Találatok a következő kifejezésre: Milyen mellékhatásokra ha (69 db)

A Voline fogamzásgátlót szedi valaki? és milyen mellékhatásai vannak? A mell nő tőle? Híztok? én szeretném, ha a mellem nőne tőle egy kicsit!

Legjobb válasz: A mellékhatások, nem mindenkinél jelentkeznek, és amúgy is mindenkinél máshogy! Így pár ember tapasztalatából semmit nem fogsz megtudni egyébként.... Viszont az egyes mellékhatások valószínûségét a betegtájékoztatóban olvashatod... Szerintem ha tényleg meg akarsz tudni valamit, akkor azt olvasod el... "Nem gyakori mellékhatások (1000 betegbõl 1-100 betegnél fordul elõ): libido (nemi érdeklõdés) változása, magas vérnyomás, alacsony vérnyomás, hányás, akne (pattanások), ekcéma, bõrviszketés, hüvelygyulladás, folyadék-visszatartás és (!!)testsúlyváltozás(!!)." Na, pont ennyit lehet tudni.

A mellékhatások, nem mindenkinél jelentkeznek, és amúgy is mindenkinél máshogy! Így pár ember tapasztalatából semmit nem fogsz megtudni egyébként.... Viszont az egyes mellékhatások valószínûségét a betegtájékoztatóban olvashatod... Szerintem ha tényleg meg akarsz tudni valamit, akkor azt olvasod el... "Nem gyakori mellékhatások (1000 betegbõl 1-100 betegnél fordul elõ): libido (nemi érdeklõdés) változása, magas vérnyomás, alacsony vérnyomás, hányás, akne (pattanások), ekcéma, bõrviszketés, hüvelygyulladás, folyadék-visszatartás és (!!)testsúlyváltozás(!!)." Na, pont ennyit lehet tudni.
nálam elõjött a 0 libidó, a testsúlycsökkenés meg a kedvetlenség...... jaaaaa a legnagyobb gond a fejfájás volt..
A kérdező hozzászólása: libido? az micsoda? remélem a testsúlycsökkenés nálam nem jön elõ, mert így is 50 kg vagyok. azt szeretném, hogy a mellem nõjön tõle. köszi a válaszokat! egyébként meg vagytok elégedve vele? biztonságos? sok hormontartalma van vagy nagyon kevés?
mi van veled? :D " libido (nemi érdeklõdés) " tehát hogy mennyire kívánod a szexet... Figyelj, csak neked kell, hogy jó legyen a tabi! Attól hogy másnak ilyen-olyan hatásai lesznek, neked még beválhat!
nem mondom h neked nem válhat be.. elõre nem tudjuk.. mellesleg én egy kirívó példa vagyok a fogyással, általában durván hizni szoktak tõle..

Milyen mellékhatások vannak ha valaki magas hormontartalmú fogamzásgátlót szed?

mi a külömbség az alacsony és a magas hormontartalmú fog.gátló között? Nem nagyon találok semmit a googleba! Ismeri valaki a Tri-Regolt?

Legjobb válasz: Minden tablettának ugyanolyan mellékhatásai lehetnek. Elvileg minél alacsonyabb a hormontartalma, annál ritkábbak a mellékhatások. De ez így valójában nem igaz. Vkinek a magasabb hormontartalmútól semmi baja, az alacsonytól meg kijön az összes mellékhatás. És ez lehet fordítva is.

Minden tablettának ugyanolyan mellékhatásai lehetnek. Elvileg minél alacsonyabb a hormontartalma, annál ritkábbak a mellékhatások. De ez így valójában nem igaz. Vkinek a magasabb hormontartalmútól semmi baja, az alacsonytól meg kijön az összes mellékhatás. És ez lehet fordítva is.
Én szedtem régen Tri-regolt egy darabig, aztán lecseréltem valami másra (már nem emlékszem, mire), mert folyton fájt a fejem. A fejfájás nem szûnt meg, végül teljesen abbahagytam a fogamzásgátlót, mert kicsi volt a méhem, és egy nõgyógyászati vizsgálat alatt azt mondta akkor egy orvos, hogy ha folytatom, nem lehet gyerekem késõbb. Hittem neki. Nem tudom, van-e köze hozzá, de a fejem már nem fáj. de mindenki másképp reagál.

A triregol fogamzásgátlónak lehetnek v vannak mellékhatásai? Ha igen akk milyenek?

