Találatok a következő kifejezésre: Milyen mellékhatásokat a (237 db)

Nekem a doki Lydnette20 nevű tablettát iratott fel. Mennyire hatékony ez, illetve milyen mellékhatása van?

Legjobb válasz: Milyen nem kívánt hatásai lehetnek a Lindynette 20 drazsénak és mi a teendõ, ha ezek jelentkeznek? Mint minden gyógyszernek, a Lindynette 20 drazsénak is lehetnek mellékhatásai. Nagyon gyakran elõfordul, fõleg a készítmény szedésének elsõ hónapjaiban rendszertelen vérzés (ún. áttöréses vagy pecsételõ vérzés). A következõ mellékhatások fordulhatnak elõ fogamzásgátló készítményeket szedõknél: hányinger, hányás, fejfájás, mellfeszülés, testsúly- és libido változás, lehangoltság, chloasma, vérzészavar, kontaktlencse viselési panaszok. Ritkán elõfordulhat vérnyomás-emelkedés, epehólyag megbetegedések, sárgaság, bõrkiütés, hajhullás, a hüvelyváladék megváltozása, hüvely gombásodás, szokatlan fáradtság, hasmenés. Igen ritkán fordulnak elõ súlyosabb mellékhatások. Ezek a következõk lehetnek: -Vérrögképzõdés (mélyvénás trombózis, tüdõembólia, szívinfarktus, agyvérzés). Az erõs dohányzás növeli a trombózis kialakulásának lehetõségét, különösen 35 év feletti nõk esetén, ezért ha dohányzik, közölje ezt orvosával. Trombózisra hajlamosító tényezõ lehet továbbá a kórelõzményben szereplõ véralvadási zavar, a magas vérnyomás, az érelmeszesedés, a cukorbetegség és a kóros elhízás. -Jó-, vagy rosszindulatú májdaganat. Ezek megrepedve életveszélyes hasûri vérzést okozhatnak, melynek tünete szokatlanul erõs, nem szûnõ hasi fájdalom lehet, ezért ilyen esetekben azonnal orvoshoz kell fordulni. Ezekrõl ill. egyéb szokatlan tünet jelentkezésérõl az orvost tájékoztatni kell. A gyógyszer szedését azonnal abba kell hagyni, és orvoshoz fordulni az alábbi esetekben: -trombózisra utaló jelek észlelésekor (mellkasi fájdalom, mely sugározhat a bal karba, szokatlanul erõs lábfájás, gyengeség vagy zsibbadás a test bármely részén, légszomj, szokatlan köhögés, különösen, ha a köpet vért tartalmaz, szédülés vagy ájulás, látás-, hallás-, beszédzavar, érzéskiesés, elõször fellépõ vagy rosszabbodó migrén, szokatlanul erõs, visszatérõ vagy állandó fejfájás); -sárgaság; -mellben tapintható csomó; -hirtelen fellépõ, erõs hasi fájdalom; -szokatlanul erõs hüvelyi vérzés, vagy ha a menstruációszerû vérzés kétszer egymás után elmarad; -tartós ágynyugalom, tervezett mûtét elõtt 4 héttel; -terhesség gyanúja; -vérnyomás emelkedés; -görcsroham.

