Találatok a következő kifejezésre: Milyen markaju vegyek a szuletendo (3 db)

Milyen márkájú cumisüvegeket vegyek a születendő babámnak?

Az elsőnek Avent volt, de ilyet nem szeretnék többet. Dr Brown's nevűről tudtok esetleg valamit?

Legjobb válasz: Szerintem semmilyet se!!! :) Reméljük tudod majd szoptatni és nem lesz szüksége rá.Vizet pedig vissza felé hajló kávés pohárból adj neki ha szükséges. Amúgy nekünk szoptatás után a mamos jött be.

Szerintem semmilyet se!!! :) Reméljük tudod majd szoptatni és nem lesz szüksége rá.Vizet pedig vissza felé hajló kávés pohárból adj neki ha szükséges. Amúgy nekünk szoptatás után a mamos jött be.
Én Tommee Tippee párti vagyok, lányomnál ez vált be. Nem ismerem a Dr. Browns nevû cumisüvegeket, de most megnéztem, és jókat írnak róla (bár alakra nekem nem tetszik, úgy érzem annak a cumija is elég vékonyka, és a babámnak az olyanok nem váltak be).
Ja, és a MAM darabjaira szedhetõ, így nagyon könnyû elmosni - jól elmosni. Egyébként még sterilizáló edény sem kell hozzá, mert önmagában sterilizálható.
Nekem dr Brown's üvegeim voltak és nagyon szerettem.Már nem használunk cumisüveget, de újra ezt vennék. Elsõ gyereknél nekem is aventes volt, de többet nem vennék.Nekem sem vát be.
A TT is anti colicos.
mi mam-ot használunk, anti-colic-osat.ettõl nem fáj a pici hasa ha esetleg hasfájós lenne, mert nem tud levegõt becuppogni :-)újszülött kortól használható és a cumija is nagyon bababarát.
Mam, vagy Nuby!
Nálunk a MAM a nyerõ!
Nekünk is Avent volt az elsõnek, én is kihajítottam, utáltam, folyt mindenhol. A másodiknak Tommee-t vettem én is, imádom még soha nem folyt mellette, és a táskába sem folyt bele soha, ha rendesen rajt volt a teteje!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Mindenképpen veszek. Az elsõ gyermeket nagyon nehezen tudtam szoptatni, sok rossza tapasztalatom van sajnos. Remélem, õt majd sikeresebben szoptatom. De akkor is venni fogok cumisüvegeket.
Szintén tommee tippee.Az Aventet jó messzire hajítottam.Orrán száján folyt állandóan.
A kérdező hozzászólása: Az Avent, akárhogyan is csavartam rá, csöpögött, folyt mindenfelé. Emiatt váltanék.
Nekem is a tommee tippee vált be a lányomnál, úgy néz ki jön a kis tesó neki is olyan lesz!
nekünk a NUK vált be
Én is Tommee-s vagyok. :) Nekem meg az Aventos csöpögött, nagyon utáltam és lányom is több levegõt nyelt tõle. Ha nem jött be az Aventos, attól még bejöhet a többi. Unokatesóm a Mam-ot dícsérte. A Dr. Brown's-t nem ismerem.
èn avent párti vagyok. ez volt az egyetlen ami nem csöpögött. mi sokat voltunk úton és a többinek nincs rendes teteje csak úgy tudod a táskádba tenni ha tuti áll a táskád, mert ha eldöl csöpögnek. volt nukkos, mams és Tommys is. de mindegyik csöpögött. a mammos mindenhol csöpögött. próbáltam több korban is neki, de mindig csöpögött. Szóval kiváncsi vagyok az avent után befog-e jönni neked másik.
Szia! Én is Tommee Tippee párti vagyok! Nagyon szeretem, a fiaim is! Olyan az alakja mint egy igazi mell, ez bejön nekik. :-)
Avent volt elõször, de nem szerette a babó, most a MAM a nyerõ nála!

Milyen márkájú pelenkát, hintőport, törlőkendőt, babafürdetőt stb. vegyek a születendő kisfiamnak?

Minden dologra kíváncsi vagyok, ami eszetekbe jut, nekem most csak ez a pár dolog ugrott be. Tudom, hogy kell gyógyszertári dolgokat is venni, de hogy mit, azt nem is sejtem.

