Találatok a következő kifejezésre: Milyen magasra ugrani egy (2 db)

Milyen magasra tud ugrani egy degu?

Legjobb válasz: Ha ketrecét rendezed be, 30 centit kényelmesen ugrik a legtöbb. Ha meg akadályt építesz neki, akkor 40-60 centis kell, attól függõen, mennyire akar átjutni. A csincsilla ketrecben lakó, sokat mozgó kamaszok képesek helybõl, jókedvükben 60 centi magasakat ugrani. De öreg, sánta deguknak néha létra kell a 20 centihez is.

Ha ketrecét rendezed be, 30 centit kényelmesen ugrik a legtöbb. Ha meg akadályt építesz neki, akkor 40-60 centis kell, attól függõen, mennyire akar átjutni. A csincsilla ketrecben lakó, sokat mozgó kamaszok képesek helybõl, jókedvükben 60 centi magasakat ugrani. De öreg, sánta deguknak néha létra kell a 20 centihez is.
kb. 32cm
Én úgy tudom 1-2 méteres magasságig tud ugrani.

Milyen magasra képes ugrani egy macska?

Képes-e egy feln?tt, illetve kölyökmacska úgy másfél-két méter magasra felugrani egyhelyb?l?

Legjobb válasz: Altalanossagban nem tudok beszelni, de tesom mindket macskaja nagyobbat ugrik mint masfel meter, bar ok ilyen atom macskak:D:D Tul gyorsan futnak meg minden, tuti van bennuk nitro..:D

Altalanossagban nem tudok beszelni, de tesom mindket macskaja nagyobbat ugrik mint masfel meter, bar ok ilyen atom macskak:D:D Tul gyorsan futnak meg minden, tuti van bennuk nitro..:D
Nagyon egyet ertek az elottem szoloval.Igen, a macskak kepesek helybol minimum masfel metert ugrani. Fantasztikusak!
Ja, pont tegnap véletlen megláttam az ablakból, hogy a cicám e kertnben akkorát ugrott, hogy alig hittem a szememnek.Csodálkoztam egy darabig, aztán jót nevettem.:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat, ez esetben nem engedem be a konyhába majd, nehogy a pultra felugorva megszökjön az ablakon át. :)
És ha tennél a konyhaablakra szúnyoghálót? A macsok imádnak a pulton heverészni az ablak alatt. Napoznak meg néznek ki az ablakon.
A kérdező hozzászólása: Épp pár napja jutott eszembe a szúnyoghálós megoldás, köszönöm! :) Valóban ez lesz a legjobb.
A mienk helybõl felugrik az ajtók tetejére. Az gyakorlatilag 1, 7!!m mindez ugy hogy az ajtó kb 4 cm széles. Igy minden nyitott ablakot hálózunk. Lehet kapni macskahálót, de baromi drága. A szunyoghálót meg villámgyorsan szétszakitja mert imád rajta mászni. Ráadásul ha lóg rajta és kiszakad, esés. Mi fémhálót huztunk, olyan mint a drótkerités, de véknyabb, és esztétikusabb. Évek óta mûködik!! És olcsó is
Én a cicámat hulahopp karikán ugratom át, és másfél méter magasan is átugorja:) .A legnagyobb ugrásuk kb. 2 méter vagy több egy kicsivel:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!