Találatok a következő kifejezésre: Milyen megbízható olcsó (27 db)

Milyen megbízható, olcsón fenntartható 125-ös MOTORT ajánlanátok 200e Ft alatt?

Nézegettem a 125-ös DT-ket, de tanácstalan vagyok. Endurós, túrázgatós dolgok jobban bejönnek, de nem ragaszkodom feltétlen hozzájuk. A lényeg, hogy egy 90-es utazót tudjon, ne zabálja le a gatyámat, és el merjek vele indulni, ne féljek, hogy nem érek haza vele, mert félúton lerohad. 200 alatt jó lenne. És mindenképpen rendszámos kell, nem érdekelnek a papír nélküli dolgok.

Legjobb válasz: Ja, és a motor szót azért emeltem ki, mert ugyan praktikus lehet a robogó, de motorozni akarok.

A kérdező hozzászólása: Ja, és a motor szót azért emeltem ki, mert ugyan praktikus lehet a robogó, de motorozni akarok.
MZ ETZ 125. Vagy ami még jobb, Yamaha sr 125.
A kérdező hozzászólása: MZ sajna fennakad a szûrõn, mert legtöbbször 100, de sokszor 200 km-re mennék el itthonról, az MZ-vel nem mernék elindulni, kb ugyanaz, mint a Simson. Az SR nem tûnik rossznak, utánaolvasok.
Pedig az ETZ-vel vállalható - az, hogy legtöbben hozzáértés hiányában nem tartják rendesen karban, vagy ha valamit javítanak több a kára mint a haszon sajnos azért van, mert még a gyári használati utasítását sem hajlandóak elolvasni, nemhogy valami komolyabb dolgot... No meg porban, koszban, vésõ-kalapács párossal gyógyított technika annyira is lesz ám megbízható, amennyire szakszerû a javítástechnológia.

Milyen megbízható, olcsó fenntartású, kisfogyasztású 7 személyes autót ajánlanátok? Dacia Logan? Opel Zafira? Más?

Személyes tapasztalatoknak is örülnék! Kis fogyasztás és megbízhatóság, minimális szervizigény fontos! Lehet?leg ne bonyolult, csak szakszervizben javítható elektronikájú gép legyen!

Legjobb válasz: dáciát még macboxbol se vegyél, 5év mulva kidobhatod... nem ültem zafirába meg más 7 személyesbe se de tévébe az autómagatin v mibe azt mondták h nem nagy hely van hátul, meg ugye törésnél egybõl éri a csomagtartóban ülöket... sztem inkább 9 személyest vegyél....

dáciát még macboxbol se vegyél, 5év mulva kidobhatod... nem ültem zafirába meg más 7 személyesbe se de tévébe az autómagatin v mibe azt mondták h nem nagy hely van hátul, meg ugye törésnél egybõl éri a csomagtartóban ülöket... sztem inkább 9 személyest vegyél....
Nincs nagyon olyan ami nem bonyolult elektronikáju.Ha csak nem vmi õs öreg gépet akarsz venni.Nekem Opelem van, igaz Meriva(Zafira kis testvére), semmi komolyabb hibával.Újonnan(vagy pár évesen) a Dacia a jó vétel.
Ha 7 személy, akkor inkább a Zafira, mint a Logan. Valamivel tágasabb, és azért sem komfortban, sem mûszakilag nem egy színvonalon vannak. Viszont avval tisztában kell lenni, hogy ekkora méretû autókban a hátsó ülések inkább csak rövidtávon elviselhetõek, valamint a csomagtér már csak szimbolikus marad. Ha Zafira, akkor vagy az 1, 7 CDTI (Isuzu), vagy az 1, 9 CDTI (Fiat motor). Benzinesbõl legalább az 1, 8-as kellene, hogy úgy-ahogy dinamikus legyen, cserébe kiszürcsöl majdnem 10 litert városban, 8-at országúton. A dieselek beérik 6 literes átlaggal, és jobban is mennek.
Volkswagen Sharan

Megbízható, olcsó alap-varrógépet szeretnék. Milyet ajánlotok?