Legjobb válasz: Szia! Fürdetõ: gyógyszertári. Pelenka: huggies, libero ezek kezdetben nagyon jók voltak, a 3-4-es méretben pedig csak a huggies és a tesco-s volt jó, 5-ösbõl csak a tescos. Hintõpor: külön nem használtunk, csak a köldökre szánt gyógyszertárit törlõkendõ: pampers sensitive, neogranormon, nivea (de ez csak az egyik csemetémnél volt jó) Gyógyszertári dolgok: Amikor megszületik a pici, apa bemegy a gyerekorvoshoz, általában ezeket írja fel: popsikrém (nekünk nem volt jó, mi sudocreme-t és neogranormon-t használunk), lázcsillapító kúp (folyamatosan figyelni kell a lejárati idejét!), nagyon száraz a csemetéim bõre, mi kapunk gyógyszertári testápolót is (ezt használom egyébként én is), K-vitamin (többségében anyatejjel táplált csecsemõknek kell, mert az anyatejben nincs elég k vitamin, adagolása mindkét gyerekemnél más volt, pedig csak 1,5 év a korkülönbség), D-vitamin (az elsõ évben végig, utána három éves koráig csak télen kell adni, napi egy majd, kétnapi egy cseppel, de lehet, hogy a ti gyerekorvosotok másképp adagolja), a fürdetõkrémet is a doki írja fel receptre. Nehéz tejbeindulás esetére van olyan gyerekorvos, aki készenlétbe helyez egy tápszeres receptet is. Hirtelen ennyi.

Szia! Fürdetõ: gyógyszertári. Pelenka: huggies, libero ezek kezdetben nagyon jók voltak, a 3-4-es méretben pedig csak a huggies és a tesco-s volt jó, 5-ösbõl csak a tescos. Hintõpor: külön nem használtunk, csak a köldökre szánt gyógyszertárit törlõkendõ: pampers sensitive, neogranormon, nivea (de ez csak az egyik csemetémnél volt jó) Gyógyszertári dolgok: Amikor megszületik a pici, apa bemegy a gyerekorvoshoz, általában ezeket írja fel: popsikrém (nekünk nem volt jó, mi sudocreme-t és neogranormon-t használunk), lázcsillapító kúp (folyamatosan figyelni kell a lejárati idejét!), nagyon száraz a csemetéim bõre, mi kapunk gyógyszertári testápolót is (ezt használom egyébként én is), K-vitamin (többségében anyatejjel táplált csecsemõknek kell, mert az anyatejben nincs elég k vitamin, adagolása mindkét gyerekemnél más volt, pedig csak 1, 5 év a korkülönbség), D-vitamin (az elsõ évben végig, utána három éves koráig csak télen kell adni, napi egy majd, kétnapi egy cseppel, de lehet, hogy a ti gyerekorvosotok másképp adagolja), a fürdetõkrémet is a doki írja fel receptre. Nehéz tejbeindulás esetére van olyan gyerekorvos, aki készenlétbe helyez egy tápszeres receptet is. Hirtelen ennyi.
Amit én használok a fiamnál: Babydream pelenka, Tesco-s popsitörlõ (nagyon szeretem, nagyon jó árban van, jó minõségû és jó illatú), fürdetõkrém, hintõpor és popsikrém a gyógyszertárból, ha vmi kicsapja a popsiját, akkor Bepanthen.
Popsikrémet, hintõport és fürdetõt ír fel a gyerekorvos, azt vedd, és azt használd! Nincs benne semmi irritatív anyag, és jóval olcsóbb, mint a többi. Popsitörlõ: én Babydream sensitive (illatmentes) popsitörlõt vettem. Pelus: a Pampers büdi, és a derekánál folyik ki a babakaki. a Libero széles terpeszá, derékrésze gomírozott, itt a kaki a combjánál tud kifolyni, ha vékonyka a baba. Én egyébként a 2-4 kg-os Liberot vettem, teljesen elégedett voltam vele. A gyógyszertárból lesz majd a fentieken (füretõkrém, popsikenõcs, hintõpor) kívül még alkohol, amivel a köldökcsonkot kell kezelni. könnyû, gyors szülést!! :)
Nekünk is a dr néni írt fel mindent, a popsikrémet és a fürdetõkrémet is használjuk még. Pelusból a Pempers nekünk nem jött be, (túl vékony szerintem a nedvszívó rétege) mi a Liberót használjuk. De engem zavar az ára, így most egy "no name" , olcsóbb pelusunk van és nagyon jól bevált! Szerintem érdemes egy alkalommal kevesebb mennyiséget vásárolni és próbálkozni.
Nekem bevált a Gabi törlõkendõ, kezdetben Liberó pelenkát használtam, és úgy 6-8 hónapig a gyógyszertári fürdetõt és krémeket, hintõport. Utána már ezekbõl is Gabi termékeket vettem.
Nekünk kezdetben a Tesco sajátmárkás pelus (sárgazacsis 1-es méret jött be, se a libero, se a pampers nem), utána már nagyon jó volt a libero 2-es méret, és most már csak libero-t használunk, a 3-as méretnél tartunk. Már nem a dokinéni által felírt hintõport használjuk, hanem nivea hintõport (nekem a Gabi hintõpor illata nem jön be). Törlõkendõnél Tesco sajátmárkás nagyon jó, használtunk ezenkívül Neogranormon, Pampers törlõkendõt, azok is jók, ha épp lehet kedvezményesen kapni. Most legutóbb a Huggies törlõkendõje volt leárazva, vettünk is belõle 2 nagy csomagot, de nagyon nem jön be, vékony, szakad, valahogy tapintásra sem az igazi (pedig az egyik legdrágább típus). Szeretjük még a Tesco sajátmárkás pelus-zacskóját, amibe a használt pelusokat lehet tenni. Egy 3 hós kislány anyukája
Szia! Ha a legjobbat szeretnéd a babádnak, ne csomagold nejlonos vegyszeres papírprésbe, hanem vegyél neki mosható pelenkát. Ezek pihe puhák 2-3 gyereket is kiszolgálnak, és nem lesz kiütéses a kicsi bõre, így nem kell majd kenegetni folyton :) itt tudsz körülnézni: http://www.joababanak.hu/ http://www.babamosoly.hu/
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek nagyon szépen köszönöm.
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Milyen markaju pelenkat vegyek a szuletendo babamnak? Melyik a jobb?

