Találatok a következő kifejezésre: Milyen mellékhatásai a Yasminellének (6 db)

Kinek milyen mellékhatásai voltak a Yasminelle fogamzásátló tablettától?

Vagy van, akinek esetleg más tabletta vált be?

Legjobb válasz: Teljesen mindegy, hogy másnak mi vált be. Minden ember egyedi, mindenkinek más a jó. De ha ennyire személyes tapasztalatot akarsz: Az egyik bnmnek a libidója lett nulla tõle, a másiknak meg (bár nem a Yasminellétõl, hanem egy teljesen ugyanolyan, de más nevû szertõl) fibroadenoma lett a mellében. De biztos van olyan nõ is, akinek tökéletesen beválik. Hiszen ha mindenkinek szar lenne, akkor nem gyártanák. Nem az alapján kell tablettát választani, hogy más mit mond. Az orvosnak kellene eldönteni az alapján, hogy kikérdez a ciklusodról, a menzeszedrõl, a betegségeidrõl és panaszaidról.

Teljesen mindegy, hogy másnak mi vált be. Minden ember egyedi, mindenkinek más a jó. De ha ennyire személyes tapasztalatot akarsz: Az egyik bnmnek a libidója lett nulla tõle, a másiknak meg (bár nem a Yasminellétõl, hanem egy teljesen ugyanolyan, de más nevû szertõl) fibroadenoma lett a mellében. De biztos van olyan nõ is, akinek tökéletesen beválik. Hiszen ha mindenkinek szar lenne, akkor nem gyártanák. Nem az alapján kell tablettát választani, hogy más mit mond. Az orvosnak kellene eldönteni az alapján, hogy kikérdez a ciklusodról, a menzeszedrõl, a betegségeidrõl és panaszaidról.

Milyen mellékhatásai lehetnek a Yasminelle tablettának?

Tudom hogy mindenkinél más mellékhatása van/nincs a fogamzásgátló tablettáknak, de azért mégis szeretném tudni hogy mekkora a hormontartalma a Yasminelle tabinak. (1hónapja kezdtem el szedni...)

Legjobb válasz: Hát nem tudom, hogy mi lehetett azon a tájékoztatón, de a Yasminelle is az alacsony hormontartalmúak közé tartozik!!!! Ha eddig nem jelentkeztek nálad a tünetek pl. pecsételés, mellfeszülés, fejfájás stb, akkor nem kell aggódnod, megfelelõ számodra a gyógyszer! Nem mindenkinél jönnek elõ a tünetek! Nekem semmi bajom nem volt, amikor anno elkezdtem szedni a Gracial-t! Ennek is alacsony a hormontartalma!

Hát nem tudom, hogy mi lehetett azon a tájékoztatón, de a Yasminelle is az alacsony hormontartalmúak közé tartozik!!!! Ha eddig nem jelentkeztek nálad a tünetek pl. pecsételés, mellfeszülés, fejfájás stb, akkor nem kell aggódnod, megfelelõ számodra a gyógyszer! Nem mindenkinél jönnek elõ a tünetek! Nekem semmi bajom nem volt, amikor anno elkezdtem szedni a Gracial-t! Ennek is alacsony a hormontartalma!
Én Yasminelle-t szedek! semmi panaszra nincs okom, 18 éves múltam nem régen...szerintem jó. és igen! alacsony hormontartalmú!
Hát igen nem a legalacsonyabb közzé tartozik, a legalacsonyabbak pl.: a Lindynette20.Az én ismerõsöm a Yasminelle-tõl 1hónapon át vérzett , sõt még mikor a második elvéllel elkezdte, még akor is és kiderült hogy nem fogadja be a szervezete.Menõhet az éhségérzeted, akkor hízni is lehet, fõleg aki hajlamos...
Én soha életemben nem szedtem fogamzásgátlót (29 vagyok), de nagyon rendszertelen volt a menszeszem, így a doki rábeszélt. El kell, hogy mondjam, hogy nekem maximálisan bejött a Yasminelle, másfél hónap alatt, amióta szedem, 5 kg-t fogytam, ami nem is ártott, :) és egy mérettel nõtt a mellem is, ami szintén nem ártott. :) Szóval "imádom" a gyógyszert, és semmi éhségérzetem illetve más panaszom nincs. Bár egy héten 4-szer keményen tornázok, és azért odafigyelek az étkezésre is. 29/L

Milyen mellékhatásai vannak a Yasminellének?

