Találatok a következő kifejezésre: Milyen mappába a (51 db)

Hová menti a gép (milyen mappába) a képeket amiket az msn-en a webkamerával csinálok és kiteszi igazolványképnek?

Az utvonal és a mappa kéne lécci segitsetek

Legjobb válasz: Microsoft\Messenger\******@******.***\ObjectStore\WebcamDDP A *-os rész a bejelentkezö felhasználó neved! De ha csak simán rákeresel a WebcamDDP mappára az is jó! Ebben a mappában vannak.

Microsoft\Messenger\******@******.***\ObjectStore\WebcamDDP A *-os rész a bejelentkezö felhasználó neved! De ha csak simán rákeresel a WebcamDDP mappára az is jó! Ebben a mappában vannak.
A kérdező hozzászólása: kösz
de nekem még így se jön be semmi :\ vistám van..és offfff...órák óta keresem a képeket

Feltelepítettem a gépemre a Virtual Dub programot, de nem találom hová telepítette. Se a mappát, semmit. Hogyan tudnám eltávolítani? Vagy milyen mappába telepítette?

Legjobb válasz: Eltávolítani a Vezérlõpultban lévõ Programok és szolgáltatások (Vista, W7) vagy Programok telepítése és törlése (XP) alkalmazással tudod. Jó eséllyel a c:\program files-ba telepítette (vagy c:\program files (x86) mappába ha 64 bites windows). Egyébként tök jó, hogy van a gépen beépített keresõ lehetõség, mert érdemes használni. A W7-é a legegyszerûbb (csak beírod a start menübe alulra, hogy Virtualdub, XP-n rá kell kattintani a Keresésre.

Eltávolítani a Vezérlõpultban lévõ Programok és szolgáltatások (Vista, W7) vagy Programok telepítése és törlése (XP) alkalmazással tudod. Jó eséllyel a c:\program files-ba telepítette (vagy c:\program files (x86) mappába ha 64 bites windows). Egyébként tök jó, hogy van a gépen beépített keresõ lehetõség, mert érdemes használni. A W7-é a legegyszerûbb (csak beírod a start menübe alulra, hogy Virtualdub, XP-n rá kell kattintani a Keresésre.
A Start - keresés-be ha begépeled, csak meg lesz.
Emlékeim szerint a virtualdub-ot nem kell telepíteni, csak kicsomagolod valahova, és futtatod. Törölni úgy tudod, hogy kitörlöd onnan, ahova kicsomagoltad.
#12:28 Így igaz. Nincs a Letöltések mappában?
A kérdező hozzászólása: Sajnos nincs.Sehol nem találom.
Ha esetleg az AutoGK-t telepítetted, az a saját mappájába pakolja be. Az AviSynth is használja, és más konvertáló programok is.

Ez milyen mappa, és hogy került a gépemre?

3e9d43a92ff6b9046cc31e05ad5ab0 Ilyen, és ehhez hasonló nevű mappák vannak a gépemen, és fogalmam sincs, mik akarnak ezek lenni. Ezen belül kismillió másik mappa van, négyszámjegyű nevekkel (2052, 3078, stb), és mindben egy EULA és egy DLL fájl van csak. Megpróbáltam törölni, de azt sem engedi, mondván, egy másik program használja jelenleg a fájlokat. Találkozott már valaki hasonlóval? Mit lehet vele tenni?

Legjobb válasz: Nekem volt régebben ilyen problémám, a Windows Update hozott létre ilyen mappákat. Töröld LiveCD-rõl.

Nekem volt régebben ilyen problémám, a Windows Update hozott létre ilyen mappákat. Töröld LiveCD-rõl.
EasyCleaner, majd Wise Registry Cleaner és Glary Utilities, programok magyar nyelvû, ingyenes verziójával történõ Rendszertisztítás eltakarítja, amire NINCS szükség. Amit meghagynak azt NE piszkáld!


Milyen mappába tegyem a Clone Assasin-t?

Letöltöttem a Clone Assasint és nem tudom melyik mappába kellene bele rakni.

Legjobb válasz: vagyis amikor belerakom az addon mappába (swbf2) akkor sem jelenik meg.