Milyen nem kívánt hatásai lehetnek a Lindynette 20 drazsénak és mi a teendõ, ha ezek jelentkeznek? Mint minden gyógyszernek, a Lindynette 20 drazsénak is lehetnek mellékhatásai. Nagyon gyakran elõfordul, fõleg a készítmény szedésének elsõ hónapjaiban rendszertelen vérzés (ún. áttöréses vagy pecsételõ vérzés). A következõ mellékhatások fordulhatnak elõ fogamzásgátló készítményeket szedõknél: hányinger, hányás, fejfájás, mellfeszülés, testsúly- és libido változás, lehangoltság, chloasma, vérzészavar, kontaktlencse viselési panaszok. Ritkán elõfordulhat vérnyomás-emelkedés, epehólyag megbetegedések, sárgaság, bõrkiütés, hajhullás, a hüvelyváladék megváltozása, hüvely gombásodás, szokatlan fáradtság, hasmenés. Igen ritkán fordulnak elõ súlyosabb mellékhatások. Ezek a következõk lehetnek: -Vérrögképzõdés (mélyvénás trombózis, tüdõembólia, szívinfarktus, agyvérzés). Az erõs dohányzás növeli a trombózis kialakulásának lehetõségét, különösen 35 év feletti nõk esetén, ezért ha dohányzik, közölje ezt orvosával. Trombózisra hajlamosító tényezõ lehet továbbá a kórelõzményben szereplõ véralvadási zavar, a magas vérnyomás, az érelmeszesedés, a cukorbetegség és a kóros elhízás. -Jó-, vagy rosszindulatú májdaganat. Ezek megrepedve életveszélyes hasûri vérzést okozhatnak, melynek tünete szokatlanul erõs, nem szûnõ hasi fájdalom lehet, ezért ilyen esetekben azonnal orvoshoz kell fordulni. Ezekrõl ill. egyéb szokatlan tünet jelentkezésérõl az orvost tájékoztatni kell. A gyógyszer szedését azonnal abba kell hagyni, és orvoshoz fordulni az alábbi esetekben: -trombózisra utaló jelek észlelésekor (mellkasi fájdalom, mely sugározhat a bal karba, szokatlanul erõs lábfájás, gyengeség vagy zsibbadás a test bármely részén, légszomj, szokatlan köhögés, különösen, ha a köpet vért tartalmaz, szédülés vagy ájulás, látás-, hallás-, beszédzavar, érzéskiesés, elõször fellépõ vagy rosszabbodó migrén, szokatlanul erõs, visszatérõ vagy állandó fejfájás); -sárgaság; -mellben tapintható csomó; -hirtelen fellépõ, erõs hasi fájdalom; -szokatlanul erõs hüvelyi vérzés, vagy ha a menstruációszerû vérzés kétszer egymás után elmarad; -tartós ágynyugalom, tervezett mûtét elõtt 4 héttel; -terhesség gyanúja; -vérnyomás emelkedés; -görcsroham.
Nekem bevált! Mellékhatás nagyon kevés volt, elõször kicsit tovább véreztem, de nem volt vészes. Néha kicsit hányingerem van az elsõ pár szemnél, de nem észleltem semmi rosszat. De írd be kereséshez, hogy lindynette, és nagyon sok véleményt olvashatsz még róla. Kapott itt már hideget is, meleget is. Mindenkinek más jön be, úgyhogy ne befolyásoljon, ki mit írt itt róla. Persze jó utánaérdeklõdni, csak majd késõbb ne próbáld a saját helyzetedbe belelátni mások véleményét. :)
Ha mást sem szedhetsz, akkor nem gondolod, hogy mástól is bajod lett volna? Nem kell lefikázni egy bizonyos gyógyszert, ha eleve a fogamzásgátlót nem bírod.
Általában a mellékhatások rávannak írva a gyógyszer mellékletén.Nekem az összes mellékhatás kijött ami rávan írva.De szerintem ez mindenkinél máshogy van.
A kérdező hozzászólása: Azért kérdeztem h milyen mellékhatásai voltak nálatok mert nekem már megvolt a mensi és még néha mindig vérzek egy kicsit és kicsit megijedtem:S
Képzeld el ugyaneszt a szart szedtem 4 napig s a börömön akkor piros foltok jelentek meg amik égtek viszekdtek meg nem tudom hogy azonnanl abba kellet hagynom:S:S És azóta kurvára utálom eszt a gyógyszert és nem is szedhetek semmit fasza

A Voline fogamzásgátlót szedi valaki? és milyen mellékhatásai vannak? A mell nő tőle? Híztok? én szeretném, ha a mellem nőne tőle egy kicsit!

Legjobb válasz: A mellékhatások, nem mindenkinél jelentkeznek, és amúgy is mindenkinél máshogy! Így pár ember tapasztalatából semmit nem fogsz megtudni egyébként.... Viszont az egyes mellékhatások valószínûségét a betegtájékoztatóban olvashatod... Szerintem ha tényleg meg akarsz tudni valamit, akkor azt olvasod el... "Nem gyakori mellékhatások (1000 betegbõl 1-100 betegnél fordul elõ): libido (nemi érdeklõdés) változása, magas vérnyomás, alacsony vérnyomás, hányás, akne (pattanások), ekcéma, bõrviszketés, hüvelygyulladás, folyadék-visszatartás és (!!)testsúlyváltozás(!!)." Na, pont ennyit lehet tudni.

