Találatok a következő kifejezésre: Milyen megbetegedéseket ha (3 db)

Milyen megbetegedéseket okozhat, ha valaki hosszabb ideig 100-200 kalóriát fogyaszt naponta?

Legjobb válasz: Szia, szerintem ilyen kevés kalóriába nem tudsz beleépíteni minden vitamint és ásványi anyagot, ami szükséges a szervezetnek.Ha túl sokáig tartod ezt a mennyiséget,akkor felléphet hajhullás, szédülés, vitaminhiány...A 100-200 kalóriás fogyit egyébként kórházakban ú.n.nullkalóriánál csinálják, orvosi felügyelettel. Jobb lenne 6-700 kalóriával fogyózni, az is nagyon kevés de jobban variálható a kaja.

Szia, szerintem ilyen kevés kalóriába nem tudsz beleépíteni minden vitamint és ásványi anyagot, ami szükséges a szervezetnek.Ha túl sokáig tartod ezt a mennyiséget, akkor felléphet hajhullás, szédülés, vitaminhiány...A 100-200 kalóriás fogyit egyébként kórházakban ú.n.nullkalóriánál csinálják, orvosi felügyelettel. Jobb lenne 6-700 kalóriával fogyózni, az is nagyon kevés de jobban variálható a kaja.
Testsúlytól függõen 5-600 kcal-t az alap anyagcsere is eléget, még ha nem csinálsz semmit egész nap, akkor is. Még az agy mûködtetéséhez is kell energia, amire 1-200 kcal kevés. Inkább a kalória leadást kell növelni, a bevitelt szinten tartani (normális kaja, sok protein) .
exitus. de ez már nem betegség.menj orvoshoz! az alapanyagcseréd: 10-18 év között nõ: 12, 2xtesttömeg+746 18-30 között nõ: 14, 7xtesttömeg+496 s ezekkel az értékekkel még a reggeli pisilésre sincs energiád! ezt még külön be kell szorozni aktívitástól függõen 1, 4/1, 5/1, 6-tal, hogy a napi kcal szükségleted megkapd! most néztem ki egy táplálkozástan könyvbõl!
meghalsz
Nem lesz idõd megbetegedni mert addigra meghalsz!
egy történelmi személy kinek nevét nem akarom most leirni a II.világháborúban meghatározta a zsidók kalória szükségletét napi 100 kalóriában.Az eredményt te is tudod!!!!!!
Na most...elõször is érdekelne honnan veszel ilyen ötleteket...egyenlõ egy kötéllel a nyakba egy inogó lábú kisszéken állva.Na de a tréfát félre téve... Egy ember 3 hétig, egy hónapig bírja ki étel nélkül, majd belehal.Csak az elsõ nap hogy nem eszel, meg a szóban forgó halál napja között, a felismerhetetlenségig megváltozol, összeszáradsz.Ha ez a célod jó megoldásra gondolát, bár szerintem kihagyod

Milyen jel utahat számomra arra, hogy ha egy őszi köhögős-lázas megbetegedés végül tüdőgyulladásba csap át?

Aggódom,kislányom az utóbbi 1,5 hónapban másodszor beteg, most nagyon nagyon csúnyán köhög. A doki felírt neki egy csomó mindent. Antibiotikum, köptet?, allergia gyógyszer, vas, orrcsepp. Ezeket kapja is, de nem igazán javul. A láza még tar, br már "csak" 38 és pár tized marad és egyre jobban köhög. Attól félek nehogy tüd?gyulaldást kapjon. Vagy éppen emiatt kapta az antibiotikumot?

Legjobb válasz: Ha úgy látod,hogy a gyógyszeres kezelés ellenére,amit a doki mondott és felirt,nem javul a kislányod ,vidd vissza és nézze meg még 1x.A láz 2-3- napig belefér-az ilyen magasabb is-de ha már utána is belázasodik,akkor valami más ok is van.Egyre jobban köhög és ha felszakad neki,az nem baj,a köptetõ akkor legalább hatásos.Ebbõl a betegségbõl tüdõgyulladás sztem nem igazán lehet,inkább valami felsõ-légúti hurut.Ne aggódj,kedves anyuka,nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni! Jobbulást a pici lánynak!

Ha úgy látod, hogy a gyógyszeres kezelés ellenére, amit a doki mondott és felirt, nem javul a kislányod , vidd vissza és nézze meg még 1x.A láz 2-3- napig belefér-az ilyen magasabb is-de ha már utána is belázasodik, akkor valami más ok is van.Egyre jobban köhög és ha felszakad neki, az nem baj, a köptetõ akkor legalább hatásos.Ebbõl a betegségbõl tüdõgyulladás sztem nem igazán lehet, inkább valami felsõ-légúti hurut.Ne aggódj, kedves anyuka, nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni! Jobbulást a pici lánynak!
Én ilyenkor viszonylag gyakran vissza szoktam vinni a dokihoz, hogy hallgasson rá. Elvileg a sípolós száraz köhögés jelezhet rosszat, de ez is relatív, mert a lányom is szokott így köhögni, mégsem volt neki még sosem (kopp-kopp) tüdõgyulladása. Mondjuk ha antibiotikumot is kapott, azért akkor már meg kellett volna, hogy gyógyuljon.
A kérdező hozzászólása: Emiatt alázas állapot miatt (is) aggódom, mert lassan egy hetet tart, reggel vagy nincs vagy csak hõemelkedés, és estére szép lassan kúszik felfelé....

Milyen tüneteket okoz ha betadine krémet vírusos megbetegedésre használjuk?

a tájékoztatón az áll hogy vírusos megbetegedls esetén ne használjuk...de az nincs hogy miért..és mi történhet ha mégis

Legjobb válasz: Ez érdekes, mert én az interneten két helyen is elolvastam a betegtájékoztatót, és mindkét helyen azt írják, hogy elpusztítja a vírusokat is. Csak herpesz ellen nem ajánlják, gondolom azért,mert arra van kifejezetten herpeszvírus elleni szer.

Ez érdekes, mert én az interneten két helyen is elolvastam a betegtájékoztatót, és mindkét helyen azt írják, hogy elpusztítja a vírusokat is. Csak herpesz ellen nem ajánlják, gondolom azért, mert arra van kifejezetten herpeszvírus elleni szer.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!