Egyáltalán mi számít olcsónak? Nem kell, hogy sok funkció legyen rajta, úgysem használnám ki, egyszer? dolgokat szeretnék vele csinálni, pl. szegés, nadrág felvarrás.. Köszi!!!

Legjobb válasz: Szerintem bolha piacon próbálkozz, ha nagyon olcsót szeretnél. Minden nagyobb áruház (Auchan, Tesco..) jó esélyel tart ilyesmit a háztatrtási gép olytályon. Ahol tuti van azok a direkt gépekkel foglalkozó áruházak, pl Media Mart. Ezek mondjuk kérdéses minõségûek. esetleg online bolt: http://varrogep.lap.hu/

Szerintem bolha piacon próbálkozz, ha nagyon olcsót szeretnél. Minden nagyobb áruház (Auchan, Tesco..) jó esélyel tart ilyesmit a háztatrtási gép olytályon. Ahol tuti van azok a direkt gépekkel foglalkozó áruházak, pl Media Mart. Ezek mondjuk kérdéses minõségûek. esetleg online bolt: http://varrogep.lap.hu/


Milyen megbízható és olcsó tárhely- és domain-szolgáltatók vannak?

Egy MySQL+PHP weboldalhoz kéne tárhely és .com domain. Lehetőleg éves szinten 20 ezer alatt a kettő együtt.

Legjobb válasz: Írd be a google keresõbe a "tárhely" szót és az elsõ találatok között válogass, persze ne a fizetett találatokat nézd meg.

Írd be a google keresõbe a "tárhely" szót és az elsõ találatok között válogass, persze ne a fizetett találatokat nézd meg.

Milyen megbizható helyröl tudok olcson akár használt samsung galaxy tab 7.7 tipusu tabletet szerezni?