A mellékhatások, nem mindenkinél jelentkeznek, és amúgy is mindenkinél máshogy! Így pár ember tapasztalatából semmit nem fogsz megtudni egyébként.... Viszont az egyes mellékhatások valószínûségét a betegtájékoztatóban olvashatod... Szerintem ha tényleg meg akarsz tudni valamit, akkor azt olvasod el... "Nem gyakori mellékhatások (1000 betegbõl 1-100 betegnél fordul elõ): libido (nemi érdeklõdés) változása, magas vérnyomás, alacsony vérnyomás, hányás, akne (pattanások), ekcéma, bõrviszketés, hüvelygyulladás, folyadék-visszatartás és (!!)testsúlyváltozás(!!)." Na, pont ennyit lehet tudni.
nálam elõjött a 0 libidó, a testsúlycsökkenés meg a kedvetlenség...... jaaaaa a legnagyobb gond a fejfájás volt..
A kérdező hozzászólása: libido? az micsoda? remélem a testsúlycsökkenés nálam nem jön elõ, mert így is 50 kg vagyok. azt szeretném, hogy a mellem nõjön tõle. köszi a válaszokat! egyébként meg vagytok elégedve vele? biztonságos? sok hormontartalma van vagy nagyon kevés?
mi van veled? :D " libido (nemi érdeklõdés) " tehát hogy mennyire kívánod a szexet... Figyelj, csak neked kell, hogy jó legyen a tabi! Attól hogy másnak ilyen-olyan hatásai lesznek, neked még beválhat!
nem mondom h neked nem válhat be.. elõre nem tudjuk.. mellesleg én egy kirívó példa vagyok a fogyással, általában durván hizni szoktak tõle..

A hormontablettáknak milyen mellékhatása van? Vény nélkül lehet venni?

esetleg elhízhatok tõle? Hány éves kortól lehet szedni??

Legjobb válasz: Vény nélkül nem vehetsz hormont. Általában 18 éves kor felett szokták felírni. Hízni egyiktõl se hízhatsz, max étvágyat csinál. Mellékhatás attól füg milyen hormon.

Vény nélkül nem vehetsz hormont. Általában 18 éves kor felett szokták felírni. Hízni egyiktõl se hízhatsz, max étvágyat csinál. Mellékhatás attól füg milyen hormon.
Nem kapsz vény nélkül, a mellékhatása a hormontól függ.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :) ment a zöld kezecske :)

Akik a mellékhatások miatt hagyták abba a gyògyszert, mikor múltak el és milyen mellékhatások voltak?

Legjobb válasz: Én elkezdtem hízni (nem tudom mennyire befolyásolta a gyógyszer), hisztis voltam és nem kívántam a szexet. Mióta nem szedem odavagyok a szexért, fogytam is és nem vagyok olyan kiállhatatlan, de most újra elkezdtem szedni egy másik fajtát, itt szerencsére semmilyen mellékhatást nem érzékelek. Szóval lehet csak nekem nem volt a régi megfelelõ.

Én elkezdtem hízni (nem tudom mennyire befolyásolta a gyógyszer), hisztis voltam és nem kívántam a szexet. Mióta nem szedem odavagyok a szexért, fogytam is és nem vagyok olyan kiállhatatlan, de most újra elkezdtem szedni egy másik fajtát, itt szerencsére semmilyen mellékhatást nem érzékelek. Szóval lehet csak nekem nem volt a régi megfelelõ.
Ha odafigyelsz nem hízol.A fogamzásgátlótól biztos, hogy nem, z hormon, nem kalória.Ha hízol az azért van, mert sokat eszel.Kontrolláld magad!
1. vagyok. Valószínûleg tényleg azért híztam, mert többet ettem, de az étvágyam is nagyobb lett, ez valószínû a gyógyszer mellékhatása volt. De amúgy már nincs ilyen problémám.

Milyen mellékhatásokat okoz a p57 hoodia bogyó?

Ma kezdtem el szedni,reggel,éhgyomorra,ahogyan azt tanácsolta egy ismerősöm..mióta bevettem,rosszul vagyok:(

Legjobb válasz: Remek. Ha azt tanácsolja, ugorj a kútba, beleugrasz? Régebben volt egy fórum, ahol gyûjtötték a mellékhatásokat, talán a hoxa-n volt. De ha beírod a gugliba, hogy hoodia mellékhatások, biztosan találsz információt.

Remek. Ha azt tanácsolja, ugorj a kútba, beleugrasz? Régebben volt egy fórum, ahol gyûjtötték a mellékhatásokat, talán a hoxa-n volt. De ha beírod a gugliba, hogy hoodia mellékhatások, biztosan találsz információt.
Elvileg csak szájszárasságot, mert sokat kell inni rá...