A kérdező hozzászólása: vagyis amikor belerakom az addon mappába (swbf2) akkor sem jelenik meg.
ez mar olyan könnyû dolog de télleg....nincs semmi variáló képességed ? ha ebbe a mappába nemmegy..teszük a másikba ha abba se akkor megin egy másikba esetleg dobunk egy restartot az öregnek!!! hoppá itt a megoldás ...de tényleg már...ezt felesleges volt megkérdezni xD
Szerintem is. Bár egyszerû a dolog:) Csinálsz egy Clone Assasin mappát: 1. A kívánt helyen (Például C:\) jobb egér gomb 2. Ott ráviszed az egeret hogy "új" 3. Kijön a nyíl mellett egy kiló cucc (Mappa, parancsikon, szöveges dokumentum, táska stb.) 4. Rákattintasz a bal egérgombbal hogy Mappa 5. Nevet adsz a mappádnak (pl: Clone Assasin, és akkor tudni fogod, hogy abban lesz a játék) 6. És végül a legnehezebb: Belerakod:) Remélem segítettem :D

Milyen mappába kell a letöltést tenni?

Feltelepítettem a zöld kristályos játék 3. részét, de nem ad majom arcokat ki a letöltések mappában, ha pl. embert töltök le, csak egy fájlt, .sim kiterjesztéssel. Mit kellene csinálnom, hogy mûködjön?

Van egy RGH-zot xbox-om, milyen mappába kell másolni a játékok GOD verzióit hogy megjelenjenek az Xbox 360 games menüpontban?

úgy csinálom hogy a játék iso ját átalakítom iso2god programmal és ezután hálózaton átmásolom..de hova kell ? (Library/xbox360 games)

Legjobb válasz: HDD1\Content\000000

HDD1\Content\000000
A kérdező hozzászólása: DE AKK nem jelenik meg ott, csak a quickplayben
van FSD menüd?
A kérdező hozzászólása: Ja

Milyen mappák ezek a C meghajtóban?

van egy mappa ez a neve: 7af33a3bdd792cc7aa6fc6 és ezen belül egy csomó mappa van mindenféle számok meg nem is tudom mi... azt szeretném meg tudni, mi értelme van ennek vagy esetleg ha le törlöm össze omlik e akármi is a gépen, ilyesmivel találkoztam már a szüleim gépén, de ott több ilyen mappa van és teljesen értelmetlen számokból betükböl áll a neve... mik ezek?

Legjobb válasz: Olyan nekem is van,Microsoft .NetFramework csinalja azt azt hiszem.

Olyan nekem is van, Microsoft .NetFramework csinalja azt azt hiszem.
ha engedi töröljed! (elõtte rendszer-visszaállítási pont létrehozása, javasolt!) ha rendszerfájlhoz tartozik, úgy sem engedi törölni.
A kérdező hozzászólása: hát, semmi szív fájdalom nélkül megszabadult tõle a gép, tehát nem akadályozta meg a rendszer a törlést, akkor ha lesz még ilyen nyugodtan törölhetem ha engedi...

Sims 3-ban milyen mappába kell tenni a letöltéseket?

Nincsen semmilyen Downloads mappa, minden más mappába beletéve nem működik... Nekem kell mappát csinálni?

Legjobb válasz: neked kell csinálni

neked kell csinálni
A kérdező hozzászólása: Csináltam, de így se jó. Pontosan hova kell tenni a mappát? (Nem az Electronic Arts/The Sims 3 mappában van a játék!)
Dokumentumok\Electronic Arts\The Sims 3\Downloads Lehet te a telepítési mappába akartad, annál is ilyen mappanevek vannak.
A kérdező hozzászólása: Igen, oda akartam :$$ Nagyon szépen köszönöm!!! :)

Milyen programot kell letölteni ahhoz hogy le tudjam kódolni a mappákat a mobilomba?

Legjobb válasz: Áruld el kérlek! Mit akarsz te egész pontosan lekódolni és minek?

Áruld el kérlek! Mit akarsz te egész pontosan lekódolni és minek?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!