Találatok a következő kifejezésre: Milyen markaju vegyek a szuletendo babamnak (2 db)

Milyen márkájú cumisüvegeket vegyek a születendő babámnak?

Az elsőnek Avent volt, de ilyet nem szeretnék többet. Dr Brown's nevűről tudtok esetleg valamit?

Legjobb válasz: Szerintem semmilyet se!!! :) Reméljük tudod majd szoptatni és nem lesz szüksége rá.Vizet pedig vissza felé hajló kávés pohárból adj neki ha szükséges. Amúgy nekünk szoptatás után a mamos jött be.

Szerintem semmilyet se!!! :) Reméljük tudod majd szoptatni és nem lesz szüksége rá.Vizet pedig vissza felé hajló kávés pohárból adj neki ha szükséges. Amúgy nekünk szoptatás után a mamos jött be.
Én Tommee Tippee párti vagyok, lányomnál ez vált be. Nem ismerem a Dr. Browns nevû cumisüvegeket, de most megnéztem, és jókat írnak róla (bár alakra nekem nem tetszik, úgy érzem annak a cumija is elég vékonyka, és a babámnak az olyanok nem váltak be).
Ja, és a MAM darabjaira szedhetõ, így nagyon könnyû elmosni - jól elmosni. Egyébként még sterilizáló edény sem kell hozzá, mert önmagában sterilizálható.
Nekem dr Brown's üvegeim voltak és nagyon szerettem.Már nem használunk cumisüveget, de újra ezt vennék. Elsõ gyereknél nekem is aventes volt, de többet nem vennék.Nekem sem vát be.
A TT is anti colicos.
mi mam-ot használunk, anti-colic-osat.ettõl nem fáj a pici hasa ha esetleg hasfájós lenne, mert nem tud levegõt becuppogni :-)újszülött kortól használható és a cumija is nagyon bababarát.
Mam, vagy Nuby!
Nálunk a MAM a nyerõ!
Nekünk is Avent volt az elsõnek, én is kihajítottam, utáltam, folyt mindenhol. A másodiknak Tommee-t vettem én is, imádom még soha nem folyt mellette, és a táskába sem folyt bele soha, ha rendesen rajt volt a teteje!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Mindenképpen veszek. Az elsõ gyermeket nagyon nehezen tudtam szoptatni, sok rossza tapasztalatom van sajnos. Remélem, õt majd sikeresebben szoptatom. De akkor is venni fogok cumisüvegeket.
Szintén tommee tippee.Az Aventet jó messzire hajítottam.Orrán száján folyt állandóan.
A kérdező hozzászólása: Az Avent, akárhogyan is csavartam rá, csöpögött, folyt mindenfelé. Emiatt váltanék.
Nekem is a tommee tippee vált be a lányomnál, úgy néz ki jön a kis tesó neki is olyan lesz!
nekünk a NUK vált be
Én is Tommee-s vagyok. :) Nekem meg az Aventos csöpögött, nagyon utáltam és lányom is több levegõt nyelt tõle. Ha nem jött be az Aventos, attól még bejöhet a többi. Unokatesóm a Mam-ot dícsérte. A Dr. Brown's-t nem ismerem.
èn avent párti vagyok. ez volt az egyetlen ami nem csöpögött. mi sokat voltunk úton és a többinek nincs rendes teteje csak úgy tudod a táskádba tenni ha tuti áll a táskád, mert ha eldöl csöpögnek. volt nukkos, mams és Tommys is. de mindegyik csöpögött. a mammos mindenhol csöpögött. próbáltam több korban is neki, de mindig csöpögött. Szóval kiváncsi vagyok az avent után befog-e jönni neked másik.
Szia! Én is Tommee Tippee párti vagyok! Nagyon szeretem, a fiaim is! Olyan az alakja mint egy igazi mell, ez bejön nekik. :-)
Avent volt elõször, de nem szerette a babó, most a MAM a nyerõ nála!

Milyen markaju pelenkat vegyek a szuletendo babamnak? Melyik a jobb?

Legjobb válasz: Újszülöttnek szerintem jobb olcsót venni, úgyis amint tisztába rakod alkot valamit :) De komolyan. Nekem a Pampers nem vált be egyiknél sem, mindig kifolyt,átázott... A Libero jó, A DM-es babylove is és a Huggies is. Én jelenleg II.osztályú, 100db-jával csomagolt "gagyi" pelust veszek (mert költöztünk és erre tellik) de ez is teljesen jó. Még sosem ázott át, légáteresztõ, gumis...mindent tud amit a drágák. A tesco-s nem jó,de van a Happy márjájú (auchanban vettem) az jó és sokszor adnak hozzá valamit (popsitörlõ vagy alátét..) Remélem segítettem.

Újszülöttnek szerintem jobb olcsót venni, úgyis amint tisztába rakod alkot valamit :) De komolyan. Nekem a Pampers nem vált be egyiknél sem, mindig kifolyt, átázott... A Libero jó, A DM-es babylove is és a Huggies is. Én jelenleg II.osztályú, 100db-jával csomagolt "gagyi" pelust veszek (mert költöztünk és erre tellik) de ez is teljesen jó. Még sosem ázott át, légáteresztõ, gumis...mindent tud amit a drágák. A tesco-s nem jó, de van a Happy márjájú (auchanban vettem) az jó és sokszor adnak hozzá valamit (popsitörlõ vagy alátét..) Remélem segítettem.
Én a Liberóra esküszöm, de nem rossz a Huggies sem vagy a pampers.Olcsót semmiféleképpen nem vennék.A legtöbb átázik.
Az elsõ pár hónapban nekünk a Libero volt a legjobb. Próbáltam mást is, de a híg anyatejes kaksi sokszor kifolyt más pelusoknál, és bizony nehéz kiszedni a sárga babakakit a ruhákból! Késõbb, a hozzátáplálással a széklete jobban összeállt, mostmár szinte mindegy, hogy milyet adok rá. Az olcsóbb diszkontos, lidlis is jó.
Én 3 féle pelust is kipróbáltam. Kezdtem a Liberóval, de nekünk az túl keménynek tûnt, a pisi viszont nem folyt ki. A pampers jött ezután, az katasztrófa, minden kijött belõle. Huggies következett, a 2-es méret bevált, a 3-as már nem. Most azt használjuk amit a Tescoban lehet kapni, és nagyon jó. Ez eddig a legjobb, többen is használják az ismeretségi körömben.
liberó!!! Igaz, hogy sûrûn kell cserélni még és az olcsóbb is megteszi ha bírja a baba bõre...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!