Legjobb válasz: Újszülöttnek szerintem jobb olcsót venni, úgyis amint tisztába rakod alkot valamit :) De komolyan. Nekem a Pampers nem vált be egyiknél sem, mindig kifolyt,átázott... A Libero jó, A DM-es babylove is és a Huggies is. Én jelenleg II.osztályú, 100db-jával csomagolt "gagyi" pelust veszek (mert költöztünk és erre tellik) de ez is teljesen jó. Még sosem ázott át, légáteresztõ, gumis...mindent tud amit a drágák. A tesco-s nem jó,de van a Happy márjájú (auchanban vettem) az jó és sokszor adnak hozzá valamit (popsitörlõ vagy alátét..) Remélem segítettem.

Újszülöttnek szerintem jobb olcsót venni, úgyis amint tisztába rakod alkot valamit :) De komolyan. Nekem a Pampers nem vált be egyiknél sem, mindig kifolyt, átázott... A Libero jó, A DM-es babylove is és a Huggies is. Én jelenleg II.osztályú, 100db-jával csomagolt "gagyi" pelust veszek (mert költöztünk és erre tellik) de ez is teljesen jó. Még sosem ázott át, légáteresztõ, gumis...mindent tud amit a drágák. A tesco-s nem jó, de van a Happy márjájú (auchanban vettem) az jó és sokszor adnak hozzá valamit (popsitörlõ vagy alátét..) Remélem segítettem.
Én a Liberóra esküszöm, de nem rossz a Huggies sem vagy a pampers.Olcsót semmiféleképpen nem vennék.A legtöbb átázik.
Az elsõ pár hónapban nekünk a Libero volt a legjobb. Próbáltam mást is, de a híg anyatejes kaksi sokszor kifolyt más pelusoknál, és bizony nehéz kiszedni a sárga babakakit a ruhákból! Késõbb, a hozzátáplálással a széklete jobban összeállt, mostmár szinte mindegy, hogy milyet adok rá. Az olcsóbb diszkontos, lidlis is jó.
Én 3 féle pelust is kipróbáltam. Kezdtem a Liberóval, de nekünk az túl keménynek tûnt, a pisi viszont nem folyt ki. A pampers jött ezután, az katasztrófa, minden kijött belõle. Huggies következett, a 2-es méret bevált, a 3-as már nem. Most azt használjuk amit a Tescoban lehet kapni, és nagyon jó. Ez eddig a legjobb, többen is használják az ismeretségi körömben.
liberó!!! Igaz, hogy sûrûn kell cserélni még és az olcsóbb is megteszi ha bírja a baba bõre...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!