Találatok a következő kifejezésre: Milyen magasra ugrani egy macska (1 db)

Milyen magasra képes ugrani egy macska?

Képes-e egy feln?tt, illetve kölyökmacska úgy másfél-két méter magasra felugrani egyhelyb?l?

Legjobb válasz: Altalanossagban nem tudok beszelni, de tesom mindket macskaja nagyobbat ugrik mint masfel meter, bar ok ilyen atom macskak:D:D Tul gyorsan futnak meg minden, tuti van bennuk nitro..:D

Altalanossagban nem tudok beszelni, de tesom mindket macskaja nagyobbat ugrik mint masfel meter, bar ok ilyen atom macskak:D:D Tul gyorsan futnak meg minden, tuti van bennuk nitro..:D
Nagyon egyet ertek az elottem szoloval.Igen, a macskak kepesek helybol minimum masfel metert ugrani. Fantasztikusak!
Ja, pont tegnap véletlen megláttam az ablakból, hogy a cicám e kertnben akkorát ugrott, hogy alig hittem a szememnek.Csodálkoztam egy darabig, aztán jót nevettem.:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat, ez esetben nem engedem be a konyhába majd, nehogy a pultra felugorva megszökjön az ablakon át. :)
És ha tennél a konyhaablakra szúnyoghálót? A macsok imádnak a pulton heverészni az ablak alatt. Napoznak meg néznek ki az ablakon.
A kérdező hozzászólása: Épp pár napja jutott eszembe a szúnyoghálós megoldás, köszönöm! :) Valóban ez lesz a legjobb.
A mienk helybõl felugrik az ajtók tetejére. Az gyakorlatilag 1, 7!!m mindez ugy hogy az ajtó kb 4 cm széles. Igy minden nyitott ablakot hálózunk. Lehet kapni macskahálót, de baromi drága. A szunyoghálót meg villámgyorsan szétszakitja mert imád rajta mászni. Ráadásul ha lóg rajta és kiszakad, esés. Mi fémhálót huztunk, olyan mint a drótkerités, de véknyabb, és esztétikusabb. Évek óta mûködik!! És olcsó is
Én a cicámat hulahopp karikán ugratom át, és másfél méter magasan is átugorja:) .A legnagyobb ugrásuk kb. 2 méter vagy több egy kicsivel:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ügyeleti időben több pénz kér az állatorvos mint rendes rendelési időben?

2

Honnan tudja a macskám, hogy ébren vagyok?

Na szóval előfordul, hogy arra ébredek, hogy a cicám kínkeservesen nyávog a tálkája előtt, mert már két óra hosszája nem kapott enni. Ilyenkor meg se moccanok, ki se nyitom a szemem, úgy csinálok mint aki még alszik, de ez a kis dög megérzi, hogy ébren vagyok, egyszerűen tudja, hogy kamulom az alvást és odamászik az arcomba, és szinte beleordít, hogy ADJ ENNEM!!!!!
De honnan a bánatos fittyfenéből veszi észre, hogy már nem alszok? Még arra is figyelek, hogy lassan vegyem a levegőt, hogy tényleg még csak azt se vegye észre, hogy megváltozott a légzésem. De tudja, mégis tudja! A kérdésem az, hogy honnan?

4

Két három hónapos kiscicát hoztunk el ma a nagymamánkhoz, az új otthonukba. Az egyik kis cicust nagyon megviselte a költözködés és nem igazán tűnik úgy, hogy egy hamar le fog nyugodni. Hogyan tudnék segíteni neki?

A kiscica eléggé megijedt. Kocsival jöttünk, a cicák egy dobozban utaztak az anyósülés lábánál. A bajos kiscica már út közben is valahogy bemászott a műszerfal mögé, úgy kellett kiszedni onnan, miután megérkeztünk. Aztán, meg,amikor bevittük a házba, a hűtő mögé bújt, ahová aztán beszorult és ki kellett szabadítani. Most pedig kiszaladt a kertbe és egy faházikó alatt bujkál. Ugyan most nincs veszélyben, de nem igazán szeretnénk megismételni az előző hűtős-esetet. Azóta nem is igazán evett, vagy ivott. Lehet, hogy ez normális, de eddig még soha nem történt velünk ilyesmi. A testvére pedig teljesen másként viselkedik. Tudna valaki nekem segíteni?

1

Ilyen hőségben jó ha megfürdetem a kinti cicáimat naponta?

9

A széles környéken nagyon sok macska tűnik el nyomtalanul, a tetemük sem kerül elő. Van valakinek elképzelése, hogy mi történhet velük?

3

Mit csinálsz ha a cicád egyfolytába nyarvog?

13

Kilenc hetes a macskám de önállóan még semmilyen táplálékot nem vett magához, A boltban vettünk neki macska tejet és ebbe kávédarálóval őrölt száraz tápot keverünk és ezt orvosi fecskendővel adagoljuk a szájába, ki növi?

10

Miért pisil máshová?

Másfél hónapja fogadtam be a cicust, kb. 5 hónapos lehet. Már a kezdetektől tudta, hova kell végezni a dolgát. Pár napja észerevettem, hogy hiába ott volt a tiszta alom, ő mégis a szoba másik részébe végezte volna a nagydolgát. Ma pedig kétszer pisilt a szőnyegre, szintén egy másik helyre. Közben pedig ugyanabban a szobába van az alom. Ha friss, csak akkor használja, de ha mondjuk már belepisil, nem kell neki többet. Most még ki tudom neki cserélni gyakrabban, de szeptembertől suli, és nem leszek egész nap otthon, hogy cserélgessem neki. A másik probléma, hogy eddig mindig megtalálta az almot, most hajnalban folyamatosan keservesen nyávog, majd amikor odaviszem az alomra, elvégzi a dolgát. Pedig a kezdetektől fogva ugyan ott van az alom, és nem is váltottam másik fajtára. A lakás sem olyan nagy, hogy ne tudja mit hol talál.

4

Mit kellene tennem a cicám kajájába, hogy ugy odalegyen érte, mint a kész, vásárolt cicakajákért?

Ha egy ilyen készételt felbontok, már a szagátol megörül. Más ételt már nem is akar megenni. Mi lehet benne ilyen vonzo a számára?

3

Viszalehet hoznia z életbe a ksicicát hamár meghalt?

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!