Használt: csak pár honapos max. Olcso: a mostani ár (120ezer) allat
700.000-ért a megjelenés kizárva.
Nem vagyok felháborodva, konkrétan nem érdekel.
Értem én azokat akik fel vannak háborodva, hogy az autó státuszszimbólum, de attól még ez a helyzet. Nyugat-Európában és nálunk is igen erõsen befolyásolja egy ember megítélését, hogy milyen autóval jár, hogyan öltözködik, hol lakik stb. Negatív dolog az elõítélet? Hát persze. Ez azonban nem változtat a lényegen. Kérdezõ, a fent leírt tulajdonságokkal rendelkezõ autót én nem ismerek. A 700 000 Ft tényleg elég alacsony küszöb, ha valaki ilyen autót szeretne.
én egy Skoda Felicia 1.9D-elt tudnék ajánlani. Kevés fogyasztás, viszonylag erös motor, és nem is azaz otromba csunya. 1000€ korul mar kapsz olyat ami nincs lepukkanva, es meg motorilag is rendben van.Nekem ilyen kocsim van, kicsit odafigyelsz rá, pár éven belul visszahálája amit rááldoztál. Egy Feldás-> PEACE
Tudom, hogy kapok majd fikázást, de: Ha nincs különleges igényed, akkor Suzuki! Igénytelen, olcsó a fenntartása/szervizigénye, keveset fogyaszt.
Munkába járáshoz, 5 személyest. Kézenfekvõ... Am ennyi pénzért egy öreg alsóközepet kapsz, amivel ugyan meg lehet jelenni, de sokat kell rá költeni.
700 ezer ft-ból olyan autót, amivel meglehet jelenni? Ez a te autód: http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/525/bmw_525tds-5844894
Ha már meg kell vele jelenni és nagy autó kell akkor ez a legopcionálisabb ilyen ár körül, ráadásul alkudni biztos lehet egy kicsikét! :) http://www.hasznaltauto.hu/auto/mercedes-benz/w_124/mercedes.. De ez szépen eszi a gázolajat, bár mellette erõs is.A fenntartás meg nem olyan nagy, de nem is alacsony.
#20-as vagyok...Késõbb vettem észre, hogy csak 2ajtós.Viszont még egy megjegyzés.Ha ezt az autót megveszed most ennyiért, majd eladod 5 év múlva, ugyanennyit fog érni!
elõzõ vagyok: nem 4 ajtós hanem 5 ajtós, csak el van írva. a hölgy nem nézte, hogy a csomagtartó is ajtónak számít.
http://www.hasznaltauto.hu/auto/citroen/c3/citroen_c3_1.1_sx.. Nagyon jó kocsi, csak ajánlani tudom. Szép, kicsi... Fogyasztása: Városban: 7, 8 liter/100km Autópályán: 5.0-5.5 liter/100km Vegyes: 6.5 liter/100km
Ráadásul valószínû, hogy törték is: "esztétikai hibák, légzsák, abs visszajelzö világit.
Erre azért nem mondanám, hogy olcsó fenntartású.
Munkába járáshoz is más jó, megjelenni meg pláne! Vagy-vagy!
nézd meg a rover 600-asokat is
persze amit felsoroltam mind a '90-es évekbõl van
toyota carina, mazda 626, honda accord, volvo s40, benzines 1.gen audin A4, mondeo, vectra, ilyeneket kapsz ennyiért, persze nem fog mindenki téged csodálni h milyen penge a verda, de azért ezek már komolyabb autók
Uccsó, teljesen igazad van, de a kérdezõ "meg akar jelenni"...XD
Toyota Carina
Nem értem. Mit jelent az, hogy megjelenni? Szerinted egy használati tárgy - legyen az egy autó - más emberré tesz? Szerintem nagyon nagy baj van az értékrendeddel! Életem egy bizonyos szakaszában az Egyesült Államokban dolgoztam. Ott a kutyát sem érdekelte, hogy milyen autód van. A fõnök egy lepukkant pick up-pal gördült be, a sima alkalmazottnak meg egy corvette-je volt. Semmit sem jelentett a kocsi, nem is kezelték státusz szimbólumként.Egy használati eszköz volt, semmi más. Szerintem ez így helyes.
A km biztosan nem valós, és a fogyasztására sem mondanám hogy takarékos. De munkába, még én is el járnék egy ilyennel.

Milyen megbízható és olcsó tesztek vannak?

Legjobb válasz: Gabriel.Nekem a mensi napja elõtt egyel kimutatta.Sok sikert!De ha a gyszertárban kérdezed,(annyi féle van)biztos tudnak segíteni a választékok közt eligazodni.

Gabriel.Nekem a mensi napja elõtt egyel kimutatta.Sok sikert!De ha a gyszertárban kérdezed, (annyi féle van)biztos tudnak segíteni a választékok közt eligazodni.
Ha terhestesztre gondolsz, 700-800 ft-nál kezdõdnek, és szerintem mindegyik megbízható. Igaz van több érzékenységi fokozatú is. Nekem a legolcsóbb is + lett az elsõ pillanatban, tehát mûködik:)
Nekem is a vizeletcseppentõs megoldás vált be, és 800 valamennyit fizettem benne, egy drágább gyógszertárban.Eddig sosem hazudott.
Szia!Én a Gabrielt, és sorstársait ajánlanám, DM-ben is vettem már, de az nem vált be.A Gabriel-t én 1100ért veszem, éppen ezért szoktam itt írogatni, hogy minden kismama várja meg legalább az egy hetet mensi kimaradás után, és úgy teszteljen, mert a gatyájuk is rámegy.Én a 24 hó próba alatt simán rákölthettem volna 30-40 ezer forintot tesztekre, de nem tettem, mert bíztam a megérzéseimben, és a testemben.Az olcsó teszt nem megbízható, Gabriel és társai(Medilab pl.)már igen.Egy (24 éves)öreg róka

Milyen multimétert érdemes venni ami jó és megbízható is? És persze olcsó!

