Találatok a következő kifejezésre: Milyen megállói a (6 db)

Milyen megállói lesznek a 4-es metrónak?

Legjobb válasz: Kelenföldi pályaudvar Tétényi út Bocskai út Móricz Zsigmond körtér Szent Gellért tér Fõvám tér Kálvin tér Rákóczi tér Népszínház utca Keleti pályaudvar Dózsa György út Hungária körút Róna utca Bosnyák tér

Kelenföldi pályaudvar Tétényi út Bocskai út Móricz Zsigmond körtér Szent Gellért tér Fõvám tér Kálvin tér Rákóczi tér Népszínház utca Keleti pályaudvar Dózsa György út Hungária körút Róna utca Bosnyák tér
Varangyliget


A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Én úgy tudom: Bethlen Gábor Általános Iskola és Újreál Gimnázium Budapest 1115 Bartók Béla út 141.
a második válaszolójé a jó, a bethlen pont ott van, (oda jártam:)
Szent Gellért Katolikus Általános Iskola és Gimnázium

Tényleg nem lehet az aluljárókban és a BKV megállóiban dohányozni 2010. 07.18-tól? Milyen konkrétum áll rendelkezésünkre ezzel kapcsolatban?

Legjobb válasz: Tényleg nem lehet, elvileg minden ki van már plakátolva, hogy tilos a dohányzás és ha jól rémlik 30 ezer forint lesz a bírság. Röhejes, de megnézném, hogy a hajléktalanokkal mit csinálnak. ;) (lassan már otthon se lehet rágyújtani...)

Tényleg nem lehet, elvileg minden ki van már plakátolva, hogy tilos a dohányzás és ha jól rémlik 30 ezer forint lesz a bírság. Röhejes, de megnézném, hogy a hajléktalanokkal mit csinálnak. ;) (lassan már otthon se lehet rágyújtani...)
szerintem az a fontos, hogy megállóban ha hideg van vagy esik akkor ne dohányozzunk ha nem vagyunk egyedül, pláne kismama vagy gyerek mellett..ennyi.
A buszjáratokat nem ismerem, de a végállomás, az közel van a metróhoz.
kb.200m. Mész az Árpád út felé és a keresztezodésben van.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!