Találatok a következő kifejezésre: Milyen mellékhatásokra ha be (2 db)

A barátommal ma történt egy kis baleset. Ha holnap elmegyek nőgyógyászhoz, akkor nem lehet gond, ha 72órás tablettát veszek be? Milyen mellékhatásai lehetnek?

Legjobb válasz: Ha úgy érzed gond van, keresd fel a dokidat. Az én Barátnõm terhes maradt ettöl a tablettátol...ez nagyon ritka,de õ is azt hitte õ a kivétel.Mellesleg aki ez mellett marad terhes nem tarthatja meg...õ is így járt. Szóval attól hogy bevetted figyelj továbbra is.

Ha úgy érzed gond van, keresd fel a dokidat. Az én Barátnõm terhes maradt ettöl a tablettátol...ez nagyon ritka, de õ is azt hitte õ a kivétel.Mellesleg aki ez mellett marad terhes nem tarthatja meg...õ is így járt. Szóval attól hogy bevetted figyelj továbbra is.
Nem gond még ha benne van a 72 órába.A menstruációdkor nagyon fogsz görcsölni, és nagyon fogsz vérezni.Csak ennyi...:S:D
Minél hamarabb menj, mert annál nagyobb az esélye, hogy rendesen hat a gyógyszer! A ciklusodba rendesen bekavarhat a tabi. De szerintem inkább ez a mellékhatás, mint egy nem kívánt terhesség. Milyen baleset történt amúgy? Gondolom a gumival akadhatott probléma...
Nekem nem jött meg 24 óra múlva a menstruációm, ha nem az eredetihez képest 2 nappal, és semmi mellékhatása nem volt, szóval nem kell mindent elhinni, ami le van írva.
Nekem sem jött meg 24 óra múlva hanem rendesen amikor kellett..Nem fájt jobban a hasam és nem is véreztem jobban..Semmi mellékhatása nem volt... Ez szerintem azért biztos személyfüggõ mint pl az is hogy kinek mennyire fáj a piros napok alatt a hasa :)

Milyen mellékhatásokra számítsak, ha be szeretném fejezni a Diane 35 szedését 8 év után, ez 4 és fél éve szedem, előtte Mercilont szedtem?

Legjobb válasz: Nekem teljesen rendszertelen lett a mensim, ráadásul most már egyáltalán nem érik meg petém.1 éve próbálkozunk a gyerekkel. Én 5 évig szedtem a Diane35-öt. Az orvosom is zt mondta, hogy nem lett volna szabad ilyen sokáig szednem.(elõtte más orvoshoz jártam)

Nekem teljesen rendszertelen lett a mensim, ráadásul most már egyáltalán nem érik meg petém.1 éve próbálkozunk a gyerekkel. Én 5 évig szedtem a Diane35-öt. Az orvosom is zt mondta, hogy nem lett volna szabad ilyen sokáig szednem.(elõtte más orvoshoz jártam)
Igen nemszabadott volna ilyen sokáig szedni, de ezt nemmindegyik doki tudja vagy mondja el!! Nagyon magas a hormontartalma meg még sok egyéb más! A másik, én is 4évig szedtem a Dianát és csak szüneteltettem 3-4honapig, hát elkell hogy mondjam NAGYON DURVA nagy gennyes pattanásokkal lett tele az arcom, miközben a dianne alatt tükör sima volt, teljesen felborult a hormonháztartásom!! Utánna a yasminellére kezdtem váltani de az nemteszi olyan széppé a bört mint a Diane!! Szoval nekem pont a pattanások miatt volt felírva és jóis lett de hogy abbahagytam KATASZTRÓFA lett bõrileg!!(sokidõ volt míg rendbejöttem)
A Dianet két okból szokták felírni, cisztára, vagy bõrproblémákra. nekem PCO-m van, arra kaptam, és minden doki azt mondta, hogy addig kell szednem, amíg nem akarok babát. Ha ez 1 év, akkor 1, ha 11 akkor 11. nem mondta senki, hogy ne szedjem sokáig, sõt, mindegyik egyöntetüen azt mondta, hogy szedjem terhességig. Elõtte én is Mercilont szedtem, Dianet és is az elmúlt 6 évben. Nekem egyik sem okozott semmilyen tünetet sem mikor elkezdtem szedni, sem mikor abbahaqgytam. Illetve a PCO miatt nem jött meg a mensim 3 hónapig, hisz nem volt peteérésem. Most mikor nyáron abbahagytam, 38 napos cilussal de megjött, és babás is lettem 3 hónap alatt.-) Én úgy gondolom, hogy max olyan tünetekkel számolhatsz, mint mikor elkezdted szedni-ha akkor okozott tünetet. Ha a bõrödre szedted, lehet megint csúnyább lesz, ha peteérésre, lehet nem lesz peteérésed. Ilynkor tesztet kell csinálni minden hónapban.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!