Mi a véleményetek a Milligest fogamzásgátlórol? Kinek milyen mellékhatásai voltak? Ha voltak.

Legjobb válasz: Elõzõ! honnan veszed, hogy ez egy gyakori mellékhatás? tájékozatlanságból eredõ butaságot ne írj. más fogamzásgátló szedése mellett is épp ugyanekkora a valószínûsége, hogy ilyen-olyan mellékhatások jönnek ki. mindegyikrõl lehet hallani jókat-rosszakat (még az általad dicsõített Yasminelle-rõl is!!) mivel nem vagyunk egyformák. én egy éve szedem a Milligestet, nagyon szép lett tõle a bõröm, és sok más nõismerõsöm is ezt tapasztalta. na tessék.

Elõzõ! honnan veszed, hogy ez egy gyakori mellékhatás? tájékozatlanságból eredõ butaságot ne írj. más fogamzásgátló szedése mellett is épp ugyanekkora a valószínûsége, hogy ilyen-olyan mellékhatások jönnek ki. mindegyikrõl lehet hallani jókat-rosszakat (még az általad dicsõített Yasminelle-rõl is!!) mivel nem vagyunk egyformák. én egy éve szedem a Milligestet, nagyon szép lett tõle a bõröm, és sok más nõismerõsöm is ezt tapasztalta. na tessék.
ha kedves az életed ne tedd!:) én egy hónapig szedtem és olyan pattanások jöttek ki rajtam amik mélyen a bõr alatt vannak és kinyomhatatlanok viszont hatalmas dudorral járnak és látványosak. ugyanez volt egy barátnõmnek aki szintén ezt szedte és ezután olvastam fórumokat és nagyon sok lánynak ugyanilyen gondja volt vele... 2 hónapba telt mire helyrejött az arcom. szerintem ne kísérletezz vele, szedj yasminellet vagy yadinet, az én szervezetem nem bírja a fogamzásgátlókat, amiket eddig próbáltam, mindre valami nagyon szélsõséges dologgal reagált(beszédzavar, stb), a yasminellet már egy éve szedem és nincs vele gondom, kicsit esetleg többet fáj a fejem. ne szedj miligestet, nem éri meg tönkrevágni a bõröd, ami persze nem feltétlenül lesz úgy, de mivel elég gyakori mellékhatás, a lehetõsége fennáll.
szerintem meg ti olvassatok utána.. higyjétek el tájékozódtam, nem az ujjamból szoptam, akinek bevált egészségére és örüljön. aki meg nem kezdte el, mérlegeljen, nézzen utána maga is. ti meg a kérdézõhöz írjatok, ne az én véleményemet minõsítsétek, jó hogy nem megmondjátok már, hogy mit írhat az ember. szerintem majd õ eldönti h érdekli-e amit írtam, aki kérdezte, feltehetõleg pedig érdekli minden vélemény, ha már feltette a kérdést. az eszem megáll...
Én azt szedek 1 éve, semmi komolyabb mellékhatást nem tapasztaltam, bár fejfájósabb vagyok mióta szedem. az elsõ pár hétben hányingerem volt, és furcsa szagot éreztem az orromban. a bõröm sokkal tisztább lett, a mensesemet órára pontosan beállította. de ez másokra nézve nem mérvadó, mindenkire más és más hatással lehet.
az elõttem szólónak igaza van. nem kell igy lehurrogni a miligestet. meg egyiket se.. mindegyik más, mivel a lanyok is mások. van akinek ez felel meg, van akinek az. az egyeduli fogamzasgatlo, amit sose próbálnék ki az a diane 35. errõl tényleg csak rosszat hallottam. ja, a yasminell-rõl én is azt hallottam h volt aki 2 év alatt 10 kg t hizott, és????? masnal lehet h mashogy hat.

Kényszer illetve pánikbetegek! Kinek melyik SSRI készítmény vált be a legjobban és volt a leghatásosabb? Milyen mellékhatásokat okozott az adott gyógyszer? Merevedési zavart? Fáradtságot? Mennyi idő után múltak el?

Legjobb válasz: A hatások, és mellékhatások személy függõek, ami az egyik embernek jó, a másiknak problémákat okozhat. Aminek nincs mellékhatása, az a pszichoterápia, ezek közül is a leghatékonyabb az integratív pszichoterápia. Nézd meg: https://www.youtube.com/watch?v=UXo-DvY0N-k

A hatások, és mellékhatások személy függõek, ami az egyik embernek jó, a másiknak problémákat okozhat. Aminek nincs mellékhatása, az a pszichoterápia, ezek közül is a leghatékonyabb az integratív pszichoterápia. Nézd meg: https://www.youtube.com/watch?v=UXo-DvY0N-k

Milyen mellékhatásai vannak a maszturbálásomnak?

