Találatok a következő kifejezésre: Milyen magasra ugrani egy macska (1 db)

Milyen magasra képes ugrani egy macska?

Képes-e egy feln?tt, illetve kölyökmacska úgy másfél-két méter magasra felugrani egyhelyb?l?

Legjobb válasz: Altalanossagban nem tudok beszelni, de tesom mindket macskaja nagyobbat ugrik mint masfel meter, bar ok ilyen atom macskak:D:D Tul gyorsan futnak meg minden, tuti van bennuk nitro..:D

Altalanossagban nem tudok beszelni, de tesom mindket macskaja nagyobbat ugrik mint masfel meter, bar ok ilyen atom macskak:D:D Tul gyorsan futnak meg minden, tuti van bennuk nitro..:D
Nagyon egyet ertek az elottem szoloval.Igen, a macskak kepesek helybol minimum masfel metert ugrani. Fantasztikusak!
Ja, pont tegnap véletlen megláttam az ablakból, hogy a cicám e kertnben akkorát ugrott, hogy alig hittem a szememnek.Csodálkoztam egy darabig, aztán jót nevettem.:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat, ez esetben nem engedem be a konyhába majd, nehogy a pultra felugorva megszökjön az ablakon át. :)
És ha tennél a konyhaablakra szúnyoghálót? A macsok imádnak a pulton heverészni az ablak alatt. Napoznak meg néznek ki az ablakon.
A kérdező hozzászólása: Épp pár napja jutott eszembe a szúnyoghálós megoldás, köszönöm! :) Valóban ez lesz a legjobb.
A mienk helybõl felugrik az ajtók tetejére. Az gyakorlatilag 1, 7!!m mindez ugy hogy az ajtó kb 4 cm széles. Igy minden nyitott ablakot hálózunk. Lehet kapni macskahálót, de baromi drága. A szunyoghálót meg villámgyorsan szétszakitja mert imád rajta mászni. Ráadásul ha lóg rajta és kiszakad, esés. Mi fémhálót huztunk, olyan mint a drótkerités, de véknyabb, és esztétikusabb. Évek óta mûködik!! És olcsó is
Én a cicámat hulahopp karikán ugratom át, és másfél méter magasan is átugorja:) .A legnagyobb ugrásuk kb. 2 méter vagy több egy kicsivel:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért könnyezhet néha a cica szeme?

Tudom, hogy ez a kérdés már sokszor elhangzott, de az én macskám nem öreg, alig 1 éves körül van. A kötőhártyája nem vörös és nem tüsszög. Néha tüsszent persze, de ez nem állandó. A szeme szokott könnyezni, de azt se veszettül gyakran, heti 3-4 alkalommal maximum. Ez nem is lehet betegség jele? Egyébként egy ideje így van, állatorvosnál jártunk vele, az megvizsgálta, megnézte a szemét is - bár nem hívtam fel rá külön a figyelmét - és nem jelezte, hogy gond lenne. Ez így akkor rendben is van, néha könnyeznek és annyi? Előre is köszönöm a válaszokat

3

Miért van ez (FONTOS! )?

Nos szóval egyik macskámat követte egy tök édes kismacska ő:
Nos és ő csak a vizet vedeli nem hajlandó enni vagyis csak nagyon keveset!
Ésmost 2-3 napja odahozott egy ugyanilyen macskát csak 2* akkora mint ő
Nos és őt ha felveszem (akit odahozott azaz a nagyobbikat)és dédelgetem kicsit majd lerakom viccet félre téve úgy köhög hogy majdnem megfullad vagyis inkább mintha hánynia kéne szóval nem tudom!!
Most akkor ezek mik ? Válaszoljatok légyszi nagyon fonots

3

A kis macskám orra váladékozik mitől?

Egy hete kaphattam, de már ott is váladékozott.Neki az anyja meghalt és emberek nevelték fel és még most is úgy eszik hogy előtte még szopja a szilárd ételt.Én és a szüleim arra gondolunk hogy a tej meg a víz bele megy az orrától és attól. Szerintetek?

1

Hol ivartalanítsak nőstény macskát Budapesten XX ker környékén 10000ft kőrül?

1

Igaz, hogy a csirkebőrtől hányhatnak a macskák?

5

Cicát vihetem sátorozni?

Mármint szerintetek kibirja a sátorba? 3-4 éjszakát

5

Normális ha az egyik macskám szopik a másiktól?

Mindkét macska kb. 14 hetes, és mindegyik emsemacska. Ma a lábamon ült mind a kettő, és az egyik elkezdett szopni. Ez normális?

2

Megutáltam a macskámat. Mit tegyek?

Én etetem, itatom, óránként ki-be engedem, erre a szomszédnak hízeleg folyamatosan. Hozzá kb napi 1x jön hízelegni.

Most kicsit betelt a pohár és úgy érzem, megutáltam..

31

Nemrég ellet a nagymamám macskája. És az egyik macskának reggel még az egyik szeme, délutánra meg már a másik szeme is begennyesedett. És már szerintem a másik macskának is elkezdett. Mitől lehet ez? És hogyan tudnám meggyógyítani a szemüket? !

4

Mit hozott be a macska már megint a konyhába?

Ebbe belepusztulok! Már megint behozott egy valamit,és szépen el is eresztette. Most ott kaparászik nagy vidáman valamilyen élőlény a beépített hűtőszekrény mögött.
Most tényleg újra ki kell pakolnom az egész konyhát, hogy előkerüljön az a nyomorult egér, pocok, lótetű, béka, vagy nem tudom mi?
Könyörgöm, kertes házban lakunk, mégis mit hozhatott be?
Ugye kimegy magától is?
Annyira el vagyok keseredve, mit tegyek, hogy ne kelljen mindent újra kirámolni?
Úgy érzem, most azonnal meg kell ennem egy nutellás kenyeret!
Szóltam neki, hogy ha behozta, vigye is ki, de olyan buta értetlen vágott, hogy majdnem elsírtam magam.

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!