Legjobb válasz: Nekem 12-12 éve írták fel (akkor nem volt elavult, sõt, kifejezetten "modernnek" tartotta a nõgyógyászom és a körzeti orvosom is, tekintve, hogy három különbözõ hormontartalmú tabi van benne, így mindig a legminimálisabb mennyiséget kapja az ember attól függõen, hogy a ciklusnak éppen melyik részénél tart). Nálam semmi mellékhatása nem volt. Egyszer abbahagytam egy évre, majd újrakezdtem, végül 1,5 éve teljesen abbahagytam, mivel babát szeretnénk. Mindennek ellenére semmi változást nem okozott, nem járt mellékhatással. Persze ez nyilván egyénfüggõ (gondolom függ az adott nõ hormonháztatásától), ezért is kér a doki labort, mielõtt bármit felírna. Ha a nõgyógyászod javasolta, szerintem nyugodtan szedd!

Nekem 12-12 éve írták fel (akkor nem volt elavult, sõt, kifejezetten "modernnek" tartotta a nõgyógyászom és a körzeti orvosom is, tekintve, hogy három különbözõ hormontartalmú tabi van benne, így mindig a legminimálisabb mennyiséget kapja az ember attól függõen, hogy a ciklusnak éppen melyik részénél tart). Nálam semmi mellékhatása nem volt. Egyszer abbahagytam egy évre, majd újrakezdtem, végül 1, 5 éve teljesen abbahagytam, mivel babát szeretnénk. Mindennek ellenére semmi változást nem okozott, nem járt mellékhatással. Persze ez nyilván egyénfüggõ (gondolom függ az adott nõ hormonháztatásától), ezért is kér a doki labort, mielõtt bármit felírna. Ha a nõgyógyászod javasolta, szerintem nyugodtan szedd!
én 10 éve szedtem, már akkor elavultnak mondták, és én híztam tõle.
Én csak a betegtájékoztatóját olvastam, ugyan az, mint a többi! Nõvérem szedi már évek óta, semmit mellékhatást nem tapasztalt!
Elõzõ vok: 10-12 éve írták fel, bocsi.
Nekem nagyon hullott a hajam tõle.
nekem nem volt tõle semmi bajom mikor szedtem.mikor elkezdtem szedni felszedtem 1-2 kg-ot, de semmi más.percre pontosan belõtte a mensim is.elõször 3 évig szedtem, most meg 1 évig.
Úgy tudom, hogy elég magas a hormontartalma.
Moira! én is igy tudom.
Én is szedtem régebben évekig a Tri-Regolt.Nem híztam tõle, abszolút semmit nem tapasztaltam.Sõt , fogytam 3-4 év szedés közben, ezért is gondoltam, majd szülés után, elkezdem.Na! Volt ám nemulass! úgy hánytam tõle, éjjel 2-kor a nagy semmit! Öklendeztem, rossz közérzet, fejfájás...kipróbáltam évek alatt pár tbl-t, nouvaring.. sajna többé nem szedhetek tbl-t, semmi nem jó ami hormonos!Más módon kell védekeznünk :-( Ez van...!

Mi a véleményetek a Milligest fogamzásgátlórol? Kinek milyen mellékhatásai voltak? Ha voltak.

Legjobb válasz: Elõzõ! honnan veszed, hogy ez egy gyakori mellékhatás? tájékozatlanságból eredõ butaságot ne írj. más fogamzásgátló szedése mellett is épp ugyanekkora a valószínûsége, hogy ilyen-olyan mellékhatások jönnek ki. mindegyikrõl lehet hallani jókat-rosszakat (még az általad dicsõített Yasminelle-rõl is!!) mivel nem vagyunk egyformák. én egy éve szedem a Milligestet, nagyon szép lett tõle a bõröm, és sok más nõismerõsöm is ezt tapasztalta. na tessék.