Most kezdeném el szedni és kíváncsi vagyok, hogy nálatok milyen esetleges mellékhatások jelentkeztek. Elég ijeszt?eket ír...

Legjobb válasz: Egyszerû a használata meg minden, semilyen mellékhatása nálam nem volt. De egyéntõl függ, de nekem bevállt ugyh mindenkinek tudom ajánlani.:)

Egyszerû a használata meg minden, semilyen mellékhatása nálam nem volt. De egyéntõl függ, de nekem bevállt ugyh mindenkinek tudom ajánlani.:)
Nálam csak annyi volt, hogy az elsõ héten ingerlékenyebb voltam, idegesebb, stb, de nem biztos hogy a gyógyszertõl volt, eléggé rossz korszakomat éltem akkor... Semmi mellékhatása nincs, én nagyon szeretem. ;)
detto:) én is nagyon szeretem:) nálam a patikat is eltûntette!

Milyen mellékhatások fordultak elő a Yasminelle fogamzásgátló tablettát szedők között? Valóban ritkaság számba megy a hízás?

Én 2,5 évig szedtem a Lindynette 20-at. Több, mint 10 kg-t szedtem fel és gombás fert?zésem is lett. Most írt fel az orvosom Yasminelle-t, és nagyon kíváncsi lennék tapasztalatokra. Valóban pozitív hatása van a b?rre nézve? Sok ijeszt? dolgot olvastam az interneten a mellékhatásokról... Ti mit tapasztaltatok?

Legjobb válasz: nmeszedem túlsok ideje de a bõrõmön egy darab pattanás sincs azóta ,a mellékhatások közt ottvan h az étvágyat növeli ,de nálam ez nemjött ki még fogytam is mióta szedme pedig az alkatom az ink duci és hízékony vgayok

nmeszedem túlsok ideje de a bõrõmön egy darab pattanás sincs azóta , a mellékhatások közt ottvan h az étvágyat növeli , de nálam ez nemjött ki még fogytam is mióta szedme pedig az alkatom az ink duci és hízékony vgayok
többet fáj a fejem. kb ennyi.
nekem semmi bajom nem volt, én szeretem
Eddig én sem vettem észre semmit.
Hányinger, de még csak 6 napja szedem.
A kérdező hozzászólása: Koszike a valaszokat!
kicsit fáj a hasam, de am semmi:D
4napja szedem, de hányinger, mellfeszülés, fejfájás, álmosság, étvágytalanság.
Hányinger, hasfájás, mellfeszülés minden mennyiségben. Az 1 cm-es ragyákról a képemen már ne is beszéljek...

Most kezdem el szedni a Yasminelle fogamzasgatlot es eleg sok mellekhatast irnak. Kinek milyenek a pirulaval kapcsolatos tapasztalatai?

Legjobb válasz: én több mint egy évig szedtem (szedem még most is amíg kitart a levél) és csak most jöttem rá, hogy ettõl híztam 6-7 kilót ami egy alapvetõen 46 kilós embernél elég soknak számít, sokkal kevésbé kívánom a szexet, a gyógyszerszünetben nagyon fáj a fejem is és olyan mértékben felerõsödött a menzesz elõtti 1-2 napban az idegbajom hogy elviselhetetlen vagyok. szóval én jövõ hónaptól Nuvaringre váltok a Yasminellerõl. 20L

én több mint egy évig szedtem (szedem még most is amíg kitart a levél) és csak most jöttem rá, hogy ettõl híztam 6-7 kilót ami egy alapvetõen 46 kilós embernél elég soknak számít, sokkal kevésbé kívánom a szexet, a gyógyszerszünetben nagyon fáj a fejem is és olyan mértékben felerõsödött a menzesz elõtti 1-2 napban az idegbajom hogy elviselhetetlen vagyok. szóval én jövõ hónaptól Nuvaringre váltok a Yasminellerõl. 20L
én is több mint egy éve szedem, semmilyen negatív mellékhatása nincs, de pozitív annál több! percre pontosan tudom mikor fog megjönni, sokkal gyengébb lett a vérzés, nem kell gumival szarakodni, bármikor csak úgy egymásnak eshetünk, ilyenek. De a mostani fog gátlók között nincs nagy különbség, csak más gyártja ezt mondta a doki).
én 1 hónapig minden egyes nap véreztem, de utána, a 2. hónapra elmúlt. mellnövekedést nem tapasztaltam, pedig nem ártana:( és nálam jelentkezett libidócsökkenés, remélem ez is helyrejön..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!