Nagyon fontos lenne, hogy pontos legyen az árammérő funkciója. Legyen rajta kondenzátor és induktivitás mérő is!

Legjobb válasz: Ami jó és megbízható, az nem olcsó. Ami olcsó, arra meg mindegy milyen márkanév van ráírva, nagyjából ugyanaz a tartalom. Egyenfeszültség állásban úgy-ahogy pontos, ohm mérés használható, árammérés már kevésbé, elõbb-utóbb kontakthibásak lesznek a csatlakozók és az üzemmódkapcsoló... Megbízható és jó pl. a Fluke akármelyik típusa, csak nem olcsó

Ami jó és megbízható, az nem olcsó. Ami olcsó, arra meg mindegy milyen márkanév van ráírva, nagyjából ugyanaz a tartalom. Egyenfeszültség állásban úgy-ahogy pontos, ohm mérés használható, árammérés már kevésbé, elõbb-utóbb kontakthibásak lesznek a csatlakozók és az üzemmódkapcsoló... Megbízható és jó pl. a Fluke akármelyik típusa, csak nem olcsó
A kérdező hozzászólása: :D Na pont ez az egy márka amire a sulimban régen azt mondták, hogy nagyon megbánták, hogy kb. minden terembe vetten 5-5 darabot. Maxwell mennyire jó? Érdemes olyat venni?
Akkor kérdezd meg a sulidat... :) A Fluke kb. a legjobb multimétereket gyártja egyébként. Máig hibátlanul (és pontosan) mûködik egy 20 évvel ezelõtt kb. a havi fizetésemárt vásárol Fluke 85...
A kérdező hozzászólása: Jó, nem azt mondtam, hogy szar. Nyilván nem lesz baja vele, csak én nem a 200 ezer forintosat akarom megvenni.
Nekem is Fluke van, FL179. Örök darab. Van Maxwell is, kettõ. Már csak alkatrésznek. Nem tartom megbízhatónak. Már használtam sok félét, a Fluke viszi a pálmát. Illetve régen vol a Metex, ami ár/értékben jó volt (egy 4650-em is üzemel még kifogástalanul). Ilyen mérésekre viszont ne multimétert használj. Keress egy ESR mérõt.

Milyen weboldalról érdemes számítógépet/hardvereket rendelni, ami megbízható és viszonylag olcsó is?

Én az ATX computerset ismerem, tõlük már többször vettem cuccokat, csak néhány termék drágának tûnik nekem. Ha esetleg tudtok javasolni valami oldalt azt megköszönném! :D

Legjobb válasz: Megbízható(nagyon): Ipon(de drága is) jót is rosszat is hallani róla(de viszonylag(nagyon)olcsó:Pcx Nekem iponról van, nem volt semmi baj. :)

Megbízható(nagyon): Ipon(de drága is) jót is rosszat is hallani róla(de viszonylag(nagyon)olcsó:Pcx Nekem iponról van, nem volt semmi baj. :)
Én a múlt hónapban raktam össze egy gépet, a régibõl csak a táp került az újba. A rendeléskor csak az volt szempont, hogy személyesen lehessen átvenni, a lakhelyemhez viszonylag közel legyen az üzlet (sok ilyen van), és abból az üzletbõl rendeltem, ahol az adott hardvert a legalacsonyabb áron kínálták. Nem érdekelt, hogy megbízható az üzlet vagy nem, mert én már többször rendeltem alkatrészeket és még soha nem találtam különbséget megbízható és nem megbízható üzlet között.

