Találatok a következő kifejezésre: Milyen megbízható olcsó tesztek (2 db)

Milyen megbízható és olcsó tesztek vannak?

Legjobb válasz: Gabriel.Nekem a mensi napja elõtt egyel kimutatta.Sok sikert!De ha a gyszertárban kérdezed,(annyi féle van)biztos tudnak segíteni a választékok közt eligazodni.

Gabriel.Nekem a mensi napja elõtt egyel kimutatta.Sok sikert!De ha a gyszertárban kérdezed, (annyi féle van)biztos tudnak segíteni a választékok közt eligazodni.
Ha terhestesztre gondolsz, 700-800 ft-nál kezdõdnek, és szerintem mindegyik megbízható. Igaz van több érzékenységi fokozatú is. Nekem a legolcsóbb is + lett az elsõ pillanatban, tehát mûködik:)
Nekem is a vizeletcseppentõs megoldás vált be, és 800 valamennyit fizettem benne, egy drágább gyógszertárban.Eddig sosem hazudott.
Szia!Én a Gabrielt, és sorstársait ajánlanám, DM-ben is vettem már, de az nem vált be.A Gabriel-t én 1100ért veszem, éppen ezért szoktam itt írogatni, hogy minden kismama várja meg legalább az egy hetet mensi kimaradás után, és úgy teszteljen, mert a gatyájuk is rámegy.Én a 24 hó próba alatt simán rákölthettem volna 30-40 ezer forintot tesztekre, de nem tettem, mert bíztam a megérzéseimben, és a testemben.Az olcsó teszt nem megbízható, Gabriel és társai(Medilab pl.)már igen.Egy (24 éves)öreg róka

Milyen tesztet vegyek a ph, és az nk megméréséhez, ami olcsó, de megbízható?

Legjobb válasz: nekem Neptun-os Ph. és NK+GH tesztem van és eddig pontos értékeket tudtam vele mérni ^^

nekem Neptun-os Ph. és NK+GH tesztem van és eddig pontos értékeket tudtam vele mérni ^^
jah és azt kihagytam, hogy egyáltalán nem drágák, pár száz forint összesen.
A neptun nem rossz, de a pH-t csak 8-ig vagy 7, 5-ig (nem emlékszem) méri, fölötte meg egyenletes kéket mutat. A tipikus csapvíz pH-ja meg fölötte van, így semmit sem lehet megtudni róla ezzel a teszttel. Közepes keménységnél és alatta prímán használható ez a pH teszt is.
NK mérésre jó a neptun teszt. http://www.aquadepo.hu/product_info.php/neptun-vizkemenyseg-.. A pH tesztje a neptunak elég szar. Mi digitális pH mérõt vettünk inkább, de az drága és egy egyszerû halazáshoz tulajdonképpen nem érdemes foglalkozni vele. A lágyabb vízben a ph is lejjebb megy. Így szerintem elég ha csak egy NK tesztet veszel. Ha az NK stimmel a halak igényeihez, akkor a ph is nagyjából stimmelni fog.
jogos platypus. tényleg, csak 7.5ig méri a pht ^^
Keménységre jó a Neptun, nálam 1-2 értéket téved. pH-ra viszont véletlenül se vedd meg. Egetverõ baromságokat mutat. A csapvizünket savasnak mutatja. Hogy folyhatna a csapból savas víz? Az aztán jót tenne a vezetékeknek... Szóval visszatérve... pH-ra olcsó tesztet nem találsz. Mindenképp CSAK csepegtetõset vegyél. A JBL jó, nekem olyanom van, ezért ezt tudom ajánlani.
A kérdező hozzászólása: Tudtok linkelni is? :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!