Találatok a következő kifejezésre: Milyen módszerrel leghatásosabban (3 db)

Milyen módszerrel tudok leghatásosabban leadni a csípőmből?

Legjobb válasz: Tanulj a testépítõktõl. Nekik tuti zsírégetõ módszereik vannak. Szálkásításkor az utolsó milligramm zsírt is leadják a versenyek elõtt.

Tanulj a testépítõktõl. Nekik tuti zsírégetõ módszereik vannak. Szálkásításkor az utolsó milligramm zsírt is leadják a versenyek elõtt.
törzsforditások jobbra-balra vegyél egy rudat a nyakad köré és fordulj vele jobbra majd balra, hullahopp karika ha van és tudsz pl.. mondjuk étkezéssel kevesebb szénhidrát bevitel, v méregtelenités pl!
Szerintem valami kardio edzést próbálj. Pl. futás, biciklizés, vagy tempósabb, hosszú séta.
az elsõ hozzászólást író egyénnek van a legnagyobb igaza, diéta súlyzós edzés, + aerob edzés további infó: http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_04_91_elsosegely_zsireg..

A cserebogarakat milyen módszerrel lehet leghatásosabban összefogni mert mindent megesznek már?

Legjobb válasz: Felásod a kertet, és átszitálod a földet! :D Komolyan: ami most zabál a kertben az a pajor, a cserebogár lárvája, ami a földben lakik, 60-80 cm mélyen, hogy átvészelje a telet. Leginkább a növények gyökerét rágja, a kifejlett cserebogár majd csak május környékén jön elõ, és akkor fog kártékonykodni. Leginkább õsszel jó, de talán most se késõ egy jó erõs talajfertõtlenítés a talaj-elõkészítés (ásás) során Basudin vagy Galition granulátumot lehet kiszórni.

Felásod a kertet, és átszitálod a földet! :D Komolyan: ami most zabál a kertben az a pajor, a cserebogár lárvája, ami a földben lakik, 60-80 cm mélyen, hogy átvészelje a telet. Leginkább a növények gyökerét rágja, a kifejlett cserebogár majd csak május környékén jön elõ, és akkor fog kártékonykodni. Leginkább õsszel jó, de talán most se késõ egy jó erõs talajfertõtlenítés a talaj-elõkészítés (ásás) során Basudin vagy Galition granulátumot lehet kiszórni.
A kérdező hozzászólása: a cserebogár eszi mert rengeteg van belõle
Gyanta. Picit fáj, de megéri ;)
Gyantáztasd mindenképpen! A borotvát és a krémeket felejts el! Én sajnos akkoriban ezekkel kezdtem és csak erõsösött folyamatosan. A gyantázással viszont elérhetõ, hogy egy idõ után ritkább és gyengébb lesz. A szõrszálak hagymái állandóan károsodnak minden egyes kitépés után, így nem maradnak erõsek. Meg tartósabb is, pár hétig nem lesz rá gondod...
Szerintenm ez függ attól, hogy hol. Én is a gyantát ajánlom leginkább, de vehetsz egy epillátort is. Hosszabb távra olcsóbb, bár elég fájdalmas. A gyanta szinte nem is fáj, azt az 1 másodpercet kibírod. Ha pedig nincs idõ akkor néha felváltva használhatod a borotvával. 1-2 borotválástól még nem lesz rajtad dzsungel...:P de krémet sztem ne használj! az méreg:S sztem biztos, h nem tesz jót:S jah és a gyantából is több fajta van: a mikróban vagy melegvízben melegítõssel vigyázz én egyszer nagyon elrontottam, mert túlmelegítettem a kész gyantacsík viszont eddig még mindig bevált;)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!!
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!