Milyen üzletben boltban tudok venni potencianövelőt olcsón? és milyen potencianövelőt tudtok ami tényleg hat is fel áll tőle teljesen és megbízható szeretnék sok választ írjatok keményt szeretnék

milyen üzletben boltban tudok venni potencianövel?t olcsón? és milyen potencianövel?t tudtok ami tényleg hat is fel áll t?le teljesen és megbízható szeretnék sok választ írjatok keményt szeretnék

Legjobb válasz: mi az olcsó? 1000 ft/tabletta?

mi az olcsó? 1000 ft/tabletta?
A kérdező hozzászólása: az nem sok és elég drága ahoz képest akkor ha 2 szem csak az nem tart ki még 2 hétig se akkor
2 szem van benne
ez pont olyan aminek van engedély száma, meg hivatalos boltban lehet kapni, írtam hogy hol. De ha a heréden lévõ viszértõl nem áll fel, akkor urológushoz menj. Olyan egyébként pont nekem is volt, nem tudom pontosan mi volt, de fiatal korom óta az egyik herémen kicsit több ér volt, amit mûtöttek pár éve, mert elkezdett fájni, elzáródni, és levettek belõle. De a merevedésemre nem volt hatással. a gin fizz-t kb másfél éve szedem rendszeresen, és nem volt még tõle bajom, annyi hogy szex után rohadt éhes vagyok, de ez lehet hogy nem attól.
A kérdező hozzászólása: 1 dobozban menyi van ? mer találtam 2500 ft ért
A kérdező hozzászólása: egézséges is amugy nem lehet töle az embernek baja nekem amugy viszér problémám van majd állitolag erre csak mütét van vészér van a herémen és azé nem áll fel de rem ez segit ezen
A kérdező hozzászólása: köszönöm és hol tudok veni gim fizzget?
Azt nem írtam hol lehet kapni, szexboltokban is, régebben ott vettem, mostanában a neten rendelem, ha beírod a gugliba több boltot is kiír. én a nat.force -tól szoktam
csak saját tapasztalatot tudok, nekem bevált, és sok helyen kapható amit szedek, GIN FIZZ a neve, kb ezer, ha többet rendelsz kb 800. Próbáld ki, kb egy órán belül hat, és olyan kemény, hogy le sem akar menni, és még másnap is érzõdik a hatása. A dragon Power sem rossz, de az egy kicsit felnyomja a vérnyomást, a blue dragon már jobban. Szóval a Gin Fizz amit ajánlok. Nekem is hasonló, van merevedésem, de nem az igazi, inkább koncentrálni nem tudok, és kicsit érzéketlen, de ha ezt beveszem, úgy áll mint a beton. Amit még szoktam mostanában, de ez már inkább az életkorom (37) miatt kell, ösztrogén blokkoló, és tesztoszteron optimalizáló, semmi extra hormon, csak a sajátot viszi magasabbra. Meg ami még jó a nirtogén oxid fokozó, ami kitágítja az ereket, és segíti a vérkeringést, ami a merevedés alapfeltétele. Ez utóbbi hármat kúraszerûen szedem, de a sport miatt is, persze az sem rossz, hogy jobban áll tõle. De amit írtam a Gin Fizz, az csak aktus elõtt kell, próbáld ki, még másnap is lehet hatásos, ezt ki kell tapasztalni.
A kérdező hozzászólása: igen 1000 ft ért vagy 2 ezerért jó leenne ne legyen 6 ezer
A kérdező hozzászólása: igen van baj sajnos de nem nagy baj és nem mindig a vérnyomásomal de hamar le is lankad sajna és csak 20 éves vagyok
A kérdező hozzászólása: vagyok fûrdötem már vagyok szoval fel áll de nem anyira hogy be menyjen a hüvelybe
írjunk sok választ? és tényleg segíteni szeretnék, de te nem válaszolsz? hogy van ez?
a másik, meg miért kell? totál nem áll fel, vagy csak megpuhul közben? van-e a vérnyomásoddal gond?
ha tíz dobozzal rendelsz, akkor 1700 egy doboz = 850/szem, persze csak ha beválik akkor érdemes ilyen sokat. Meg ugye attól is függ mennyit szexel az ember. lehet inkább olyat kéne amit kúra szerûen kell szedni, amiket az elsõ komm -ben írtam pl.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!