Elõzõ! honnan veszed, hogy ez egy gyakori mellékhatás? tájékozatlanságból eredõ butaságot ne írj. más fogamzásgátló szedése mellett is épp ugyanekkora a valószínûsége, hogy ilyen-olyan mellékhatások jönnek ki. mindegyikrõl lehet hallani jókat-rosszakat (még az általad dicsõített Yasminelle-rõl is!!) mivel nem vagyunk egyformák. én egy éve szedem a Milligestet, nagyon szép lett tõle a bõröm, és sok más nõismerõsöm is ezt tapasztalta. na tessék.
ha kedves az életed ne tedd!:) én egy hónapig szedtem és olyan pattanások jöttek ki rajtam amik mélyen a bõr alatt vannak és kinyomhatatlanok viszont hatalmas dudorral járnak és látványosak. ugyanez volt egy barátnõmnek aki szintén ezt szedte és ezután olvastam fórumokat és nagyon sok lánynak ugyanilyen gondja volt vele... 2 hónapba telt mire helyrejött az arcom. szerintem ne kísérletezz vele, szedj yasminellet vagy yadinet, az én szervezetem nem bírja a fogamzásgátlókat, amiket eddig próbáltam, mindre valami nagyon szélsõséges dologgal reagált(beszédzavar, stb), a yasminellet már egy éve szedem és nincs vele gondom, kicsit esetleg többet fáj a fejem. ne szedj miligestet, nem éri meg tönkrevágni a bõröd, ami persze nem feltétlenül lesz úgy, de mivel elég gyakori mellékhatás, a lehetõsége fennáll.
szerintem meg ti olvassatok utána.. higyjétek el tájékozódtam, nem az ujjamból szoptam, akinek bevált egészségére és örüljön. aki meg nem kezdte el, mérlegeljen, nézzen utána maga is. ti meg a kérdézõhöz írjatok, ne az én véleményemet minõsítsétek, jó hogy nem megmondjátok már, hogy mit írhat az ember. szerintem majd õ eldönti h érdekli-e amit írtam, aki kérdezte, feltehetõleg pedig érdekli minden vélemény, ha már feltette a kérdést. az eszem megáll...
Én azt szedek 1 éve, semmi komolyabb mellékhatást nem tapasztaltam, bár fejfájósabb vagyok mióta szedem. az elsõ pár hétben hányingerem volt, és furcsa szagot éreztem az orromban. a bõröm sokkal tisztább lett, a mensesemet órára pontosan beállította. de ez másokra nézve nem mérvadó, mindenkire más és más hatással lehet.
az elõttem szólónak igaza van. nem kell igy lehurrogni a miligestet. meg egyiket se.. mindegyik más, mivel a lanyok is mások. van akinek ez felel meg, van akinek az. az egyeduli fogamzasgatlo, amit sose próbálnék ki az a diane 35. errõl tényleg csak rosszat hallottam. ja, a yasminell-rõl én is azt hallottam h volt aki 2 év alatt 10 kg t hizott, és????? masnal lehet h mashogy hat.
szia! mellékhatása nincs! diétás étrend kell, enélkül semmit sem ér!
GreenTea A karnitin nem fog fogyasztani, a diéta és az aerob edzés az ami zsírtéget!
Az elõttem lévõk hazudnak. Pontosan 3, 86 kilót fogsz hetente fogyni. Függetlenül az értrendedtõl, a súlyodtól, a korodtól, az edzésedtõl...

Ha elmegyek megvizsgáltatni, hogy valóban migrénem van-e, az hogyan zajlik? És ha megállapítják, hogy az, milyen gyógyszert kapok rá, vannak mellékhatásai? Ha nem szedek rá gyógyszert, a kellemetlenségeken kívül lehet bajom?

Legjobb válasz: Nekem egyszerû neurológiai vizsgálatot és koponyaCT-t csináltak aztán kaptam gyógyszert, ami végre hatásos.Ezt viszont csak migrén szakrendelésen kaphatod meg.Amíg nem jártam ide, iszonyatos fájdalmaim voltak, semmilyen hagyományos fájdalomcsillapító nem használt, volt hogy 3 napig fájt a fejem,szédültem és hánytam.Mellékhatást nem tapasztaltam, csak azt, hogy végre 2-3 óra alatt túljutok az egészen:)Ha tényleg migréned van,inkább találják meg a neked megfelelõ gyógyszert, mint tovább szenvedj!

Nekem egyszerû neurológiai vizsgálatot és koponyaCT-t csináltak aztán kaptam gyógyszert, ami végre hatásos.Ezt viszont csak migrén szakrendelésen kaphatod meg.Amíg nem jártam ide, iszonyatos fájdalmaim voltak, semmilyen hagyományos fájdalomcsillapító nem használt, volt hogy 3 napig fájt a fejem, szédültem és hánytam.Mellékhatást nem tapasztaltam, csak azt, hogy végre 2-3 óra alatt túljutok az egészen:) Ha tényleg migréned van, inkább találják meg a neked megfelelõ gyógyszert, mint tovább szenvedj!

Beszedtem egy doboz Novynettet az este, az utolso szemet s nem szivesen kezdenek uj dobozzal, mert nem ereztem magam jol a szedese alatt, tehat abbahagynam. Milyen mellekhatasai lehetnek ha abbahagyom? Baj, ha igy dontok?

Legjobb válasz: Ha csak egy doboz beszedése után hagyod abba, szerintem semmilyen mellékhatások nem jelentkezhetnek. Miért lenne baj, hogy abbahagyod, ha nem érezted magad jól a szedése alatt? Én is épp ezért hagytam abba anno. Egy évig szedtem, de annyira tartottam attól, hogy hosszútávon rosszat okoz a szervezetemnek, hogy inkább abbahagytam. Eseleg, ha fizikailag érezted magad rosszul (szédülés, stb.), de amúgy magával a tabletta gondolatával nincs gondod, próbálj ki másikat.