Mondjuk minden 2. nap 1x masztizok, és 4 napon belül van egy nap amikor akár 5x is.

Legjobb válasz: Semmilyen mellékhatása nem lehet.

Semmilyen mellékhatása nem lehet.
Jobb lenne azért visszafognod magad, mert egyrészt a gondolataidat teljesen lefoglalja ez, másrészt meg amikor majd párod lesz, akkor nem fogod vele annyira élvezni, mert mindig a masti jár az eszedben, amivel nagyobb élvezetet tudsz magadnak szerezni.
nekem semmilyen mellékhatás nem lett tõle.
Semmi, azon kívül, hogy visszaáll a természetes állapot. Ehhez azért idõre van szükség, ha baba projekt miatt állsz le, célszerû három hónapig kivárni, hogy teljesen kiürüljön a szervezetbõl.
A kérdező hozzászólása: ...köszönöm. Sajnos nincs baba project, a korom miatt vagyok kénytelen abbahagyni
Nekem elég sok pattanásom lett utána, de olyan másfél két hónap alatt az is letisztult, azóta nincs egy sem és semmi más mellékhatása nem volt.
Nekem visszaállt a libidóm a régi szintre, és szárazabb lett a bõröm. Illetve rendszertelen lett újra a ciklusom (de elõtte is az volt), viszont jobb lett az életkedvem is, úgyhogy én örülök, hogy abbahagytam, pedig nekem nem volt semmi, ami kényszerített volna rá.
Amikor elkezdtem szedni, eléggé megnõtt a mellem, miután abbahagytam, újra kisebb lett. Ez a kisebb méret jobban áll :) Aztán 28 nap helyett 35 napos lett a ciklusom. Ezeken kívül semmi más. Szóval nem volt semmilyen kellemetlen mellékhatása.
Csak kíváncsiság hány éves vagy, hogy ez miatt kell abbahagynod???
A kérdező hozzászólása: 42 éves leszek márciusban. :)
Hajhullás, zsiros bõr, pattanás majd egy év után(már kezdtem azt hinni h megúszom).Viszont a tabi is okozott sok gondot utólag derült ki.10 éve szedtem és most tartottam egyéves szüetete és kértem másikat, ha ez sem válik be inkább nem szedek smemit az tuti h nem kisérletezek.

A Postinor esemeny utani tablettanak milyen mellekhatasai lehetnek?

Ma hajnalban voltunk egyutt a ferjemmel, es pont abban az idoszakban vagyok amikor teherbe eshetek. Meg korai lenne, mert csak 6 hos a lanyunk.

Legjobb válasz: Én is alkalmaztam 2x3-szor ezeket.Hála csak egyszer volt mellékhatása,marha erõs hányingerem volt.Meg marha drágák is.:) Sztem max hányingered lehet tõle.

Én is alkalmaztam 2x3-szor ezeket.Hála csak egyszer volt mellékhatása, marha erõs hányingerem volt.Meg marha drágák is.:) Sztem max hányingered lehet tõle.
Én régen kb. kétszer használtam, de nem volt semmi mellékhatása. Viszont én már úgy tudtam nem is gyártják ezt a fajtát...
A kérdező hozzászólása: Erdelyben elek, es ugy tudom, hogy itt gyartjak. Esetleg valaki nem tudja mennyi az ara?
Azt nem. De ha nálatok gyártják akkor keress rá interneten. Én minden betegtájékoztatót itt szoktam elolvasni illetve fel van tüntetve az ár is!
Van a családunkban egy ikerpár, akik a posztinor ellenére lettek. Szépek, egészségesek, már 15 évesek. Nagyon elavult készítmény, biztosan van korszerûbb, menj el nõgyógyászhoz (úgy is csak õ írhatja fel).
A kérdező hozzászólása: Van itt is tobbfele csak en ezt ismerem.
Elsõ vagyok.Nem tudom már mit használtam akkor ( 2 éve ) de azt tudom, hogy 2 szem volt benne, piros volt a doboza és akkor került 4000-4500-ba.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat.
A kérdező hozzászólása: A Postinort mar tenyleg nem gyartjak. Most a neve Escapelle, es csak egy tabletta van benne.Budapesten gyartjak es eleg draga : atszamitva 4500 forint korul van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!