás volt húzogatni a pumpáját. Az elektromossal másra is tudtam közben figyelni, tudtam olvasni, tévézni közben.
elektromos medela, annál jobb nincs :) én végigpróbáltam mindegyiket, de annyi tejem volt, hogy képtelen voltam a kézivel lefejni, lett is akkora mellgyulladásom, hogy egy hétig az én mellemet maszirozta minden nõvér túlórában. Az elektromos medelának volt akkora szívóereje, hogy sikerült túlélni az 5 hónap fejést.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!