Ha csak egy doboz beszedése után hagyod abba, szerintem semmilyen mellékhatások nem jelentkezhetnek. Miért lenne baj, hogy abbahagyod, ha nem érezted magad jól a szedése alatt? Én is épp ezért hagytam abba anno. Egy évig szedtem, de annyira tartottam attól, hogy hosszútávon rosszat okoz a szervezetemnek, hogy inkább abbahagytam. Eseleg, ha fizikailag érezted magad rosszul (szédülés, stb.), de amúgy magával a tabletta gondolatával nincs gondod, próbálj ki másikat.
Én is ezt szedem már 3 hónapja, de nekem sem valami jó! Nem tudom, hogy neked mik a panaszaid, de én szédülök tõle, és állandóan görcsöl a hasam, ha megvan, ha nincs a mensim. Én elõtte 4 évig Gracial-t szedtem, de sajnos akkor volt belõle hiány, amikor kellett volna és így felírta a doki a Novynette-t, de én vissza akarok most térni a Gracialra!
Annak idején nekem sem volt jó ez a fajta gyógyszer, bármennyire mondta is az orvos, hogy jó. Nekem akkora pattanásszerû bubok lettek a fejemen, hogy csak na. Szerintem hagyd abba nyugodtan, vagy irassál fel másik fajtát.
Vegyétek komolyan a mellékhatásait!!!Engem már mûtöttek miatta.kb.6 hónap alatt kiürül ha abbahagyod csak nyersz vele.

Szedett már valaki Friziumot? Ha igen akkor mire és milyen mellékhatásai jelentkeztek?

Legjobb válasz: Tegnap óta szedek,bár nekem elég nagy dózisban írta fel az orvos,rá is van írva,hogy ekkora adag esetén jöhetnek a mellékhatások...Bár a doki meghagyta,ha úgy érzem,csökkenthetem,fogom is mert ez nem állapot.Szédelgek,nekimegyek mindennek,mozgáskoordinációs zavaraim vannak.Remélem,kevesebb esetén ezek elmúlnak,mert borulok tõle elfelé :/ :D

Tegnap óta szedek, bár nekem elég nagy dózisban írta fel az orvos, rá is van írva, hogy ekkora adag esetén jöhetnek a mellékhatások...Bár a doki meghagyta, ha úgy érzem, csökkenthetem, fogom is mert ez nem állapot.Szédelgek, nekimegyek mindennek, mozgáskoordinációs zavaraim vannak.Remélem, kevesebb esetén ezek elmúlnak, mert borulok tõle elfelé :/ :D

Melyik biztonságosabb a gumi vagy a tabletta? Ha a tablettát választom havonta mennyibe kerül és milyen mellékhatásai vannak?

Legjobb válasz: Majdnem 20 éve szedek tablettát. Nekem csak a harmadik jött be, az elején fejfájás miatt 2-3 hónap után váltottam. A mostanival semmi mellékhatásom nincs, közben szültem tervezett gyerekeket is. Szerintem, ha valaki veszi magának a fáradságot, hogy megtalálja a neki való tablettát, akkor ennél jobb fogamzásgátlás nincs.

Majdnem 20 éve szedek tablettát. Nekem csak a harmadik jött be, az elején fejfájás miatt 2-3 hónap után váltottam. A mostanival semmi mellékhatásom nincs, közben szültem tervezett gyerekeket is. Szerintem, ha valaki veszi magának a fáradságot, hogy megtalálja a neki való tablettát, akkor ennél jobb fogamzásgátlás nincs.
Ha még nem született gyereked akkor szerintem én nem ajánlom a tablettát mert sok nõtöl hallottam már hogy a tabletta abbahagyása után a gyerekvállalás nem sikerült olyan könnyen, vagy egyáltalán nem sikerült, mert van akinek a hormonok annyira beleszólnak a testi mûködésébe hogy ez komoly következményekkel jár csak ezt sokan 18-20 éves korban sem tudják sajnos.Felvilágosítást kéne tartani a tablettaszedésrõl is hogy mindenki tudja a buktatókat... én a helyedben csak gyerekvállalás után szednék bogyót, addig gumit használnék, használok, hiszen annyi rosszat hallani másoktól, pl 8 évig szedte a bogyót és utána 5 évig nem tudott teherbe esni és nem értette miért...

Mit kell csinálni a vérrel hogy ne alvadjon meg? És milyen mellékhatása lesz ha olyan

Legjobb válasz: Mellékhatása, hogy elvérzel. Ezzel kapcsolatos betegség a vérzékenység. Hogy manuálisan hogy akadályozhatod meg az alvadást, nem tudom.

Mellékhatása, hogy elvérzel. Ezzel kapcsolatos betegség a vérzékenység. Hogy manuálisan hogy akadályozhatod meg az alvadást, nem tudom.
Még frissen meg kell pirítani hagymán.
Disznótor? A só is jó a vér megalvadása ellen, de azt rendesen ki kell keverni. A legjobb a véralvadásgátló por.
Kígyóval meg kell csípeti.
A kérdező hozzászólása: Köszi 3-as:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!